Licentie2GO

Alle reviews

Licentie2GO

96% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (603)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Adobe Premiere Elements 2021 voor Mac

  Na de betaling via het internet kreeg ik gelijk alle benodigde zaken om de applicatie te kunnen downloaden en om het te kunnen installeren.
  Dat ging in eerste instantie goed, echter bij het opstarten van de applicatie moest er nog een licentie code worden ingetoetst. Na het intoetsen kreeg ik de melding dat de code invalid was.
  Deze melding heb ik via de speciale communicatietool aan Licentie2Go kunnen aangeven.
  Medewerkers van Licentie2Go (Tom en Leroy) gaven aan dat er een Adobe blokkade op mijn iMac aanwezig was.
  Op advies van de heren kon de blokkade verholpen worden om de Limited Access Repair tool for Mac OS op de mac te draaien. Deze speciale link die ik nodig heb werd door de heren in de communicatietool vermeld.
  Ik heb deze tool geïnstalleerd en uiteindelijk na het invoeren van de Adobe Premiere Elements 2021 code werkte de applicatie nu gelukkig wel.
  Eer dit gelukt was is er veel heen en weer gecommuniceerd via de communicatietool van Licentie2Go.
  De beide heren blinken volgens mij uit van klantvriendelijkheid zijn behulpzaam en kijken zeker door de bril van een klant.
  Een volgende applicatie die ik binnenkort nodig heb zal ik zeker weer bij Licentie2Go aanschaffen.
  Ga zo door heren in 1 een woord TOP.
  Geen minpunten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mcafee Total Protection

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin een beetje Sceptisch was, gezien de prijs die ik zou betalen voor Mcafee Antivirus Total Protection 25% was via Licentie2GO dan wanneer ik het zou hebben gekocht via de mcafee website. Dus ging op onderzoek uit en alle reviews gecheckt op het web. Wat mij opviel is dat iedereen dik tevreden was met zijn/haar aankoop via Licentie2GO. Toen dacht ik weet je wat, dan ga ik het via hen de Mcafee Antivirus Total Protection aanschaffen. Alles ging Prima, handleiding was super duidelijk en ja de prijs zoals ik eerder zei was letterlijk 25% van wat ik zou betalen als ik het via de Mcafee website had gekocht.

  Ik ben nu zo tevreden dat ik voortaan mijn jaarlijkse verlenging voor de Mcafee Total Protection via Licentie2GO zal regelen.

  Kaspersky Internet Security 2021 (1 jaar voor 3 apparaten)
  Goedkoop.
  Perfecte levering .
  Eenvoudige installatie.
  Kortom, een goed product van een goede betrouwbare winkel.  Eenvoudige installatie

  Mooie aanbiedingen! en makkelijk te downloaden.

  Prima en duide

  Prima en duidelijke website, concurrerende prijs, snel geleverd (download) en installeren maar. Prima zaak, aan te bevelen.

  helemaal top en goedkoop..........zeer tevreden.

  Duidelijke site, zeer scherpe prijzen. Downloaden en installeren maar.

  Doet wat het moet doen aan een goede prijs.

  Na enig getob met installeren, maar ik ben heel slecht in die dingen, is het toch gelukt. En diezelfde week had ik een aanval van gisting. Ik neem dus volgend jaar weer licence 2go product..

  Prima service, vriendelijk en behulpzaam personeel. Direct contact via chat. Zeer voordelig antivirus aangeschaft en men heeft het op afstand geïnstalleerd. Ik had voor 1 jaar en 1 apparaat gekocht, maar ik kreeg 1 jaar voor 3 apparaten, omdat 1 apparaat niet voorradig was. Niet twijfelen, maar gewoon aanschaffen wat u nodig heeft. Betrouwbaar bedrijf!

  Jullie verdienen geen 10 maar een dikke 10+++++++, dit maak je zelden mee dat er nog zulke BETROUWBARE bedrijven zijn. GA ZO DOOR

  Elk jaar weer Kapersky en Offis leuke prijzen.

  ik ben zoals de vorige jaren zeer tevreden over mijn verlengingen van mijn contrakten, gemakkelijk te installeren en goed werkend. De service is top. Uw firma is een zeer goed voorbeeld van hoe klantvriendelijk een bedrijf moet zijn!!!!! Doe zo verder de toekomst is verzekerd!

