NederlandReview

  Ervaringen Kwebbels Kinderboeken

  Leest uw kind dolgraag boeken en wilt hij of zij elke avond voor het slapen gaan, of na school een boek lezen? Of kan uw kind geen boek lezen, maar juist voorgelezen krijgen door u als ouder? Twijfel dan niet en kom naar Kwebbels kinderboeken waar u de juiste kinderboeken zult vinden voor verschillende leeftijden. Heeft u al eens kinderboeken besteld van dit bedrijf? Of kent u iemand die het heeft gedaan? Maar misschien ook belangrijk, hebben anderen ervaring met dit bedrijf? Wat denkt u of wat denken andere consumenten hier over?
  Wij van NederlandReview hebben ter beschikking om ervaringen en/of bevindingen van consumenten te plaatsen op onze website. Zo kunt u lezen wat anderen over dit bedrijf vinden en een beeld kunt schetsen van hoe dit bedrijf omgaat met haar klanten. U kunt ons zien als een onafhankelijk platform waar échte onafhankelijke consumenten reviews schrijven over een bepaald bedrijf. Hiermee zijn we samen in staat om een overzichtelijk beeld te geven van bedrijven waar andere klanten die hier net over gehoord hebben, of gewoonweg niet zeker zijn of het de juiste keuze is ergens een aankoop te doen. Bovendien zorgen we er samen voor dat consumenten weten waar ze mee te maken hebben.

  Over Kwebbels Kinderboeken

  Wat verkoopt Kwebbels Kinderboeken en wat is hun functie? Het zou nu wel duidelijk moeten zijn dat het gaat over kinderboeken. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het zorgvuldig sorteren van kinderboeken en zo ook de juiste kinderboeken aan te bieden voor een bepaald leeftijd. Zo weet u ook zeker dat wat uw kind voor gelezen krijgt, of wat hij of zij zelf leest ook op zijn of haar niveau past zodat het interessant en leuk blijft. Bovendien kunt u verschillende leespakketten kopen die elke maand voor u worden samengesteld die zijn bedoeld voor de leeftijden tussen de 0 en 12 jaar. U kunt dan ook verwachten dat dit bedrijf kwaliteits boeken levert.

  Lezen met Sam - Bloemen voor Kwebbel

  Diensten

  Dit bedrijf biedt verschillende boeken aan voor verschillende leeftijden. U kunt als voorbeeld gaan voor kinderboeken tussen de 0 en 2 jaar, de jongste lezers, 3-5 jaar voor peuters en kleuters, 6-7 jaar voor kinderen die al een beetje kunnen lezen en als laatst de leeftijden tussen de 8-12 jaar die zelf kunnen lezen. Zo worden er verschillende boeken gegeven voor ieder wat wils. Is uw kind een vlotte lezer, of gaat uw kind rustig op zijn of haar gemak door een boek heen, dan is dit geen probleem. Het bedrijf zorgt ervoor dat er altijd wel een boek zit dat bij uw kind past waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken. Zo kunt u van spannende leesboeken tot informatie boeken, van voorlees boeken tot doe boeken, naar zelfs knip en plak boeken tot boeken over televisiehelden! Dit is allemaal te verkrijgen en is verdeeld onder verschillende leeftijden. Op de site http://www.kwebbelskinderboeken.nl/ Kunt u de nodige informatie vinden en gemakkelijk een keuze maken! U kunt ervoor kiezen om een abonnement te nemen waarbij u voor verschillende maanden kunt kiezen en ook voor de optie doorlopend kunt gaan, zodat het abonnement maandelijks afzeg baar is. Zo bent u niet verbonden en kunt u stoppen wanneer u wilt. Bovendien kunt u ook kiezen of het voor uw dochter of zoontje is, waardoor het nog specifieker is en nog veel leuker voor de kinderen!

  Klachten

  Bij eventuele vragen of klachten zit u altijd goed bij dit bedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles zo snel mogelijk gebeurd en u niet lang hoeft te wachten voor een oplossing. U kunt gerust de klantenservice bellen of als u liever mailt, dan kunt u het contactformulier eenvoudig invullen. De klantenservice is uitstekend en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 tot 12:30. Bovendien is het aangeraden om eerst in de veel gestelde vragen te kijken, zodat misschien al van te voren een oplossing kan worden gevonden op uw vraag waardoor u niet hoeft te wachten.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Dan zouden we dit graag willen weten om zo nog een duidelijker beeld te geven over dit bedrijf.

