Kabeltje.com

7.5

Bestellen

7

Service

7

Prijs

7

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Kabeltje.com

Ongekend! Lees wat anderen zeggen over dit bedrijf. NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzameld worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Laten we je wat meer vertellen over dit bedrijf. 


Over Kabeltje.com

Het bedrijf Kabeltje.com is in het jaar 2007 opgericht door twee jonge ondernemers. Het gaat om Vincent de Rie en Wouter Hol. Het bedrijf is een onderdeel van Rapbid. Naast deze website beheren ze nog meerdere andere webwinkels, waaronder barproducten. De visie van het bedrijf is dat wat je niet hebt je niet kunt verkopen. Ze zorgden voor een goede voorraad en daardoor ook voor een zeer sneller levering. Hierdoor maakten ze al snel het verschil ten opzichte van hun concurrentie en groeiden ze. In het jaar 2007 werd het bedrijf vanuit het ouderlijk huis van Wouter gerund. Het tuinhuis was te klein en de voorraad ook. Ze verhuisden in 2009 naar een loods in Warmenhuizen. Binnen een jaar was deze loods het ook te klein en besteden ze het logistieke deel uit. 
Het bedrijf heeft twee keer een Thuiswinkel Award voor de beste webwinkel consumentenelektronica gewonnen. In de Sprout 25 behoorden ze tot de meest belovende ondernemers onder de 25 en kregen ze ook de nominatie van Nerd van het jaar door tijdschrift Quest.  


In het jaar 2014 werden alle activiteiten door Easy2 Groep overgenomen. Ze beheren meerdere webwinkels en merken.  Wouter werkt nog steeds bij Kabeltje.com. 
Diensten van Kabeltje.com

Er is een ruim aanbod van verschillende producten waar je uit kunt kiezen bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om: 
•    Audio
•    Video
•    Data
•    Tablet en smartphone
•    Stroom en opladen
•    Coax, antenne, CAI
•    Overig


Klachten, tips en complimenten over Kabeltje.com

Het bedrijf is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Het is een bedrijf welke alle klachten, tips en complimenten graag ontvangt. Het is goed om een klacht in te dienen om het zo mogelijk te maken, dat ze hun dienstverlening verbeteren. Mocht je er trouwens niet uitkomen met hun dan is het altijd mogelijk om je klacht voor te leggen bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Een geschillen commissie zal dan helpen om het probleem op te lossen. 


Heb jij ervaring met Kabeltje.com? 

Waarom zou ook jij niet je mening geven over Kabeltje.com? Het is goed om anderen te helpen en om te laten zien wat jij van hun vindt. Een goede of slechte review is van harte welkom op NederlandReview. Je helpt er vele mensen mee! 


Lees hier de beoordelingen van echte klanten die een kabeltje bestelden bij Kabeltje.com. Hebben ze hier echt alle kabels, pluggen, connectoren en ander aansluitmateriaal voor audio, telefoon en meer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

USB C kabel

Betaling van mijn rekening gegaan met mistercash, fout bedrag dan nog (vreemd genoeg het totaalbedrag - 0,85 cent). Tot 2x toe want twee bestellingen. Kabeltjes nooit ontvangen, gezien de bestelling nog steeds in wacht staat omdat het bedrag niet klopt! Bij mistercash kies ik zelf de verrekening natuurlijk niet.. Kabeltje.com ontkent dat de betalingen voor mijn bestelling zijn gezien het bedrag fout is en bij betalingen op mijn afschrift geen bestelnummers staan (wat nooit zo is met betaling met Bancontact) De klantendienst gelooft me niet, al heb ik de bewijzen doorgestuurd. Hun antwoord ontvang ik niet in mijn mailbox, ook niet bij spam. Om het antwoord te horen heb ik 2x ingebeld naar de klantendienst vanuit België, met een telefoonrekening als gevolg ook nog eens erbij. Klantvriendelijk is meneer aan de telefoon ook niet. Wansmakelijke ervaring met deze webshop

J

Jens De Maeseneire

27-02-2020

0

raar kabeltje gevonden

Raar kabeltje nodig voor een ouder audio-apparaat dat ik hier nog heb staan. Kon dit echt nergens vinden, ook wel logisch, want niet heel gangbaar geloof ik. Toch vond ik het gelukkig hier bij kabeltje.com, erg blij mee, want ik was bang dat ik mijn ooit toch dure apparaat de deur uit moest doen!

S

Sjoerd k

13-02-2017

0

Voor nagenoeg alle apparaten een kabel

Ideale website, makkelijk bestellen en ook nog eens voor een goede prijs. Bij Kabeltje.com hebben ze voor nagenoeg alle elektronische apparaten wel een kabel beschikbaar. Voor sommige apparaten zijn er zelfs meerdere kabels te koop, waardoor je zelf de beste/goedkoopste kunt kiezen. Ik heb inmiddels al een paar keer besteld. De eerste kabel was snel kapot, maar die was ook te goedkoop in mijn ogen. De tweede keer voor de duurdere variant gegaan en hier heb ik al een paar maanden plezier van. Mijn telefoon laadt nog steeds goed op. De kabel ligt binnen een paar dagen in je brievenbus.

M

Martin Younes

16-12-2016

0

audio kabeltje stuk en nieuwe voor paar euro

Een of ander vaag kabeltje aan mijn audiosysteem was stuk gegaan, heel irritant Via kabeltje.com kwam ik er achter wat het voor kabeltje was (TULP kabel) en kon ik meteen een nieuwe kopen Voor maar een paar euro, heel chill.

G

Graciella

04-10-2016

0