Kees Smit Tuinmeubelen

Alle reviews

Kees Smit Tuinmeubelen

74% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (57)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 stoelen en 1 bank

  Zoals zoveel georiënteerd na tuinmeubelen na een bezoek in Amersfoort hadden we een mooie set gezien.
  Even op internet kijken na de referenties en wat blijkt bij de meeste mensen pas na 3 keer tevreden maar iedereen is lovend over de service en sommige zelfs over het gratis vogelhuisje
  Dus het risico genomen om ze toch maar online te bestellen een bank met 2 stoelen
  Wat blijkt 1ste levering inderdaad de stoelen beschadigd netjes omgeruild tweede levering weer beschadigd wel minder maar toch
  Weer geapt met foto's erbij en wat blijkt dinsdag middag 4 uur word ik gebeld ze vertrekken nu uit Almelo met een aantal stoelen zodat we zelf kunnen kijken en er 2 uit kunnen halen
  Top 18.30 uur kees Smit voor de deur om inderdaad 2 stoelen te ruilen
  Helaas een beetje waar ma na 3 keer super tevreden top klantenservice super vriendelijk hun vervoerder brinks ook netjes alleen jammer van het karton wat die niet mee terug wilde nemen de tweede keer
  En ook de vriendin blij met ja ja het gratis vogelhuisje voor de pijn te verzachten

  Kan alleen maar zeggen dat menig ander bedrijf hier een voorbeeld aan kan nemen
  Producten kunnen nu eenmaal beschadigen maar service is iets wat je verleent of niet en kees Smit heeft voor mij een koninklijke service laten zien TOP

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Service overtreft verwachtingen, echt top!

  We hebben 2,5 jaar geleden een lichtgrijs met witte Hartman tafel en 6 stoelen gekocht. De tafel had helaas na een korte tijd vlekken erop die niet weg konden. De klantservice heeft ons aangeboden een nieuw blad te laten bezorgen, of een andere tafel uit te zoeken. Ons vertrouwen in deze tafel was er niet meer, waardoor we een granieten tafel gekocht hebben (het verschil in prijs alleen bijbetaald). Deze hebben we na de winter om laten ruilen. Nu ruim een jaar later genieten wij nog altijd van onze granieten tafel. Twee van onze stoelen hadden iets aan de armleuning, waardoor ik een mail verstuurd had of wij hier zelf iets aan konden doen. Telefonisch werd ik gebeld door de klantenservice op een moment waarop ik niet bereikbaar was en een dag later ontvang ik onverwachts een pakketje van Kees Smit met nieuwe armleuningen ter vervanging van mijn stoelen. Ik kan niet anders zeggen: ze weten klachten om te zetten in kansen en klantverwachtingen te overtreffen. Wij zijn fan en kopen de volgende keer onze tuinspullen weer bij Kees Smit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online tuinspullen bestellen veel informatie

  Voor onze tuin ben ik alvast begonnen met de nieuwe inrichting voor het nieuwe jaar.
  Wij hebben alleen een beetje specifieke afmetingen waar we rekening mee moeten houden.
  Kees Smit Tuinmeubelen heeft veel informatie bij de producten en ik vind het ook handig dat ze goed bereikbaar zijn voor als je vragen hebt.
  Mijn dochter heeft namelijk een allergie en kan daarom niet tegen elk willekeurig materiaal. Soms moet ik daarom extra goed uitzoeken of een bepaald product wel kan met haar.
  Kees Smit is voor mij een winkel waar ik regelmatig terugkeer omdat het assortiment groot is en de informatie altijd erg volledig. Daar wil ik best een paar euro extra voor betalen.
  Bovendien vind ik het persoonlijk een grote plus wanneer je dergelijke zware en grote producten kunt laten thuisbezorgen. En ik hoef de deur niet uit om het te bestellen. Ik ben nog nooit in een filiaal van Kees Smit geweest maar ken de website inmiddels heel goed!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  recensie bezoek en koop tuinmeubelen bij Kees Smit in Almelo

  Prachtige enorme grote winkel (kindvriendelijk) met 2 verdiepingen in Almelo en een ruime parkeergelegenheid.. Wat een keuze ,assortiment en kwaliteit in tuinmeubelen!!! Wij werden ontvangen met koffie en krentenwegge ; dit werd geserveerd voor ons in een mooie ruime koffiecorner (middenin op de begane grond) met een bar en veel zitjes rondom.

