NederlandReview

  Ervaringen Laptop-online

  Ben je ook nieuwsgierig naar wat anderen vinden van Laptop-online? Is vanachter je computer bestellen via deze website wel veilig? En waarom ga je juist naar deze website en niet naar een andere vergelijkingssite? Een artikel kopen via internet blijft altijd een (klein) risico. Het is soms moeilijk te achterhalen wie er achter de website zit en of het te vertrouwen is. Dankzij ervaringen van anderen kan je erachter komen of een bedrijf wel of niet betrouwbaar is. Wil jij weten wat de ervaringen van anderen zijn? Kijk dan hieronder voor de reviews.

  Over Laptop-online

  Laptop-online heeft inmiddels een naamsverandering ondergaan. De nieuwe
  naam is algebeld.nl. Deze website is een aanbieder van telefoons, abonnementen met telefoon, sim only, internet, tv en bellen. De website biedt een overzicht van verschillende aanbieders. Met één klik op de knop is een overzicht te zien van alle abonnementen van verschillende aanbieders en de kosten hiervan. Denk hierbij aan bekende aanbieders als KPN, T-Mobile, Vodafone, Hollands Nieuwe, Hi, Telfort, Sizz en Ben.

  Online vs Offline Laptop Buying Guide | Laptop Online vs Offline Buying Tips | Laptops Buying Guide

  Diensten

  Voor wie op zoek is naar een goedkope sim only of een goedkoop mobiel telefoon abonnement is laptop-online opgericht. Dit bedrijf is een aanbieder van alle providers van Nederland. Laptop-online is geheel onafhankelijk. Hierdoor kunnen altijd de beste en eerlijke aanbiedingen samengesteld worden voor de klant. Laptop-online verkoopt naast abonnementen, telefoons, tablets en smartphones. Je kunt kiezen uit de nieuwste modellen voor de scherpste prijzen. Van HTC tot Samsung, het is te vinden op deze website. Als jouw telefoon nog goed functioneert zou je ook kunnen kiezen voor een andere aanbieding. In plaats van een abonnement + telefoon kan je kiezen uit een abonnement + kado. Zo kan je bijvoorbeeld een televisie, foto camera, tablet of een laptop bij je abonnement krijgen. Als je al een telefoonnummer hebt bestaat de mogelijkheid tot het behouden van je nummer. Daarnaast staat er op de website een uitleg over verschillende datategoeden van aanbieders. Het is altijd lastig om te bepalen hoeveel Mb internet je het beste kan nemen. Er staat een duidelijk overzicht met daarop aangegeven wat verschillende acties op het internet aan data kosten. Zo kost het bezoeken van Social Media 0,3 Mb per website en beeldbellen 2 Mb per minuut.

  Klachten

  Op de website is een telefoonnummer te vinden wat gebeld kan worden. Het bedrijf is te bereiken van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 21.00 uur. Op vrijdag zijn ze te bereiken van 8.30 tot 18.00 uur. Daarnaast is het e-mail adres en bezoekadres goed te vinden. Wat de site betrouwbaar maakt is het duidelijk weergegeven KvK- en rekeningnummer. Via het ‘contact formulier’ is een vraag snel en gemakkelijk te stellen. Aan de linkerkant van dezelfde contact pagina staan een aantal kopjes waarmee een vraag gemakkelijk opgelost kan worden. Zo is bellen of e-mailen misschien niet nodig. Dat scheelt weer tijd. Wil jij anderen mensen helpen door het schrijven van een review? Laat weten wat jij van Laptop-online vindt!

  Beoordelingen & ervaringen over laptop-online. Betrouwbaar? Goede prijzen en levertijd? Hoe is de garantie? Lees alles op NederlandReview!

  Laptop-online
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Laptop-online

  Uw beoordeling

  Naam van de website klopt niet (meer)

  In mijn zoektocht naar een nieuwe laptop kwam ik bij Laptop-online terecht. Dacht dat ik hier vast een goede indicatie kon krijgen van de laptops die momenteel verkocht worden, maar ik kwam behoorlijk bedrogen uit. Toen ik de website opende, zag ik vrijwel alleen telefoons. Ik kon er in ieder geval geen enkele laptop vinden. Misschien een idee om de naam van de website te veranderen, want er zullen vast veel meer mensen zijn die dit is overkomen. Ik heb er uiteindelijk niets besteld, omdat ik specifiek op zoek was naar een laptop en niet naar een nieuwe smarpthone.

  Door: Myra ten Klooster07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Nieuwe smartphone gekocht bij Laptop-online

  De naam Laptop-online doet mogelijk vermoeden dat je er alleen laptops kan kopen en dat was ook mijn eerste ingeving. Eenmaal op de website aangekomen bleek dat ze vrijwel alleen maar telefoons aanbieden. Vind de gekozen naam dus een beetje vreemd, maar daar gaat het hier niet om. Heb wat rondgekeken en kwam tot de conclusie dat er toch behoorlijk aantrekkelijke aanbiedingen waren. Uiteindelijk voor een redelijk zachte prijs (in ieder geval een stuk goedkoper dan in de winkel :p) een nieuwe smartphone gekocht. De telefoon werd een paar dagen keurig thuis bezorgd, dus ik heb verder geen klachten.

  Door: Roy Schrijver28-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  algebeld.nl

  dit is nu toch gewoon algebeld.nl? of een aparte tak? kan iemand mij dat uitleggen?

  Door: nicolaj19-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  FAQ

  Is Laptop-online een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Laptop-online. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Laptop-online actief?

  Laptop-online is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Laptop-online gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.