Kees Smit Tuinmeubelen

Alle reviews

Kees Smit Tuinmeubelen

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (60)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinstoelen

  6 tuinstoelen gekocht. Zeer duidelijke communicatie. Levering konden we zelf een datum voor kiezen. De dag voor levering fijn een sms met een tijdsbestek van 2 uur.
  Er was 1 stoel niet goed afgewerkt.
  Dat was geen probleem na contact met klantenservice.
  De stoel werd kosteloos omgeruild en na 3 dagen stond de nieuwe stoel erbij.
  Alleen maar top.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinmeubelen, stoelen en tafel

  Kees Smit tuinmeubelen, prachtige showroom en prima geholpen. Aflevering echt waardeloos, stoelen en tafelpoot werden afgeleverd, het blad was nergens te vinden. Wij zouden gebeld worden, niet dus. Keer op keer gebeld en elke keer een andere leugen. een paar dagen voor onze vakantie werd het blad geleverd. Wij vroegen om een factuur en deze zou gemaild worden, wederom geen gehoor van kees smit. Behalve toen wij terug kwamen van vakantie middels een brief van de deurwaarder. Gelijk betaald.
  In conclusie, een leugenachtige business en niet te vertrouwen. Als je bedonderd wilt worden moet je daar zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuinbank met 2 bijpassende stoelen

  Kees Smit heeft een prachtige grote winkel (in Amersfoort) met veel keuzes. Een eigen gratis parkeergarage onder de zaak. Geen opdringerige verkopers. Kortom het is heerlijk winkelen hier. Na onze aankoop kregen we een heerlijk kopje koffie met koek in hun eigen restaurant-ruimte.
  Toen de meubels werden bezorgd ging het helaas fout.
  We kregen 2 verschillende kleuren. Toen ik de chauffeur vroeg om gelijk de foute kleur weer mee retour te nemen, kreeg ik te horen dat dat niet kon. Omdat ze een extern bedrijf zijn. Dus moesten we ze tijdelijk houden. Ook het karton wat om de bank en stoelen zat namen ze niet mee terug. Dat is wel een verbeterpunt hoor!
  Maar goed. Toen moest ik zelf een afspraak maken om de twee verkeerde stoelen om te laten ruilen. Dat kan niet op zaterdag. Zo jammer. Want ik had al vrij moeten nemen toen de set werd gebracht en nu nog een keer. Terwijl dit niet mijn fout was. Ik heb daarover gebeld maar kreeg alleen maar “sorry” te horen. Ik heb nog gezegd dat fouten gemaakt kunnen worden, maar vind het niet terecht dat wij dat moesten oplossen. Dus WEER een vrije dag moeten nemen (omdat ze niet op zaterdag komen).En WEER een berg karton wat we zelf moesten afvoeren. Ze hadden op zijn minst een boeket bloemen kunnen sturen voor het ongemak. Maar helaas…
  We zijn erg uiteindelijk erg blij met de set maar hoe ze met klachten omgaan is een slechte zaak.

  Groetjes Carla v.d Berge

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuin Lounge set

  Door goed advies en begeleiding van Kees Smit geen miskoop gedaan, bedankt.
  Heel erg goed geadviseerd bij Kees Smit Tuinmeubelen! De verkoper had heel veel geduld voor ons. Hij was zeer en zeer vriendelijk!
  Heel erg tevreden over deze service en wij komen hier ZEKER terug!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tuintafel met 6 stoelen

