Kwik Fit

Alle reviews

Kwik Fit

36% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (98)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK

  Betreft Kwikfit Amsterdam West.

  Ik kwam voor een APK voor een Peugeot 107. Er is nooit wat aan de hand met mijn auto en ook niet met mijn banden. In de laatste dagen voor de APK heb ik er niet eens mee gereden en alle banden waren okee. Tijdens de APK zou ik opeens vier lekke banden hebben! Dat riekt natuurlijk naar oplichterij.
  Een dag na de APK is één band helemaal doorgezakt, dat is wel heel toevallig.
  Even lucht bijgevuld en ze leken weer okee.

  Denk maar niet dat ik hier terugkom om mijn banden te herstellen. Als ze dachten dat ze extra geld konden verdienen aan me, dan hebben ze het mis. Ik ben natuurlijk naar een andere garage gegaan. Wat blijkt? Er is helemaal niets mis met mijn banden. Maar ook echt totaal niet.

  Blijf maar gewoon weg van deze locatie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitlijnen

  Stuur staat ruim scheef van tweede oudere auto. Vaste garage op korte termijn geen tijd dus met tegenzin afspraak gemaakt voor uitlijnen bij Kwikfit Etten-Leur waar ik vroeger wisselende ervaringen had maar nooit heel slecht. Vorig jaar toevallig bij Kwikfit Breda bandenwissel naar zomer en banden op velg monteren heel goed gedaan en heel goede service. Dus ik had goede hoop.
  Een man van rond de 55 ging het maken. Je zou zeggen die heeft veel ervaring.
  Na 10 minuten auto teruggekregen en 79 euro afgerekend. Hij liet het rapport zien en zei links is wat eerst was en rechts wat nu is. Ik keek er vluchtig op, uitlijnen konden ze toch wel?
  Naar huis rijden en stuur staat nog steeds scheef. Goed op rapport gekeken en eigenlijk niets veranderd. Wat groen was was groen en wat rood was nog steeds rood.
  Achteraf bezien totaal desinteresse en geen toewijding van de monteur. Allemaal snel snel afraffelen. Jammer van mijn spaarzame tijd. Ik moet terug om geld terug te vragen kost mij weer tijd. Jongens doe iets goed of hef heel die Kwikfit Etten-Leur op! Het beleid van bovenaf moet echt veranderen. Meer toewijding! Dit was echt de laatste keer bij Kwikfit Etten-Leur.
  Als je het niet kan maken geef dan op zijn minst uitleg hoe en wat. Dan gaan we op zoek naar andere oplossingen. Dit kan je niet maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Reparatie Lekke Band

  Na een langzaam aflopende band te hebben geconstateerd even langs de lokale kwikfit gereden. zeer vriendelijk geholpen en direct opgelost. Herken me dan ook niet in de negatieve reacties die ik hier lees, al ben ik niet voor een apk of ander onderhoud langsgeweest maar enkel voor dat waar de kwikfit voor mij noodzakelijk is: goede banden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vervangen achter lampenkap

  Bij het filiaal in Groningen geweest voor een grote beurt en het verangen van de lampkap, helaas was het vervangen van een lampkap te moeilijk en zijn ze de rubbers vergeten waardoor ik initieel 900 euro schade had gekregen (regelkast kapot gegaan omdat er water bij in kon lopen). Zeer matig dat zo iets simpels niet goed kan gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  uitlaat-demper

  HIERMEE WIL IK DE HR.ABBASS EL KANFOUDI EN ZIJN TEAM BEDANKEN VOOR DE
  SNELLE MONTAGE ERVAN. DAAR IK SLECHT TER BEEN BEN HEB IK DE AUTO NODIG.
  DIT WAS OP 12-12-202022. ANDEREN HADDEN GEEN TIJD.BEDANKT TOPPIE.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Distributie riem en waterpomp laten vervangen

  MENSEN AUB VOOR UW EIGEN BESTWIL GA NOOIT NAAR KWITFIT IN UTRECHT OVERVECHT!!