  Wij hebben zeer lang rondgekeken op een relaxte manier en het was moeilijk een keuze te maken door de grote diversiteit in tuinmeubelen.
  UIteindelijk zijn wij overtuigd door de kwaliteit van het aangebodene en de relaxte manier van advisering door het deskundige en zeer vriendelijke personeel dat zich zeker niet opdrong!

  Met enkele afgehaalde "Hartman"" stoelen uit het grote magazijn vlakbij zijn wij zeer tevreden terug naar Groningen gereden.

  Een dikke tien voor Kees Smit in Almelo!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuin Lounge set

  Door goed advies en begeleiding van Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt.
  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen! De verkoper had heel veel geduld voor ons. Hij was zeer en zeer vriendelijk!
  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuintafel met 6 stoelen

  Voor 3 jaar terug de set gekocht. Stoelen in de winter (ondanks dat ze zeggen dat dat niet hoeft ) binnen gezet. In het voorjaar de stoelen weer buiten gezet. Halverwege de zomer kwamen we er bij toeval achter dat er bij een stoel een scheurtje vlak naast de rand in de zitting zat. Mijn vriend gebeld, 2x een uur in de wacht gestaan. Kees Smit niet bereikbaar. Gemaild en daarna weer gebeld. Er werd hem mede gedeeld dat ze een nieuwe stof voor de zitting konden opsturen voor 25 euro. Moest je er zelf maar aanmaken. Of voor 25 euro extra werd de stoel gemaakt. Gingen we niet mee akkoord. Na een lange discussie ( na 3 seizoenen, en minimaal gebruik van de stoelen nu al een scheur in de stof) wilden ze hem voor 25 euro repareren. Dit hebben we laten doen. Even dachten we dat het toch onder de garantie viel omdat een factuur uitbleef. Lag er na 4 weken een herinnering op de mat, terwijl we nooit een factuur hebben ontvangen.. Wij gaan NOOIT MEER naar Kees Smit En zullen het iedereen die ons er naar vraagt afraden hier naar toe te gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Door goed advies Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt!!

  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen!

  Wij waren van plan een eigenlijk heel onpraktische tuinset aan te schaffen voor onze tuin gewoon echt niet handig. Dat zagen we zelf niet, maar gelukkig werden wij hierin netjes begeleid door Kees Smit.

  Ik denk dat de meeste winkels ons gewoon zo een veel te grote tuinset zouden laten aanschaffen, om dan meer te verdienen. Maar niet Kees Smit!

  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

  Bedankt Kees Smit!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Afgebroken

  Begin april ging ik de stoelen buiten zetten en zag dat een van de armleuningen afgebroken was. mail gestuurd naar de klantenservice , kreeg ik bericht, van Chantal, terug dat een nieuwe armleuning toegestuurd zou worden, ik dacht perfect en opgelost . Nu krijg nog de zelfde dag bericht van Esther dat ik geen 1 maar 12 nieuwe armleuningen krijg voor alle zes de stoelen daar het een constructie fout was. Nou als dat geen verdieping in klachten en top service is .
  Hartelijk dank voor deze oplossing en goede service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset

  5 jaar geleden tuinxet gekocht. Levering en produkt conform afspraak. Veel plezier van. Afgelopen week sneuvelde er 3 armleggers van 2 verschillende stoelen. Kees een mail gestuurd en vraag voor reparatie kosten. Set al ver buiten garantie. Binnen enkele dagen reactie waarin Kees mijn zeer positief verraste. Ik heb binnen 3 werkdagen KOSTELOOS voor 4 stoelen nieuwe armleggers ontvangen. Na instructie zeer eenvoudig zelf te monteren. Top Kees waar vind je tegenwoordig nog deze service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitstekende en snelle service

  Wij bestelden een Keter Opbergbox, maar bij het in elkaarzetten bleek er een scharnier van een deur kapot.
  Deze werd na een eenvoudig mailtje heel snel en correct opnieuw opgestuurd.

  Amper de volgende werkdag was de opbergbox reeds afgewerkt.