  Voor 3 jaar terug de set gekocht. Stoelen in de winter (ondanks dat ze zeggen dat dat niet hoeft ) binnen gezet. In het voorjaar de stoelen weer buiten gezet. Halverwege de zomer kwamen we er bij toeval achter dat er bij een stoel een scheurtje vlak naast de rand in de zitting zat. Mijn vriend gebeld, 2x een uur in de wacht gestaan. Kees Smit niet bereikbaar. Gemaild en daarna weer gebeld. Er werd hem mede gedeeld dat ze een nieuwe stof voor de zitting konden opsturen voor 25 euro. Moest je er zelf maar aanmaken. Of voor 25 euro extra werd de stoel gemaakt. Gingen we niet mee akkoord. Na een lange discussie ( na 3 seizoenen, en minimaal gebruik van de stoelen nu al een scheur in de stof) wilden ze hem voor 25 euro repareren. Dit hebben we laten doen. Even dachten we dat het toch onder de garantie viel omdat een factuur uitbleef. Lag er na 4 weken een herinnering op de mat, terwijl we nooit een factuur hebben ontvangen.. Wij gaan NOOIT MEER naar Kees Smit En zullen het iedereen die ons er naar vraagt afraden hier naar toe te gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diningtafels

  In juni kocht ik bij Kees Smit een diningset Forza Caluso. Bij binnenkomst bleek de tafel beschadigd te zijn. De tafel werd omgeruild binnen een week, bij binnenkomst bleek ook de andere tafel beschadigd.
  Echter Kees Smit kon dezelfde tafel niet meer leveren, toen hebben wij de tafel Bellagio Veneto
  Diningtafel uitgezocht was wel 300 euro duurder.
  Binnen een week kwam deze tafel binnen, en de andere tafel ging retour.
  Bij het uitpakken van deze tafel bleek deze ook beschadigd te zijn en vol met vlekken te zitten, welke wij er zelfs met groene zeep niet uitkregen.
  E.e.a. Is niet goed voor je gemoedsrust.
  Te meer omdat ik 79 jaar ben, en ik een mannetje moest inschakelen die tafel in elkaar zetten en de verpakkingsmateriaal meenam kosten inmiddels
  3 x 35,00 euro. Gebeld met Kees Smit die mij voorstelde de tafel om te ruilen, of een compensatie te krijgen. Ik heb voor compensatie gekozen omdat ik bang was voor de Wet van Murphy. , (wat betekend alles wat fout kan gaan,
  Zal fout gaan.)
  Met veel gemarchandeer kwam Kees Smit met €50,00 compensatie, waarbij. Niet mee akkoord ging. Uiteindelijk werd er een compensatie verleend van € 75,00. Een godspe………
  De ergenis, en de kosten die ik heb moeten maken van 105,00 euro, heeft mij doen besluiten om nooit meer iets bij Kees Smit te kopen, en familie en kennissen die ik over de vloer krijg zullen een zelfde gevoel krijgen.
  KEES SMIT BEDANKT.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Table and 6 chairs

  Very disappointed. I received my order of a new garden table and chairs on June 18th. When we unpacked the items we noticed some of the chairs had scratches, missing paint and black marker covering the scratches. (Almost like someone covered them up to send back?). On the same day of receipt, I sent in the complaint and we are now on day 17 with no answer from Kees Smit. I have been in the waiting line for their customer service all morning. The first call lasted 45 mins and then I was hung up on my the automated service. Now I am 10 mins into my second try. This is very unfair especially when the products are not cheap. I expected better service from such a big company.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 stoelen

  Als je de winkel binnenloopt zijn er erg veel verkopers die je maar al te graag iets willen verkopen. We hebben 2 stoelen gekocht die binnen 2 weken zouden worden geleverd. De 2 weken zijn inmiddels al een week voorbij en we horen niks. Inmiddels sta ik om 9.00 uur in de ochtend al 44 minuten in de wacht om iemand van de klantenservice te spreken.. Goeie service inderdaad zover het de verkoop betreft..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parasol

  foute levering en totaal geen opvolging via klantendienst.
  zeer droevige ervaring

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kussenkisten

  Ik wil mijn order annuleren en stuur daarom een mailtje naar de klantenservice. Automatische reactie: er wordt binnen 10!! werkdagen gereageerd. Veel te lang natuurlijk en daarom maar even bellen. Heb inmiddels al 2x bijna een uur in de wachtrij gestaan. Niemand gesproken en helemaal horendol van het irritante deuntje. Nog niets kunnen annuleren dus. Dit was een eenmalige bestelling bij Kees Smit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sunyard Oxford Dining tuintafel