  Vreselijk bedrijf. Auto had koelvloeistof problemen, op advies van Kwikfit Overvecht nieuwe waterpomp en distributie laten plaatsen a 800 euro. Hier zijn eerst 3 weken overheen gegaan omdat ze eerder geen tijd hadden (kan gebeuren). Reparatie uitgevoerd, kom ik eraan en word me verteld dat de multiriem ook wel zsm aan vervanging toe is???. Dus daar weer een andere afspraak voor moeten maken en onnodig extra kosten aan gemaakt. Een week later is de distributie geklapt, heb ze gebeld en ze zouden alles kosteloos repareren (niet meer dan normaal).
  Toen is er weer een week overheengegaan om vervolgens te horen te krijgen dat ze wat dieper in de auto zijn gaan kijken ( nu ineens wel tijd voor alles)en zeggen ze omdat er (mogelijk)verkeerde olie in de auto is gegooid(niet het geval) nu mijn nokkenas is beschadigd en daardoor ook mijn distributieriem geklapt. Ze willen mijn kosten a 800 euro niet vergoeden omdat dit niet hun fout is en reparatie zou me nog eens 1000 euro gaan kosten!! Afspraken worden ook niet nagekomen, oplossingen worden niet gezocht en ze laten je er gewoon mee zitten!!!!
  Wees verstandig en skip deze garage!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  apk bij kwikfit

  Eigenlijk is het geeneens een review waard hoe slecht kwikfit eigenlijk is. Ik heb gewerkt als automonteur en doe dus zelf het onderhoud aan mijn auto's, ik heb mijn opel corsa voor keuring aangeboden bij een kwikfit waarvan ik zeker was dat deze apk klaar was.
  Kwikfit wilde mijn auto afkeuren op 2 punten: ruitenwissers (waren 2 maanden oud) en een handremkabel. Gezien ik toen weinig tijd had voor de ''reparaties' heb ik kwikfit een offerte laten maken voor het vervangen van 1 handrem kabel en 2 ruitenwissers deze offerte bedroeg 350 euro. De zelfde dag nog originele onderdelen besteld voor een totaal van 40 euro. Na 15 minuten onder de auto te hebben gelegen was de handremkabel vervangen en na 2 minuten de ruitenwissers.
  Let aub op met de kwikshit deze rekenen dus aan arbeidsloon al snel 250 euro per half uur.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  grote beurt inclusief APK

  Zeer tevreden over Kwik Fit in Heerenveen! Prima service, vriendelijke behandeling, duidelijk uitleg en correcte advisering.
  Bedankt! Ik kom zeker terug bij jullie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Brandstof filter

  Brandstof filter vervangen bij kwikfit in Heemskerk. Snel geholpen helaas bij thuiskomst plas benzine onder de auto. Gebeld en meteen kwam Willem naar mijn huis en heeft het probleem verholpen. Rekening van filter wordt terug gestort. Kortom hele goede service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Motorlampje brand

  Hele goede, betrouwbare medewerkers! Het lampje van mijn motor brandde. Ze hebben deze storing verholpen. Dat was de helft van de prijs dan bij de dealer. Ik ben zeer tervreden. Het was klaar terwijl ik wachtte. Dit was de locatie bij de Leenderweg in Eindhoven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geld terug gekregen.

  Bij de APK keuring van mijn auto bleek dat de middendemper vervangen moest worden. Kreeg een rekening voorgeschoteld van plm. € 220 voor deze demper. Gaf aan dat ik dat veel te veel vond, maar volgens de medewerker stond dat als prijs in de computer. Morrend heb ik betaald. Een paar dagen later kreeg ik via de mail een kleine enquête over deze werkzaamheden. Ik gaf aan niet tevrede te zijn en dat er mij plm 70 a 80 euro teveel berekend was voor de demper en dat ik terug gebeld wilde worden. Wat scherts mijn verbazing: Plusminus 14 dagen later ontving ik een mail van Kwik Fit waarin vermeld werd dat er mij inderdaad een te hoge rekening was gepresenteerd en dat ik € 80 euro terug zou krijgen, 10 dagen later was dat teruggestort, chapeau. Ik blijf klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apk

  Auto APK laten keuren, er was niks aan de hand met de auto, op wat versleten banden na. Na de APK vertoonde de auto opeens allerlei mankementen. We zijn nu voor de 5e keer terug bij de garage en de rekening staat al op 2000 euro!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grote beurt