  Zeer vlotte en correcte communicatie, zeer snelle afhandeling. Geen nieuw product maar enkel vervanging van het benodigde, dus geen verspilling.

  Wat ons betreft een absolute aanrader.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diningtafels

  In juni kocht ik bij Kees Smit een diningset Forza Caluso. Bij binnenkomst bleek de tafel beschadigd te zijn. De tafel werd omgeruild binnen een week, bij binnenkomst bleek ook de andere tafel beschadigd.
  Echter Kees Smit kon dezelfde tafel niet meer leveren, toen hebben wij de tafel Bellagio Veneto
  Diningtafel uitgezocht was wel 300 euro duurder.
  Binnen een week kwam deze tafel binnen, en de andere tafel ging retour.
  Bij het uitpakken van deze tafel bleek deze ook beschadigd te zijn en vol met vlekken te zitten, welke wij er zelfs met groene zeep niet uitkregen.
  E.e.a. Is niet goed voor je gemoedsrust.
  Te meer omdat ik 79 jaar ben, en ik een mannetje moest inschakelen die tafel in elkaar zetten en de verpakkingsmateriaal meenam kosten inmiddels
  3 x 35,00 euro. Gebeld met Kees Smit die mij voorstelde de tafel om te ruilen, of een compensatie te krijgen. Ik heb voor compensatie gekozen omdat ik bang was voor de Wet van Murphy. , (wat betekend alles wat fout kan gaan,
  Zal fout gaan.)
  Met veel gemarchandeer kwam Kees Smit met €50,00 compensatie, waarbij. Niet mee akkoord ging. Uiteindelijk werd er een compensatie verleend van € 75,00. Een godspe………
  De ergenis, en de kosten die ik heb moeten maken van 105,00 euro, heeft mij doen besluiten om nooit meer iets bij Kees Smit te kopen, en familie en kennissen die ik over de vloer krijg zullen een zelfde gevoel krijgen.
  KEES SMIT BEDANKT.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Table and 6 chairs

  Very disappointed. I received my order of a new garden table and chairs on June 18th. When we unpacked the items we noticed some of the chairs had scratches, missing paint and black marker covering the scratches. (Almost like someone covered them up to send back?). On the same day of receipt, I sent in the complaint and we are now on day 17 with no answer from Kees Smit. I have been in the waiting line for their customer service all morning. The first call lasted 45 mins and then I was hung up on my the automated service. Now I am 10 mins into my second try. This is very unfair especially when the products are not cheap. I expected better service from such a big company.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 stoelen

  Als je de winkel binnenloopt zijn er erg veel verkopers die je maar al te graag iets willen verkopen. We hebben 2 stoelen gekocht die binnen 2 weken zouden worden geleverd. De 2 weken zijn inmiddels al een week voorbij en we horen niks. Inmiddels sta ik om 9.00 uur in de ochtend al 44 minuten in de wacht om iemand van de klantenservice te spreken.. Goeie service inderdaad zover het de verkoop betreft..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parasol

  foute levering en totaal geen opvolging via klantendienst.
  zeer droevige ervaring

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kussenkisten

  Ik wil mijn order annuleren en stuur daarom een mailtje naar de klantenservice. Automatische reactie: er wordt binnen 10!! werkdagen gereageerd. Veel te lang natuurlijk en daarom maar even bellen. Heb inmiddels al 2x bijna een uur in de wachtrij gestaan. Niemand gesproken en helemaal horendol van het irritante deuntje. Nog niets kunnen annuleren dus. Dit was een eenmalige bestelling bij Kees Smit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sunyard Oxford Dining tuintafel

  Bestelling geplaatst op 29/5.Bevestiging op 29/5 in huis. Afspraak met vervoerder Jos Dusseldorp uit Lichtenvoorde op 31/5 dat tafel op maandag 7/6 bezorgd wordt. Laten op 7/6 niets van zich horen !! Vervoerder en Kees Smit niet telefonisch bereikbaar. (twee keer een half uur in de wacht !) Op dinsdagmorgen 08.00 u. vervoerder aan de telefoon. "vergeten in te laden " Nieuwe afspraak: levering op 9 juni 11.30 en 14.30 u. Weer niemand gekomen. Om 16.00 u telefoon van Dusseldorp: vergeten in te laden ! Bezorgen niet eerder dan di. 15/6 . Kopen: graag dank u wel. Levering super knoeiwerk. Ze moesten zich rot schamen. Gauw een andere vervoerder zoeken. Zo behandel je de klant niet. Ergerlijk !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hartman kuipstoel