  Bestelling geplaatst op 29/5.Bevestiging op 29/5 in huis. Afspraak met vervoerder Jos Dusseldorp uit Lichtenvoorde op 31/5 dat tafel op maandag 7/6 bezorgd wordt. Laten op 7/6 niets van zich horen !! Vervoerder en Kees Smit niet telefonisch bereikbaar. (twee keer een half uur in de wacht !) Op dinsdagmorgen 08.00 u. vervoerder aan de telefoon. "vergeten in te laden " Nieuwe afspraak: levering op 9 juni 11.30 en 14.30 u. Weer niemand gekomen. Om 16.00 u telefoon van Dusseldorp: vergeten in te laden ! Bezorgen niet eerder dan di. 15/6 . Kopen: graag dank u wel. Levering super knoeiwerk. Ze moesten zich rot schamen. Gauw een andere vervoerder zoeken. Zo behandel je de klant niet. Ergerlijk !!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hartman kuipstoel

  Zondags besteld, meteen maandagochtend er na al geleverd.
  Keurig verpakt.
  Binnen 5 minuten stond de stoel in mijn tuin te pronken. Zit heerlijk. Ik ben er erg blij mee. Gratis kussen erbij gekregen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Teakhouten tuintafel met 6 stoelen

  Ik had een mail gestuurd naar aanleiding van vlekken in mijn nieuwe teakhouten tuintafel die ik er niet uit kreeg. Vlekken ontstaan tijdens een bbq, vetvlekken. Drie dagen later werd een pakket bezorgd met daarin teakreiniger met spuit en schuurspons, gebruiksaanwijzing, kostenloos. Super service Kees Smit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset

  Ik heb een tuinset gekocht in de winkel te Amersfoort. Leuk contact in de winkel. Helaas werd er niets verteld over de levering. Er staat daar een tafel van 220 meter. De verkoper vertelde mij niet dat dit een bouwpakket is en dat ik dat zelf in elkaar moet zetten. Bij de daadwerkelijke bezorging kreeg ik drie waanzinnig grote dozen. De tafel is een bouwpakket en niet te tillen. De dozen staan in mijn schuur waardoor ik de schuur niet meer kan gebruiken. Contact met Kees Smit levert niets op dan een welgemeend excuus ik had geïnformeerd moeten orden in de winkel. Dat ik de meubels zelf in elkaar moet zetten en dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen wordt. Ze zeggen dat ze voor de levering een e-mail hebben verstuurd waar dat in stond. Dus na de aankoop wordt ik per e-mail geinofrmaeerd over iets wat ik aanschaf in de winkel. Ik ben een alleenstaande vrouw kan de dozen niet verplaatsen te zwaar. Te chauffeurs was te laat en pinnen was ook niet mogelijk dus heb ik beleefd het bedrag zelf overgemaakt. Ik dacht dit lossen we op maar nee excuses maar verder bekijk het maar met je dozen en bouwpakket. Heet slecht KEES SMIT.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuin set

  na klacht nieuwe tafel probleem loos ruilen ,zelfde klacht bij de zelfde tafel die omgeruild was .konden een nieuwe keus maken voor een andere tafel .we hebben een nieuwe set gekozen ,heel blij met deze top service .kan menige zaak wat van leren

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset

  5 jaar geleden tuinxet gekocht. Levering en produkt conform afspraak. Veel plezier van. Afgelopen week sneuvelde er 3 armleggers van 2 verschillende stoelen. Kees een mail gestuurd en vraag voor reparatie kosten. Set al ver buiten garantie. Binnen enkele dagen reactie waarin Kees mijn zeer positief verraste. Ik heb binnen 3 werkdagen KOSTELOOS voor 4 stoelen nieuwe armleggers ontvangen. Na instructie zeer eenvoudig zelf te monteren. Top Kees waar vind je tegenwoordig nog deze service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dakparasol