  Kwikfit Venlo Hagerhofweg 9 zeer zeer slechte service, bus gebracht voor een grote beurt met Apk na 1 uur werden we gebeld auto van de brug afgevallen, aanzienlijke schade aan de voorkant en zijkant wij zeiden nog fijn dat er niemand gewond is geraakt en kan gebeuren, ze hebben een andere bus voor ons geregeld en hebben ze, gezegd heel vervelend en we gaan over de rekening nadenken auto bijna 1,5 week weg geweest
  Vrijdag werden we gebeld wat er allemaal niet bij zat en of het alsnog moest gebeuren luchtfilter enz gezegd nee alleen wat bij de beurt hoort vandaag 31 Jan bus opgehaald wat schets onze verbazing er werd niets aan de rekening gedaan gezegd dat dit niet netjes is en geen service uiteindelijk zei Wiel van kwikfit oké 25% korting wat blijkt toen de rekening werd overhandigd hebben ze toch de extra dingen goed voor meer dan €150 toch uitgevoerd en zich op de borst slaan dat ze het toch maar goed geregeld hebben voor ons de schade van de auto is betaald die hoefde wij niet te betalen en de vervangende auto ook niet... BEN JE ECHT SERIEUS WAT EEN KLOTE SERVICE gezegd dat we de extra dingen niet gingen betalen we hadden uitdrukkelijk Nee gezegd we moesten hun eigenlijk bedanken dat ze onze bus aan puin hebben geholpen en dat we die 1,5 week kwijt zijn geweest een vervangende bus hadden geregeld zonder Navi enz nou echt zo goed, we hebben uiteindelijk de volle pond van de grote beurt moeten betalen, jullie zijn echt boeven!!! Service is ver te zoeken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Merkbeurt + apk + reparatie

  Bij Kwikfit in Groningen (Atoomweg) wordt je bizar opgelicht.
  Ten 1e waren de kosten voor uitlijnen 80,00 excl. Ipv de 65,00 die vooraf door de klantenservice waren doorgegeven.
  Ten 2e zijn er meerdere werkzaamheden uitgevoerd waar ik geen akkoord voor heb gegeven danwel niet zijn besproken. Denk aan het balanceren van de wielen tijdens onderhoud. Staat ineens 40,00 ex voor op de factuur. Ook is de auto uitgelijnd na vervangen van 1 voorveer. Ik had gezegd alleen de veer vervangen, niet ook uitlijnen. Navraag bij een onafhankelijke garage leert dat uitlijnen in principe ook helemaal niet hoeft bij zo'n vervanging, tenzij achteraf blijkt dat de auto niet recht rijdt.

  Al met al ben ik gewoon enorm opgelicht door deze Kwikfit. Ik ben jaren klant geweest maar op deze manier is dat snel voorbij.

  Niet naartoe gaan!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lekke band

  Volgens site lekke band wordt je direct geholpen. Nou nee hoor filiaal hoge hondstraat Deventer dus niet. Of ik hem morgen kan brengen. Nee dus kan ik niet. Gewezen op hun site. Ja moet maar klacht in dienen hoofd kantoor. Dit gedaan wordt doorgegeven aan regio manager. Tja heb ik wat aan. Echt waardeloos. Al eens eerder ruitenwissers willen aansmeren bij apk. Terwijl er een spiksplinternieuwe opzat. O ja er zat een vuiltje op. Wat een kwik shit bedrijf. Mij zie je er niet meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vraag om reparatie lekke band

  Na uitstekende ervaringen bij Kwik fit Oss heeft deze vestiging via 'medewerker" alle credits bij mij verspeeld . Wat een onbeschofte vlerk om klanten die voor zijn salaris zorgen zo te woord te staan . Vroeger bij de vorige filiaal medewerkers Jos en Mohammed altijd uitstekend en vol lof geholepen maar nu met deze niks nut achter de balie is het niks meer....0.0. gelukkig uitgeweken naar het Kwik fit Filiaal in den Bosch op de Boschdijk en daar als van ouds prima geholpen . kwik fit blijft een prima bedrijf maar sommige rotte appels moet je snel uit de mand gooien

