Kwantum

Alle reviews

Kwantum

39% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (339)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gordijnen + ophangservice

  Ik heb begin 2022 gordijnen besteld bij Kwantum, inclusief hun ophangservice. Tot 3 x toe opnieuw omdat 1x de lengte niet goed was en 2x de afwerking van de gordijnen heel lelijk. In november 2022 blijkt de stang van de gordijnen helemaal door te zakken. Ik kan de gordijnen niet meer sluiten. Schriftelijke klacht ingediend incl. Foto’s, geen reactie. Januari 2023 telefonische klacht achter gelaten, ze zouden een afspraak inplannen binnen 2 weken. Februari 2023, nog steeds niks vernomen. Weer bellen, weer opnieuw de klacht indienen, inmiddels hangt het stucwerk er ook helemaal af. Ze zouden we binnen 2 weken bellen. Bijna april; NOG STEEDS GEEN AFSPRAAK.

  En het ergste van alles: de vreselijke wachttijd + muziekje als je ze moet bellen.

  ik hoop echt dat ik snel serieus word genomen en ze de boel komen maken en ik nooit meer iets met Kwantum hoef te doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gordijnen

  26 januari 2023 gordijnen besteld, betaald en orderbevestiging gekregen leverdatum 19 tot 33 dagen. bezorging zou dus tussen 14 en 28 februari zijn. helaas!
  13 maart maar eens om een reactie gevraagd. geen antwoord! maar plots geld terug gestort gekregen !? zonder uitleg of verklaring. na telefonisch(eindelijk) contact is het de schuld van het systeem.
  als ik het toch nog wilde hebben of ik het dan even opnieuw wilde bestellen. tuurlijk de laatste ervaringen waren zo fantastisch.. Koekkoek
  conclusie, ze geven niets om je als klant.
  weet waar aan je begint als je iets bij ze besteld..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Stoelen

  Op 26 februari 2023 8x stoelen besteld en nog wat anderen dingen. Op 10 maart zouden ze bezorgd worden waarbij ik €50 aan verzendkosten moest betalen. Eenmaal bezorgd zie ik dat de helft van de stoelen geleverd zijn. Bij nabellen hoor ik dat de stoelen niet leverbaar zijn en dat ik mijn geld dan maar terugkreeg (als ik niet nagebeld had, hadden ze het geld wrs gewoon gehouden). Ter compensatie kreeg ik een bon van €10 euro. Via de mail moest ik dan maar een klacht indienen. Dezelfde middag krijg ik een mail dat mijn stoelen verzonden waren. En een aantal dagen later mijn geld en de bon. Opnieuw gebeld waar dan de reactie op mijn klacht of die gezogenaamde verzending van mijn stoelen bleef. Mijn klacht werd afgedaan omdat ze die €10 tegoed wel prima vonden, stoelen zijn dus nooit verzonden. Waardeloze service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Inbetween gordijnen

  Inbetween gordijnen besteld, alleen de stof dus niet eens laten maken.
  Wat denk je? Weken/ maand(en) levertijd!!
  Niet normaal meer!
  En als je de klantenservice belt dan sta je eerst een half uur in de rij.
  Had al eerder gebeld, maar daar wisten ze niks meer van...


  Bestel er nooit meer gordijnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Isolerende gordijnen

  Voor de gordijnen opgehangen werden moest ik zelf met het strijkijzer aan de gang. De zoom stond helemaal bol. De naden blijven omhoog trekken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gordijnen

  Na 6 weken gewacht te hebben op mijn gordijnen krijg ik zojuist te horen dat ze i.v.m. brandschade opnieuw moeten worden besteld. Erg vervelend voor jullie maar dit is simpelweg niet mijn probleem. Voor mij is dit verschrikkelijk nieuws gezien ik ze z.s.m. nodig heb. Vanuit Kwantum wordt er geen enkele vorm van compensatie aangeboden. Puur een mededeling dat heel het proces opnieuw moet beginnen. Ik sta echt versteld hoe waardeloos jullie klantenservice is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laminaat

  Laminaat gekocht met plinten, plinten verkleuren en er komt vocht in, vgl manager van Kwantum had ik de plinten in de keuken niet mogen dweilen, hoe dan ? In een keuken, geen begrip of communicatie mogelijk, 2 x beloftes gedaan dat ze zullen komen kijken? Foto”s waren niet voldoende??
  Laat maar Kwantum? Service 0,0
  Valt nog wat in te behalen, en ik weet waar ik niet meer heen hoef