  Zondags besteld, meteen maandagochtend er na al geleverd.
  Keurig verpakt.
  Binnen 5 minuten stond de stoel in mijn tuin te pronken. Zit heerlijk. Ik ben er erg blij mee. Gratis kussen erbij gekregen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teakhouten tuintafel met 6 stoelen

  Ik had een mail gestuurd naar aanleiding van vlekken in mijn nieuwe teakhouten tuintafel die ik er niet uit kreeg. Vlekken ontstaan tijdens een bbq, vetvlekken. Drie dagen later werd een pakket bezorgd met daarin teakreiniger met spuit en schuurspons, gebruiksaanwijzing, kostenloos. Super service Kees Smit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset

  Ik heb een tuinset gekocht in de winkel te Amersfoort. Leuk contact in de winkel. Helaas werd er niets verteld over de levering. Er staat daar een tafel van 220 meter. De verkoper vertelde mij niet dat dit een bouwpakket is en dat ik dat zelf in elkaar moet zetten. Bij de daadwerkelijke bezorging kreeg ik drie waanzinnig grote dozen. De tafel is een bouwpakket en niet te tillen. De dozen staan in mijn schuur waardoor ik de schuur niet meer kan gebruiken. Contact met Kees Smit levert niets op dan een welgemeend excuus ik had geïnformeerd moeten orden in de winkel. Dat ik de meubels zelf in elkaar moet zetten en dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen wordt. Ze zeggen dat ze voor de levering een e-mail hebben verstuurd waar dat in stond. Dus na de aankoop wordt ik per e-mail geinofrmaeerd over iets wat ik aanschaf in de winkel. Ik ben een alleenstaande vrouw kan de dozen niet verplaatsen te zwaar. Te chauffeurs was te laat en pinnen was ook niet mogelijk dus heb ik beleefd het bedrag zelf overgemaakt. Ik dacht dit lossen we op maar nee excuses maar verder bekijk het maar met je dozen en bouwpakket. Heet slecht KEES SMIT.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuin set

  na klacht nieuwe tafel probleem loos ruilen ,zelfde klacht bij de zelfde tafel die omgeruild was .konden een nieuwe keus maken voor een andere tafel .we hebben een nieuwe set gekozen ,heel blij met deze top service .kan menige zaak wat van leren

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
49 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
6 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

1op1 Keukenontwerp Aan Huis
6 reviews

Wat anderen zeggen over dit bedrijf? Je zou het ook echt moeten lezen, nog voordat je een aankoopbeslissing gaat doen. Het kopen van een product bi...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. 

Kees Smit Tuinmeubelen 
Zeg je tuin, zeg je Kees Smit Tuinmeubelen. Heb je nog niet zo’n mooie loungeset of een eigen ligbed waar je lekker op kunt wegdromen? Dan is de site van Kees Smit Tuinmeubelen, www.keessmit.nl, echt iets voor jou. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben ze werkelijk alles. De meest prachtige loungesets in heel veel verschillende kleuren, zo’n heerlijk luxe ligbed, leuke dingen om je tuin gezellig mee aan te kleden zoals kussens, bijzettafeltjes en kleine stoeltjes, maar ook voor een klein setje voor in de voortuin kun je bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. En of je nou van klassiek of juist modern houdt, op de website van Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd iets wat past bij jouw smaak.

Een tuin aanleggen
Dan kom je er waarschijnlijk nu achter dat er veel meer werk in gaat zitten dan je van tevoren had kunnen bedenken. Zo zou het zomaar eens kunnen dat je bij de vloerenboer 140 m2 plint moest bestellen. En wat dacht je van ondervloeren, een bel, een wc en ga zo maar door. Daar denk je natuurlijk niet over na als je een nieuwbouwhuis koopt, je huis moet nog helemaal aangekleed worden. Zo ook je tuin. Tuin? Welke tuin? Precies, die moet dus ook nog aangelegd worden.