  Geweldige service van dit bedrijf. Speciaal voor mij gaan zoeken naar een laatste artikel in hun magazijn en zonder extra kosten bezorgd.
  Ook aan de telefoon goede en vriendelijke service. Kan Kees Smit zeker aanraden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  intenso villagoi dining tuinstoel + Madison Elegance tuinkussens 77x47

  1) frame van 1 stoel is 1 moer niet gelast. 8x bouten niet geleverd.
  2) Verkeerde kussens geleverd
  Afgesproken via de supervisor alles retour in 1 doos ( 1m3 )
  Op afgesproken tijd stond Brinks bij mij voor de deur echter alleen de bestelde goede kussens bij in de doos. Geen 2 stoelen !!!!
  Kees Smit zou met mij spoedig contact opnemen, heb zelf maar gebeld. Weer het zelfde verhaal verteld aan medewerker. Medewerker zegt dat er een andere levering zou moeten komen.
  Conclusie: communicatie tussen medewerkers van wat er is afgesproken SLECHT.
  Inpakken en checken juiste spullen: SLECHT.
  Klant moet maar afwachten wanneer Brinks de juiste opdracht krijgt om stoelen te krijgen. Dit is toch raar dat het niet in eenkeer goed kan gaan afgezien dat dit extra kosten en een ontevreden klant betreft.

  Een eventuele vervolg order zou ik Keessmit NIET aanbevelen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset met houten tafel

  Eind vorig jaar hebben wij een tuinset gekocht bij Kees Smit. Een houten tafel met 6 stoelen. Na een paar maanden zitten er behoorlijke scheuren in het tafelblad. Natuurlijk weten wij dat hout een natuurproduct is wat werkt. Maar zo erg dat de glazen scheef staan en omvallen..
  Deze klacht heb ik een aantal weken geleden ingediend via de klantenservice. Ik ben 6 weken bezig geweest om in contact te komen, bellen, opnieuw een mailtje en weer een mailtje.. Nu hebben wij eindelijk een reactie mogen ontvangen, de klacht wordt niet in behandeling genomen en ze wensen ons veel plezier met deze prachtige tafel!! Kortom, wij kopen natuurlijk nooit meer iets bij Kees Smit!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parasols 30 stuks met voet

  afgesproken dat de parasols vrijdag 3 juli 2020 geleverd zouden worden. Nu wordt dit maandag 6 juli a.s. dan zijn de parasols te laat voor de bijeenkomst. Afspraak is afspraak. Niet bestellen bij Kees Smit zij komen levering niet na.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Superkeukens
7 reviews

Superkeukens is een organisatie die verschillende stijlen keukens aanbiedt. Modern, klassiek, industrieel etc. Heeft u een keuken gekocht bij Super...

2Cheap
6 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Kees Smit Tuinmeubelen

Kees Smit Tuinmeubelen is een online shop voor alles wat je nodig hebt in de tuin en aan tuinmeubelen. 

Kees Smit Tuinmeubelen 
Zeg je tuin, zeg je Kees Smit Tuinmeubelen. Heb je nog niet zo’n mooie loungeset of een eigen ligbed waar je lekker op kunt wegdromen? Dan is de site van Kees Smit Tuinmeubelen, www.keessmit.nl, echt iets voor jou. Bij Kees Smit Tuinmeubelen hebben ze werkelijk alles. De meest prachtige loungesets in heel veel verschillende kleuren, zo’n heerlijk luxe ligbed, leuke dingen om je tuin gezellig mee aan te kleden zoals kussens, bijzettafeltjes en kleine stoeltjes, maar ook voor een klein setje voor in de voortuin kun je bij Kees Smit Tuinmeubelen terecht. En of je nou van klassiek of juist modern houdt, op de website van Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd iets wat past bij jouw smaak.

