Greetz

Alle reviews

Greetz

33% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (170)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagskaart

  Vroeger met liefde kaarten gekocht via Greetz. Het is een bende nu. Kaarten zijn moeilijk te schrijven en de app doet vaak lastig. Daarnaast is mijn kaart 4 dagen te laat binnen gekomen en boven op alles ... is er geschreven op mijn envelop!! Niet normaal ... Lange wachttijden bij de Customer service en Ik krijg niet eens mijn geld terug .. Ongelofelijk en nooit meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bos bloemen met kaart

  Van mijn dochter kreeg ik voor Moederdag een bos bloemen met een kaart. Zeer lieve kaart maar een ontzettend armtierig bosje bloemen wat 30 euro heeft gekost. Gewoonweg schandalig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart met cadeau

  Slechte service!!!

  Slechte klantenservice die je afscheept met de mededeling dat je moet afwachten.
  Ruim van tevoren op 28 april een moederdagkaart met cadeau besteld. Levering op zat 13 mei. Nooit aangekomen. Koerier zegt dat zending vermist is en dat ik met greetz contact op moet nemen. Klantenservice greetz is alleen via chat bereikbaar en hanteert belachelijk lange wachtrij. Ze schepen je af met het bericht ‘ ik zie dat hij vertraagd is je moet morgen afwachten.’ Als je zegt dat de koerier zegt dat het vermist is dan staat het zogenaamd niet in hun systeem en moet je alsnog morgen afwachten. Ze zoeken niks voor je uit en houden een standaard verhaaltje. Walgelijke praktijken. Erg slechte service. Mensen bestel hier niet meer als je wenst dat je kaart op tijd komt!

  Hier precies het zelfde woensdag besteld en tot de dag van vandaag nog niks binnen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbeschofte medewerker

  Moederdag kaart met persoonlijke foto’s, ruim op tijd, besteld. Het zou bezorgd worden op zaterdag 13mei 2023. Helaas niet bezorgd op 13 mei, dus voor Moederdag . Op Moederdag 14 mei 2023 contact gezocht met Greetz via chat ; medewerker (H) doet er zo luchtig over en zegt afhankelijk te zijn van PostNL en zou de verzendkosten retouren in mijn Greetz account.Het geld moet gewoon op mijn rekening waar mee ik betaald hebt. Niet in een account, alsof ik nog eens bestel. Mooi niet.
  Het ergste van alles; meneer H. breekt het gesprek ineens af nadat ik tegen hem zei dat hij er wel heel laconiek over doet en de schuld bij PostNL neer legt !!!! Waarschijnlijk omdat het zo druk is met klachten in de chatbox. Ik was tenslotte nummer 90 in de wachtrij. Daag Moederdag kaart komt op zijn vroegst dinsdag 16 mei pas aan. Dan hoeft het niet meer hoor.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagskaart

  Na u laatste bericht om nogmaals een foto op te sturen van de kaart met halfe tekst onder in beeld en twee telefoongesprekken en meerdere mails later vind ik het wel een principe kwestie geworden.
  Het kan toch niet waar zijn dat we ruim vier weken met elkaar in gesprek zijn voor een kaartje waarvan je duidelijk kan zien dat er tekst niet goed gedrukt is.
  Wie of hoe dit is kunnen gebeuren is niet eens belangrijk meer want als jaren vaste klant haden jullie mijn inziens de allereerste keer meteen ons een tegemoetkoming kunnen geven voor deze misdruk en ook nog eens te laat geleverd ondanks ruim op tijd besteld.
  Nee een onderzoek instellen die een maand bezig is kost minder dan het kaartje ?
  Wij zijn overgestapt naar kaartje2go en die geven de garantie kaartje niet goed geld terug.
  In al die jaren was dit ons eerste klacht waarvan we zelf denken dat het niet mogelijk had moet zijn dat tekst printen buiten het kader mogelijk is.
  Dit is een zeer slechte afhandeling van een trouwe vaste klant (ex vaste klant) en jullie moeten maar eens aan tafel gaan zitten waar de schoen wringt met een heel normale klacht.
  Tot nooit meer ziens en als jullie nu nog een keer ons niet tegemoet willen komen met een bevredigend antwoord wil ik jullie vragen om het dan ook hier bij te laten.
  €5 voor vier weken onderzoek twee telefoongesprekken en heeeeel veel tijd 🤣

  Mvg Hans en Ilja

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen inclusief vaas

  Boeket M besteld en een vaas. Vaas zat er niet bij inplaats daarvan zat het in een lelijk plastik bak. Daarnaast boeket was slap en heel klein. Dit laat je dan als cadeautje bezorgen bij iemand. Bah echt nooit meer! Had ik de reviews maar eerder gelezen voordat ik besteld had dan was deze flop niet nodig geweest.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart die niet op tijd was