Maar als het huis af is, is het helemaal je smaak.
Dat is natuurlijk heerlijk. Wanneer komt het nou voor als je een huis koopt dat zowel de keuken, als de badkamer en ook de vloeren naar je zin zijn? Alles is nieuw en dus makkelijk schoon en netjes te houden. Meestal moet je budgettechnisch een keuze maken, maar nu niet. En wat is er dan lekkerder dan ook nog zelf je tuin ontwerpen en hem in te richten met mooie tuinmeubelen? 

Een tuin is het verlengde van je huis
Je ziet steeds meer mensen kiezen voor dubbele, openslaande deuren naar de tuin. Simpelweg omdat het heerlijk is een beetje buitengevoel naar binnen te trekken en andersom, het huiselijke gevoel te verbinden aan je tuin. De tuin is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Een lange dag gewerkt? Hoe lekker is het dan om met een koud glas witte wijn te relaxen op een mooie loungeset? Of om op een vrije dag stiekem een slaapje te doen op je heerlijke stevige ligbed? Dan ben je na die vrije dag weer helemaal uitgerust en klaar om je dagelijkse dingen weer vol energie aan te pakken.

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle bekende merken
Want ben je er over uit dat je zo’n mooie loungeset of lekker luxe ligbed wilt aanschaffen, dan ga je natuurlijk wel voor kwaliteit. Bij Kees Smit kan dat. Eigenlijk alle bekende merken die je kunt bedenken heeft Kees Smit Tuinmeubelen in huis, hij vindt een degelijk en goed product wat jaren mee kan namelijk net zo belangrijk als jij. Verschillende merken als Bellagio, Applebee, Bernstein, Borek, Circle of Life, Hartman, Sunyard, Forza, Garden Impressions en vele andere vind je allemaal bij Kees Smit Tuinmeubelen.

En heb je al eens gekeken naar het eigen merk van Kees Smit Tuinmeubelen?
Kees Smit Tuinmeubelen is een familiebedrijf wat al 40 jaar bestaat. Door al die jaren ervaring in de tuinmeubelen sector weet Kees Smit natuurlijk precies wat lekker zit. Dat is dan ook de reden dan Kees Smit Tuinmeubelen naast alle bekende merken zijn eigen merk, de Kees Smit collectie, heeft ontworpen. Jarenlange ervaring en kennis samengebracht in stevige en duurzame tuinmeubelen. En, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs van de Kees Smit collectie ligt een stuk lager dan die van de bekende merken. Ook voor kwaliteit tegen een zacht prijsje ben je bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres.

Bestellen kan eenvoudig online
Het gemak dient de mens. Dat moet ook Kees gedacht hebben toch hij de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen opzette. Want hoe gemakkelijk is het dat je de tuinset van je dromen gewoon met een paar klikken vanuit je luie stoel kunt bestellen? Meestal als je een set bij een tuincentrum bestelt, moet je vervolgens gemiddeld nog 6 weken wachten voor deze set eindelijk geleverd kan worden. Bij Kees Smit gaat dat net even wat anders. Zodra jij jouw set bestelt, wordt deze binnen 3 werkdagen gratis bij je thuis afgeleverd. Nu kan het zijn dat je tuin nog niet klaar is, maar je wel alvast je set wilt bestellen. Ook dat is geen probleem, je kunt gewoon contact opnemen met een van de medewerkers en de set laten bezorgen op een dag dat het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

Je kunt ook proef zitten in de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen
Want het kan natuurlijk zomaar zijn dat je wel even die geweldige loungeset of die heerlijk luxe ligstoel wilt testen alvorens je deze bestelt. Speciaal voor de mensen die graag willen ervaren wat ze nu eigenlijk kopen heeft Kees Smit Tuinmeubelen twee fantastische showrooms. De ene zit in Amersfoort en de andere in Almelo. Beide showrooms hebben een oppervlakte van maar liefst 8000 m2. En op die 8000 m2 vind je ongeveer 500 complete sets aan tuinmeubelen, waar zo’n 1000 combinaties mee mogelijk zijn. Naast de vele sets vind je er natuurlijk ook leuke accessoires om je tuin mee aan te kleden, verschillende stoelen, tafels en andere leuke tuinbenodigdheden. Je zult je hier in elk geval geen moment vervelen.

