Huishoudplein

9.1

Bestellen

8.9

Service

9.4

Prijs

9.4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Huishoudplein

Wat zeggen anderen over Huishoudplein? Huishoudplein is een grote website waar je online tal van verschillende huishoud artikelen en producten kunt kopen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is op deze website. De website oogt duidelijk en fris. Ook zien we direct een aantal aanbiedingen op het scherm verschijnen. Een mooie aanbieding via het internet bestellen is natuurlijk slim en goed. Er worden speciale producten aanbevolen. Hieronder hebben we een greep uit het assortiment van Huishoudplein weergegeven. Je zult zien dat eigenlijk alle huishoudelijke artikelen en producten te verkrijgen zijn op de website. Kijk naar de mogelijkheden om een goede deal te vinden op Huishoudplein. 
Op NederlandReview kun je meer informatie vinden over Huishoudplein. Daarnaast is het ook mogelijk voor de websitebezoekers om een reactie achter te laten met een review over Huishoudplein. 

Over Huishoudplein

Huishoudplein is een online winkel waar je terecht kunt om verschillende huishoudelijke artikelen te bestellen. Er zijn verschillende andere pleinen waar je ook terecht kunt. Zo is er een dierenwinkel webshop met eenzelfde opzet. Het aanbod van producten is simpelweg anders.De webshop is overzichtelijk opgezet en voldoet aan alle verplichtingen, waar een webshop aan dient te voldoen.  Huishoudplein is trouwens aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk. 

De diensten van Huishoudplein

De Huishoudplein webshop biedt een ruim aanbod van huishoudelijke producten aan. Hieronder hebben we een greep van producten weergegeven om een beeld te krijgen van het aanbod op Huishoudplein. Enkele producten zijn: 
-    Robijn Vloeibaar Wasmiddel Klein & Krachtig
-    Glorix Bleek Original
-    Pico Bello Schuursponzen
-    Silan Wasverzachter
-    Bolsius stompkaars
-    Ajax Allesreiniger
-    Neutral Wasmiddel
-    Ambi Pur Luchtverfrisser

Ook tref je tal van bekende merken aan op de webshop van Huishoudplein . De merken zijn onder andere:
-    Ariel
-    Ajax
-    Robijn
-    Persil
-    Sun
-    Glorix
-    HG
-    Page

Om alles compleet te maken geven we je ook graag een overzicht van de belangrijkste productgroepen op Huishoudplein . De productgroepen zijn:
-    Wasmiddel vloeibaar
-    Vaatwastabletten
-    Allesreiniger
-    Badkamerreiniger
-    Luchtverfrisser
-    Speciaal reinigers
-    Toiletpapier
-    Schoonmaakdoekjes

Klachten of tips over Huishoudplein

Op de website van Huishoudplein wordt duidelijk weergegeven wat je moet doen als je een klacht hebt. Afhankelijk van de klacht kun je deze direct indienen bij hun. Hier krijg je vervolgens binnen 14 dagen een reactie op. Als je het niet eens bent met de oplossing dan kun je ook bij de geschillencommissie van het

Thuiswinkel waarborg keurmerk terecht.  
Natuurlijk streeft ook Huishoudplein naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid. Als je toch een klacht hebt dan kun je die per post indienen. 

Wat vind jij van Huishoudplein?

Heb jij al eens een bestelling geplaatst op Huishoudplein? Dan zien we graag jouw review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Je maakt het anderen gemakkelijk om zo een goed beeld van een bedrijf te krijgen. In dit geval is dat Huishoudplein.


 


Ervaringen en beoordelingen over huishoudelijke artikelen van huishoudplein. Betrouwbaar en snel geleverd? Lees reviews van consumenten die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Zeker betrouwbaar!

Zo heb je ook Drogistplein en Huisdierplein waar ik naar volle tevredenheid geshopt heb. Ook Huishoudplein is zeer betrouwbaar en levert snel. Zeker aan te raden want ze hadden een wasmiddel dat ik niet snel ergens anders kan halen.

S

Sandra Snel

21-09-2018

0

Altijd fijne aankopen gedaan

Hier betaal ik altijd zoveel minder dan in de drogisterij. Ook hoef ik er niet mee te sjouwen en heb ik vanaf 25 euro al geen bezorgkosten meer, dat scheelt ook. Ze hebben naar mijn mening ook een overzichtelijke website. Ik ben blij dat ik hun webshop gevonden heb!

E

Elise

07-02-2018

0

Sunil wasmiddel klein en krachtig tropische bloemen & Ylang Ylang

Zelf verkeerde wasmiddel besteld, snel, kosteloos omgeruild en razendsnel. Telefonisch contact ook erg aardig en deskundig.

I

Idsinga

10-07-2017

0

Huishoudelijke artikelen voor spotprijzen

In supermarkten vragen ze altijd veel geld voor huishoudelijke artikelen zoals wasmiddel en dergelijke. Ik koop het vaak alleen wanneer het in de aanbieding is om zo geld te besparen. Mijn buurvrouw tipte mij laatst over Huishoudplein. Geen idee wat dat was, maar volgens haar had je hier huishoudmiddelen voor sportprijzen. Ik heb maar eens een kijkje genomen en ik moet zeggen dat het inderdaad heel erg goedkoop is. Ik heb er al regelmatig een aankoop gedaan. Het is een goede manier om geld te besparen. De verzending van de producten is gratis, wat het nog een stuk aantrekkelijker maakt.

M

Marian Weersman

11-04-2017

0

schoonmaakmiddelen wasmiddelen niet meer tillen maar besparen

Grote voorraden zware spullen laat ik tegenwoordig lekker thuisbezorgen via huishoudplein. schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en dat soort zaken. Scheelt getil vanaf de winkel en geld bovendien!

J

Josefien

10-12-2016

0

witte reus wasmiddel

Lekker pleintje hoor dit. Prima voor je dagelijkse boodschappen die je niet meer hoeft te tillen vanaf de appie. Ga voor die witte reus wasmiddel. Die is altijd goedkoop bij ze! prima dit.

S

Sander Beulen

07-01-2016

0

Wasmiddelen inslaan en gratis bezorgd.

Alsof ik in de Kruitvat ben, daar sla ik soms ook bakken wasverzachter en wasmiddel en dat soort dingen in, maar het grote voordeel van Huishoudplein is, dat ze het ook bezorgen en dat scheelt nogal wat getil met al die kilo's flessen! En ze bezorgen gratis boven de 25 euro.

J

Jet v. Dam

19-10-2015

0