  Lees eerst wat anderen vinden van de kinderboeken van Kwebbels. Zo weet u zeker of u wel of niet moet kopen bij Kwebbels Kinderboeken!

  Kwebbels Kinderboeken
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (57)

  5.4
  43% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.6
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kwebbels Kinderboeken

  Uw beoordeling

  Proefpakket bewust door laten lopen.

  Ook ik ben benaderd voor een proefpakket waar ik alleen verzendkosten voor heb betaald. Mij werd heel duidelijk uitgelegd dat wanneer ik geen abbonement wens, ik dit na het proefpakket gewoon per direct stop kon zetten. Echter vind ik het pakket erg leuk en het geld zeker waard dus besluit ik geheel vrijwillig het abbonement door te laten lopen. Ik vind de negatieve reacties dan ook onbegrijpelijk en belachelijk. Wanneer je zelf nergens op reageert of de uitleg niet begrepen hebt is dit geheel aan jezelf te wijten. Slechte recensies plaatsen omdat men zelf onoplettend is vind ik een trieste zaak. Kwebbels, wij zijn nu al dol op jullie leuke pakketjes en wij verheugen ons op het volgend pakketje! Wij blijven in ieder geval, geheel vrijwillig!

  Door: Ramona Soons05-10-2019
  Kwebbels Kinderboeken09-10-2019

  Hoi Ramona, Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over het Kwebbels boekenpakket. We doen inderdaad ons best om zo duidelijk mogelijk naar de klant de communiceren aan de telefoon, per mail en per brief. Fijn om ook eens te horen dat dit goed is overgekomen. We zijn druk bezig met de pakketjes voor de maand oktober samen te stellen. Wij wensen jullie alvast veel plezier met het volgende pakket! Met vriendelijke groet, Patty van Team Kwebbels Kinderboeken

  Verified

  Jacob van Ravenswaaij05-03-2020

  ik heb een preofzending aangevraagd en dat bleek zonder mijn toestemming in een abonnement omgezet te zijn.

  Anoeska Dihal08-06-2020

  Ik heb het zelfde probleem als meneer hierboven! Ik heb ook een proefabonnement aangemaakt en blijkt nu zonder toestemming omgezet te zijn

  Jan15-06-2020

  Anoeska Dihal: in de overeenkomst heb je aangegeven om het om te zetten

  Jan12-08-2020

  Is het al duidelijk hoe en wat Anoeska Diha?

  Marieke Van Hoorn01-09-2020

  Hier precies het zelfde , is zonder mijn toestemminh omgezet tereijl ik het al stop had gezet gelijk na de proefpakket

  Ryklof Dijkstra09-09-2020

  Bij mij hetzelfde als bij de andere mensen hierboven. Ik heb aangegeven voor een proefpakket in aanmerking te komen met alleen betaling van de verzendkosten maar wat blijkt, stiekem omgezet in een abonnement! Dit is niet duidelijk aangegeven tijdens het telefoongesprek waar ze informatie hebben gevraagd over mijn kind. Dit was zogenaamd bedoeld om te achterhalen wat voor type boeken ze konden opsturen maar inmiddels staat hij met een account geregistreerd.

  Linda Van Torre21-09-2020

  Ik heb nooit een welkomstbrief gezien. En in het telefonisch gesprek met een medewerkster heb ik duidelijk gemeld dat ik het proefpakket wil op voorwaarde dat daar geen bijkomende engagementen uit voortkomen. Dit werd mij bevestigd totdat ik onverwacht een tweede pakket kreeg en bleek dat ik een abonnement had. Ik heb onmiddellijk de klantendienst hierover opgebeld om het abonnement stop te zetten. Ik vind het spijtig dat kwebbels dergelijke onduidelijke handelspraktijken gebruikt, want de pakketten zijn mooi genoeg om nieuwe klanten aan te trekken.Ik wel wel tweemaal per jaar een boekenpakket bestellen voor mijn kleinkinderen. Ik heb die bestelling per mail geplaatst en ik heb daar geen reactie op gekregen van de klantendienst. Als verschillende personen dezelfde ervaring hebben opgedaan , dan betekent dit op zijn minst dat de procedure zeer onduidelijk is

  Hendrike16-11-2020

  Ik heb ook een proefpakket aangevraagd en hierover een telefonisch gesprek gehad. Mij is verteld dat ik een welkomstmail zou krijgen ter bevestiging van de afspraken, deze heb ik niet gehad (zelfs niet in de spam) en mij is ook niet duidelijk geworden dat ik zelf een abonnement zou moeten stopzetten. Ik begrijp de reacties dat je goed moet opletten bij dergelijk acties, maar ik krijg tevens de indruk dat de benodigde informatie niet altijd volledig gedeeld wordt door Kwebbels en dat zij daar dus ook in gebreke blijven. Daarnaast vind ik de kwaliteit van de boekjes onder de maat: ik krijg de indruk dat de woordenschat van peuters wordt onderschat. Bovendien is veel gebaseerd op televisieprogramma's, dat terwijl de focus juist (wat mij betreft) op het lezen zou moeten liggen.

