Ik wil van mijn auto af .nl

6.5

Bestellen

6.4

Service

5.7

Prijs

6.2

Levering

58.7%

Zou hier weer kopen

Ik wil van mijn auto af .nl

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting een bod op je auto te krijgen. Hierdoor kun je dus snel en gemakkelijk je auto verkopen. Tenminste als je het bod accepteert. Iets waar je helemaal vrij in bent. Het is volledige veilig, volledig gratis, volledig vrijblijvend en daarnaast ook nog eens voorzien van volop service. Ikwilvanmijnautoaf.nl is er al sinds 2006 en heeft hierdoor een ruim netwerk van auto opkopers opgebouwd. Hierdoor bieden deze bedrijven tegen elkaar op en kun je een mooie prijs voor je auto krijgen. Natuurlijk zijn het allemaal correcte en goede bedrijven en hoef je niet bang te zijn dat je auto opeens weg is en je geen geld op je rekening hebt. Of dat de auto niet netjes is afgemeld bij het RDW  (Rijksdienst wegverkeer). Het is natuurlijk wel belangrijk, dat alles netjes en goed verloopt als je besluit om een auto te verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl. 
Graag horen wij (NedelrandReview) van jou of anderen wat ze van Ikwilvanmijnautoaf.nl vinden. Hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. 
Ontvang zonder enige verplichting een bod. Gratis!

Over Ikwilvanmijnautoaf.nl

Auto verkopen binnen 1 dag klinkt goed. Toch? Zeker als je snel geld nodig hebt of snel van je auto verlost wilt worden. Misschien heb je een hoge rekening, een auto gekregen uit een erfenis of wil je een andere auto kopen en weten wat je eigen auto nog waard is. Op Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om snel en veilig je auto voor een goed bod te verkopen.   

De formule is in 2006 van start gegaan. Het internet is natuurlijk de spil en benzine geweest achter het succes van het online platform om gebruikte auto’s te kopen. Enkele cijfers van Ikwilvanmijnautoaf.nl:
-    Team van vijftig medewerkers welke auto’s taxeren
-    8.000 bedrijven welke RDW erkend zijn en auto’s inkopen
-    Meer dan een miljoen taxaties
-    150.000 gebruikte auto’s ingekocht

Tegenwoordig kun je trouwens ook bij Ikwilvanmijnautoaf.nl terecht om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen te verkopen. Goed toch?
De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl

De diensten van Ikwilvanmijnautoaf.nl zijn het opkopen van auto’s (en nu dus ook om je camper, truck, taxi, vrachtwagen, caravan, motor, scooter of bedrijfswagen). Je vult een aantal basisgegevens in op de website om vervolgens een bod te krijgen op je auto. Je moet natuurlijk aanvullende vragen beantwoorden rondom de staat van de auto en mogelijke gebreken. Hierna kun je al een bod op je auto krijgen. Het gaat snel en gemakkelijk. Eigenlijk is een auto verkopen nog nooit zo gemakkelijk geweest.
 

Klachten of tips over Ikwilvanmijnautoaf.nl

Het is goed om te zien dat ze op de pagina van Ikwilvanmijnautoaf.nl een aparte pagina hebben om een klacht in te dienen. Ze geven er aan dat er alles aan gedaan wordt om een optimale service te verlenen. Mocht er ondanks dat toch een klacht over de website of dienstverlening ontstaan dan kun je direct de klantenservice bellen of mailen. Hierna krijg je binnen 14 dagen een reactie. 
Ikwilvanmijnautoaf.nl is trouwens ook aangesloten bij het thuiswinkel waarborg. 

Wat vind jij van Ikwilvanmijnautoaf.nl?

Heb jij ervaring met Ikwilvanmijnautoaf.nl? Laat dan op NederlandReview je mening achter. 