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK

  Service waar je blij van wordt...was het maar waar. Ik heb een geheel andere ervaring met kwik-fit. Wat nu als je je auto voor een APK brengt en hem daarna kan laten afvoeren naar de schroothoop. Dat is precies wat mij is overkomen bij de kwik-fit in Almere-haven.
  Mijn oude bakkie daar gebracht voor een APK herkeuring. Alle afkeurpunten in orde gemaakt en het kon eigenlijk niet mis gaan want het was starten en lopen en dat al jaren lang. Geen enkel probleem denk je dan...of toch?. Het kontactslot was defect en veerde niet meer vanzelf terug. Je moest hem zelf naar de juiste stand terug zetten en dat deed ik dus al een dik jaar zonder problemen. Natuurlijk heb ik dit euvel vermeldt bij het brengen van de auto en ze nog aangeboden om mee te kijken naar welke stand de sleutel teruggezet moest worden. O... meneer dat is niet nodig hoor het lukt zo wel. Een paar uur later wordt ik gebeld dat het helemaal is misgegaan met de auto. Dikke rookwolken onder de motorkap vandaan... bedrading verbrandt... hoofdzekering doorgepiept. Het doorgebrandt zijn van de startmotor en aangesloten bedrading werd als de meest waarschijnlijke oorzaak van de rookontwikkeling aangegeven. Ik was helemaal lamgeslagen aan de andere kan van de lijn want wat was hier in hemelsnaam gebeurt. Hebben jullie de sleutel wel in de juiste stand teruggezet?...Ja hoor dat hebben we gedaan.
  Kwik-fit filiaal aansprakelijk gesteld bij de klantenservice maar die accepteerde geen enkele aansprakelijkheid omdat het filiaal bleef aangeven precies gedaan te hebben zoals ik ze verteld had en de auto al vooraf een defect had. Ze wilden de auto door een onafhankelijk technisch expert laten nakijken op wat er nu precies gebeurt was. Kosten tussen de 400 en 700 euro en voor mijn rekening als de oorzaak kwik-fit niet aan te rekenen viel. Ik realiseerde mij dat de dagwaarde van mijn oude bakkie ook een dergelijk bedrag zou zijn en hierdoor dus economisch total loss zou zijn. Wie een beetje verstand heeft van electrotechniek en storing kan localiseren in hoofdstroom en stuurstroom circuits kan bedenken dat een verkeerde stand van de sleutelschakelaar hooguit als mogelijke oorzaak van het probleem kan worden aangemerkt. Hierdoor was de kans dat ik voor de kosten zou opdraaien levensgroot. Kwik-fit en ik zijn er samen helaas niet uitgekomen en ik heb mijn bakkie maar naar de sloop gebracht. Laten repareren met de kans dat er nog meer gesneuveld zou zijn leek mij niet verstandig i.v.m. oplopende kosten. Al met al veel ellende van gehad. Je bent ineens onthand want gebruikte mijn auto voor woon werk en moest halsoverkop van alles regelen met openbaar vervoer. Een ander belangrijk gegeven waar ik mee ben geconfronteerd is dat kwik-fit niet bij de BOVAG is aangesloten en er rechtsbijstand verzekeringen zijn zoals Centraal Beheer Achmea die dan niks voor je kunnen betekenen. Uiteindelijk had ik meer van kwik-fit verwacht. Het is tenslotte een enorm bedrijf met filialen door heel Nederland en daarbuiten. Ze hadden me tenminste een beetje tegemoet kunnen komen in de kosten die ik nu moet maken voor de aanschaf van een andere auto.

