F&L Publishing

5.2

Bestellen

3.4

Service

5.1

Prijs

5.2

Levering

23.1%

Zou hier weer kopen

F&L Publishing

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. F&L Publishing of fnl.nl is een website waar je terecht kunt voor volop kwalitatief goede magazines. Je kunt er terecht voor bladen en abonnementen, cadeaubonnen, cadeaus en nog veel meer. Het is mooi om te zien hoe ze een online shop zijn. He tis een bedrijf wat magazines aanbiedt over computers, koken en ook fotografie of een ander mooi onderwerp. 
Ken je ze nog niet? Dan kun je het beste eerst de verschillende reviews en beoordelingen over hun lezen op NederlandReview. Vervolgens kun je hun site gaan bezoeken. 

Het is natuurlijk voor de personen welke wel bekend zijn met ze, om hun oordeel over F&L Publishing op onze site NederlandReview achter te laten.  


Over F&L Publishing

F&L Publishing is onderdeel van F&L Publishing Group B.V. Het is een van de grootste uitgevers van ons land. Al meer dan 20 jaar brengen ze de meest kwalitatieve tijdschriften op de markt welke inspelen op de nieuwste trends. 

Ze bieden tijdschriften aan welke voor iedereen zijn. Op F&L Publishing zie je een hele webshop met mooie tijdschriften over koken, computers en ook over fotografie en auto’s. Het is mogelijk om tijdschriften te vinden voor mannen en vrouwen, oud en jong. Voor iedereen is er wel wat moois om mee op de bank te gaan zitten. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. 

Je kunt de abonnementen ook cadeau geven. Er zijn volop kortingen en volop acties. Het is natuurlijk mooi om een cadeaubon aan iemand te schenken.  

Ook zijn er speciale uitgaven van de speciale onderwerpen. Webdesign, bookazines, gebundelde magazines, photoshop en ook kook cursussen. Het is mooi om te zien allemaal. De prijzen van de magazines lopen uiteen, waardoor er ook op dit gebied voor iedereen wel wat moois is.  
Diensten van F&L Publishing

F&L Publishing biedt de mooiste magazines aan over auto’s, een heerlijke maaltijd maken en natuurlijk ook over computers en tal van andere onderwerpen. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende opties en mogelijkheden om een mooie tijd te hebben. 


Klachten, tips en complimenten over F&L Publishing

Ben je ergens niet tevreden over? Dan is het goed om te zien wat er allemaal mogelijk is. Dien je klacht op een goede manier in en ontdek hoe het wordt opgelost.

Laat vervolgens je mening op NederlandReview achter over F&L Publishing. 


Heb jij ervaring met F&L Publishing?

Kies jij er ook voor om je mening te delen? Durf je dat? Het kan allemaal op NederlandReview. Hier verzamelen we namelijk vele meningen en beoordelingen plUS-Reviews van mensen over bedrijven. Het kan hier! Doe het gewoon! 


Wat anderen van dit bedrijf vinden. F&L Publishing of fnl.nl is een website waar je terecht kunt voor volop kwalitatief goede magazines. Lees ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

iCreate abonnement

F&L Media haalt zomaar het abonnementsgeld af van je rekening zonder eerst nog een verwittiging te sturen. Als je dan het abonnement wil stoppen ben je te laat en hang je weer vast voor een jaar. Dit aankaarten heeft geen nut, er wordt gewoon een aanmaningsbrief gestuurd via een incassobureau. Ze zullen dan verwonderd zijn dat geen mens nog een 'papieren' tijdschrift wil ... Onmenselijk bedrijf ...

S

Scheltens

27-02-2023

0

Historisch nieuwsblad

Mijn abonnement is voor 5 nummers ruim 5 euro duurder dan 5 losse nummers in de winkel. Navraag leverde op: ' ja, dat klopt'. Bizar! Nog nooit meegemaakt.