  Ongelofelijk! Bestelling geplaatst op 31 maart om een kaart te laten bezorgen op 22 april. Die kaart is dus niet op tijd aangekomen in Hong Kong en als je via de chat contact opneemt, dan wordt er aangegeven dat het 10 dagen kan duren en dat ze het op 18 april hebben verstuurd. Zou het dan niet logischer geweest zijn om het op 12 april te versturen?????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart plus cadeautje

  Slechte service (niks bezorgd en geen communicatie hierover richting mij). Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice houden ze de verzendkosten voor zichzelf en crediteren ze het aankoopbedrag (wat nutteloos is want ik ga niks bestellen bij een bedrijf wat niet levert)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Al zo vaak hier besteld en tegenwoordig al zo meermaals hier teleurgesteld.
  Extra verzendkosten betaald voor tijdige levering...tot op heden weet niemand waar het is..
  Nee dit was de allerlaatste keer hier!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Als Oma doet dit pijn dat je kleinkind op de verjaardag geen kaart krijgt en tot op heden nog niet. Dat post nl de boos doener is heb ik niks aan,al was het per postduif verstuurd. En dan sorry, postzegel vergoed bij volgende bestelling. Nee schenk het maar aan het vergeten kind . En voor mij geen Greetz meer breng hem liever nog zelf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart en Cadeautje

  Slechte klantenservice, geen empathisch vermogen. Geen Greetz meer voor mij! Bezorging niet op afgesproken datum en daarom onbetrouwbaar. Was een kaart met cadeau voor een jongen van 9 die de laatste dag van zijn Leukemie behandeling heeft afgesloten. Advies is afwachten op alsnog de bezorging en fijne middag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemetje en kaart

  Je betaald ruim €30 aan bloemen plus een kaart. In de track en trace kreeg ik een tijd tussen 22:00 en 00:00. Absurde tijd, maar met geen mogelijkheid om in contact te komen met Greetz. Uiteindelijk in de t&t het bericht om 21:00 dat ze aan de deur waren geweest, maar niemand thuis. Vanwege operatie de hele dag thuis, maar niemand aan de deur. Ook op de bezorgdienst hun site staat dat zij een kaartje in de brievenbus doen en bij de buren bezorgen. Niks van dit gebeurd.
  Vandaag via een omweg contact gehad met Greetz. Werd niet begrepen, konden mij niet helpen en werd aan het eind zelfs raar aangesproken door een medewerker. Het is duur om bij Greetz te komen, slecht bereikbaar, slechte service en slechte bezorgdienst.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ballonnen en kaart

  Speciaal bij greetz een verjaardagscadeau gekocht om op de verjaardag te leveren. De datum werd ook in de bevestiging genoemd. Echter later bleek dat de bestelling later werd verwerkt en kwam het cadeau te laat aan. Fijn als je verjaardagsballonnen verstuurd. Nooit weer bestellen bij greetz! Dit als de tweede keer dat het mis gaat met bezorgen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen

  Voor de verjaardag van mijn schoonmoeder een mooie maar dure bos bloemen besteld. De bloemen zijn tijdig bezorgd, maar leken absoluut niet op de foto op de website. Het was een heel ielig goedkoop ogend bosje. Echt een enorme teleurstelling en ik schaamde me kapot dat ik dat had gegeven!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart

  Even leuk een verjaarsdagskaart sturen. Gewoon een standaard kaart voor de duidelijkheid. Kost €7,28! Brengen €3,99 bezorgkosten in rekening. Belachelijk. Laatste keer voor mij. 😡

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cadeautje met kaart

  Super slechte service!!! Koop hier nooit meer iets. Al anderhalve week bezig om een cadeautje met kaart bezorgd te krijgen bij een 6 maanden oud mannetje wat medisch een flink lastige periode doormaakt. Adres van ziekenhuis (1 van Amsterdams grootste ziekenhuizen) snapte het bezorgbedrijf Packs niet (hoe moeilijk kan het zijn...). Daarna geeft supportmedewerker van Greetz via de chat (jaja de enige manier om te contacten met Greetz) aan het pakket door te sturen naar het huisadres. Ook niet gelukt. Na ruim een week weer contact met de chatservice en dan krijg ik te horen dat ik credits terug kan krijgen en alles opnieuw kan bestellen. Dame van de chat kan het adres niet wijzigen (haar collega wel, bijzonder...). Spoedlevering kost geld, dus die compensatie wordt niet aangeboden. Fijn bedrijf dat Greetz... NOT!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verjaardagskaart

  Een week van te voren een verjaardagskaart besteld met het idee lekker op tijd te zijn, 6 dagen later en de kaart is nog niet binnen. Helaas kan Greetz geen tijdige levering waarborgen, waarmee ze de plank volledig misslaan in deze business.