Lees ervaringen en hoe betrouwbaar ze zijn. Krijgt u een goede prijs voor uw auto? Lees hier reviews over autoverkopers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (46)

Auto verkoop service

Goede service en zeer klantvriendelijk. Binnen 3 dagen al opgehaald en geld op de rekening

D

Demi

08-11-2023

0

Auto verkocht

Verrassend goede service. Binnen een weekend was alles geregeld. De verkoop, overdracht, vrijwaring én uitbetaling

D

Damink

29-10-2023

0

Met drie dagen was alles voor een prima bedrag geregeld.

Snelle en vooral ook eerlijke reactie. Met kennis van zaken werden me de mogelijkheden uitgelegd. Met drie dagen was alles voor een prima bedrag geregeld.

J

JP de Vries

27-10-2023

0

Vriendelijk, betrouwbare, snelle service

Prima prijs voor mijn oude BMW. Vriendelijke en betrouwbare service. Correct geholpen

C

Cas

09-09-2023

0

Auto verkocht binnen een week

Doen wat ze beloven. Makkelijk aangemeld en na half uur opgebeld om de auto door te nemen. 2 dagen later een goed bod ontvangen en eind van de week werd mijn auto opgehaald en het beloofde bedrag overgemaakt.

J

Juri

03-09-2023

0

Auto verkopen. Poging tot

Afspraak gemaakt met iwvmaa mij werd verzekerd dat ik een gegarandeerde prijs zou krijgen zonder gedoe. Na verschillende malen contact te hebben gehad met een handelaar uit Enschede kwamen wij uiteindelijk tot en afspraak op een datum. Meneer kwam met begeleiding en begon meteen met opmerkingen wat er allemaal niet in orde was. De auto is 12 jaar oud en heeft 325000 km gelopen en heeft natuurlijk gebruikssporen die ook allemaal doorgegeven waren. Toen ik de motorkap openmaken ging de poppenkast pas echt los, de Turbo zou op zijn einde lopen wat ik natuurlijk niet weten kon maar hij was zo vriendelijk mij dat mede te delen. Ik gaf aan dat ik dat niet zo maar zou geloven en op zijn minst mijn monteur wil laten controleren. Ik was er op dat punt al helemaal klaar mee en gaf aan dat wat mij betreft de verkoop ten einde was. De meneer protesteerde en zij dat hij niet voor niets helemaal uit Enschede,ongeveer 250 km, had gereden. Hij moest bovendien iemand van iwvmaa bellen. Dat deed hij en die meneer kreeg ik ook aan de lijn,jaa er waren toch wat gebreken die niet voorzien waren. Ik wees op de gegarandeerde afspraak en dat ik er wel klaar mee was. Volgens mij spelen ze onder een hoedje. Toen kwam de lakmeter te voorschijn,ziet u dat meneer,dat is ernstig de wagen is overgespoten. Ik bleef op mijn standpunt ,de handelaar had wel door dat er niets te handelen viel en droop onder het uiten van teksten" uw zet mij neer als leugenaar" af. Heb ik trouwens niet gedaan ik wilde alleen dat mijn monteur de zaak beoordeelde. Voor mij nooit meer" ikwilvanmijnautoaf". Ik wil van die mensen af het heeft mij 30 min gekost plus een slechte nachtrust.

C

Caspar Vanhautem

16-08-2023

0

BMW

Let heel goed op als je je auto te koop aanbiedt via hun. Door de auto aan te bieden ga je namelijk akkoord met hun hun voorwaarden. En wie leest die? Ik had ze niet gelezen in elk geval. Ik wordt keurig gebeld en te woord gestaan. Er komt een fatsoenlijk bod, waar ik wel mee kan leven. Iwvmaa is een organisatie die als tussenhandel fungeert voor autoverkopers. Mijn kontaktgegevens zullen doorgestuurd worden naar zo'n bedrijf, dat kort daarna contact opneemt om een afspraak te maken. Maar ik heb me ondertussen bedacht en wil voorlopig niet van de auto af. Maar dan gaat het mis: ik word gebeld en krijg de mededeling dat er in de voorwaarden staat dat je administratie kosten ter waarde van 15% van het afgesproken verkoopbedrag moet betalen in dat geval. Als men zou zeggen dat dit een paar tientjes zouden zijn, daar kan ik eventueel nog wel in komen, maar 15% van de verkoopwaarde? Dit vind ik maffiapraktijk.

