HEMA

Alle reviews

HEMA

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (67)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Algemeen

  De HEMA, wie kent de winkel en de producten niet? Beddengoed, koffie, sokken en handdoeken. Ik ben vaste klant. Spaar ook punten. En mag zelfs een GRATIS tompouce halen voor mijn verjaardag. Leuk, dat wil ik wel verzilveren. Dus samen met mijn vriendin naar het semi restaurant voor 2 koffie en 2 tompoucen. De koffie betaal ik met een voucher en die worden keurig op het dienblad gezet. Samen met 1 tompouce die ik moet betalen. Mijn verjaardags tompouce moet ik in de winkel ophalen bij de brood- en banketafdeling?? Hoe suf is dit?? De hele winkel door, aansluiten in de rij en met 1 doosje met 1 tompouce terug naar het restaurant. Mijn koffie is inmiddels koud. De tompouce eet ik noodgedwongen uit de hand.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tompoezen

  dank betuiging aan Hema personeel te den BURG op Texel die direct hulp gaven toen mijn vrouw onwel werd ,heel veel waardering daarvoor.
  groetend L.Bouthoorn

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Spam

  Ik koop ledkaarsen bij Hema.nl. LEUKE kaars bevalt goed. Vervolgens krijg ik elke week spam van de Hema. Niet uit te zetten in Mijn Hema. Via chat aangegeven aan Hema medewerker, deze kon er niets mee. Ook via de mail aan HEMA geen resultaat, medewerkers zeggen kunnen we niet uitzetten, alleen sturen. Zet het maar uit via blokkeren in de mail.... Ik zeg echt HEMA, wel sturen maar niet kunnen uit zetten 🤪

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Taart

  hoi Riekie Visser,
  Je mening over onze producten vinden wij erg belangrijk en we stellen het dan ook zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling over HEMA Fototaart XL Slagroom Luxe 32 P. te schrijven. Helaas voldeed je beoordeling niet aan onze richtlijnen.

  De meest voorkomende redenen waarom beoordelingen niet op de website geplaatst kunnen worden: - de beoordeling bevat kwetsende taal
  - de beoordeling bevat contactinformatie zoals telefoonnummers, adressen en websites
  - de beoordeling is niet productgerelateerd, maar gaat bijvoorbeeld over de service van HEMA of de levering van je bestelling. Hier kun je contact over opnemen met de klantenservice

  Wil je toch graag je beoordeling plaatsen? Stuur ons je beoordeling van HEMA Fototaart XL Slagroom Luxe 32 P. opnieuw.

  Bedankt voor het geven van je mening. We hopen dat we in de toekomst meer van je te horen.

  Met vriendelijke groet,
  HEMA
  En alleen omdat ik in de review had gezegd, waarom ik voor 20 euro koop, en op de dite staat gratis bezorgibg, en dat deden ze niet. En ik heb meest een 4 gegeven, maar wel aangegeven dat de taart lekker was, en de versiering mooi. Of ik een beoordeling wou geven, dat heb ik gedaan, best wel een goede, maar blijkbaar wil Hema alleen maar reviews met 5 sterren, voor mij geen Hema meer.
  Mijn beoordeli g werd dus afgekeurd, tja das nou echt Hema

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Coffee and tosti's

  The tables are always dirty. I come here with my mom once a week and I know there's shortage of staff, but maybe you can put a spray next to the tissue box, so we can clean it ourselves.
  For the rest, coffe, sandwiches, cakes are lovely.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Curtains - Lack of transparency, miss information and service

  Five weeks ago I have purchased 4 tailored curtains for my new house and was informed that it would take 4 weeks. I have paid a % and remaining at delivery date. 5 weeks later and I am going again to the store and for my surprise I am told that part arrived (no information or email provided), but I need to pay everything but the remaining curtains, they dont know when they will arrive and I cannot cancel. the order anymore. For me, this is unacceptable service, lack of information and transparency in the process. If I know this, I would have purchased the curtains somewhere else. I recommend nobody to purchase this type of products at HEMA.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Makeup

  Ik heb als persoon iets heel schokkends meegemaakt! Ik was aan het shoppen, en een mevrouw was aan het kijken of het product goed was en kocht daarna netjes het product. Daarna werd ze op een brute wijze door een bewaker aangehouden, en werd zelfs de politie erbij gehaald. Mevrouw kreeg gelukkig gelijk want ze was onschuldig! Ze had niks gestolen of kapot gemaakt, en de bewaker had haar onterecht zo bruut gepakt. Ik zag haar namelijk netjes het product kopen, en ik schrok hoe de bewaker met haar om ging. Ik hoop dat gerechtigheid zal komen, want dit is onacceptabel!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Truien