  Oplichting!!!27-09-2021

  Idem als een stuk of 6 reageerders hierboven: in het telefoongesprek wordt helder aangegeven “zonder enige verplichting”, om vervolgens via mail ineens vastgeknoopt te worden en een wurgconstructie waarbij je ineens aan een abonnement vast zit zónder hier zelf actief in betrokken te zijn. Dit zijn echt smerige praktijken Kwebbels, dit is niets minder dan oplichting! Om nog maar te zwijgen over de prijs-kwaliteit verhouding, die bedroevend slecht is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Wij zijn fan!

  Hoi hoi,

  Kwebbels Kinderboeken verdient ook is een leuke review. Wij zijn namelijk fan, al een ruime tijd ook.

  Ik snap daarom als fanatiek online koopjesjager ook onderstaande klachten niet zo goed. Voor ik iets aanvraag bekijk ik altijd goed de voorwaarden, en bij een telefoontje luister ik goed naar wat er van me gevraagd wordt. Zo ook bij Kwebbels. Toen ik in verwachting was vond ik het leuk om informatie aan te vragen over het proefpakket van Kwebbels Kinderboeken. Niet veel later werd ik gebeld en werd me inderdaad verteld dat ik een proefpakket kon bestellen voor de verzendkosten, en na ontvangst moest ik laten weten of ik door wilde gaan of niet. Ik ben netjes gewezen op de welkomstbrief, en inderdaad stonden daar alle mogelijkheden in.

  Na het eerste pakketje meteen gebeld naar de klantenservice (nummer staat gewoon in de brief) en de frequentie aan laten passen naar een keer per kwartaal. Nu hij wat ouder is geworden vinden we het voorlopig leuk om maandelijks boekjes te ontvangen. Dit kan tegenwoordig ook online bij Kwebbels. Ik weet niet hoe veel makkelijker het ze nog kunnen maken, maar voor ons werkt dit prima. Lekker zelf bepalen hoe vaak en wanneer we een pakketje willen. Voorlopig weer even iedere maand en kijken weer uit naar het nieuwe pakketje!

  Goed luisteren en goed lezen voorkomt een hoop frustratie is mijn mening :)

  Groetjes!

  Door: Eline13-02-2018
  Joosje21-04-2018

  Hoi Eline, ik ben het helemaal met je eens!!

  Yvonne26-11-2018

  Hoi Eline ben het helemaal met je eens, ik heb het echt heel lang gedaan voor mijn kleinzoon die toen drie was en nu heb ik het over laten zetten naar 8 tot 12, weer eens een keer de andere kleinkinderen, ik vind het altijd weer erg leuk om het pakket te krijgen!

  Dirk van Raaij14-02-2020

  Beste dames en heren van Kwebbels, Als gevolg van de echtscheiding van mijn zoon krijg ik mijn kleinkinderen niet meer te zien, derhalve wil ik met onmiddellijke ingang mijn abonnement beëindigen. Mijn klantnummer is 232159.

  Oplichting!!!!27-09-2021

  Idem als een stuk of 6 reageerders hierboven: in het telefoongesprek wordt helder aangegeven “zonder enige verplichting”, om vervolgens via mail ineens vastgeknoopt te worden en een wurgconstructie waarbij je ineens aan een abonnement vast zit zónder hier zelf actief in betrokken te zijn. Dit zijn echt smerige praktijken Kwebbels, dit is niets minder dan oplichting! Om nog maar te zwijgen over de prijs-kwaliteit verhouding, die bedroevend slecht is.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prima service! Leuke boeken

  Enige tijd na de geboorte van mijn dochter werd ik gebeld of we interesse hebben in een voordelig boekenpakket. Ja, dit had ik. Ik ontving hele leuke boekjes en hierna kreeg ik elke maand een leuk boekenpakket. Het verbaasde mij dat er ook echte merkenboekjes tussen zitten zoals Sesamstraat, Peppa Pig, Dora the Explorer. Maar ook heel erg leuk Fopschaap en boekjes met geluid. Ik wilde na een tijd het abonnement wijzigen, nog gene 5 minuten na het opvragen van mijn inloggegevens heb ik deze buiten hun kantoortijden om ontvangen en kon ik online de ontvangst frequentie wijzigen of stopzetten. Naar mijn mening absoluut geen oplichting o.i.d. Gewoon een leuke en makkelijke manier om kinderboeken te introduceren aan je kinderen.