  Rob de Jong

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schande

  Heel erg raar dat als er een auto komt voor de apk die voordat bij KwikFit aankomt geen meldingen geeft en de lampen het gewoon doen, weggaat met allerlei verschillende meldingen en lampen die het opeens niet meer doen, en zo niet door de apk kunnen gaan. En, wat belachelijk is, er lamp is waarvan de bedrading is doorgeknipt zonder eerst de eigenaar ervan op de hoogte te stellen. Eerst een lamp doorknippen, en daarna de eigenaar bellen met dat de lamp vervangen moet worden en dat het 450 euro gaat kosten, want de lamp moet worden vervangen en was al kapot. Daarom was die doorgeknipt. Het zal je maar bijvoorbeeld gebeuren in het ziekenhuis. Je komt voor kijkoperatie in je knie, en opeens zijn je verstandskiezen ook getrokken. 'want die waren al kapot. Dat is dan 450 euro extra'. Echt te belachelijk voor woorden. Een remlicht die het nog deed vanochtend, was opeens kapot. Hetzelfde geldt voor een mistlamp en eigenlijk alle lampen. Nu een auto waarvan er allerlei meldingen aangaan in de auto, en lamp die het nu echt niet doet en een afgekeurde apk. Schande dit.

  heel vreemd verhaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK


  Auto voor APK keuring gebracht. Medewerker gaf aan dat 4 banden niet goed zijn en 4 schokdempers vervangen moeten worden. Samen €1940.-
  Ik was verbaasd omdat ik de auto 1 week terug had laten nakijken bij een garage en daar niets uitkwam.
  Pas toen ik vertelde dat ik niet op €1940.- voorbereid was vertelde hij da mijn auto ook goedgekeurd kon worden voor €660.- voor alleen de 4 banden!

  Nadat ik had verteld dat ik 8 maanden geleden 4 nieuwe banden had gekocht (heb bewijs) en weinig km maak, zei de medewerker als ik 2 banden laat maken het ook "prima" was.

  Toen ik vroeg wat het kost, was het veel meer dan ik ooit heb betaald voor een autoband bij Kwik Fit.
  Hij zei dat dit eenmaal de prijzen zijn en ik vast vergeten ben hoeveel ik had betaald. Ik vertelde de medewerker dat hij in het systeem moet kijken en daar kan zien wat ik heb betaald.
  Hij mompelde dat hij inderdaad een lager bedrag zag en vertelde erbij dat dat komt omdat ik eerder goedkopere banden had gekocht.

  Mijn vertrouwen was toen al weg.
  Want hij is van 1940.- naar 4 banden en dan naar 2 autobanden gegaan! En probeert nu zelfs bij de 2 banden duurdere versies te verkopen die ik niet had. (Wat hij kon zien bij mijn oude band)

  Ik woon om de hoek bij Kwik Fit en ik vertelde hem dat ik langs zou komen met mijn zoon om de autobanden te bekijken, gezien wij weten dat deze nooit zo versleten kunnen zijn.

  Bij aankomst vertelde hij dat hij de autobanden heeft weggegooid en niet meer kan laten zien. Hij vertelde dat ze zijn opgehaald !

  Dat is snel!

  De autobanden zijn mijn eigendom. En ik had ze graag willen hebben.

  Medewerker vertelde dat ik moest afrekenen of de auto 4 dagen bij Kwik Fit laten staan zodat hij tijd had om tweedehandse banden te regelen.

  Ik heb de politie gebeld en gevraagd om advies. Met luidspreker heeft de Politie vertelde dat de medewerker mijn auto in originele staat moest teruggegeven en ik niet de auto daar 4 dagen moest laten staan.

  Medewerker ging akkoord bij de politie.

  Totdat de Politie ophing!

  Hij zei daarna: "Je hebt 2 opties"
  1. Je rijd nu weg en ik stuur incasso.
  2. Auto blijft 4 dagen bij kwik fit totdat ik andere banden heb gevonden.

  Hij zei erbij dat het diefstal is als ik wegreed! Ik heb nooit opdracht gegeven en wil ook niets stelen. Ik wil gewoon mijn autobanden terug die kwik fit van mij heeft weggenomen zonder toestemming!

  Blijkbaar waren mijn autobanden gewoon goed en dat is de reden waarom kwik fit zegt dat mijn banden zijn opgehaald.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  APK

  Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam
  Kwik Fit Jan Rebelstraat Amsterdam= Kippendieven (APK AFGEKEURD met oneerlijke argumenten)
  ....na 10 minuten :
  Nederlandse werkplaats met ECHTE Nederlandse eigenaar en Werknemers Auto Service Lijnden = APK goedgekeurd in VIER MINUTEN.
  Wat was er gebeurd? En waarom wilden ze me 420 EUR in rekening brengen?