  Ik koop al jaren mijn Norton Security Premium bij Licentie2Go. Zij bieden elk jaar de scherpste prijs en leveren een prima product. Dit jaar had ik moeite met de installatie, maar met behulp van de chat helpdesk kwam alles prima voor elkaar. Een aanrader !

  Top website
  Correcte prijs
  Je kan betalen met Bankcontact geen Visa nodig
  Indien je Hulp nodig heb geen enkel probleem bij Chats versie
  Een dikke 10 doe zo voort

  Ik ben zeer tevreden over Norton valt niet altijd mee om via jullie bij Norton binnen te komen om je via 2Go aan te melden voor een jaar beveiliging.

  Na aanschaf van MS365 en installatie bleek het niet te activeren, na contactopname met de service werd alles overlopen, zonder succes, opnieuw alles verwijderd, rebooten, terug installeren lukte het nog niet, nazicht van de app’s bleek er een Pro-365 installatie opgestaan had van een vorige werkgever, nadat die verwijderd was, werkte alles perfect. Dank voor de ondersteuning in het volledige traject!

  Makkelijk verlengen
  Goed geregeld en een fijne gedachte dat er support mogelijk is

  Het gaat heel gemakkelijk om je produkt te verlengen,je bent geen dagen kwijt en je word netjes geholpen en er staat gelijk bij tot wanneer je product weer geldig is,ik heb Eset en het is een pracht programma en goed antivirus product,even doorgeven hoelang je wil verlengen,betalen en je product kan er weer een tijdje tegen,geweldig,ga zo door.

  Ook nu weer een scherpe aanbieding voor Norton 360. Installatie is eenvoudig. Levering zoals het hoort.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eigenlijk schaf ik al jaren bijna al mijn software aan via Licentie2GO. Bitdefender, NordVPN, Microsoft Family 365 en Adobe. Je ontvangt de software snel met instructies hoe deze te installeren. Tot op heden ging dat altijd zonder problemen. En daarbij moet je weten dat ik echt geen computer-genie ben. Ik koop de software wel als hij speciaal in de aanbieding is. Dat scheelt toch weer. Ik controleer dan wel nog altijd of die prijs echt wel goed is. Ja dus. Grootste plus punt is voor mij de betrouwbaarheid van Licentie2GO. En dat je bij verlenging geen dagen kwijt bent. Via de chatfunctie heb ik ook altijd snel en duidelijk antwoord op mijn vragen gekregen.
  Kortom: ik weet dat ik goed zit bij Licentie2GO en dat zij bereid zijn om met mij mee te denken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen -

  Ondertussen ben ik al enkele jaren trouwe klant van Licentie2Go. Prima prijzen voor een goed antiviruspakket. Zelfs flink goedkoper dan via Norton zelf.
  Installatie en het activeringsproces is goed en duidelijk beschreven. Volg gewoon logisch één voor één de opgegeven stappen en dan lukt het.
  Na een jaar moet er verlengd worden en ook dat sinds enkele jaren heel eenvoudig met het systeem van Licntie2Go.
  Op eigen account heb ik inmiddels al diverse vrienden en familie geholpen aan een account en aanschaf van antivirus via Licentie2Go.En ook zij zijn erg tevreden.
  Ik klink misschien wel erg positief, maar dat komt omdat ik erg tevreden ben over de geleverde service. Want ook met supportvragen helpen ze snel en klantvriendelijk.

  Goedkoop en snelle levering

  Prima bedrijf bestel al een aantal jaren mijn software hier, uitstekende service altijd vriendelijk en behulpzaam.

  Ben al jaren klant. Zeer eerlijke en correcte firma. Altijd snel en duidelijk antwoord

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  McAffee Total protection

  Prima levering.
  Handleiding is heel goed beschreven.
  Installatie makkelijk uitgevoerd.