  Door: Renee05-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Gewoon leuk hoor!

  Is de azijn weer in de aanbieding mensen? Waarom geeft niemand die hier aan het zeiken is gewoon toe dat ze het niet goed begrepen hebben? Zo moeilijk is het allemaal niet hoor!

  Ik word ieder jaar wel een keer gebeld door de Kwebbels voor me kinderen. Heb het niet heel breed maar voor een paar keer is het wel leuk. En als ik niet meer wil kan ik gewoon stopzetten. Dus nee, je zit inderdaad nergens aan vast. Daar hebben ze gewoon gelijk in hoor! Nederland is tegenwoordig liever lui dan moe.

  Kwebbels mag me ieder jaar weer bellen. Zijn aardige mensen en hebben hele leuke boekjes!

  Door: Samantha van den Broeck14-09-2018
  Ik27-09-2021

  Met de oplichtingspraktijken van die engerds van Kwebbels heb je helemaal geen azijn nodig hoor, ze belazeren zoveel mensen. Fijn dat ze zelf leuke compliment-reviews inelkaar weten te knutselen, maar die inzet zouden ze beter steken in eerlijk met mensen omgaan zonder ze geld af te troggelen voor hun nepaanbieding en ongevraagd geld te blijven schrijven voor een zgn. abonnement waar niemand om gevraagd heeft. Het telefonisch gesprek met die nepaanbieding stinkt, vooral de belofte (!!!) dat het eenmalig is zonder verplichtingen. Ze liegen en bedriegen. Daar kan geen fles goeie azijn tegenop. 😬

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  kwebbels kinderboeken

  Beëindiging abonnement wordt erg moeilijk gemaakt.
  Is me tot nu toe, ondanks meerdere pogingen, niet gelukt.
  Na een ontvangen proefpakker meerdere leveringen gekregen met automatische afschrijving waar ik geen toestemming voor heb gegeven.

  Door: Freddy Blom02-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  1x gratis pakket

  Ik heb ingestemd met een proefpakket . Dit is goed ontvangen en daarvoor heb ik betaald . Echter hierna is er weer een pakket gestuurd en automatisch geld afgeschreven, terwijl ik hier geen toestemming voor heb gegeven. Ik wil afzeggen, maar voor de opzegbrief moet ik 5,95 betalen zodat hij verstuurd wordt. Wat is dat voor belachelijks. Ik heb al geprobeerd te bellen maar elke keer wordt er gezegd dat ze onbereikbaar zijn.
  Dus van een tevreden klant kan ik niet spreken.
  Jammer hoor, want dit kan volgens mij heel anders.

  Door: jeannette kruger01-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  proefpakket

  Proefpakket besteld bij Kwebbels. Dame aan de telefoon was duidelijk en eerlijk. Als ik na het proefpakket niet meer wil dan moet ik dat zelf even laten weten. Ik zou een mail krijgen met inloggegevens en informatie. Netjes gekregen nog voor ik het proefpakket binnen had.
  Bij het proefpakket zat ook een leuke spaarkaart waarmee je kunt sparen voor leuke cadeautjes en zelfs een tablet. Kinderen meteen enthousiast natuurlijk. Ik laat nu om de maand een pakket bezorgen en de kinderen zijn fanatiek aan het lezen en zegels plakken. Doen ze leuk zo!

  Door: Agnes van Pelt21-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Verrassende kwaliteit

  Ik heb tot nu toe uitsluitend het proefpakket ontvangen maar was hierdoor aangenaam verrast. Ik was wat huiverig voor de kwaliteit en diversiteit van de boekjes, vanwege de lage prijs maar ik heb super leuke boekjes ontvangen. Zowel voorleesboekjes als oefenboekjes.
  Mijn kindje is nog geen jaar dus voor nu is een pakket per 6 maanden voldoende maar als ze straks ouder is kan ik het abonnement zo aanpassen.
  Ik raad het vrienden zeker aan.

