fonQ

5.1

Bestellen

3

Service

4.6

Prijs

3.8

Levering

39.6%

Zou hier weer kopen

fonQ

Wat vindt u van fonQ? En natuurlijk wat vinden de consumenten over het bedrijf fonQ? Wij, NederlandReview, verzamelen reviews van andere consumenten die ervaring hebben meegemaakt met het bestellen van producten, het omgaan met de klachtencentrum en of het wel of niet op tijd wordt aangeleverd. NederlandReview is een platform waar u uw mening/review kunt achterlaten over een bedrijf zodat wij als NederlandReview weten hoe het bedrijf is. Ook kunnen de consumenten hier aan profiteren en kunnen ze hierdoor weten of het bedrijf wel of niet geschikt is om daar iets te gaan kopen. Hiermee bieden we een goede service en samen met andere consumenten kijken we dus of het een geschikte bedrijf voor je is om daar je spullen te gaan kopen. Graag willen we weten wat uw mening is over fonq.nl.

Over fonQ

Wat is fonQ? fonQ is een webwarenhuis met meer dan 100.000 artikelen/producten in hun assortiment. Het zijn kleurrijke en bijzondere producten die het leven iets of net beter maken met cadeau’s, voor je huis of voor in de schuur. Je vindt unieke cadeau- en designproducten en een groot assortiment op het gebied van wonen, koken en tuin producten die je bij Fonq.nl kan vinden voor in en om het huis. Het is een eigentijdse webwarenhuis waar je zeker leuke  en unieke designproducten kunt vinden volgens fonQ. In hun grote enorme assortiment met ruim 100.000 producten en de beste merken vind je alles voor in en om het huis volgens hen. Klopt dit volgens jou dat je alles kan vinden voor in en om het huis? En dat er een groot assortiment is op het gebied van wonen, koken en tuin producten? Zo ja, laat je review achter. 


Het webwarenhuis is opgericht in het jaar 2003 die een jong en snelgroeiend e-commercebedrijf is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er werken ongeveer 190 personen in het gehele ordertraject; Marketing, logistiek, voorraad, inkoop klantenservice en flfillment.

fonQ

 diensten
fonQ is een groot bedrijf met een grote assortiment zoals ik het net heb verteld. Je hebt categorieën zoals Wonen & Design, Koken & Tafelen, Lifestyle, Tuin & Vrijetijd & Huishouden , Body & Sport en Baby & Kids. In de Wonen & Design categorie heb je producten voor in de badkamer, heb je accessoires voor in de toilet, vloerkleed of zitzak om te luieren. 

Volgens fonQ kon je van alles vinden en lijkt het dat jou ook zo? Graag willen we uw review horen.

Klachten

Een bedrijf als fonQ heeft natuurlijk een klantenservice waar u uw vragen kunt stellen of als u klachten heeft. FonQ streeft namelijk naar een uitstekende klantenservice waarbij het doel van hun de verwachting is. fonQ heeft ook een telefonisch contactlijn die bereikbaar is op werkdagen van 09:00 – 22:00 uur, en zaterdag + zondag van 10:00 – 17:00 uur.

Heeft u een keer de klantenservice van fonQ benaderd? Zo ja, klopt het dat zij een uitstekende klantenservice hebben? Laat uw mening achter voor de consumenten.


Beoordelingen & reviews over fonQ. Leuke producten maar ook goed en makkelijke bestellen en retourneren? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (91)

Cadeaukaart

Zeer slechte service! Nadat er iets verkeerd was gegaan met mijn tegoed op de cadeaukaart, is mijn tegoed buiten de geldigheidsduur gekomen. Nu is mijn tegoed komen te vervallen, ik heb er volgens Fonq geen recht meer op.