Een tuin aanleggen
Dan kom je er waarschijnlijk nu achter dat er veel meer werk in gaat zitten dan je van tevoren had kunnen bedenken. Zo zou het zomaar eens kunnen dat je bij de vloerenboer 140 m2 plint moest bestellen. En wat dacht je van ondervloeren, een bel, een wc en ga zo maar door. Daar denk je natuurlijk niet over na als je een nieuwbouwhuis koopt, je huis moet nog helemaal aangekleed worden. Zo ook je tuin. Tuin? Welke tuin? Precies, die moet dus ook nog aangelegd worden.

Maar als het huis af is, is het helemaal je smaak.
Dat is natuurlijk heerlijk. Wanneer komt het nou voor als je een huis koopt dat zowel de keuken, als de badkamer en ook de vloeren naar je zin zijn? Alles is nieuw en dus makkelijk schoon en netjes te houden. Meestal moet je budgettechnisch een keuze maken, maar nu niet. En wat is er dan lekkerder dan ook nog zelf je tuin ontwerpen en hem in te richten met mooie tuinmeubelen? 

Een tuin is het verlengde van je huis
Je ziet steeds meer mensen kiezen voor dubbele, openslaande deuren naar de tuin. Simpelweg omdat het heerlijk is een beetje buitengevoel naar binnen te trekken en andersom, het huiselijke gevoel te verbinden aan je tuin. De tuin is bij uitstek de plek om lekker te ontspannen. Een lange dag gewerkt? Hoe lekker is het dan om met een koud glas witte wijn te relaxen op een mooie loungeset? Of om op een vrije dag stiekem een slaapje te doen op je heerlijke stevige ligbed? Dan ben je na die vrije dag weer helemaal uitgerust en klaar om je dagelijkse dingen weer vol energie aan te pakken.

Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle bekende merken
Want ben je er over uit dat je zo’n mooie loungeset of lekker luxe ligbed wilt aanschaffen, dan ga je natuurlijk wel voor kwaliteit. Bij Kees Smit kan dat. Eigenlijk alle bekende merken die je kunt bedenken heeft Kees Smit Tuinmeubelen in huis, hij vindt een degelijk en goed product wat jaren mee kan namelijk net zo belangrijk als jij. Verschillende merken als Bellagio, Applebee, Bernstein, Borek, Circle of Life, Hartman, Sunyard, Forza, Garden Impressions en vele andere vind je allemaal bij Kees Smit Tuinmeubelen.

En heb je al eens gekeken naar het eigen merk van Kees Smit Tuinmeubelen?
Kees Smit Tuinmeubelen is een familiebedrijf wat al 40 jaar bestaat. Door al die jaren ervaring in de tuinmeubelen sector weet Kees Smit natuurlijk precies wat lekker zit. Dat is dan ook de reden dan Kees Smit Tuinmeubelen naast alle bekende merken zijn eigen merk, de Kees Smit collectie, heeft ontworpen. Jarenlange ervaring en kennis samengebracht in stevige en duurzame tuinmeubelen. En, ook niet geheel onbelangrijk, de prijs van de Kees Smit collectie ligt een stuk lager dan die van de bekende merken. Ook voor kwaliteit tegen een zacht prijsje ben je bij Kees Smit Tuinmeubelen aan het juiste adres.

Bestellen kan eenvoudig online
Het gemak dient de mens. Dat moet ook Kees gedacht hebben toch hij de webshop van Kees Smit Tuinmeubelen opzette. Want hoe gemakkelijk is het dat je de tuinset van je dromen gewoon met een paar klikken vanuit je luie stoel kunt bestellen? Meestal als je een set bij een tuincentrum bestelt, moet je vervolgens gemiddeld nog 6 weken wachten voor deze set eindelijk geleverd kan worden. Bij Kees Smit gaat dat net even wat anders. Zodra jij jouw set bestelt, wordt deze binnen 3 werkdagen gratis bij je thuis afgeleverd. Nu kan het zijn dat je tuin nog niet klaar is, maar je wel alvast je set wilt bestellen. Ook dat is geen probleem, je kunt gewoon contact opnemen met een van de medewerkers en de set laten bezorgen op een dag dat het jou uitkomt. Wel zo makkelijk.