  Door: Eva Van Scherrenburg27-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Super voor kinderen

  Super service Jasmijn wordt elke keer weer blij als Kwebbels boor haar in de bus valt , mama oooo Kwebbels voor mij heerlijk gewoon om je dochter er zo van ziet genieten ook is het erg leerzaam zit altijd een voorlees boek bij een doe boek en een leer boek en nog een extra boek.
  Wij zijn er heel blij mee
  Hartelijke groeten
  Mirella

  Door: Mirella mama van Jasmijn16-05-2018
  Simone Veenstra28-08-2020

  graag een telefoon nummer

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Kinderboekenpakket

  Prettige ervaring gehad met Kwebbels.
  Leuke pakketjes.
  Na een tijdje heb ik het wel stop gezet.
  Ik kan me niet vinden in de negatieve reviews hieronder.
  Alles word duidelijk vermeld en staat ook op de site vermeld.
  Goed lezen en luisteren wat er verteld word en je zit nergens aan vast.

  Door: Chris Van Leest20-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geweigerd proefpakket toch geleverd???

  Zeg maar NEE, dan wordt je alsnog beduveld. Wat een kutbedrijf! Als ze bellen, gelijk ophangen!!!

  Door: Willem Jannie27-09-2021
  Kwebbels Kinderboeken28-09-2021

  Goedemorgen, Vervelend dat er iets is mis gegaan. Wat ik uit uw bericht begrijp is dat u nee heeft gezegd bij het telefonisch contact voor het proefpakket maar u deze toch heeft gekregen? Als u uw vraag per mail wilt sturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl dan helpen we u graag verder.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  ‘Gratis’ proefpakket ook als je NEE zegt

  Stelletje oplichters zijn het. Zelfs als je het ‘gratis’ proefpakket afwijst krijg je hun troep toegestuurd en wordt je automatische geld geïncasseerd. Niet 1 keer, maar keer op keer, elke maand weer. 1 keer die lui hierop aanschrijven is niet genoeg gebleken, pas na 3 keer hield het op (hoop ik dan, want met deze oplichters weer je het maar niet). En mooi ook maar 1 keer iets van een boek van die lui ontvangen. Oplichterspraktijken!!! Die goeie reviews zullen ze zelf wel bedacht hebben, zo gemeen zijn ze wel.

  Door: Freek27-09-2021
  Kwebbels Kinderboeken28-09-2021

  Goedemorgen, Vervelend dat er wat is mis gegaan. Heb je al contact gehad met de klantenservice? We zullen altijd met je kijken naar een oplossing. Het is zeker niet de bedoeling dat als je nee hebt gezegd, je toch iets ontvangt. Daarbij is Kwebbels Kinderboeken maandelijks opzegbaar. We willen daarom graag met je kijken naar wat er is mis gegaan. Je kunt contact opnemen via klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Proefpakket (slecht!!!)

  Alleen maar minpunten. Slecht geïnformeerd in telefoongesprek, waarna je 1) een hoop geld kwijt ben aan een “gratis” proefpakket van slechte kwaliteit en bizar weinig in verhouding voor wat je betaald (hoezo “gratis”?) en 2) je ineens aan een abonnement vast blijkt te zitten terwijl je toegezegd is “zonder enige verplichting” en 3) dat voor dat abonnement waar je dus als niet om gevraagd hebt ook alvast het maandelijkse bedrag automatisch media zónder toestemming afgeschreven wordt. Een rotbedrijf voor wie fatsoen nul betekenis heeft. Nooit weer!!!

  Door: Jasper27-09-2021
  Kwebbels Kinderboeken28-09-2021

  Hoi Jasper, Vervelend om te horen dat er iets is mis gegaan. We doen ons best dit voor je op te lossen. Wil je je klacht ook even mailen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl. We zullen dan zo snel mogelijk reageren en met een oplossing komen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Nix, is me opgedrongen

  Rotbedrijf die mensen oplicht met valse marketingtruc. Koop hier nooit, trap niet in hun smerige nep proefpakket!

  Door: Betty27-09-2021
  Kwebbels Kinderboeken19-10-2021

  hoi Betty, Jammer dat je een vervelende ervaring hebt gehad. Wil je ons even mailen? Dit kan naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl. We kijken dan samen met je naar een passende oplossing

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kinderboeken

  Graag direct stopzetten verzending kinderboeken !
  Heb geen interesse!!
  Dank

  Door: Han Sesseler-Barens26-09-2021
  Oplichters!!!!27-09-2021

  Die lui van Kwebbels zijn niets minder dan oplichters, die je met een valse marketingtruc geld aftroggelen en zonder jouw expliciete toestemming doen ze net alsof je een abonnement bij ze hebt aangevraagd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Kwebbels kinderboekjes

  Helaas heb ik dus ook een extra zending boekjes, na de aanbiedingszending. Met de vermelding per email dat het daarna afgelopen is. Waarom trap ik daar toch in?
  Het is afgelopen met die onzin.

