Huishoudplein

Alle reviews

Huishoudplein

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zeker betrouwbaar!

  Zo heb je ook Drogistplein en Huisdierplein waar ik naar volle tevredenheid geshopt heb. Ook Huishoudplein is zeer betrouwbaar en levert snel. Zeker aan te raden want ze hadden een wasmiddel dat ik niet snel ergens anders kan halen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Altijd fijne aankopen gedaan

  Hier betaal ik altijd zoveel minder dan in de drogisterij. Ook hoef ik er niet mee te sjouwen en heb ik vanaf 25 euro al geen bezorgkosten meer, dat scheelt ook. Ze hebben naar mijn mening ook een overzichtelijke website. Ik ben blij dat ik hun webshop gevonden heb!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sunil wasmiddel klein en krachtig tropische bloemen & Ylang Ylang

  Zelf verkeerde wasmiddel besteld, snel, kosteloos omgeruild en razendsnel. Telefonisch contact ook erg aardig en deskundig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Huishoudelijke artikelen voor spotprijzen

  In supermarkten vragen ze altijd veel geld voor huishoudelijke artikelen zoals wasmiddel en dergelijke. Ik koop het vaak alleen wanneer het in de aanbieding is om zo geld te besparen. Mijn buurvrouw tipte mij laatst over Huishoudplein. Geen idee wat dat was, maar volgens haar had je hier huishoudmiddelen voor sportprijzen. Ik heb maar eens een kijkje genomen en ik moet zeggen dat het inderdaad heel erg goedkoop is. Ik heb er al regelmatig een aankoop gedaan. Het is een goede manier om geld te besparen. De verzending van de producten is gratis, wat het nog een stuk aantrekkelijker maakt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schoonmaakmiddelen wasmiddelen niet meer tillen maar besparen

  Grote voorraden zware spullen laat ik tegenwoordig lekker thuisbezorgen via huishoudplein.

  schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en dat soort zaken.

  Scheelt getil vanaf de winkel en geld bovendien!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  witte reus wasmiddel

  Lekker pleintje hoor dit. Prima voor je dagelijkse boodschappen die je niet meer hoeft te tillen vanaf de appie. Ga voor die witte reus wasmiddel. Die is altijd goedkoop bij ze! prima dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmiddelen inslaan en gratis bezorgd.

  Alsof ik in de Kruitvat ben, daar sla ik soms ook bakken wasverzachter en wasmiddel en dat soort dingen in, maar het grote voordeel van Huishoudplein is, dat ze het ook bezorgen en dat scheelt nogal wat getil met al die kilo's flessen! En ze bezorgen gratis boven de 25 euro.

Anderen bekeken ook

I-KOOK Keukens
53 reviews

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe keuken en ben je zo terecht gekomen bij I-KOOK? Misschien heb je jouw perfecte keuken al gevonden bij ...

2Cheap
7 reviews

Ontdek op NederlandReview alles over de ervaringen van klanten van 2Cheap. Het online warenhuis heeft een ruim assortiment met allerlei verschillen...

Witgoedhuis.nl
7 reviews

Ongekend! Heb jij die review van Witgoedhuis.nl gelezen op onze site?Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen ...

Expert
19 reviews

Expert: Ervaringen Koop je nieuwe elektronica, dan doe je dat natuurlijk graag bij een betrouwbare partij, het liefst bij eentje die ook nog goede...

Huishoudplein

Wat zeggen anderen over Huishoudplein? Huishoudplein is een grote website waar je online tal van verschillende huishoud artikelen en producten kunt kopen. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal mogelijk is op deze website. De website oogt duidelijk en fris. Ook zien we direct een aantal aanbiedingen op het scherm verschijnen. Een mooie aanbieding via het internet bestellen is natuurlijk slim en goed. Er worden speciale producten aanbevolen. Hieronder hebben we een greep uit het assortiment van Huishoudplein weergegeven. Je zult zien dat eigenlijk alle huishoudelijke artikelen en producten te verkrijgen zijn op de website. Kijk naar de mogelijkheden om een goede deal te vinden op Huishoudplein. 
Op NederlandReview kun je meer informatie vinden over Huishoudplein. Daarnaast is het ook mogelijk voor de websitebezoekers om een reactie achter te laten met een review over Huishoudplein. 

Over Huishoudplein
Huishoudplein is een online winkel waar je terecht kunt om verschillende huishoudelijke artikelen te bestellen. Er zijn verschillende andere pleinen waar je ook terecht kunt. Zo is er een dierenwinkel webshop met eenzelfde opzet. Het aanbod van producten is simpelweg anders.De webshop is overzichtelijk opgezet en voldoet aan alle verplichtingen, waar een webshop aan dient te voldoen.  Huishoudplein is trouwens aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk. 

De diensten van Huishoudplein
De Huishoudplein webshop biedt een ruim aanbod van huishoudelijke producten aan. Hieronder hebben we een greep van producten weergegeven om een beeld te krijgen van het aanbod op Huishoudplein. Enkele producten zijn: 
-    Robijn Vloeibaar Wasmiddel Klein & Krachtig
-    Glorix Bleek Original
-    Pico Bello Schuursponzen
-    Silan Wasverzachter
-    Bolsius stompkaars
-    Ajax Allesreiniger
-    Neutral Wasmiddel
-    Ambi Pur Luchtverfrisser

Ook tref je tal van bekende merken aan op de webshop van Huishoudplein . De merken zijn onder andere:
-    Ariel
-    Ajax
-    Robijn
-    Persil
-    Sun
-    Glorix
-    HG
-    Page

Om alles compleet te maken geven we je ook graag een overzicht van de belangrijkste productgroepen op Huishoudplein . De productgroepen zijn:
-    Wasmiddel vloeibaar
-    Vaatwastabletten
-    Allesreiniger
-    Badkamerreiniger
-    Luchtverfrisser
-    Speciaal reinigers
-    Toiletpapier
-    Schoonmaakdoekjes

Klachten of tips over Huishoudplein
Op de website van Huishoudplein wordt duidelijk weergegeven wat je moet doen als je een klacht hebt. Afhankelijk van de klacht kun je deze direct indienen bij hun. Hier krijg je vervolgens binnen 14 dagen een reactie op. Als je het niet eens bent met de oplossing dan kun je ook bij de geschillencommissie van het

Thuiswinkel waarborg keurmerk terecht.  
Natuurlijk streeft ook Huishoudplein naar een zo hoog mogelijke klantentevredenheid. Als je toch een klacht hebt dan kun je die per post indienen. 

Wat vind jij van Huishoudplein?
Heb jij al eens een bestelling geplaatst op Huishoudplein? Dan zien we graag jouw review en beoordeling over hun terug op NederlandReview. Je maakt het anderen gemakkelijk om zo een goed beeld van een bedrijf te krijgen. In dit geval is dat Huishoudplein.

 

Ervaringen en beoordelingen over huishoudelijke artikelen van huishoudplein. Betrouwbaar en snel geleverd? Lees reviews van consumenten die u voorgingen!

}