Kwik Fit

Alle reviews

Kwik Fit

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (106)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  apk

  klantonvriendelijk bedrijf 2x een kans gegeven ik kom hier niet meer terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apk keuring

  APK keuring laten uitvoeren te kwikfit Sittard. Na een eerder positieve ervaring mbt bijvullen en nakijken airco wilde ik ze toch wel weer het voordeel vam de twijfel geven en had een afspraak gemaakt voor de APK. Auto metjes op tijd afgeleverd, na een paar uur kreeg ik een belletje, auto afgekeurd op de remleidingen, zat corrosie op. Ze konden dit niet direct maken, maar pas over een maand. Rijden kon, maar werd afgeraden. Het zou ongeveer een 400 euro kosten om te repareren! Met dat advies de auto naar een andere garage gebracht voor dit te laten repareren en een APK keuring. Garage heeft de leidingen bekeken, helemaal niks mis mee! Wat blijkt...gewoon willen oplichten of toch incompetentie....? Voor mij geen kwikfit meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Olie verversen

  Olie laten verversen. Hij thuiskomst grote plas olie op mn nieuwe oprit. Direct gebeld, moest maar even komen ( half uur rijden). Niet gedaan natuurlijk. Smorgens naar mijn eigen garage, en bij Kwik Fit Maastricht hadden ze de vuldop er scheef opgedaan! Hele blok inclusief onderkant droop van de olie. Blok moest gereinigd worden. Kosten 85€. Bon in geleverd en het zou vergoed worden. Na 2 weken gebeld waar die 85 bleef. Zou eraan komen. Tot op heden niets mogen ontvangen en zit ik met een verpestte oprit. Nooit meer, waardeloos bedrijf

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK

  Auto afgekeurd en meteen afgemeld zodat ik niet meer de weg op mag. Het gaat mij niet per se over de afkeuring zelf (alhoewel ik daar ook vraagtekens bij zet omdat geen enkele van de punten die jullie vonden door de andere garage zijn gevonden; wel een andere trouwens), maar over de afmelding, die mij geen tijd laat om over de reparaties of bv de aanschaf van een nieuwe auto na te denken. Geen enkele andere garage waar ik de afgelopen 30 jaar ben geweest heeft dit zo gedaan. Het is ook onnodig, want de auto moet toch binnen max 2 maanden worden goedgekeurd, dus de noodzakelijke reparaties komen er toch wel. Sterker, de kans dat ik uiteindelijk de reparaties bij kwikfit had laten doen was groot, maar na deze ervaring is die kans NUL. Nogmaals, het zal formeel wel juist zijn (de afmelding), maar geen enkele andere garage (allemaal officieel, geen beun) doen dit zo, dus er is een keus om dit wel/niet zo aan te pakken. Ik snap dat wrakken meteen vd weg moeten worden gehaald, maar deze afkeuring is gebaseerd op vrij lichte zaken (zoals een breuk in het glas van een achterlicht, al vijf jaar APK's doorstaan, dus waarschijnlijk niet eens afkeuringswaardig, laat staan levensgevaarlijk). Nooit meer kwikfit voor mij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bandenservice

  Probeer telefonisch kwik fit te bereiken maar word eindeloos in de wacht gezet. Onvoorstelbaar slechte bereikbaarheid. Elke keer zeggen ze een momentje te wachten. Ik ga maar ergens anders banden bestellen waar ze je gewoon te woord kunnen staan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apk

  Had op 2 mei afspraak om 13.00 uur , kreeg hierbij het verzoek om5 minuten eerder te zijn . Was er om 12.55 uur . De auto werd pas 13.45 naar binnen gehaald, 3 kwartier later terwijl de afspraak was dat ik er op kon wachten , een afspraak maken heeft dan geen enkele zin , voor mij geen kwik fit meer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwikfit pechhulp

  Wat een oplichters bij de kwikfit. Met de kwikfit pechhulp helpen ze je alleen maar verder in de problemen. Na een week staat onze auto nog steeds niet op de afgesproken kwikfit garage (den Bosch) en willen deze niet meer zoals afgesproken verslepen. Kwikfit komt hun afspraken en beloftes duidelijk niet na en zijn alles behalve klantgericht. Ze weigeren zelfs ons eigen dossier naar ons op te sturen zodat we er naar de rechtsbijstand mee kunnen. Niet in zee gaan met oplichters.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Autobanden

  Laat nooit je autobanden vernieuwen bij de Kwik-Fit

  Halverwege 2020 heb ik 2 nieuwe achterbanden laten leggen a €350 bij de Kwik-Fit in Oosterhout NB. Nu 2.5 jaar laten en een kleine 10.000km verder worden ze afgekeurd. De banden hebben nog de volle profiel maar scheuren in de naad van het profiel. Het canvas is zelfs al zichtbaar tussen het profiel.