  Door: H. van Rossen21-09-2021
  Oplichters zijn het!!!!27-09-2021

  U bent helemaal nergens in getrapt hoor. Dit verhaal is aan de zijde van Kwebbels als een valse babbeltruc gegaan. Zij vragen u eenmalig goedkeuring voor een eenmalige afschrijving voor een zgn. ‘gratis’ proefpakket, om vervolgens iets te mompelen over “verzendkosten betalen”. De kwaliteit is tov de prijs die betaald moet worden sowieso al bizar (veel te hoog). En de telefonist vertelt er ook niet eerlijk bij (misschien weet die ook wel niets van de smerige praktijken van financiële oplichting door bedrijf Kwebbels???) dat uit naam van Kwebbels vervolgens maandelijks een (hoger!!) bedrag afgeschreven zal worden, ook al heeft u daar niet expliciet toestemming voor gegeven. Vervolgens doen ze alsof ze dat wél vermeld hebben en verwijzen ze naar een lange mail vol vage taal. Maar ondertussen wordt u doodleuk besodemieterd. Het is een gemene manier van Kwebbels om mensen geld afhandig te maken. Dat soort lui zorgen ervoor dat ook bedrijven die wél eerlijk zijn en moois te bieden hebben steeds vaker een luide NEE! te horen krijgen. Zo helpt Kwebbels ook eerlijke ondernemers de afgrond in.

  Kwebbels Kinderboeken19-10-2021

  Goedemorgen, jammer te lezen dat er niet goed naar je gecommuniceerd is. Je kunt bij ons per direct opzeggen. Dus ook na het kennismakingspakket. Het is wel de bedoeling dat je daar per telefoon en mail goed over wordt geïnformeerd. Je kunt je klacht doorsturen naar klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl. We kijken altijd samen naar een passende oplossing

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Na proefpakket stopgezet

  Blijven ze me lastig vallen met aanmaningen terwijl ik verder niets meer heb ontvangen! Waarschuwing, dit was dus weer een lokkertje! Hoe kom ik hier weer vanaf?!!!

  Door: Geron05-09-2021
  Kwebbels Kinderboeken19-10-2021

  Goedemiddag, wil je je klacht doorsturen naar onze klantenservice? Zij zullen dan kijken hoe het opgelost kan worden. Het mailadres is klantenservice@kwebbelskinderboeken.nl

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Proefpakket

  Mij was een boekenpakket van 6 boeken beloofd, maar ik kreeg vandaag een pakket met 1 klein boekje en 3 tijdschriften. Dit vind ik niet kunnen en wil dan ook geen enkel boek meer ontvangen. Je moet sturen wat je belooft.

  Door: Rothbarth27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  proefpakket

  proefpakket in maart aangevraagd pas in juli reactie en toen ook direct betaald. nu bijna 2 maanden later nog steeds geen enkel boek ontvangen. op mail wordt pas weken later gereageerd zonder antwoord op mn vraag. dus raad sterk af om hier de boekjes te kopen.

  Door: Daja25-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Kwebbels kinderboeken

  Dat je automatisch vastzit aan een abonnement na het aanvragen van een proefpakket had ik kunnen lezen in de actievoorwaarden. Dat was dan ook de enige plek waar dat duidelijk stond. Ik vond de kwaliteit van de ‘boeken’ dermate slecht dat ik brslist geen abonnement wilde. Toch kwam het eerste pakket. Misschien nog wel slechter van kwaliteit: niet passend bij de leeftijd, éen van de 4 ‘boeken’ was uit 1991 en voor ouders bedoeld (speladviezen) van een hele goedkope uitgave. Er was 1 prentenboek en 2 flinterdunne tijdschriftjes met plaatjes en spelletjes. Voor 14.95!
  Inderdaad: je kunt ouders veel beter adviseren hun kind lid van de bibliotheek te maken, gratis!

  Door: Mw Wijma05-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  FAQ

  Is Kwebbels Kinderboeken een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 57 ervaringen geplaatst over Kwebbels Kinderboeken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kwebbels Kinderboeken actief?

  Kwebbels Kinderboeken is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwebbels Kinderboeken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.