  Werkt geweldig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  McAfee

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Microsoft 365

  Pluspunten;
  - Snelle levering.
  - Makkelijk te installeren/ te verlengen in een paar minuten. Duidelijke uitleg ook voor de minder ervaren pc gebruiker.

  Minpunten;
  -Licentie2Go; De prijs kan zeker nog iets scherper. Er zijn aanbieders met nog goedkopere prijzen.
  -Na aankoop Microsoft Office 365 voorv1 gebruiker ontvang je een aanbieding voor Norton. Dit pakket wordt gratis aangeboden voor 1 jaar. Let op; daarna wordt automatisch geïncasseerd van je bankrekening. Norton is niet nodig voor de Windows thuisgebruiker. Windows 10 heeft een eigen virussoftware programma wat automatisch werkt. Dus is Norton overbodig. Al wordt je hier wel wekelijks aan herinnerd door Norton. Erg vervelend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Office 365

  Geen minpunten, alleen pluspunten.

  Pakket twee jaar geleden aangeschaft. Duidelijk uitleg hoe te installeren. Jaarlijks tijdig een mail met verzoek te verlengen. Resterende dagen blijven gewoon beschikbaar. Top.

  Belangrijkste voordeel: het grote voordeel. Veel goedkoper dan het pakket zelf aanschaffen in de winkel of bij de bekende grote webshops.

  Ook een keer een foutje gemaakt (inmiddels jaar of twee, drie geleden) met een verkeerde aanschaf. Via de klantenservice perfect geholpen en ondanks dat het mijn fout was kon ik zelfs het aankoopbedrag terug krijgen en de juiste versie van de software bestellen en downloaden. Prima dus! Ik kan Licentie2Go dan ook zeker aanraden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Office/microsoft 365

  Tijdige herinnering van het volgend jaar april aflopen van mijn huidige licentie van Office 365.
  Ook is er nog een mooie korting vergeleken met de aanschaf bij Microsoft.
  Het was nog mooier geweest als bij die herinnering niet alleen de einddatum van de korting actie was gegeven, maar ook van de lopende licentie.
  Gelukkig bleek dat de nieuwe licentie pas telt vanaf het einde van de bestaande licentie, dus geen verloren dagen.
  Ik kan ook nog melden dat ik vorig jaar, bij eerste aanschaf van Office 365, uitstekend ben geholpen door de helpdesk van Licentie2Go toen er nog een reststoring in de directory bleek te zijn van het eerdere abonnement op Office via mijn werk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton 360 Premium 10 apparaten,75 GB backup

  Enkele jaren ben ik trouwe klant van Licentie2Go en van Norton.Ik raakte geweend aan Norton al 12 jaar geleden.Product sleutel voor 10 apparaten wortd via e-mail gelijk na betaling geleveerd,installatie is makkelijk en prijs was niet te hoog.Maar,prijs kan WEL omlaag want laatste tijd zit ik te denken over andere antivirussoftware providers en ook aanbieders.Ook belangrijk bij Norton abonnement,beter gelijk na Norton installatie "automatische verlenging"via instellingen uit doen anders vergeet je dat en gaat Norton over een jaar hoge bedrag voor een nieuwe abonnement van je bankrekening incasseren.Kan wel terugboeken en annuleren maar dan moet je bellen en bla..bla..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton

  eerste keer iets gekocht. Tot nu toe prima geregeld en ik ben tevreden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton internet-beveiliging....

  Dit product al een aantal jaren in gebruik, goede VPN en het product voldoet aan mijn eisen. Licentie2Go fijne producten en geweldige serviceverlening, dank jullie!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Office 365 Family

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Microsoft 365 Family-abonnement

  Keurig op tijd de melding in de mail dat het weer tijd was om te verlengen omdat het verloopt. Prijs is goed (bij Microsoft zelf duurder) en snelle en makkelijke afhandeling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  norton security

  Juiste prijs

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton Security licentie voor 10 apparaten

  Ik schaf al jaren Norton Security voor 10 apparaten aan via Licentie2GO en dat bevalt nog steeds uitstekend. Goed, eenvoudig, niet duur en snel met een overzichtelijk online-account. Laatst had ik voor de verlenging via de chat een paar vragen en die werden ook snel en duidelijk beantwoord dus ik kon direct weer aan de gang en wist daardoor ook weer goed te vergelijken en mijn product te bestellen. Super webshop!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Norton Deluxe 5 licenties

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Noten virusscanner

  Naast natuurlijk de zeer gunstige prijzen is ook het stapsgewijze bestelproces zeer overzichtelijk.
  De installatie ging met de online handleiding vervolgens heel simpel. Top gewoon!