Je kunt ook proef zitten in de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen
Want het kan natuurlijk zomaar zijn dat je wel even die geweldige loungeset of die heerlijk luxe ligstoel wilt testen alvorens je deze bestelt. Speciaal voor de mensen die graag willen ervaren wat ze nu eigenlijk kopen heeft Kees Smit Tuinmeubelen twee fantastische showrooms. De ene zit in Amersfoort en de andere in Almelo. Beide showrooms hebben een oppervlakte van maar liefst 8000 m2. En op die 8000 m2 vind je ongeveer 500 complete sets aan tuinmeubelen, waar zo’n 1000 combinaties mee mogelijk zijn. Naast de vele sets vind je er natuurlijk ook leuke accessoires om je tuin mee aan te kleden, verschillende stoelen, tafels en andere leuke tuinbenodigdheden. Je zult je hier in elk geval geen moment vervelen.

Creatieve indelingen en leuke thema’s in de showroom
Ook als je weet dat je iets nieuws wilt in je tuin, maar nog niet helemaal zeker weet wat je precies wilt is een bezoekje aan de showroom van Kees Smit Tuinmeubelen het dubbel en dwars waard. Elke hoek van de showroom is namelijk weer anders ingericht, zo kom je verschillende stijlen en thema’s tegen. Een bezoekje aan de showroom kan er dus ook voor zorgen dat je thuis komt met heel veel leuke ideeën over hoe jij jouw tuin nou het beste kunt inrichten. Bij Kees Smit vind je alle ingrediënten om van jou tuin een heerlijke plek te maken waar je lekker kunt ontspannen.

En heb je een vraag? Vraag het Kees.
Dat is het leuke aan een familiebedrijf, heb je een vraag? Dan kun je die gewoon stellen. En ja, dat kan zelfs rechtstreeks aan Kees. Via de de website heb je een chatwolkje waar je direct je prangende vragen kunt stellen over al jouw tuin bedenkselen. Maar ook in de showroom kun je altijd terecht met je vragen, overal lopen medewerkers rond die je alles kunnen vertellen over de producten van Kees Smit Tuinmeubelen. En heb je echt een vraag die je per se aan Kees wilt stellen, dan kan dat ook. Persoonlijke en benaderbare service is voor Kees heel belangrijk. Heb je een vraag, aarzel daarom nooit deze te stellen.

Jouw tuin voor binnen
Hartje Amsterdam. Daar heb je dus geen tuin. Meestal ook geen ruimte. Maar er zijn uitzonderingen. Misschien heb jij wel net dat huis in die grote stad met binnen voldoende ruimte, maar buiten dat Franse balkon waarbij je tegen de ramen geplakt zit. Heb je wel eens overwogen om een stuk buiten naar binnen te halen? De meeste mensen denken bij een tuinset direct aan binnen, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Zeker als je een tuin mist, maar wel graag de ontspanning wilt en het buitengevoel: waarom creër je dan geen tuin in je huis? Denk bijvoorbeeld aan een mooie strandhouten vloer. Dit kan laminaat zijn, maar je kunt ook kiezen voor prachtige, echte houten strandplanken. Laat een mooie foto van ofwel het strand, of een diepe, prachtige tuin afdrukken op behang en je waant je zo in het ontspannen buiten.

