NederlandReview

  Ervaringen Keukenplaats

  Wat anderen zeggen over Keukenplaats. Het is goed om een mooie keuken te hebben in je huis. Kijk naar de mogelijkheden om te ontdekken hoe je dit via Keukenplaats kunt realiseren. Ze bieden eerste klas keukens aan van Duitse makelij. Oerdegelijke materialen en de nieuwste technieken zorgen voor een mooie moderne, een landelijke of een klassieke keuken. De keukens van Keukenplaats zijn verrassend betaalbaar. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel mensen zijn welke er een keuken bestellen en laten plaatsen.
  Ben jij een van de personen welke een keuken via Keukenplaats heeft gekocht? Laat dan jouw mening en oordeel achter op NederlandReview. Op die manier help je anderen om een goede keuken te kunnen kopen voor een eerlijke prijs.

  Over Keukenplaats

  Keukenplaats (of Keukensduitsland.nl) wil ervoor zorgen dat je een betaalbare en degelijke keuken krijgt. Je kunt ook bij hun terecht voor een second opinion om zo een goed beeld te krijgen van de aanbiedingen welke je al op zak hebt. Binnen een dag heb je een offerte in de mail om de prijzen te vergelijken.
  Bij Keukenplaats zal je niet teveel betalen voor je keuken. Keukenplaats maakt geen dure reclames en is zeer effectief opgezet op het gebied van logistiek. Een keuken is hierdoor al binnen 10 dagen te leveren. Er is een ruim assortiment bij Keukenplaats en een keuken kun je al kopen vanaf 1.499 euro. Het is een geweldig aanbod. Je vindt Keukenplaats in Nederland in de volgende steden:

  • Spijkenisse / Oud-Beijerland
  • Sint-Oedenrode
  • Amsterdam
  • Bergen op Zoom
  • Dordrecht / Sliedrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag
  • Arnhem Zuid
  • Soesterberg
  • Almere
  • Zwolle
  • Leeuwarden
  • Veendam
  • Heerenveen
  • Hengelo
  • Sittard

  Wat is het verschil tussen een Nederlandse keuken en een Duitse keuken? Keukenplaats legt het uit in dit filmpje!

  De diensten van Keukenplaats

  Keukenplaats levert keukens op maat welke betaalbaar zijn. Het gaat om Duitse keukens welke in tal van afmetingen te verkrijgen zijn. Ook de afwerking is helemaal op maat. Je kunt kiezen uit verschillende stijlen. Denk hierbij aan een landelijke, een moderne, een klassieke of een budget stijl. Een keukenadviseur neemt graag samen met jou je wensen door om een geweldige keuken te krijgen. Het is zelfs mogelijk om een 3D weergave te bekijken van je keuken.
  Met het landelijke netwerk van adviseurs en keukenzaken is het mogelijk om snel een goed voorstel te ontvangen. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met de opstellingen, de bouwstijl en de lichtinval.


  Klachten of tips over Keukenplaats

  Keukenplaats biedt twee jaar garantie op de keuken en 5 jaar garantie op de inbouwapparatuur. Als er problemen met de inbouwapparatuur zijn kun je het beste met de fabrikant contact opnemen. Als er iets niet goed is van de keuken dan kun je contact opnemen met Keukenplaats. De klantenservice is je graag van dienst om je zo te helpen.

  Wat vind jij van Keukenplaats?

  Heb jij een keuken besteld of al gekregen van Keukenplaats? Dan zien we op NederlandReview graag je beoordeling. NederlandReview verzamelt beoordelingen van bedrijven. Een van deze bedrijven is Keukenplaats.

  Lees ervaringen over Keukenplaats. Zijn ze goedkoop en is het betrouwbaar? Hoe is de levertijd en bent u tevreden? Lees alle beoordelingen op NederlandReview

  Keukenplaats
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Keukenplaats

  Uw beoordeling

  Keuken uit Duitsland

  Keuken besteld via Keukenplaats. Wel iets goedkoper dan sommige andere aanbieders, maar het blijft echt wel veel geld.

  Maar goed, dat mot dan maar. Het is wel een keuken.

  Ik vond dat we wel best lang moesten wachten tot de levering (moest helemaal uit Duitsland komen?), maar daardoor waren we wel goedkoper uit, want de kwaliteit is wel gewoon heel goed en zo.

  Door: Jolanda10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Nieuwe keuken 3000 euro

  voor 3000 euro hebben wij nu een nieuwe keuken besteld en het ziet er keurig uit allemaal
  bij andere ketens waren we duurder uit dan hier
  niet dat we de meest luxe keuken hebben gekozen, basic was juist wat we wilden.

  Door: Van Tilt29-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Keuken in 2016

  Ik zou hier geen keuken meer kopen. Afwasmachine is al vervangen. Lade onder de oven is helemaal beschadigd door de hitte. Deru van de oven is vervangen maar zit weer vol vocht.

  Door: Susan Wijers 07-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Geen goede service bij Keukenplaats

  Keukenplaats heeft prima prijzen, maar de service laat te wensen over. De keukens komen uit Duitsland, maar bij ons moest er meerdere keren een monteur langskomen om alles op de juiste manier te installeren. Telkens ontbrak er iets of viel er zo'n beetje weer wat uit elkaar. Als je een goedkope keuken wilt, moet je hem zeker hier kopen, maar ik ga de volgende keer toch liever ergens anders heen!

  Door: gast23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Keukenplaats een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Keukenplaats. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Keukenplaats actief?

  Keukenplaats is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keukenplaats gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.