  De Kwik-Fit verschuilt zich achter het feit dat ik te weinig kilometers gereden zou hebben. Twee onafhankelijke garages in de omgeving heb ik benaderd, voor een offerte, en gevraagd waarom de banden deze scheuren vertonen. Beide garages geven aan dat dit komt door ouderdom. De nieuwe banden uit 2020 komen daarnaast ook uit 2018. Niks nieuw aan dus!

  De “tegemoetkoming” die de Kwik-Fit wil geven is 15% wat uitkomt op €450. Dit is overigens de zelfde prijs als beide andere garages mij hebben aangeboden. Of te wel een dikke middelvinger!

  Doe jezelf een lol en ga naar een andere garage dit bespaart je een hoop dubbele kosten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK

  Betreft Kwikfit Amsterdam West.

  Ik kwam voor een APK voor een Peugeot 107. Er is nooit wat aan de hand met mijn auto en ook niet met mijn banden. In de laatste dagen voor de APK heb ik er niet eens mee gereden en alle banden waren okee. Tijdens de APK zou ik opeens vier lekke banden hebben! Dat riekt natuurlijk naar oplichterij.
  Een dag na de APK is één band helemaal doorgezakt, dat is wel heel toevallig.
  Even lucht bijgevuld en ze leken weer okee.

  Denk maar niet dat ik hier terugkom om mijn banden te herstellen. Als ze dachten dat ze extra geld konden verdienen aan me, dan hebben ze het mis. Ik ben natuurlijk naar een andere garage gegaan. Wat blijkt? Er is helemaal niets mis met mijn banden. Maar ook echt totaal niet.

  Blijf maar gewoon weg van deze locatie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitlijnen

  Stuur staat ruim scheef van tweede oudere auto. Vaste garage op korte termijn geen tijd dus met tegenzin afspraak gemaakt voor uitlijnen bij Kwikfit Etten-Leur waar ik vroeger wisselende ervaringen had maar nooit heel slecht. Vorig jaar toevallig bij Kwikfit Breda bandenwissel naar zomer en banden op velg monteren heel goed gedaan en heel goede service. Dus ik had goede hoop.
  Een man van rond de 55 ging het maken. Je zou zeggen die heeft veel ervaring.
  Na 10 minuten auto teruggekregen en 79 euro afgerekend. Hij liet het rapport zien en zei links is wat eerst was en rechts wat nu is. Ik keek er vluchtig op, uitlijnen konden ze toch wel?
  Naar huis rijden en stuur staat nog steeds scheef. Goed op rapport gekeken en eigenlijk niets veranderd. Wat groen was was groen en wat rood was nog steeds rood.
  Achteraf bezien totaal desinteresse en geen toewijding van de monteur. Allemaal snel snel afraffelen. Jammer van mijn spaarzame tijd. Ik moet terug om geld terug te vragen kost mij weer tijd. Jongens doe iets goed of hef heel die Kwikfit Etten-Leur op! Het beleid van bovenaf moet echt veranderen. Meer toewijding! Dit was echt de laatste keer bij Kwikfit Etten-Leur.
  Als je het niet kan maken geef dan op zijn minst uitleg hoe en wat. Dan gaan we op zoek naar andere oplossingen. Dit kan je niet maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reparatie Lekke Band

  Na een langzaam aflopende band te hebben geconstateerd even langs de lokale kwikfit gereden. zeer vriendelijk geholpen en direct opgelost. Herken me dan ook niet in de negatieve reacties die ik hier lees, al ben ik niet voor een apk of ander onderhoud langsgeweest maar enkel voor dat waar de kwikfit voor mij noodzakelijk is: goede banden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vervangen achter lampenkap

  Bij het filiaal in Groningen geweest voor een grote beurt en het verangen van de lampkap, helaas was het vervangen van een lampkap te moeilijk en zijn ze de rubbers vergeten waardoor ik initieel 900 euro schade had gekregen (regelkast kapot gegaan omdat er water bij in kon lopen). Zeer matig dat zo iets simpels niet goed kan gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uitlaat-demper

  HIERMEE WIL IK DE HR.ABBASS EL KANFOUDI EN ZIJN TEAM BEDANKEN VOOR DE
  SNELLE MONTAGE ERVAN. DAAR IK SLECHT TER BEEN BEN HEB IK DE AUTO NODIG.
  DIT WAS OP 12-12-202022. ANDEREN HADDEN GEEN TIJD.BEDANKT TOPPIE.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Distributie riem en waterpomp laten vervangen

  MENSEN AUB VOOR UW EIGEN BESTWIL GA NOOIT NAAR KWITFIT IN UTRECHT OVERVECHT!!