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Trap bekleden

  Ik heb de trap laten leggen laten leggen die door onafhankelijk zzper werd gedaan die door kwantum word ingehuurd De beide heren hoeven van mij niet meer terug te komen de trap is niet netjes afgewerkt de vloerbedekking werd bij mij in de schuur gesneden deden niks in de bus snijden.
  Eerst dacht ik dat het netjes werd afgewerkt maar nadat ze weg waren kwam mijn zoon er achter dat er poep van ons konijn in zat omdat ze de vloerbedekking op de grond sneden in de schuur daarbij laten er nu stukken vloerbedekking los van de trap en het rafelt nu. Daarbij vond ik ook een van de beide broers behoorlijk arrogant. Kwantum zelf kan er niks aan doen maar ben niet tevreden over de werkwijze van de heren en daarbij had ik gevoel dat er snel moest afgewerkt worden. Werkwijze krijgt deze heren een -5 ik wou wachten met alles maar hoor dat je toch een revieuw kon in sturen of ik tevreden was.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gordijnen op maat

  Eigenlijk geen ster waardig!!!
  Mijn gordijnen besteld en dit zou 4 weken duren staat op de bon, na 5 weken krijg je een email dat het nog eens 5 weken gaat duren?

  Nooit meer bestel ik meer bij jullie!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloer

  Bestel nooit je vloer bij kwantum!
  In laten meten door hen, zodat we dachten, dan gaat het sowieso goed. Onze vloer was goed genoeg werd gezegd, geen ondervloer nodig, vinyl kon er zo op. Tot het gelegd zou worden 12 december. Bleek het toch niet te kunnen. Resultaat dat wij een week nog moeten huren ergens tot de vloer klaar is om gelegd te worden. Ze nemen hier 0 verantwoordelijkheid voor. Na een week extra moeten we ons tijdelijk verblijf uit, net voor kerst. Ipv dat ze zorgen dat we met kerst weer thuis zitten krijgen we net te horen, 2 januari! Dit bekent dat wij met kerst, oud&nieuw en alles ertussen geen verblijf hebben met onze kindjes. 0 moeite om het sneller in te plannen, om excuses te maken of ergens in tegemoet te komen. Terwijl het HUN inschattingsfout is. Schijnt heel vaak te gebeuren. Dus wees gewaarschuwd.

  Update: na weken wachten werd het eindelijk gelegd. Hebben ze dus ook verkeerd ingemeten waardoor het niet past. Nog niet klaar dus!😠

  Update 2: 5 mei willen ze het pas af komen maken. Te idioot voor woorden dit. Enige wat ze zeggen: ja sorry, het kan niet eerder. We snappen dat het vervelend is maar doen er lekker niets aan om al onze fouten goed te maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Behang Waud Antraciet ,Artikelnummer 0311323

  het is mooi en stevig dat wel , maar als je aan het behangen bent geeft het vreselijk af , en de rollen zijn op zijn kop opgerold dus je moet ze eerst omrollen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overgordijnen

  Hallo medewerkers van Kwantum Zutphen, wij hebben 6 weken geleden overgordijnen uitgezocht en gekocht. Wij werden goed geholpen door deze medewerkster en goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling. Vandaag de gordijnen opgehaald. Het is zorgvuldige gemaakt en precies passend, complimenten, wij zijn er blij mee. Tot onze verrassing was de strook gordijn wat overbleef ook aan ons mee geleverd, hier zijn wij blij mee,. Dit hadden wij niet verwacht wel op gehoopt, je hebt er tenslotte ook voor betaald. Daar worden nu leuke kussens van gemaakt. Al met al zeer tevreden, hartelijke groet, Wim van Slooten

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tapijt

  Via mail en sms tijdspad doorgekregen. Maar voor die tijd al aan deur geweest, niets laten weten en weggegaan. Hele middag 13.00-18.00 in koud leeg huis gezeten voor niets! Klantenservice amper bereikbaar en afgewimpeld. Wachten op afspraak via mail. Snipperdag voor niets en verhuis in de soep. Dank Kwantum! :( BOOS

