LensWay

8

Bestellen

7.3

Service

8

Prijs

7.3

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

LensWay

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van lensway.nl? Lensway.nl is  een online shop voor persoonlijke verzorging en dan met name rondom contactlenzen, brillen en zonnebrillen. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via lensway.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als lensway.nl. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Bedankt alvast!  

Over lensway.nl

Lensway.nl is een van de grotere online winkels voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen in heel Europa. Al sinds 2000 zijn ze actief en hebben ze al meer dan een miljoen mensen geholpen hebben. Het komt door de snelle levering, de scherpe prijzen en de persoonlijke service, dat ze zo’n belangrijke speler op de markt zijn geworden. 

Diensten van lensway.nl

De diensten van Lensway.nl richten zich op brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Het is heel gemakkelijk om voor een mooie prijs een mooie bril te krijgen of ander product wat er bij Lensway.nl verkocht werd. 

Klachten, tips en complimenten over lensway.nl

Wanneer je een klacht hebt over Lensway.nl dan kun je deze per mail, per telefoon en per post indienen bij Lensway.nl. Het is dan mogelijk om te kijken of er samen een oplossing te vinden is. Hierna is het mogelijk om jouw review op NederlandReview achter te laten. 

Heb jij ervaringen bij lensway.nl

Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over lensway.nl ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 


 


Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van lensway.nl? Lensway.nl is een online shop voor persoonlijke verzorging en dan met name rondom contactlenzen, brillen en zonnebrillen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

lang wachten levering lenzen

ik moest heel lang wachten voordat mijn lenzen eindelijk waren geleverd. had ik net zo goed naar de winkel kunnen gaan, wat een slechte service.

C

chandy

16-02-2017

0forum

Goede online brillenwinkel met veel keuze

Gewoon een hele goede online brillenwinkel. Veel keuze, ook in de betere merken, en vaak met forsere kortingen dan in de winkel. Boven de tachtig euro is de verzending gratis, maar daar kom ik altijd wel aan eigenlijk.

F

Frans

17-09-2016

0forum

Makkelijk!

Ik haalde mijn lenzen vroeger altijd af bij de opticien, voortaan bestel ik ze, gaat veel makkelijker en je hoeft er nergens voor naartoe! Ze leveren snel, en ook op uren dat je ook echt thuis bent.

D

Demy

30-04-2016

0forum