Epicgear.nl

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Epicgear.nl

Ben je op zoek naar wintersport- en/of fietsaccessoires? Dan is Epicgear.nl wellicht een interessant bedrijf voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief en onafhankelijk geschreven.


Wat is Epicgear.nl?


Via Epicgear.nl kun je fiets- en wintersportaccessoires bestellen. Het bedrijf is ooit opgestart door mensen met een enorme passie voor intensief sporten. Ze vinden dat iedereen die op intensieve wijze sport, recht heeft op een goede uitrusting. Er wordt altijd gekeken naar producten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Er worden lage prijzen gegarandeerd en ze stellen louter kwalitatieve items te verkopen. Vragen, opmerkingen en feedback zijn van harte welkom. De klantenservice is op werkdagen van 10:00 tot 18:00 uur te bereiken. Je kunt telefonisch contact opnemen via telefoonnummer +31 630238131. Een andere optie is om een mail te sturen naar info@epicgear.nl. Iedere e-mail wordt volgens dit bedrijf binnen een werkdag beantwoord.


Bestellen en betalen


Er kan binnen een aantal stappen besteld worden. Een bestelling kan gedaan worden als gast of geregistreerde gebruiker. Als je een klantaccount aanmaakt kan dit een aantal voordelen met zich meebrengen. Er wordt aangegeven dat er veilig betaald kan worden. Betalingen kunnen op meerdere manieren verricht worden. Een aantal van de betaalmethodes zijn iDEAL, creditcard, Bancontact en Sofort.


Verzenden en retourneren


Bij een minimale bestelwaarde van € 20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Onder dat bedrag zijn de kosten voor verzending € 4,95. Onder het motto ‘niet goed, geld terug, wel zo fijn’ kunnen artikelen geretourneerd worden. De retourtermijn is vastgesteld op 14 dagen. In deze fase kan een artikel gratis teruggestuurd worden. Je hoeft dan geen reden voor de annulering door te geven. Na het aanmelden van een retour heb je twee weken de tijd om iets terug te sturen. Je kunt binnen 14 dagen het orderbedrag op je bankrekening verwachten. Het is voor de terugbetaling wel van belang dat je aan alle retourvoorwaarden voldoet. Zorg dus dat je zorgvuldig met het product omspringt. Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan kan er waardevermindering toegepast worden.


Klachten


Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Soms wil je daar zelfs een klacht over indienen. Klachten worden afgehandeld volgens een speciale klachtenprocedure. Het verzoek is om klachten te mailen naar info@epicgear.nl. Er wordt dan getracht een passende oplossing te vinden. Soms wordt er iets voorgesteld waar jij je niet in kunt vinden. Er ontstaat dan een geschil welke vatbaar is voor de geschillenregeling. Er kan dan bemiddeld worden via de Stichting WebwinkelKeur. Sinds een aantal jaar is het ook mogelijk om klachten te deponeren bij het platform van de Europese Unie of Europese Commissie.


Privacy


Er wordt waarde gehecht aan de privacy van gebruikers. Er is zelfs een speciaal privacy beleid van kracht. Dit is te lezen in een privacyverklaring. Hierin wordt vermeld welke persoonsgegevens er verwerkt worden. Ze geven aan dat informatie gebruikt wordt voor het verlenen van hun diensten en verkoop van producten. Deze gegevens worden niet door derde partijen gebruikt.


Klantervaringen


Ben je klant bij Epicgear.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Wat heb jij hier besteld? Hoe heb je het bestelproces en service ervaren? Ga je hier in de toekomst vaker een bestelling doen? We waarderen het als jij je visie deelt via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat NederlandReview objectief en onafhankelijk kan blijven.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)