I

Ingrid

10-12-2021

0

20 stuks c’t voor 80 euro

Bij de bestelling op 7 november 2019 in de webshop van F+L stond volgens mij niet aangegeven dat ik een abonnement kocht. Voor mij waren het 20 magazines voor 80 euro die ik per iDeal betaald heb en daarna klaar. Op 18 november 2021 was er zo maar 32 euro van mijn bankrekening afgeschreven door F+L media voor een half jaar c’t. Ik heb hen nooit toestemming gegeven voor een doorlopende incasso dus gestorneerd. Krijg ik een betalingsherinnering per e-mail met dreigement van 7,50 verhoging als ik niet binnen 10 dagen betaal. Uitgelegd dat het eenmalig om 20 stuks ging maar nee, volgens hen had ik een abonnement genomen wat stilzwijgend verlengd is. Zij verwijzen naar de wet van Dam waar heea over langlopende abonnementen in staat. Mijn ‘abonnement’ gelijk opgezegd maar moet nog voor drie maanden (1 magazine) 12,80 betalen. Gelijk overgemaakt, ik wil met dit bedrijf nooit meer wat te maken hebben! Pas op en lees en bewaar de algemene voorwaarden goed bij het kopen in de webshop!

D

D. van Vuure

29-11-2021

0

Gardeners' World Magazine

Het Magazine is fantastisch maar F&L Publishing is een zeer klantonvriendelijk en oneerlijk bedrijf, dat de eigen voorwaarden niet nakomt. Mijn jaarabonnement op Gardeners' World Magazine is vorig jaar in december ingegaan. Ik heb het abonnement keurig 3 maanden voor het aflopen van dat jaar opgezegd. In het begin van het afgelopen jaar is de uitgeverij over gegaan van 10 nummers per jaar, naar 12 nummers per jaar. Nu willen ze mijn abonnement 2 maanden eerder stoppen, omdat ik dan 10 nummers heb ontvangen. Maar ik heb een jaarabonnement, dus ik heb gewoon recht op een jaar lang Gardeners' World. Ik ben een abonnement van een jaar aangegaan en niet van 10 nummers. Ik heb hier met hen contact over gehad, maar ze blijven stug volharden in hun gelijk. Op dit moment reageren ze helemaal niet meer. Gardeners' World zou eigenlijk een andere partij moeten zoeken, want ik moet ervoor waken om er geen hekel aan te krijgen, alleen maar door toedoen van zo'n slechte partij als F&L Publishing. Ik zou iedereen aanraden om niet op een aanbieding van F&L in te gaan. Voor iets meer geld koop je het magazine van je wens in de winkel (en steun je je lokale ondernemer in plaats van zo'n onbetrouwbare partij als F&L).

A

A. Rozenbroek

17-09-2021

1

Icreate

Nummer 123 Icreate besteld en betaald. Blad kwam maar niet. Lag wel al in de winkel. Gebeld met klantenservice. Het blad was uitverkocht!!! Waardeloos. Krijg nu m’n geld teruggestort. Zeer klantonvriendelijk bedrijf. Daarbij duurde het 5 minuten voordat iemand de telefoon opnam.

V

Van de weerdt

13-11-2020

0

Autoreview, prachtig blad. F&L media: Waardeloos bedrijf

Mijn abonnement opgezegd, krijg ik van een medewerker een mail dat alles goed gegaan is en spijtig dat men mij ziet gaan. Vervolgens maanden later ontvang ik een mailtje of ik EUR 5,83 kan overmaken, zonder specificatie of factuur. Krijg ik als reden dat ik een maand (1 nummer) betalen moet. Een nummer kost EUR 4,39! Vervolgens ontvang ik kort erop meteen een tweede aanmaning... F&L Media mag wat mij betreft gewoon weer ophouden met bestaan!

P

Paul

09-04-2019

0

afzetters

Nadat ik men abo had betaald heb ik 3maanden moeten wachten alvorens ook maar men 1e tijdschrift te ontvangen. Ook gingen hier al een aantal mails aan vooraf. Zonder die mails had ik waarschijnlijk nooit een magazine aangekregen. Nu sturen ze me plots een mail om voor het volgende jaar te betalen. Dat wil ik natuurlijk niet, na zoveel zever... Wel nu moet ik nog betalen omdat ik te laat ben om men opzeg te doen. Zij mogen 3maanden te laat zijn, maar ik zelfs niet 1 dag!

