NederlandReview

  Ervaringen Living

  Heeft u een cadeautje nodig voor iemand die binnenkort jarig is, of wilt u uzelf eens lekker verwennen en bent u opzoek naar iets leuks?

  Kom langs op www.living.nl. Hier kunt u allerlei producten en artikelen vinden op het gebied van verlichting, woonaccessoires, elektronica of health & beauty.

  Heeft u in het verleden al een artikel gekocht van dit bedrijf? Heeft u de juiste keuze gemaakt en wat heeft u ervaart? Wat is uw mening over dit bedrijf? Wat hebben andere consumenten ervaart en wat zijn hun meningen?
  Wij van NederlandReview zijn een onafhankelijk platform, waarbij wij reviews verzamelen van verschillende onafhankelijke en échte consumenten. Deze worden allemaal verzameld en geplaatst op onze website. Deze consumenten hebben al eerder een aankoop verricht van een bepaald bedrijf, en willen hun eigen ervaringen of bevindingen delen met consumenten die een aankoop, boeking of bestelling willen doen van een bepaald bedrijf.

  Zo zijn wij samen in staat om consumenten die over een bedrijf weinig weten toch nog een inschatting kunnen doen van hoe het bedrijf te werk gaat en of u de juiste keuze maakt om bij een bepaald bedrijf uw aankoop te verrichten. Bovendien zorgen wij er samen voor dat deze consumenten dan een indicatie krijgen en ook zien hoe het bedrijf omgaat met haar klanten en of de functionaliteit van het bedrijf ook daadwerkelijk goed is.

  Over Living

  Dit bedrijf biedt u allerlei verschillende artikelen aan die onder vele categorieën vallen. Zoekt u een cadeau of wilt u een aankoop voor uw zelf doen op het gebied van mode, gezondheid, woonaccessoires of lifestyle? Dan is dit bedrijf de perfecte oplossing voor u.

  www.living.nl is onderdeel van Sanoma, dat door het sterk samenwerken met de partners in staat is om u een brede assortiment aan te bieden, waarbij u een van de beste kwaliteitsmerken aangeboden krijgt voor de scherpste prijzen.

  Bakermat - Living (Audio) ft. Alex Clare

  Diensten

  Wat verkoopt het bedrijf? Van woonaccessoires tot fashion, van sport tot beauty, van boeken tot elektronica. Dit en nog veel meer wordt aangeboden op de online webshop. Deze producten zijn van top kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Verschillende accessoires zijn hier te koop, voor zowel de man als vrouw. Producten van verschillende merken kunt u gemakkelijk vinden. Deze zijn allemaal te filteren waardoor u uw gewenste product snel kunt vinden.

  Bovendien kunt u ook buiten Nederland uw bestelling maken. Zo wordt er ook verzonden naar België en Duitsland. Heeft u een artikel of product gekocht, en vindt u het naderhand toch niet goed of ziet u het niet meer zitten? Dan kunt u het gerust terug retourneren. U krijgt 90 dagen gratis retourgarantie. Ook is de verzending boven de €50,- gratis, en als u besteld voor 22:00, dan krijgt u uw bestelling de volgende dag in huis.

  Klachten

  Voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten kunt u altijd terecht bij de klantenservice. Wilt u liever met spoed een van de medewerkers spreken? Dan kunt u dit gerust doen. U kunt uiteraard altijd mailen. Dit bedrijf zorgt zo snel mogelijk te antwoorden.

  Heeft u in het verleden een klacht ingediend, klacht gehad of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat wij samen toekomstige consumenten kunnen helpen met het maken van de juiste keuze.

  Lees ervaringen van duizenden Nederlanders! Laat u voorlichten door klanten die u voorgingen zodat u zeker weet of u hier wel, of niet moet kopen! Lees ze bij NederlandReview

  Living
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  6.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Living

  Uw beoordeling

  Bureau Cambridge

  Wat een miskoop!
  Kan het niet in elkaar zetten want bevestigingsmiddelen ontbreken, alsmede lade grepen en beide zijkanten van het bureau. Ook geen bodem voor de lades.
  Telefonisch onbereikbaar.

  Door: Kramer 11-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  LED strip voor achter tv

  Site heeft hele leuke producten. Ik had een LED strip voor achter de tv gekocht, maar tijdens montage deed deze het niet. Beschrijving nogmaals goed nagekeken, en blijkt dat deze alleen voor computerscherm is, en niet voor een tv (zoals op de site vermeld stond). Geprobeerd contact op te nemen met ze. Na 3 mailtjes nog steeds geen reactie gekregen.

  Door: Vincent09-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Leuke producten en een groot assortiment

  Bij Living is echt van alles en nog wat te vinden. De producten lopen uiteen van leuke cadeautjes voor zowel mannen als vrouwen tot planten. En zo is er nog veel meer te vinden. Zelf inmiddels twee keer een bestelling geplaatst. Over de eerste bestelling dik tevreden, maar de tweede was iets minder. Na twee weken wachten kreeg ik eindelijk mijn product (terwijl de levertijd toch minder behoort te zijn). Bij aflevering bleek het ook nog eens om het verkeerde product te gaan. Na een belletje beloofde de medewerker mij dat er de volgende dag een nieuw product zou zijn en dat ik de oude weer mee kon geven. En dat was ook het geval.

  Door: M. Holmes23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  Horloge voor mijn zusje! xx

  Heel mooi horloge gekocht voor mijn zusje, die was jarig.
  Werd prima op tijd geleverd en ze was er superblij mee!
  Mooie webshop ook

  Door: Sanneke30-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Drs

  1 maand geleden borden besteld. Nu nog steeds niet binnen. Email wordt niet op gereageerd, telefonisch 10 minuten in de wacht en nog niemand gesproken.

  Door: Danielle beuker10-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Living een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Living. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Living actief?

  Living is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Elektronica, Wonen, Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Living gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.