NederlandReview

  Ervaringen kofferonline

  Waarom zou je bij kofferonline.nl een koffer kopen? In 2012 is deze website opgericht om via het internet een ruim aanbod van koffers, tassen en zakenkoffers aan te bieden. Het is een ruime website en perfect als je op vakantie gaat en een koffer nodig hebt. Misschien heb je een koffer nodig of een mooie tas? Dan ben je bij Kofferonline.nl aan het juiste adres. Ze hebben een uitgebreide collectie van verschillende merken waar je uit kunt kiezen. Het is slim om te weten dat alle tassen en koffers gratis verzonden worden naar alle klanten van Kofferonline.nl. Natuurlijk heeft u ook recht op een goede garantie. Op onze website NederlandReview zie je hoe anderen Kofferonline.nl hebben beoordeeld. Als je zelf een goede of slechte ervaring hebt en een review wilt geen, dan stellen we dat natuurlijk zeer op prijs.

  Over Kofferonline.nl

  Kofferonline.nl is er al sinds 2012. Kofferonline.nl is een webshop welke rugtassen, tassen, koffers, kindertassen en ook reistassen aanbiedt. Ze hebben een ruim aanbod van verschillende merken. Sinds 2012 hebben ze al meer dan 20.000 klanten geholpen. De gratis verzending, goede garanties, het ruime aanbod, de sterke merken en de mogelijkheid om achteraf te betalen zorgen ervoor dat ze een uitstekende naam gekregen hebben.

  Delsey Chatelet by Kofferonline

  Diensten van Kofferonline.nl

  Kofferonline.nl biedt verschillende soorten en merken koffers aan. Het gaat onder andere om Samsonite, Travelite,Titan, Samsonie, American Tourister, Suit Suit, Decent, Saxoline, Delsey, CarryOn, PickPack, Jetstream, Berba, Eastpak, Blunt, Bodenschatz, Camel active, Dakine, Ogio, O'Neill, Converse, Nickelson, Plevier, Secrid, Thule en verschillende andere merken. Het is een uitgebreid rijtje waarvan Kofferonline.nl de dealer is. Het kan een gewone koffer zijn, een tas, een rugtas, kindertassen of een reistas. Er zijn dus volop mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Het is slim om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn door hun website te bekijken.

  Internationaal actief!

  Naast de Nederlandse website Kofferonline.nl is er ook een Belgische website en een Duitse website. Tevens is er een aparte website om rugzakken op te bestellen. Ontdek de mogelijkheden om een mooie en een goede koffer of tas te kopen op een van deze websites! De bezorging gebeurt natuurlijk op de juiste tijd en de juiste plek.

  Tips en Klachten over Kofferonline.nl

  Natuurlijk is het mogelijk om een keer een klacht ergens over te hebben. Op de klantenservice pagina is het mogelijk om te zien hoe je gemakkelijk contact kunt zoeken en krijgen met Kofferonline.nl. Kofferonline.nl is een website waar je telefonisch, per mail en ook per post contact kunt opnemen met hun.

  Wat vind jij van Kofferonline.nl?

  Graag zien we jouw beoordeling, review en mening terug op onze website. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen een goed beeld te krijgen van Kofferonline.nl. Natuurlijk mogen het zowel positieve als negatieve ervaringen zijn. We zien je reacties graag op onze website NederlandReview terug.

  Lees ervaringen over kofferonline.nl - zijn ze betrouwbaar en hebben ze kortingsbonnen of codes? Bekijk review en beoordelingen en weet wat u koopt!

  kofferonline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  8.4
  86% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  7.8
  Prijs
  rating
  7.8
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over kofferonline

  Uw beoordeling

  CarryOn Underseat Handbagage

  Voorbarige aankoop van mijnentwege. Zonder morren geannuleerd.

  Voorschot werd binnen de 4 dagen teruggestort. Dionne. Klasse !

  Door: Jan Heylen10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Koffer

  Top service, snelle reactie toen bleek dat koffer niet voldeed aan de kwaliteit. Mocht meteen een nieuwe uitzoeken! Zeker aan te raden!

  Door: Najia16-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  rugzak

  Ik heb een rugtas met laptopvak besteld om te gebruiken voor school. Helaas ging deze na een week gebruik stuk (de rits kwam los), terwijl ik hetzelfde merk ook eerder had gekocht bij een andere winkel die ging 4 jaar na intensief gebruik mee.

  Omdat ik vond dat het wel heel snel was gegaan met die rugzak, heb ik kofferonline foto's van de kapotte rugzak gemaild en gevraagd of ze een oplossing hadden.

  Ik mocht een nieuwe tas uitzoeken (die zelfs duurder was en hoefde niet bij te betalen, waar ik wel vanuit ging). En kreeg deze netjes binnen. Ik gebruik hem als een aantal maanden en hij doet het prima.

  Kortom, goede service en prima rugzak!

  Door: Ellen15-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  slechte service

  2 koffers besteld. Toen we de koffers gingen inpakken kwamen we erachter dat de koffers heel erg moeilijk te sluiten zijn. de bovenkant trekt krom zodat het niet meer sluit.Na telefonisch contact werd duidelijk dat ik niet geloofd werd. Ik heb toen een filmpje gemaakt dat ik de koffer inpakte en niet op een normale manier dicht kreeg. Vervolgens kreeg ik te horen dat er nog nooit klachten over zijn geweest en dat ik de koffer aan de onderkant moet indrukken en dat het dan wel lukt. Ik heb dit geprobeerd maar dat leverde niets op. Ze zeggen dat ze er niets aan kunnen doen en ik heb dus gewoon maar pikken dat ik 2 koffers heb die je niet op een normale manier kunt sluiten. Waardeloze service dus!

  Door: gieling03-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  Snelle levering van koffer

  Vlak voor mijn vakantie kwam ik erachter dat mijn huidige koffer kapot was en ik moest er de volgende dag voor 17.00 uur eentje in huis hebben. Ik zou die dag namelijk vertrekken voor een zakenreis van twee weken. Wegens voorbereidingen geen tijd meer om naar de winkel te gaan, dus zocht ik online naar een partij die mijn nieuwe koffer de volgende dag nog thuis af kon leveren. Dit was het geval bij Kofferonline. Hier een koffer besteld en deze werd vervolgens keurig op tijd afgeleverd. De prijs was wat hoger dan normaal, maar dat maakte me niet uit. Was al lang blij dat mijn koffer voor vertrek arriveerde!

  Door: Theo van Udel07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Koffer gekocht bij kofferonline.nl

  Vlak voor de vakantie met mijn man kwamen we erachter dat onze koffer niet meer in al te beste staat verkeerde. Aangezien de winkels gesloten waren, kwamen we bij kofferonline.nl terecht. Het is makkelijk om een koffer te bestellen en het kost niet veel. Bovendien hadden we hem heel snel in huis, ruim op tijd voor onze vakantie!

  Door: Mw. Mijnders23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima koffers!

  Prima koffer ontvangen, heeft al heel wat reisjes doorstaan dus prima koffer.

  Door: Jim11-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is kofferonline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over kofferonline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 86% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is kofferonline actief?

  kofferonline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van kofferonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.