H

Huub Bock

13-07-2023

0

Auto verkocht

Contact verliep allemaal snel, beleefd en professioneel. Gekozen voor de optie om de auto zelf naar de dealer te brengen, scheelde 400 euro met een bod van een andere garage waarbij men de auto zou komen halen. Na 2 uur rijden bij de dealer aangekomen en toen begon het gedonder. Er zaten wat krasjes op de dakrand en op een van de portieren, verder 2 plekjes waar de lak was aangetast door vogelpoepjes. Hoe langer hij bleef kijken, hoe meer hij vond. Uiteindelijk wilde hij 1000 euro minder geven. Op zich had hij een plausibel verhaal mbt de werkzaamheden en de tijd die ermee gemoeid was om het te herstellen. Ik als leek die het wellicht niet zo nauw neemt met deze cosmetische afwijkingen, was behoorlijk teleurgesteld. Maar aan de andere kant, vind ik de intake van IWVMAA niet scherp genoeg. Na een bod en een afspraak lijkt het voor de klant dat daar dan ook niet van afgeweken kan worden, maar pijnlijk duidelijk dat dit dus niet het geval is. Over de vergoeding van de treinreis heb ik overigens niets meer vernomen. Nog een poging gedaan om samen met de dealer IWVMAA te bellen (hij vond 't ook wel lullig voor me). De mevrouw aan de telefoon zei alle begrip te hebben voor m'n teleurstelling en ik was vrij om het tegenbod van de dealer al dan niet te accepteren. En dat heeft ze nog eens 3 keer herhaald. En daarmee was de kous af. Ik zou het geen 2de keer meer doen. IWVMAA met de schreeuwerige reclame, heeft op mij een slechte indruk achter gelaten.

M

Mark

04-02-2023

0

Auto verkopen

Snel geholpen, de prijs kunnen krijgen die ik wou en auto netjes opgehaald door bedrijf

J

Juri

06-12-2022

0

auto verkopen

auto aangemeld met kleine schade, netjes foto's geupload... prijs afgesproken en bij ophalen begint het gezeik... "ja die schade kennen we niet", foto's blijken opeens kwijt ook bij de site zelf. in overeenkomst staat schade netjes beschreven dus daar kan het niet aan liggen. ook de verplichte foto's die je moet meesturen zijn er niet meer. gek. resultaat is daa de koper opeens veel minder wil betalen. site doet alsof hun neus bloed en weet van niks, doet niks en helpt niet. kortom ruk-service.

F

freek

22-09-2022

0

Verkoop auto

Waardeloos bedrijf! Auto te koop aangeboden op hun site, werd al vrij snel contact opgenomen (keurig te woord gestaan). Toen uiteindelijk de auto voor de 'overeengekomen' prijs opgehaald zou worden, boden ze ineens 500 euro minder (want ze vinden natuurlijk altijd wel iets om over te zeuren). Wil je een eerlijke prijs voor je auto, ga dan niet met deze lui in zee!

E

ERWIN

08-10-2021

0

Auto top verkocht

De eerste die vooraf met duidelijkheid kwam in plaats van achteraf met vervelende verrassingen. Je weet precies waar je aan toe bent zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

B

B

26-09-2021

0

Alfa Gt

Zeer onbetrouwbaar. Nadat de auto op de site was gezet werden de volgende dag al gebeld. Alle gevraagde foto's opgestuurd en ook een filmpje van het starten van de motor zodat ze konden horen hoe de motor liep. Een bod geaccepteerd. Was al geen hoog bod maar je weet dat het lager is dan het zou moeten zijn. Gevraagd of de auto gebracht kon worden naar Groningen, dan zouden we 100 euro meer krijgen. Dit niet gedaan, dus op zondag kwamen ze de auto ophalen. Toen ze er waren was er ineens van alles mis met de auto en kregen we er nog maar 100 euro voor. Natuurlijk niet geaccepteerd. Maar het voelt als oplichting dus met deze organisatie niet in zee gaan.