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leggen tapijt

  De ingehuurde tapijtlegger komt binnen, kijkt in de eerste slaapkamers. Krabt achter zijn oren en verzint binnen 1 minuut 5 smoezen om niet te keggen. Smoes 1 ruimte is te groot (was de grote van zijn rol zoals opgave) smoes 2: is een anythyth vloer, daar plakt geen lim op ( leveranciers gebeld, alle lijmen plakken hierop. Smoes 3: moet ondervloer onder, winkel medewerker vertelde ons van niet smoes 4: vloer moet geschuurd worden. ( is ons niet verteld, maar geen probleem. Dit doen we per omgaand. Smoes 5 vloerverwarming droogt de lijm te snel, dat kan hij niet aan gewerkt krijgen. Na lossen van de rollen zien we de achterlichten van zijn bus nog en weg was ie. De 2 dames van de klantenservice stellen voor optie 1 nieuwe leg datum in januari ( ik zit met een oplevering over 2 dagen. Optie 2 geld retour van het leggen, ( wel tapijt verkopen maar je snor drukken bij het leggen) dat denk ik niet, kwantum beloofd is beloofd. Dus de tijd dat kwantum nodig heeft voor een dossiers opbouw zoeken wij naar een oplossing. Maar kwantum aktie is reactie. Wij zien elkaar heel snel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaloezieën inclusief montage.

  Monteur is vertrokken zonder klus af te maken, plafond is nu een gatenkaas en de jaloezieën liggen verspreid door mijn huiskamer, ik kan Kwantum enkel telefonisch bereiken voor een klacht die in 10 werkdagen beantwoord gaat worden, dit is werkelijk te gek voor woorden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lampen

  We hebben 2 lampen besteld bij de Kwantum. Die kwamen in een veel te grote doos, zonder opvulmiddel aan. Waardoor 1 van de 2 lampen in duizend stukjes was toen we de doos open maakte. We hebben meteen een mail gestuurd met de foto's er bij. Na 2 weken nog steeds geen reactie, inmiddels verder gegaan met de verbouwing en kapotte lamp (als je het nog een lamp mag noemen) weg gegooid. Na die 2 weken achter de mail aan gebeld want nog steeds niets gehoord. Te horen gekregen dat we geen nieuwe lamp krijgen omdat we de originele niet kunnen inleveren. Echt bizar rare situatie. De foto's laten super duidelijk zien dat het product gewoon totaal kapot is. Er wordt 0 verantwoordelijkheid genomen door Kwantum. Nog een keer geprobeerd de klantenservice te mailen. Weer een super trage reactie met de zin: "Helaas kan ik niets meer voor u betekenen". Ik raad iedereen af om online iets bij de kwantum te bestellen want ze hechten blijkbaar geen enkele waarde aan service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloerkleed

  Zeer slechte actie van Kwantum!!
  Let op van 31 okt t/ m 20 november!!!
  De ACTIE: Alle vloerkleden GRATIS BEZORGD, vanaf 150,-

  Mooie actie denk je dan ik koop een kleed van 260,-
  Nu komt het ACTIE GELD NIET ALS HET KLEED OP VOORRAAD LIGT,

  GEWELDIGE ACTIE DUS !!!!!

  Over gebeld met het hoofdkantoor maar dit zijn de voorwaarden van Kwantum de reclame borden worden niet gewijzigd!!!

  Misleidende reclame”. Waar de consument niets mee kan !
  Waardeloos bedrijf ga er dan ook maar van uit dat al hun schreeuwende reclame niets van klopt!%!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gordijnroede inclusief accessoires

  Zojuist terug van de Kwantum in Roosendaal. Zij hadden mij twee weken geleden geadviseerd welke gordijnroede en bijbehorende accessoires ik het beste kon nemen. Deze blijken alleen niet op elkaar te passen. Sterker nog, op de roede uitschuifbaar zwart 110-200 cm past geen één eindkap. Wel aan één kant, maar niet op de uitschuifbare kant. De winkel neemt het niet retour omdat de verpakking kapot is (wat me logisch lijkt als je ze gaat bevestigen). De onaardige mevrouw vertelde mij dat ik het nietje er voorzichtig uit had moeten halen. Zet dat dan voortaan op de verpakking. Bij elkaar waren de kosten euro 80,00 en het kan zo de kliko in. Was eerst heel tevreden, maar na deze ervaring ga ik hier nooit meer naar toe. Heel slecht!

  Op de vraag: Zou hier weer kopen is het antwoord natuurlijk NEE, maar dit pakte de site niet bij het invullen. Goh, wat vreemd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vloer

  Duurt eerst 3 maanden voordat ze de vloer kunnen leggen. Het zou gelijmd moeten worden, wat niet gebeurd is. Persoon die de vloer heeft gelegd heeft dit niet gemeld en heeft zijn eigen werkbonnen getekend met mijn naam. Lijmen is zeker de helft van het geld wat ik voor de vloer hebben betaald. Gebeld 5 x in de wacht gestaan, iedere keer 1 uur, iedere keer opgehangen. Mail gestuurd wordt niet op gereageerd. Naar de winkel gegaan en het voorgelegd. De winkel geeft wel goede service maar kunnen niets betekenen want alles moet via het hoofdkantoor. Ze geven aan dat de vloer niet glad is, wat het wel is. Als er iets fout gaat kan je niets doen. Heb een andere bedrijf ingeschakeld en die zei dat de vloer goed glad genoeg is en het leggen was zo gebeurd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pvc jaloezieën