  Bij de hema in cuyk had ik 4 precies dezelfde truien gekocht. 1 trui was 15 euro en de andere 3 waren 20 euro en die bedragen was ik verplicht om te betalen en ik wist zeker dat de prijs 15 euro was want dat had ik gehoord van mijn vriendin. Ik had dus 15 euro teveel betaald. Ik heb een klacht ingediend bij hema Nederland en ik heb mijn 15 euro terug gekregen en ze zeiden inderdaad dat de bedragen van de 20 euro niet klopten. Ik ga nooit meer naar de hema in cuyk want die prijskaartjes zijn alleen in hun voordeel. Ik vertrouw hun niet meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Open

  Eerste jaar carona buiten deur gehouden.Toen carona en langdurig ziekenhuisopname en revalidatie.
  Mijn man en kids kwamen wel bij hema voor mij.
  Masr zei wisten niet dat ik nog kadokaarten had in totaal van 85 euro. Heb dit jaar gebeld daarover maar was twee dagen te laat volgens een studentje. Klant ontvriendelijk. Dik anderhalf jaar niet thuis geweest.zes maand slapende gehouden weet niet exact wanneer ik uit ziekenhuis naar revalidatie. En revalidatie meteen erachter aan.dus nooit thuis geweest.
  Voor carona had ik nog plus punten. Na kan.ik niks bedenken. Ben al dertig jaar chronisch ziek . Als 50 jarige ben ik nog nooit een bedrijf tegen gekomen die de klanten zo behandeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Foto taart

  We hadden een foto collage met tekst gemaakt voor op de taart en 12 kleine cackjes met foto en tekst. Whauw... Precies geworden zoals we dachten.Scherp tot de tekst aan toe. Super blij ermee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online gebak bestellen

  Gebak besteld, verkeerde afleverdatum, gevraagd dit te wijzigen/annuleren via klantenservice met telefoonnummer erbij. Is niet mogelijk wordt er gezegd..stel je voor dat je klantgericht werkt.. Het staat op mijn hema.nl dat dit wel mogelijk is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hebben andeten voor mij gedaan.

  Minpunten 87.50 euro kwijt.op IC gelegen daarna revalidatie. Een jaar en twee maanden niet thuis gewrest.anderen hebben spul oo gehaald voor mij.Maar jullie kunnen en willen niks om geld terug te geven.jullie 87.50 rijker ik 87.50 armer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding.

  De kleding van de Hema is van zeer slechte kwaliteit, vooral het ondergoed. Dat valt op bij meer winkes, maar hier is het echt waardeloos.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  maaltijd stamppot boerenkool met rookwordt

  de hele stamppot smaakt naar mosterd
  zure smaak zit eraan

  voorheen kocht ik regelmatig een pak stamppot bij de hema
  inhoud 1000 gram. Altijd prima van smaak.
  Deze versie de 1 persoonsmaaltijd is eigenlijk niet eetbaar

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fototaart 32 personen

  Op 5-1 een fototaart voor 32 personen besteld, zou 10-1 klaarliggen. 10-1 s'morgens een mail gekregen dat de taart opgehaald kon worden. Kom ik na een lange werkdag om 16.45 in de winkel, geen taart te bekennen, personeel dacht dat iemand hem al opgehaald had. Zij konden niks voor mij doen, ik moest maar even het hoofdkantoor bellen. Hema gebeld en in de administratie stond dat de taart al was opgehaald. Nou, niet door mij in ieder geval. Het enige wat ze konden doen is mij mijn geld terug geven want het was 5 uur geweest dus dan zijn ze gesloten. Nu heb ik dus geen taart voor een feestje van 32 personen en zit iemand anders waarschijnlijk de taart met mijn foto op te eten..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  08-01-2022

  Op zich dol op Hema en bestel geregeld iets wat ik bij Hema, hier in het dorp laat bezorgen.
  Ik vind over het algemeen de medewerkers weinig representatief onbenaderbaar van klanten Er is iemand bij de Hema hier, die humeurig is, weinig flexibel en er kan geen lachje af. Ik hoor meer mensen over haar klagen. Ik heb het gevoel dat ze het op mij voorzien heeft, maar waarschijnlijk is dat niet zo. Maar wat een chagrijnig mens... zou ze autistisch zijn? Wat doet zo’n vrouw daar in een publieksfunctie?
  Er zijn mensen waarvan ik gehoord heb die daarom naar andere Hema’s gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luxe tompoezen

  Had luxe tompoezen besteld, bij ophalen krijg ik echter gewone tompoezen. De luxe variant zou niet leverbaar zijn. Zonder dit te overleggen geven ze iets anders waar ik niet om gevraagd had. Ook de service was ik niet over te spreken; zonder mondkapjes, steeds naar achter om te overleggen. Kortom veel minpunten van mij voor de HEMA .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kandelaar website

  Leuke webshop van Hema, totdat er wat aan de hand is met je producten. Via een omslachtige manier kan ik mijn probleem voorleggen (mijn mail retour gekregen, moest telefonisch, vervolgens telefonisch weer gevraagd een mail te sturen, waarop ik teruggebeld werd).

