HangmatGigant.nl

9
9.3

Bestellen

9.3

Service

8

Prijs

9.3

Levering

100%

Zou hier weer kopen

HangmatGigant.nl

Ongekend! Wat anderen zeggen over de HangmatGigant! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf. 

Over HangmatGigant.nl

Wat is er nu relaxter dan een hangmat? Het is heerlijk om te zien welke verschillende hangmatten er zijn om van te genieten. Bij dit bedrijf tref je ze allemaal aan en kun je ze via het internet bestellen.  Je treft er alleen fair trade en eco hangmatten aan. Je hangt dus duurzaam en verstandig. 

Het uitgangspunt van het bedrijf is dat ieder product je een tevreden gevoel moet geven.  Alle bestellingen voor 16:00 worden nog dezelfde dag verzonden en heb je dus de dag erna in huis. Bij vragen kun je de klantenservice benaderen. 


Wat sterk is, is de 365 dagen gratis retour garantie. Het mooie weer laat soms op zich wachten geven ze aan op de website. Ze gaan dus voor compleet tevreden klanten. Alle bestellingen worden trouwens gratis bezorgd.

Diensten van HangmatGigant.nl

Het bedrijf levert de volgende producten: 
-    Hangmatten
-    Tweepersoons hangmatten
-    Braziliaanse hangmatten
-    Mexicaanse hangmatten
-    Reis hangmatten
-    Hangmatten met spreidstok
-    Amazonas
-    La Siesta
-    Tropilex

Klachten, tips en complimenten over HangmatGigant.nl

Met een 365 dagen niet goed geld terug garantie kan je eigenlijk niets misgaan bij dit bedrijf. Waar zie je dit nu eigenlijk? Het is een teken, dat ze compleet achter hun producten staan. Wanneer er toch iets niet naar wens is kun je contact opnemen met de klantenservice. Hier kun je vervolgens je probleem voorleggen. Er zal dan naar een passende oplossing gezocht worden. 

Heb jij ervaring met HangmatGigant.nl? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 

Lees hier de ervaringen van de klanten van HangmatGigant.nl, die allerlei soorten hangmatten verkoopt, maar ook hangstoelen, sets, ophangsystemen en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Anderen bekeken ook

close

HangmatGigant.nl

Vergelijk reviews en bekijk HangmatGigant.nl