  Het achterwiel was het licht geremd door wat vuil.
  Dus ging ik naar een eerlijke monteur, en in 10 seconden, de eerlijke monteur heeft het vuil verwijderd en het wiel loopt perfect.

  In de praktijk zouden ze van KwikFit 420 EUR laten stelen.
  G.

Anderen bekeken ook

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

ParkCare
22 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

CarDelMar
25 reviews

Wat vinden de klanten die je voorgingen van CarDelMar? Is het niet prettig om vooraf te lezen over ervaringen die andere consumenten gehad hebben. ...

Kwik Fit

Waarom je auto laten repareren bij een Kwikfit garage? Als je een auto hebt dan is het belangrijk om hier goed voor te zorgen. Een auto is belangrijk om je iedere dag van A naar B te brengen. Dit kan voor je werk zijn of om bijvoorbeeld je kinderen naar school te brengen. Je wilt natuurlijk niet dat je auto het onderweg een keer begeeft. Ook is het belangrijk om de juiste banden onder je auto te hebben en om ieder jaar de APK (auto periodieke keuring) op tijd te laten doen. Hiervoor kun je naar een garage op de hoek gaan, maar natuurlijk ook naar een autogarage als Kwikfit. Het heeft een bekende en betrouwbare naam en kan je helpen om je auto in een goede conditie te houden. Om je te helpen heeft NederlandReview deze pagina gemaakt om de verschillende Kwikfit locaties en Kwikfit zelf te beoordelen. Je weet dan snel waar je aan toe bent en je kunt zien hoe goed de service is bij een van de vestigingen. 

Over Kwikfit
Kwikfit is in Engeland opgericht in 1971. In 1981 is de eerste vestiging in Nederland geopend. Ze waren toen vooral actief met het vervangen van banden, schokdempers, accu’s, remmen en uitlaten. Door deze focus op deze delen was het mogelijk voor hun om dit goedkoper en sneller te doen dan andere garages. Klaar terwijl u wacht was het sterke punt van Kwikfit in die jaren.  
Dertig jaar nadat de Kwikfit is opgericht is het een van de grootste auto service bedrijven in Europa geworden. In Nederland zijn er maar liefst 180 kwikfit bedrijven. Het aantal blijft hier nog steeds verder toenemen. Tegenwoordig kun je bij de kwikfit ook terecht voor de kleine en grote onderhoudsbeurten, het laten bijvullen van de airco of het laten vervangen van een ruit. Kwikfit is een full service autogarage geworden.  Diensten van Kwikfit
Waarvoor kun je nu precies terecht bij de kwikfit? Graag sommen we voor je op waarvoor je terecht kunt bij deze snelle autogarage:

-    Het vervangen van je schokbrekers
-    Het laten vervangen van je banden (zomerbanden en winterbanden)
-    Een APK controle
-    Trekhaken
-    Het laten vervangen of repareren van je autoruit
-    Een kleine beurt van de auto
-    Een grote beurt van de auto
-    Een nieuwe accu plaatsen
-    Het laten bijvullen of repareren van de airco in je auto
-    Tal van kleine en grote reparaties van je auto

Eigenlijk kun je voor volop zaken terecht bij de Kwikfit. Het is dan ook niet vreemd dat een merkdealer vaak wordt overgeslagen. De prijzen zijn vaak net iets aantrekkelijker.

Klachten Kwikfit
Het kan voorkomen dat zaken soms niet worden gemaakt, zoals je zelf graag zou zien.  Het is dan belangrijk om dit kenbaar te maken. Via de website kun je een klacht indienen over de gang van zaken. Natuurlijk is het beter om eerst bij de vestiging zelf je te gaan bezwaren om zo te kijken of je klacht opgelost kan worden. 
Het is goed om te weten dat de Kwikfit met verschillende garanties werkt. Het is dus mogelijk dat de klacht onder een garantie valt en hierdoor goed en snel op te lossen is door de betreffende Kwikfit vestiging. 
Wat vind jij van Kwikfit? Laat het hieronder weten!

 

Van plan iets te kopen bij Kwik fit? Autobanden, onderhoud of APK keuring? Lees eerst ervaringen van iedereen die al iets kocht bij kwik fit!

}