N

Nina Somers

31-08-2018

0

Opzegpraktijken van F&L (2)

Ik heb precies dezelfde ervaring als klager Poul. Ik heb opgezegd na ruim 1,5 jaar. Ook ik moest € 6 administratiekosten betalen voor het opzeggen en voor alle reeds in het tweede jaar ontvangen nummers moest ik een bedrag bijbetalen omdat het ineens losse nummers werden. Bovendien kreeg ik geen geld terug voor de nummers die ik niet meer zou ontvangen, maar wel vooruit had betaald. Dit mag helemaal niet volgens de wet en het staat ook niet in de Algemene Voorwaarden van F&L. Ik raad iedereen met deze ervaring aan te klagen bij de Consuwijzer www.consuwijzer.nl Als er veel klachten over deze praktijken van F&L binnen komen gaat de Consuwijzer (dat is de Consumentenautoriteit van de overheid) hier maatregelen tegen nemen.

A

Annietew

28-11-2017

0

Opzegpraktijken van F&L

Onlangs na vele jaren abonnement op CT magazine opgezegd. F&L vind dit een tussentijdse opzegging, maar dat kan niet, want er is als het abonnement langer dan een jaar loopt, is het op ieder moment opzegbaar. Met hun redenering dat het tussentijds wordt opgezegd, komt de melding dat de nog af te nemen nummers tegen winkelprijs worden geleverd en dat er 6 euro adminstratiekosten in rekening worden gebracht. Beide zijn natuurlijk niet terecht en het laatste mag gewoon niet eens. Na een boel mailtjes waarop alleen maar stug volhardend wordt gereageerd is de situatie nu dat ik de twee nummers tegen aboprijs hebt betaalt en men doodleuk meldt dat als ik ik de laatste € 7,90 niet betaal, ik die nummers niet krijg. Kortom, ik kan iedereen alleen maar aanraden om met deze club niet in zee te gaan. De dank voor ongeveer 15 jaar abonneeschap is dat je bestolen wordt als je opzegt. Ik heb F&L alle kans gegeven om het netjes op te lossen, maar dat gebeurd niet, is men niet van plan.

P

Poul

09-11-2017

0

matig

Als kado ontvangen en ivm met een verhuizing tijdig een adreswijziging doorgegeven maar na 2 keer melden lijkt die niet door te komen. Er wordt beloofd het blad na te sturen maar dat gebeurd niet en nu wordt er niet meer gereageerd op mijn emails. Slechte service.

G

Guido van Lammeren

25-06-2017

0

Tijdschrijften voor het gezin, korting online

Toevallig zitten er een paar tijdschriften die wij met het gezin graag lezen bij dezelfde uitgever hier. Ik houd veel van de kennisbladen met geschiedenis en mijn man vindt natuurlijk de autobladen erg leuk. Als je via de website van F&L Publishing bestelt, krijg je vaak veel korting.

L

Laura van Es

10-12-2016

0

Cadeaubon van F & L Publishing

Bij toeval op de website van F & L Publishing terecht gekomen. Heb hier een leuk cadeauabonnement gekocht. Deze geef ik aan mijn moeder cadeau. Leuke magazines in verschillende categorieën. Vooral veel kookmagazines.

M

Mirella

05-09-2016

0

Leuke tijdschriften bij F&L Publishing Group

Onlangs zat ik wat te surfen op het internet en kwam ik terecht bij F&L Publishing Group. Ik had hier zelf nog nooit van gehoord, maar de tijdschriften die ze aanboden leken mij bijzonder interessant. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb er een aantal besteld. En dat was een goede keuze. De tijdschriften zijn leuk en ook nog eens bijzonder informatief. Ik ga er vast en zeker vaker bestellen.

P

P. Andes

11-07-2016

0