B

Bregtje

13-03-2024

0

Marble dining table

Dangerous marble dining table, disappointing customer service I bought a 90kg marble table. The table almost broke my foot. The customer service reluctantly refunded us. My partner and I followed rigorously the instructions to assemble the table. Yet, when we wanted to flip it as asked, the 25kg base ripped off from the top. It almost broke my toe and it damaged seriously the wall and the floor as it fell, leaving deep marks. It seems that the heavy base was just screwed in some sort of denser cardboard, that just cannot bear its weight. Due to the damage that the table caused (I now need to plaster my wall, entirely paint it and repair my floor) and the near heavy injury, on top of a refund, I expected adequate compensation (though voucher to make it easier for them). The customer service barely agreed for a refund and didn't want to do any further gesture, showing no appreciation for how dangerous their product is and no care for giving a remotely satisfactory experience to their clients.

R

Reda

19-11-2023

0

Containerbox

Containerbox besteld,hangmat gekregen Fonq zegt dst een intern bedrijf het levert Wat niet kan aangezien het extern bedrijf deze artikelen niet verkoopt Schuiven alles op een ander en de klantenservices is zo mogelijk nog beroerder

G

G Kalsbeek

06-07-2023

0

Koekenpan

Oplichters zijn het. Levenslange garantie bieden op een koekenpan van een vooraanstaand merk. En dan daarna die maat pan niet meer verkopen zodat je geen vervangend product kan aanbieden. Alle andere maten van hetzelfde type nog wel. En dit terwijl de fabrikant die pan in alle maten nog gewoon produceert.

V

Veronique

01-06-2023

0

Klok, wcborstels

M

Mariet

25-04-2023

0

wanddecoratie

Ik heb wanddecoratie bij Fonq gekocht met een ophangsysteem die je achterop het "schilderij" moest plakken. Na enkele weken valt het kunstwerk van de muur.. De klantenservice stelt dat het mijn eigen schuld zou zijn en geen nieuw ophangsysteem te kunnen leveren. Een andere webshop, www.kontoerdesign.nl heeft mij goed geadviseerd en mij een nieuw ophangsysteem geleverd.

J

Johanneke

15-02-2023

0

Waardeloze service

Waardeloze service, in mijn geval de helft van de bank geleverd. Waar Fonq PostNL de schuld van geeft. En PostNL geeft Fonq de schuld. Kortom dit gaat een heel lang proces worden waar de klant de dupe van is. Ik zou iedereen adviseren hier niks te bestellen.

B

Bas

16-01-2023

0

Tafel

Zeer slechte ervaring met Fonq. Tafel besteld als “buitenkansje”, volgens Fonq in goede staat met “slechts” een beschadigde verpakking. Nadat de bezorging drie keer niet is komen opdagen en het pakket in twee delen geleverd werd (ruim een week na bestellen in huis), blijkt de tafel beschadigd te zijn. Fonq weigert reparatie of vervanging omdat het gaat om een afgeprijsde tafel terwijl deze op voorraad is. Vreemd genoeg staat op hun eigen site wel dat “Buitenkansjes” onder dezelfde voorwaarden vallen. Conclusie: je krijgt veel te laat een kapotte tafel, mag een aantal dagen thuisblijven en dan zelf zorgen voor terugzending. Ik dacht dat Fonq een nette onderneming is, volgens mij is het, zeker gezien de hoeveelheid producten van andere winkels slechts dropshipping met een mooie website. Trap er niet in!

M

Milan

10-12-2022

0

Wandklok karlson mars

Ik ben er super blij mee , met de klok...maar idd de wijzers zijn van zeer slechte kwaliteit voor zo'n klok...en als je de klok schoonmaakt,verbuigen de wijzers en krijg je ze niet meer goed, dus dan maar naar de klokkenmaker gebracht want de wijzers waren loom geworden en liep die dus niet meer

K

Katja

12-11-2022

0

Brabantia Wallfix Wanddroger met cassette

Op zoek naar een Brabantia Wallfix Wanddroger met cassette. Keuze op fonQ gevallen omdat die 25% goedkoper was dan de gemiddelde marktprijs. Vrijdagavond besteld, 18 hr later geleverd. Precies wat ik er van verwachtte.