  Of ik het kapotte product van 6 euro wilde retourneren via UPS (enige mogelijkheid) en dan zou ik waarschijnlijk mijn geld terugkrijgen. Op internet moet je eerst een uitgebreid retourformulier invullen en deze bijvoegen. De portokosten moet ik zelf betalen (wie weet zou ik die nog wel terugkrijgen). Terwijl ik een foto gestuurd heb van het product dat niet goed is moet ik ook nog zelf een label bij UPS bestellen en naar een UPS-punt brengen. En of ik zelf op de website opnieuw mijn product wilde bestellen.

  Ik kon het ook ruilen bij een winkel, maar omdat ik slecht ter been ben is dit voor mij geen optie. Voor 6 euro zoveel moeite, dat had toch wel veel klantvriendelijker gekund! Zeker met een bewijs van een artikel dat niet goed is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Isoleerfles dubbelwandig rvs

  PLUS
  Mooi design
  Voldoende inhoud

  MIN
  na drie maanden hield ie niet meer warm. De buitenkant werd ook loeiheet en na twee uur was mijn thee koud.
  Dan is 25 euro veel geld, om maar drie maanden mee te gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  USB kabel telefoon

  Artikel niet gekregen. Envelop was leeg , DHL heeft er 4 werkdagen over gedaan, ook zeer slecht .
  Contact via WhatsApp niet beantwoord.(kan niet bellen ivm doof zijn )
  Beoordeling Hema afgekeurd.
  Vraag in behandeling , nog steeds geen contact .
  Bestellen nooit meer .
  Wacht nog steeds op geld terug of alsnog een USB kabel.

Anderen bekeken ook

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

MUCHACHOMALO
3 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

HEMA

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food producten.

Over HEMA
Ooit wel eens nagedacht over wat HEMA eigenlijk betekent? Het is eigenlijk een afkorting en het staat voor: Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. En ja, het is inderdaad een bedrijf met een geschiedenis, zoals deze naam al suggereert. De eerste winkel van HEMA werd geopend in Amsterdam op 4 november 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac. Ze wilden een warenhuis voor de gewone man beginnen. Een unicum in die tijd: de meeste warenhuizen richtten zich destijds op de rijke klant en de voertaal in deze winkels was doorgaans Frans! Totaal iets anders dan de HEMA, waar er waren te koop waren voor slechts 10 cent! Maar het was zeker niet de bedoeling een armoedige en goedkope uitstraling te hebben; vanaf het begin werd ingezet op optimistisme, toegankelijkheid en typisch Hollands. Nog steeds is dat duidelijk terug te zien in de winkels van de HEMA, zowel online als in de winkelstraat. Heldere kleuren en taal, veel licht en wit. HEMA groeit nog steeds flink en na die ene winkel in Amsterdam in 1926 zijn er inmiddels ruim 700 HEMA-winkels in zeven landen met meer dan 10.000 werknemers die per week ruim zes miljoen klanten helpen. 


Diensten van HEMA
Vanaf het begin van de geschiedenis van de HEMA verkoopt het warenhuis betaalbare maar toch ook kwalitatieve artikelen. Alle producten worden in eigen fabrieken gemaakt. Je vindt hier dus alleen maar het HEMA-merk. Maar dat betekent niet dat er weinig producten zijn… Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het kopen bij de HEMA. Of dat nu een nieuw jurkje is, lampen, speelgoed, kantoorartikelen, een braadpan, een fles Jip & Janneke bubbel champagne, bh of taart. 

Alle steden van Nederland beschikken tegenwoordig wel over een of meerdere HEMA’s, en in de online webshop kun je zelfs 24/7 terecht. Hier kun je ook de folders altijd lezen en dus hoef je nooit een aanbieding van de HEMA te missen. Online kun je trouwens makkelijk betalen met iDeal, Mastercard, VISA en Paypal. En is dat niet genoeg allemaal, dan kun je de HEMA ook nog volgen op alle sociale media.

Klachten, tips en complimenten over HEMA
Is er bij jou wel eens iets mis gegaan bij de HEMA? Paste het jurkje toch niet, was die lippenstift niet helemaal je kleur, zat er iets vies in de Jip & Janneke bubbel champagne? Heb je wel eens iets moeten retourneren of terugbrengen? Hoe gaat HEMA met klanten om? Zijn de producten wel echt zo kwalitatief als ze zelf zeggen? Laat het weten op NederlandReview! Voor alle fans van de HEMA die graag hun favoriete bedrijf nog even in het zonnetje willen zetten, maar ook voor de mensen die kritiek- of verbeterpuntjes zien voor dit overbekende Nederlandse warenhuis is hier NederlandReview om Nederland te laten weten hoe de HEMA nou echt is!

Iedereen kent de HEMA, maar hoe is het om hier (online) te shoppen? Waar kun je terecht met klachten, retouren en problemen? Goede aanbiedingen in de folder?

}