IKenIK

Alle reviews

IKenIK

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kinderwagen + reiswieg

  Ik voel me opgelicht door deze winkel. Een kinderwagen die ik voor maarliefst 800 euro heb gekocht wordt incompleet geleverd en ik krijg doodleuk het verzoek om bij te betalen als ik de rest ook wil ontvangen.

  Als je de zwangerschapsperiode vrolijk en zonder stress wil doorkomen, zou ik met deze webshop niet in zee gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Box

  Wat een misleidende webshop over de levertijd!! En wat een schijtwijf bij de klantenservice!! Nooit meer dat ik hier iets zal bestellen!’

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fantastische babyspulletjes

  Voor mijn zwangere zus ben ik heel lang op zoek geweest naar een leuk cadeautje. Ik wilde iets bijzonders hebben en niet zoiets als een rompertje, waar vrijwel iedereen al mee aan komt zetten. 'Zoek en gij zult vinden' zeggen ze altijd en dat was in dit geval zeker van toepassing op mij. Ik heb namelijk een fantastisch cadeau gevonden bij IKenIK. Had nooit eerder een bezoek gebracht aan deze webshop, maar ik ga het anderen zeker aanraden. Ze hebben hier echt hele leuke babyspulletjes en ook nog eens voor een leuk prijsje. Mijn zus is inmiddels bevallen en ze was echt heel erg blij met het cadeau!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuke webshop!

  Kreeg deze site als tip van een vriendin.

  mijn zus is zwanger en ik heb hier allemaal leuke dingetjes voor haar gekocht - een heel pakket baby- en kinderspulletjes.

  het werd best wel snel geleverd en ik ben het meteen gaan brengen.

  leuke webshop!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Van alles te koop bij IkenIk.nl

  In de zoektocht naar leuke kinderspullen werd ik door de medewerkster van ons kinderdagverblijf gewezen op IkenIk.nl. Zij kocht hier regelmatig spullen en was er heel erg over te spreken. En dat ben ik nu ook. Wat wordt er hier veel aangeboden zeg. Er zijn allemaal spullen te koop om je kinderkamer leuk mee in te richten en ik heb er ook al heel wat gekocht. Het bestellen is makkelijk, de prijs is goed en het wordt redelijk snel geleverd, al kan het in mijn ogen wel wat sneller. De medewerkers van het bedrijf staan je ook goed en snel te woord.

Anderen bekeken ook

Kinderkleding-tekoop.nl
1 reviews

Kinderkleding-tekoop.nl: kinderkledingzaak ‘t Elfje ook online te vinden! Houden jouw kinderen niet van winkelen, maar hebben ze wel nodig ni...

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

IKenIK

Verwacht u binnenkort gezinsuitbreiding en bent u op zoek naar mooie spullen voor de baby? Lees dan hier de beoordelingen van IKenIK. De inrichting van een baby- of kinderkamer is altijd een leuke bezigheid. Zeker als u daarvoor kunt kiezen uit mooi meubilair, vrolijk behang en leuke accessoires. Als u hiervoor gaat shoppen dan is het internet natuurlijk een mooie gelegenheid. U kunt winkelen wanneer u maar wilt en op uw gemak alle aangeboden artikelen bekijken en vergelijken. Daarom maken steeds meer mensen gebruik van deze mogelijkheid. Alle bestelde artikelen worden thuis bezorgd en u hoeft er dus niet de deur voor uit en ook geen vervoer te regelen voor grote artikelen. 

Over IKenIK
IKenIK is een winkel waar u artikelen kunt vinden voor baby’s en kinderen tot aan de tienerleeftijd. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor kraampakketten voor de aanstaande moeder, en voor complete inrichting van de baby- of kinderkamer. Aanvullende diensten zoals een fotoservice worden ook aangeboden.  De mensen van IKenIK proberen daarbij om een exclusief aanbod te bieden van verschillende topmerken. IKenIK presenteert zich als hip en trendy en richt zich daarbij op jonge ouders, wat gezien de doelgroep waar de webshop zich op richt natuurlijk wel logisch is. Babykleding, kinderkleding, speelgoed, grappige muurstickers voor de baby- of kinderkamer, u vindt het allemaal bij IKenIK. U kunt alle artikelen uitgebreid online bekijken en als u uw keuze heeft gemaakt direct online uw bestelling plaatsen. IKenIK hanteert een zichttermijn van 90 dagen, dus u heeft ruim de tijd om te beoordelen of het door u bestelde artikel aan uw verwachting voldoet. Is dit niet het geval dan kunt u uw bestelling retourneren.


Krijg jij er ook zo een? Dan moet je allerlei inkopen doen

Leuk om te shoppen voor kraamcadeaus
IKenIK is niet alleen een winkel voor jonge en aanstaande ouders. Ook als uw zus, vriendin, dochter of collega een kindje verwacht kunt u er shoppen voor leuke kraamcadeaus. Allerlei leuke dingen voor op de babykamer, speelgoed voor de kleine, u vindt het in het assortiment van deze online babywinkel. Ook kleding voor oudere kinderen is te koop bij IKenIK, dus als u een kind of kleinkind heeft dat in het nieuw moet worden gestoken kunt u samen online het assortiment bekijken en als daar wat leuks tussen zit direct uw bestelling plaatsen.

Compleet assortiment van baby tot tiener
IKenIK geeft op de website aan dat zij een compleet assortiment bieden voor uw kind van voor de geboorte tot aan de tienerleeftijd. Een mooie kinderkamer is natuurlijk het eerste waar u zich over buigt als er een kindje wordt verwacht. Wilt u een stoere of romantische kamer? Wat wordt de hoofdkleur? Tegenwoordig weten veel ouders al van te voren of ze een zoon of een dochter verwachten en dus kan de inrichting van de babykamer daarop worden aangepast. Maar ook als u het geslacht van uw kindje niet weet omdat u zich wilt laten verrassen dan zijn er voldoende mogelijkheden om een kinderkamer te kiezen die zowel voor een zoon als voor een dochter geschikt is. U kunt bij IKenIK inspiratie opdoen voor alles wat te maken heeft met het inrichten van een mooie babykamer. Verder kunt u er terecht voor een uitgebreid assortiment kleding en speelgoed dat niet overal te koop is.

Klachten
Heeft u een klacht over een door IKenIK geleverd artikel dan kunt u hierover contact opnemen met het bedrijf. Dit is altijd de eerste stap bij een klacht over een product. Wanneer IKenIK geen bevredigende oplossing biedt kunt u contact opnemen met het Thuiswinkel Waarborgfonds, waarbij deze webwinkel voor babyspullen en kinderspullen is aangesloten. Er zal vervolgens worden geprobeerd om tussen beide partijen te bemiddelen voor een goede oplossing van het probleem. Als ook dit niet leidt tot een voor u bevredigende oplossing, dan kunt u zich tot de geschillencommissie wenden. Zij doen een in principe bindende uitspraak.

Heeft u wel eens een aankoop gedaan bij IKenIK?
En was u wel of niet tevreden met het geleverde artikel of de afhandeling van een klacht? Laat het weten aan de bezoekers van NederlandReview en laat hier uw beoordeling van deze webwinkel achter. U helpt er anderen mee die op zoek zijn naar een webwinkel voor baby- en kinderspullen.

Lees hier ervaringen van echte klanten van IKenIK. Levert deze baby- en kinderwinkel nauwkeurig, hoe is de collectie, is het veilig en wat zijn de verzendkosten?

}