  Ik heb besloten nooit, maar dan ook nooit meer een winkel binnen te stappen van kwantum.
  Jaloezieën gekocht en de tussen beugels passen niet. 1 cm ruimte dus doorbuigen wordt hierdoor niet voorkomen. . Gekocht in juni. Nu in oktober nog niet opgelost. Zoals altijd ligt het aan de klant. Dus mij zien ze nooit meer

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

2Cheap
6 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Kwantum

Kwantum: Ervaringen
Grote klussen, kleine klussen: voor alles kun je bij de Kwantum terecht. Maar waarom zou je voor de Kwantum kiezen en niet bijvoorbeeld voor de Gamma of de Praxis? Wat heeft Kwantum meer te bieden dan concurrenten? Krijg je die klus in huis en/of tuin gemakkelijker af met de spullen en de knowhow van deze klusgigant, of loop je juist vertraging op doordat de service te wensen overlaat? Lees hier de ervaringen van anderen met de Kwantum en laat je eigen review achter als je al eens eerder kocht bij deze ‘grootste woondiscounter van Nederland en Vlaanderen’.

Over Kwantum
De geschiedenis van Kwantum begint al in 1976 met de opening van voorganger Vinylon op de Jan van Galenstraat in Amsterdam, gevolg door Kwantum Hallen later dat jaar in Woudenberg. Vooral vanaf 1990 neemt de omzet en het rendement toe, vooral door de nette presentaties, het servicebewuste personeel, de zelfbediening en natuurlijk de lage prijzen. Tegenwoordig heeft Kwantum zo’n honderd zelfbedieningswinkels op doorgaans makkelijk bereikbare locaties, zoals woonboulevards, die doorgaans 365 dagen per jaar geopend zijn. Kwantum is marktleider in vele segmenten: vloerbedekking, laminaat, gordijnen, behang en verlichting. Daarnaast zijn ze één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woningdecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf. Kwantum gaat met haar tijd mee en handelt met verschillende duurzame en milieubewuste ondernemingen, zoals Care & Fair en FSC Hout.

 

Diensten van Kwantum
In de winkels van Kwantum is het vooral zelfbieding: in de vele gangen met hoge schappen kun je zelf pakken wat je nodig hebt. Maar er loopt ook altijd veel personeel rond om je te helpen met speciale klussen. Zo kunnen gordijnen op maat worden gemaakt, evenals allerlei soorten raamdecoratie en vloerkleden. Ook is er een speciale stoffeerdienst,  waarmee je tapijt, tapijttegels, laminaat en vinyl voordelig kunt laten stofferen.  Vaak zijn er zelfs aanbiedingen dat tapijt en vinyl gratis gelegd of gordijnen gratis gemaakt wordt. Verder geldt er een 100% Tevredenheidsgarantie en een Prijsgarantie: hetzelfde product elders goedkoper gevonden? Kwantum keert niet alleen het prijsverschil uit, maar ook 10% korting op een volgende aankoop binnen veertien dagen. Veel producten zijn ook via de website kwantum.nl  te bestellen, die kun je dan thuis laten bezorgen of gratis afhalen in één van de winkels, betaling kan dan via iDeal of credit card (VISA, MasterCard). Bestellingen van gordijnen en raamdecoratie zijn online te volgen. Kwantum is voorzien van de Thuiswinkel Waarborg en wordt erkend door CBW, voor extra veiligheidsgaranties.

Klachten over Kwantum
Wanneer er problemen ontstaan met producten of diensten van Kwantum, dan kan er op verschillende manieren contact worden opgenomen. Het is vaak het handigst om naar een van de winkels te komen, daar kan het dan worden opgelost, maar mocht dat niet lukken of onhandig zijn, dan kun je ook via de website een contactformulier invullen of zoeken tussen de meest gestelde vragen. Hier vind je ook de adresgegevens van het hoofdkantoor in Tilburg.

Kun jij niet zonder Kwantum als je een klus begint? Of shop je er gewoon voor de aanbiedingen in woondecoratie voor huis en tuin? Laat hier je review achter!

bank, meubelen, vloer of gordijn? Kwaliteit of niet? Goedkoop? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen en u weet het allemaal!

}