In die relaxte tuinkamer zet je jouw loungeset
Jouw tuinkamer ademt nu reeds rust en ruimte. Je kunt nog boxjes wegwerken in het plafond of de hoeken om met een natuurgeluiden muziekje de sfeer helemaal compleet te maken. Hang bijvoorbeeld witte doeken op om een mysterieus Ibiza gevoel te geven aan jouw binnentuin. En dan, om het af te maken, kies je een mooie loungeset uit. Die heb je gelukkig in allerlei soorten en maten, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je geen ruimte meer over hebt om te lopen in je kamer. Je zou ook kunnen kiezen voor een tweezitter met een leuk tafeltje en een losse tuinfauteuil. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je alle soorten en maten tuinsets, simpelweg omdat je hele grote tuinen hebt, maar ook hele kleine stadstuintjes. 

Maak van je tuin je thuis
Of het nu gaat om een binnentuin of een echte tuin in de buitenlucht, een tuin bied je rust en vrijheid. En die is zeer welkom in onze drukke levens. Even een klein slaapje of een moment voor jezelf maakt dat je weer opgeladen verder kunt gaan met je leven. Gebruik daarom je creativiteit om van jouw tuin een mooie plek te maken. Bij Kees Smit Tuinmeubelen vind je altijd de juiste spullen om jouw tuin tot een verlengde van je huis te maken. Eigenlijk zo je kunnen zeggen dat Kees Smit Tuinmeubelen van jouw tuin een thuis maakt.

Over Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is ontstaan uit een winkel van de ouders van Kees welke in 1942 al is opgericht (tijdens de Tweede Wereldoorlog) en waar ze huishoudelijke artikelen verkochten. In de jaren zeventig heeft Kees Smit de winkel overgenomen en het assortiment ook uitgebreid. Het is heerlijk en goed om te zien. In het jaar 1990 is er een showroom gekomen in Almelo aan de Ambachtstraat. In 2007 is op het industrieterrein een opslagruimte gekomen met 15.000 vierkante meter aan opslagruimte. De tuinmeubelen werden hier opgeslagen welke op grote schaal werden ingekocht. In 2013 is er een showroom bijgekomen in Amersfoort en later in 2015 is de showroom in Almelo helemaal verbouwd en ook uitgebreid. 

In de twee showrooms van 8000 vierkante meter staan 300 complete tuinmeubelen sets met meer dan 1000combinatie mogelijkheden. Kees Smit Tuinmeubelen zit al meer dan 40 jaar in het vak en kent haar markt. De adviseurs werken vakkundig en geven u graag een goed advies. 

De laagste prijs! Door de grootschalige inkoop van Kees Smit Tuinmeubelen is het mogelijk om een laagste prijs te garanderen. Je hoeft dus niet verder te kijken om te ontdekken of het nergens anders goedkoper kan. Alles wordt daarnaast bezorgd of is af te halen in Almelo. 

Diensten van Kees Smit Tuinmeubelen
Kees Smit Tuinmeubelen is natuurlijk specialist op het gebied van tuinmeubelen. Het gaat hier in het bijzonder om de volgende zaken: 
•    Tuinsets
•    Loungesets
•    Tuintafels
•    Tuinstoelen
•    Ligbedden
•    Tuinbanken
•    Parasols
•    Voetenbanken
•    Tuinkussens
•    Accessoires

Klachten, tips en complimenten overKees Smit Tuinmeubelen
Bent u ergens ontevreden over bij Kees Smit Tuinmeubelen? Dan is het mogelijk om de klacht kenbaar te maken. Het is mogelijk om het te mailen naar klantenservice@keessmit.nl. Het is handig om het ordernummer en het klantnummer er bij te vermelden om het zo snel als mogelijk op te laten lossen. 
Zeker wanneer een artikel niet compleet is ontvangen, kapot is of beschadigd is het belangrijk om dit direct te melden. Geef duidelijk aan wat de schade is om zo de vervolgstappen voor Kees Smit Tuinmeubelen gemakkelijker te maken.  

Heb jij ervaring met Kees Smit Tuinmeubelen
Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van. 

 

Lees hier alle ervaringen over Kees Smit Tuinmeubelen. Is het aanbod tuintafels, loungesets, parasols en andere tuinartikelen echt de grootste in Europa?

}