  Vreselijk bedrijf. Auto had koelvloeistof problemen, op advies van Kwikfit Overvecht nieuwe waterpomp en distributie laten plaatsen a 800 euro. Hier zijn eerst 3 weken overheen gegaan omdat ze eerder geen tijd hadden (kan gebeuren). Reparatie uitgevoerd, kom ik eraan en word me verteld dat de multiriem ook wel zsm aan vervanging toe is???. Dus daar weer een andere afspraak voor moeten maken en onnodig extra kosten aan gemaakt. Een week later is de distributie geklapt, heb ze gebeld en ze zouden alles kosteloos repareren (niet meer dan normaal).
  Toen is er weer een week overheengegaan om vervolgens te horen te krijgen dat ze wat dieper in de auto zijn gaan kijken ( nu ineens wel tijd voor alles)en zeggen ze omdat er (mogelijk)verkeerde olie in de auto is gegooid(niet het geval) nu mijn nokkenas is beschadigd en daardoor ook mijn distributieriem geklapt. Ze willen mijn kosten a 800 euro niet vergoeden omdat dit niet hun fout is en reparatie zou me nog eens 1000 euro gaan kosten!! Afspraken worden ook niet nagekomen, oplossingen worden niet gezocht en ze laten je er gewoon mee zitten!!!!
  Wees verstandig en skip deze garage!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  apk bij kwikfit

  Eigenlijk is het geeneens een review waard hoe slecht kwikfit eigenlijk is. Ik heb gewerkt als automonteur en doe dus zelf het onderhoud aan mijn auto's, ik heb mijn opel corsa voor keuring aangeboden bij een kwikfit waarvan ik zeker was dat deze apk klaar was.
  Kwikfit wilde mijn auto afkeuren op 2 punten: ruitenwissers (waren 2 maanden oud) en een handremkabel. Gezien ik toen weinig tijd had voor de ''reparaties' heb ik kwikfit een offerte laten maken voor het vervangen van 1 handrem kabel en 2 ruitenwissers deze offerte bedroeg 350 euro. De zelfde dag nog originele onderdelen besteld voor een totaal van 40 euro. Na 15 minuten onder de auto te hebben gelegen was de handremkabel vervangen en na 2 minuten de ruitenwissers.
  Let aub op met de kwikshit deze rekenen dus aan arbeidsloon al snel 250 euro per half uur.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  grote beurt inclusief APK

  Zeer tevreden over Kwik Fit in Heerenveen! Prima service, vriendelijke behandeling, duidelijk uitleg en correcte advisering.
  Bedankt! Ik kom zeker terug bij jullie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Brandstof filter

  Brandstof filter vervangen bij kwikfit in Heemskerk. Snel geholpen helaas bij thuiskomst plas benzine onder de auto. Gebeld en meteen kwam Willem naar mijn huis en heeft het probleem verholpen. Rekening van filter wordt terug gestort. Kortom hele goede service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Motorlampje brand

  Hele goede, betrouwbare medewerkers! Het lampje van mijn motor brandde. Ze hebben deze storing verholpen. Dat was de helft van de prijs dan bij de dealer. Ik ben zeer tervreden. Het was klaar terwijl ik wachtte. Dit was de locatie bij de Leenderweg in Eindhoven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geld terug gekregen.

  Bij de APK keuring van mijn auto bleek dat de middendemper vervangen moest worden. Kreeg een rekening voorgeschoteld van plm. € 220 voor deze demper. Gaf aan dat ik dat veel te veel vond, maar volgens de medewerker stond dat als prijs in de computer. Morrend heb ik betaald. Een paar dagen later kreeg ik via de mail een kleine enquête over deze werkzaamheden. Ik gaf aan niet tevrede te zijn en dat er mij plm 70 a 80 euro teveel berekend was voor de demper en dat ik terug gebeld wilde worden. Wat scherts mijn verbazing: Plusminus 14 dagen later ontving ik een mail van Kwik Fit waarin vermeld werd dat er mij inderdaad een te hoge rekening was gepresenteerd en dat ik € 80 euro terug zou krijgen, 10 dagen later was dat teruggestort, chapeau. Ik blijf klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apk

  Auto APK laten keuren, er was niks aan de hand met de auto, op wat versleten banden na. Na de APK vertoonde de auto opeens allerlei mankementen. We zijn nu voor de 5e keer terug bij de garage en de rekening staat al op 2000 euro!!

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
40 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
39 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

Kwik Fit

Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen. 

Over Kwikfit
Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.  
Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.  Diensten van Kwikfit
Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

-    Het vervangen van je schokbrekers
-    Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
-    Een APK controle
-    Trekhaken
-    Het laten vervangen of repareren van je autoruit
-    Een kleine beurt van de auto
-    Een grote beurt van de auto
-    Een nieuwe accu plaatsen
-    Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
-    Tal van kleine en grote reparaties van je auto

Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

Klachten Kwikfit
Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien.  Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden. 
Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging. 
Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

 

Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

}