Creatieve indelingen en leuke thema’s in de showroom
Ook als je weet dat je iets nieuws wilt in je tuin, maar nog niet helemaal zeker weet wat je precies wilt is een bezoekje aan de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen het dubbel en dwars waard. Elke hoek van de showroom is namelijk weer anders ingericht, zo kom je verschillende stijlen en thema’s tegen. Een bezoekje aan de showroom kan er dus ook voor zorgen dat je thuis komt met heel veel leuke ideeën over hoe jij jouw tuin nou het beste kunt inrichten. Bij Kees Smit vind je alle ingrediënten om van jou tuin een heerlijke plek te maken waar je lekker kunt ontspannen.

En heb je een vraag? Vraag het Kees.
Dat is het leuke aan een familiebedrijf, heb je een vraag? Dan kun je die gewoon stellen. En ja, dat kan zelfs rechtstreeks aan Kees. Via de de website heb je een chatwolkje waar je direct je prangende vragen kunt stellen over al jouw tuin bedenkselen. Maar ook in de showroom kun je altijd terecht met je vragen, overal lopen medewerkers rond die je alles kunnen vertellen over de producten van Kees Smit Tuinmeubelen. En heb je echt een vraag die je per se aan Kees wilt stellen, dan kan dat ook. Persoonlijke en benaderbare service is voor Kees heel belangrijk. Heb je een vraag, aarzel daarom nooit deze te stellen.

Jouw tuin voor binnen
Hartje Amsterdam. Daar heb je dus geen tuin. Meestal ook geen ruimte. Maar er zijn uitzonderingen. Misschien heb jij wel net dat huis in die grote stad met binnen voldoende ruimte, maar buiten dat Franse balkon waarbij je tegen de ramen geplakt zit. Heb je wel eens overwogen om een stuk buiten naar binnen te halen? De meeste mensen denken bij een tuinset direct aan binnen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zeker als je een tuin mist, maar wel graag de ontspanning wilt en het buitengevoel: waarom creër je dan geen tuin in je huis? Denk bijvoorbeeld aan een mooie strandhouten vloer. Dit kan laminaat zijn, maar je kunt ook kiezen voor prachtige, echte houten strandplanken. Laat een mooie foto van ofwel het strand, of een diepe, prachtige tuin afdrukken op behang en je waant je zo in het ontspannen buiten.

In die relaxte tuinkamer zet je jouw loungeset
Jouw tuinkamer ademt nu reeds rust en ruimte. Je kunt nog boxjes wegwerken in het plafond of de hoeken om met een natuurgeluiden muziekje de sfeer helemaal compleet te maken. Hang bijvoorbeeld witte doeken op om een mysterieus Ibiza gevoel te geven aan jouw binnentuin. En dan, om het af te maken, kies je een mooie loungeset uit. Die heb je gelukkig in allerlei soorten en maten, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen ruimte meer over hebt om te lopen in je kamer. Je zou ook kunnen kiezen voor een tweezitter met een leuk tafeltje en een losse tuinfauteuil. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle soorten en maten tuinsets, simpelweg omdat je hele grote tuinen hebt, maar ook hele kleine stadstuintjes. 

Maak van je tuin je thuis
Of het nu gaat om een binnentuin of een echte tuin in de buitenlucht, een tuin bied je rust en vrijheid. En die is zeer welkom in onze drukke levens. Even een klein slaapje of een moment voor jezelf maakt dat je weer opgeladen verder kunt gaan met je leven. Gebruik daarom je creativiteit om van jouw tuin een mooie plek te maken. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd de juiste spullen om jouw tuin tot een verlengde van je huis te maken. Eigenlijk zo je kunnen zeggen dat Kees Smit Tuinmeubelen van jouw tuin een thuis maakt.

Over Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid. 

In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies. 

De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo. 

Diensten van Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken: 
•    Tuinsets
•    Loungesets
•    Tuintafels
•    Tuinstoelen
•    Ligbedden
•    Tuinbanken
•    Parasols
•    Voetenbanken
•    Tuinkussens
•    Accessoires

Klachten, tips en complimenten overKees Smit Tuinmeubelen
Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen. 
Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.  

Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

 

Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

}