E

E

09-05-2021

0

-

Stelletje oplichters, nooit mee in zee gaan!

W

Wiko

25-03-2021

1

Seat Ibiza

Eerst aangemeld direct een belletje, daarna direct verkocht en de auto werdt ook nog opgehaald. Top service!

E

Erik Olde Hampsink

23-12-2020

0

Captur

Pure oplichters van de ergste soort.

R

Rob

27-11-2020

0

Motor

ze bieden slecht 40 % van d reele marktwaarde

M

Marcel

29-06-2020

0

Verkoop Nissan Xtrail

Slechte ervaring, niet verkocht omdat het verkoop voorstel meer dan 6000€ lager was dan de inruilwaarde. In de tussenliggende periode alleen maar verzoeken om de vraagprijs te verlagen zonder concrete onderbouwingen. Het is zonde van de tijd om met "ikwilvanmijnautoaf.nl" in zee te gaan. Beter inruilen en particulier te verkopen, dat brengt veel meer geld op !!

I

ilmer

25-05-2020

0

Verkoop auto

Dick heeft een eerlijk en goed bod gerealiseerd bij een betrouwbare garage, in een korte tijd. En alles kosteloos. Een vergoeding van kosten openbaar vervoer om terug te reizen vanaf de garage die de auto heeft gekocht behoorde zelfs tot de mogelijkheden. De gerealiseerde prijs lag beduidend hoger dan wat bij 'wijkopenautos.nl' mogelijk was, ook hoger dan het bod dat via de ANWB liep.

H

Henk Hansema

11-12-2019

0

Verkoop auto via ik wil van mijn auto af.nl

In eerste instantie prima contact. Vrij duidelijk geweest dat ik een bepaalde prijs voor de auto wil hebben. Eerste medewerker ging voor deze prijs aan de slag gaf hij aan. Twee dagen later word ik teruggebeld door een 'collega', deze was in eerste instantie ook vriendelijk. Vervolgens vraagt hij of ik haast heb met de verkoop, waarop ik een cynisch bedoelde wedervraag stel waarom hij dit vraagt? Dit doen ze natuurlijk om druk op je te zetten, wat ook elders in diverse reviews te lezen valt. Medewerker zet vervolgens een soort 'showtje' op, en speelt de volledige tot vervelens toe onschuld als ik aangeef dat ik over de haastvraag en ikwilvanmijnautoaf.nl inmiddels diverse slechte reviews had gelezen. Ook gaf ik aan dat ik er geen zin in heb, dat als de auto opgehaald wordt er weer over de prijs gezeurd gaat worden. Dit lees ik ook in diverse reviews terug dat dit gebeurd. Volgens de medewerker aan de telefoon kletste ik over dit feit compleet uit mn nek..... Waar komen die reviews dan vandaan? Ik twijfel eerder aan de positieve reviews of deze wel echt zijn! Na wat gediscussieer is het opeens stil aan de telefoon, waarop ik de verbinding verbrak. Direct wordt ik teruggebeld en de discussie gaat weer verder, medewerker begon echt hufterig en drammerig te worden aan de telefoon. Uiteindelijk heb ik opgehangen, en na nog een keer teruggebeld te worden heb ik duidelijk gemaakt dat er gestopt moet worden met het bellen. Als je echt om geld verlegen zit, is dit misschien een goed alternatief. Anders gewoon je auto zelf proberen te verkopen.

T

T

28-11-2019

0