Anderen bekeken ook

Studentendrukwerk
4 reviews

Wanneer je een studie doet moet je soms een scriptie maken of een samenvatting, en aan het eind van je studie een proefschrift. Dit hoort er nu een...

E-Boekhouden
2 reviews

Wanneer je als ondernemer aan het werk bent komt daar altijd een heel stuk financiële administratie bij kijken. Je moet de facturen bijhouden,...

G DATA
1 reviews

Wanneer je op het internet surft, is het erg belangrijk dat dit veilig gebeurt. Tegenwoordig bankieren veel mensen online, en heel veel privé...

PanelClix
2 reviews

Wanneer je het leuk vindt om anoniem je mening te geven over allerlei onderwerpen dan kun je meedoen aan de onderzoeken van PanelClix. Daarmee kun ...

Licentie2GO

Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Het is een online website waar je licenties kunt kopen van verschillende software programma’s. Je kunt deze software programma’s ook downloaden en gebruiken. Het is mooi en ook goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om gebruik te maken van de diensten van Licentie2GO. Het is snel gemakkelijk professioneel en ideaal om te gebruiken. 

Over Licentie2GO
Licentie2GO is een handelsnaam van 2GO Software BV. Het bedrijf is te vinden op het volgende adres:
Twentepoort Oost 3a
7609RG Almelo
Nederland
Telefoon: 085 0292122
KVK: 64945731
BTW nr: NL855914841B01

Ze hebben een uitgebreid pakket van antivirus programma’s welke ze verkopen, Microsoft producten en ook andere licenties van bijvoorbeeld Adobe. Er is een speciaal programma bij hun voor wederverkopers en het is daardoor ook een partner van vele computerwinkels, monteurs en helpdesk naast internet providers en IT dienstverleners.


Diensten van Licentie2GO
Licentie 2 go biedt verschillende licenties en software programma’s aan van antivirus programma’s. Denk hierbij aan Norton, Kaspersky, McAfee, Panda, F-Secure, Bitdefender en tal van andere programma’s. Ook zijn er verschillende microsoft programma’s welke je kunt bestellen bij  deze website. Het gaat om de Microsoft office pakketten en software en ook de Windows licenties van Windows 7, windows 8 en Windows 10. Vervolgens is er een ruime keuze aan Adobe software pakketten. Adobe Elements, Adobe photoshop, Adobe dreamweaver en soortgelijke programma’s. Het mooie is dat het ook in een groter pakket met meerdere licenties te verkrijgen is als je een zakelijke gebruiker bent.

Klachten, tips en complimenten over Licentie2GO
Klachten en oplossingen. Natuurlijk is het vervelend wanneer je ergens ontevreden over bent of je ergens een klacht over moet indienen. Het is belangrijk om een klacht serieus op te stellen, zodat het bedrijf het zorgvuldig in behandeling kan nemen. Het is belangrijk ook om de klacht gewoon kenbaar te maken. Het is mogelijk door een mail te sturen aan hun. Omschrijf de klacht, hoe deze is ontstaan en of u er al contact over heeft gehad met Licentie2GO. 

Binnen 7 dagen krijgt u een reactie met een oplossing voor de klacht. Mocht dit niet naar uw tevredenheid zijn, dan kunt u de klacht voorleggen aan de stichting webshop keurmerk.  

Heb jij ervaring met Licentie2GO?
Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op Nederlanreview.nl? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 

 

Lees hier de ervaringen met Licentie2GO. Is het verstandig hier licenties te kopen voor software zoals Microsoft Office, AVG, Adobe of Norton antivirus?

}