H

Hein

08-11-2022

0

Zetel

Triestig bedrijf met slechte tot geen communicatie. Weken moeten wachten op ontbrekende onderdelen om die uiteindelijk zelf te moeten voorzien. Krijgen dan zelf geen terugbetaling omdat ik de bonnetjes niet bijhouden heb. Dat we ondertussen 3 weken geen bruikbare zetel hadden (met 2 kleine kinderen) vinden de normaalste zaak van de wereld.

J

JD.

24-10-2022

0

Tafel

Verkoper bij Fonq weigert product retour te nemen. Fonq onderneemd geen actie en weigert geld retour te zenden als het product niet retour is genomen. Paarse krokodil houding. Waardeloos, hoop frustratie en zullen nu rechtelijke stappen gaan ondernemen. Fonq laat zien dat ze onwaardig zijn als platform bedrijf.

J

Jef

12-09-2022

0

Vuurtafel

Gangsters van het ergste soort. Op hun site stond duidelijk “ met veiligheidsglas” . Niet dus. Na drie dagen chatten en mailen, verklaren ze gewoon dat het een fout is op de site. Zuiver misleidende reclame. Gangsters van het ergste soort. Blijf daar weg. Koop daar nooit!

G

Gerwin Smeets

31-08-2022

0

Cognacglazen

Ik heb een bestelling gedaan die binnen 2 dagen geleverd zou worden. Nu 9 dagen later en nog niets ontvangen. Ondertussen meerdere keren gemaild (geen reactie op ontvangen van Fonq) en 2 keer gebeld. Het enige dat ze doen is een mail sturen naar de verkooppartner maar die reageert niet. Nu aangegeven mijn bestelling te willen annuleren maar ik moet wachten tot de verkooppartner reageert. Die uiteindelijk maar gebeld (hoewel ik in mijn ogen een overeenkomst ben aangegaan met Fonq en niet met de verkooppartner) en die blijkt op vakantie te zijn. Nu maar wachten wanneer ik mijn geld terugkrijg. Voor mijn geen Fonq meer.

A

Annet

09-08-2022

0

koffietafel maar beschimmelde kast ontvangen

Intussen bijna een maand geleden een volkomen verkeerd product geleverd gekregen. Ik ben zelfs niet in mogelijkheid om retour te zenden omdat het voorwerp zo groot is en ze zelfs niet de moeite hadden gedaan om het pakket in een doos te verzenden. Enkel in plastiek. Daarenboven bevat het toegestuurde artikel beschimmelde planken. Ik kan niet verplicht worden om dozen aan te kopen of verplaatsingskosten te betalen voor een niet-conforme levering. Dat is Europese wetgeving inzake consumentenbescherming. Nog steeds geen terugbetaling gehad. Ik bestel hier niet meer (en ik had voor 1600€ besteld dus ik ben geen kleine klant)

J

Joelle

29-07-2022

0

Niets

Vanavond op de site terechtgekomen, omdat ik de een fermantatiepot zoek. De resultaten zijn crimineel v.w.b. de prijs. Het gaat hier om een glazen pot met een speciaal dekseltje voor fermenteren. Ronduit idiote prijzen als je bedenkt wat een glazen pot kost en wat dan de prijs van zo'n dekseltje is. Dat ga ik echt niet kopen.

J

jolanda

15-06-2022

0

bbq

nooit meer. product is niet geleverd klantenservice doet niks om het voor elkaar te krijgen. geven de klant de schuld dat die niet een 2e dag even vrij voor de levering neemt terugbetaling duurt 2 weken ondanks dat er nog niks geleverd is

W

Wesley

25-05-2022

0

Barkruk

Fout in systeem, 1 product eenzijdig geannuleerd moet er nu 2 bestellen, hoe slim is dat van Fonq…

G

G. Blok

04-04-2022

0

Bureau

Gewoon super slechte service. Defecte producten, geen oplossingen en geen geld retour. Begrijp niet hoe ze hier mee wegkomen.

P

PB

17-02-2022

0

cadeaukaart

Een fonQ cadeaukaart gekozen als kerstpakket. Blijk de bon alleen geldig op bepaalde producten binnen het assortiment. Mijn tip is dan ook om hier absoluut geen cadeaukaart aan te schaffen.

N

Nick

27-01-2022

0