  Daarbij is de factuur niet te downloaden. Geeft melding dat factuuradres moet worden toegevoegd in "mijn adresboek". Vervolgens staat nergens waar je een factuuradres kan toevoegen.

  Jammer, want het aanbod is leuk en de website is prima. Alleen valt dit in het niet als de andere zaken niet goed geregeld zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kaart met kado

  Slechte service.
  Kaarten en kado's kwamen niet aan. Sommigen kaarten kwamen te laat aan.
  Een kado kwam beschadigd aan.
  En GREETZ reageert nergens op.
  Was vroeger een fijne webwinkel.
  Tegenwoordig is het BAGGER.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Greetz een ballon met kaart

  Een paar dagen geleden een ballon met kaart besteld voor mijn ouders wat op valentijnsdag geleverd moest worden. Dus op tijd.
  Maar de bestelling is niet geleverd. Ook nog best veel verzendkosten betaald.
  Dit is echt de laatste keer dat ik hier iets heb besteld.

  Ik zou hier niet weer kopen!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloemen voor valentijnsdag

  Bloemen besteld voor me vrouw.
  Ik wilde haar verrasen voor de valentijnsdag en heb nog extra betaald om het voor 16 uur te ontvangen. Een paar keer gesproken met greetz en ze kunnen niks inzien zeggen ze.

  Dankjewel greetz dat mijn bestelling er nog steeds niet is 👍

  Mijn bestelling hoeft niet bezorgd te worden heeft geen nut meer

Anderen bekeken ook

Pixum
2 reviews

Als je zelf allemaal digitale foto’s op je desktop of laptop hebt verzameld, maak je regelmatig een selectie, waardoor je de mooiste overhoud...

MyPhotoFun
4 reviews

Lees nu ervaringen over dit bedrijf! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed o...

VCAdirect
3 reviews

Wanneer u in de bouw werkt is het erg belangrijk om te weten aan welke veiligheidseisen gedacht moet worden. Soms is een VCA certificaat halen dan ...

LOI Kidzz
4 reviews

Soms heeft een kind wat meer moeite met een vak op de basisschool, zoals rekenen bijvoorbeeld. Maar andere kinderen hebben juist behoefte aan meer ...

Greetz

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Greetz.nl  is een bedrijf welke in de categorie online shoppen valt en ook in de categorie cadeau bonnen. Boven alles versturen ze kaarten per post welke je online kunt bestellen. Je hoeft zelf dus niet meer een kaar te kopen en naar de postbus te brengen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Greetz.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

Over Greetz.nl
Greetz.nl  maakt het mogelijk om online je verrassing te maken voor iemand anders en om hem te laten versturen. Je kunt bij Greetz.nl op een uniek en ook op een persoonlijke manier iemand verrassen. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Het is eigenlijk iets voor iedereen, voor ieder moment en voor iedereen van iedere leeftijd. Maak iemand gerust blij met een kaart, een boeket bloemen, een ballon of een ander mooi cadeau. Bij Greetz.nl kan het allemaal.

Maak je eigen persoonlijke kaart bij Greetz.nl. Het is mogelijk om een mooie fotokaart te maken of een Magic kaart met een foto erop van de ontvanger. Ook kun je een uitnodiging maken voor een feestje of een verjaardag. Het is heerlijk om je eigen creatie hiervoor te maken en dan te versturen. 
Ook kun je wat extra’s doen bij de kaart. Een bosje bloemen, een stuk chocolade, een spel of een lekkere drank. Het is heerlijk om te zien hoe je zo alles nog specialer kunt maken. Wacht niet langer en ontdek het allemaal op de site van Greetz.nl. 

Diensten van Greetz.nl
Greetz.nl verstuurt dagelijks duizenden kaarten voor tla van verschillende situaties. Het kan gaan om een verjaardagskaart, valentijn, felicitatie, geboorte, huwelijk, overlijden, bedankje, liefde, beterschap of huwelijks kaart of gewoon zo maar! Er is een ruime collectie kaarten. 

Je kunt er ook ballonnen, chocolade, dranken, kopjes, kraamcadeaus, hem cadeaus, haar cadeaus en andere accessoires aan toe voegen. 

Klachten, tips en complimenten over Greetz.nl
Ben je ontevreden over Greetz.nl? Dan is het goed om je beklag te uiten bij hun. Ze kunnen dan kijken wat er mogelijk is mis gegaan en hoe het is op te lossen. Het is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn bij Greetz.nl. 

Heb jij ervaring met Greetz.nl? 
Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

 

Onafhankelijke ervaringen over Greetz.nl. Goede service en makkelijk bestellen? Doen ze wat ze beloven? Lees beoordelingen op NederlandReview

}