NederlandReview

  Ervaringen Drogistgigant

  Helaas: Drogistgigant bestaat niet meer. Lees hier hoe deze winkel werd beoordeeld!

  Wat vinden anderen van Drogistgigant? Op onze website NederlandReview is het mogelijk te zien wat anderen van Drogistgigant vinden. Op de website van Drogistgigant is het mogelijk om verschillende artikelen en producten te bestellen. Drogistgigant is een online drogisterij, online dierenwinkel, online reformwinkel en een online seksshop in een. Het is goed om te zien welke verschillende producten er allemaal te verkrijgen zijn op de website van Drogistgigant. Je kunt er gemakkelijk zoeken naar een product en het dan via de website bestellen. Het maakt niet uit wat je nodig hebt of hoe laat het is om je bestelling te plaatsen.

  ONLINE SHOP FAILS! | DEEL 2

  Over Drogistgigant

  Drogistgigant is een bedrijf welke in de plaats Strijen is gevestigd. Ze hebben een ruim assortiment aan producten van bekende merken welke ze online aanbieden en verkopen. De productgroepen zijn onder te brengen in:
  - Drogisterij producten
  - Dierenwinkel producten
  - Seksshop artikelen
  - Reformwinkel producten

  Wat ze van groot belang vinden is een snelle bezorging. Als je vandaag voor 21 uur een bestelling plaatst dan wordt het nog de volgende dag bij je bezorgd. Ook zijn alle bezorgingen vanaf 30 euro helemaal gratis. Voor alle bestellingen geldt een bedenktijd van 14 dagen. Natuurlijk zorgen ze voor een veilige online omgeving waardoor je onbezorgd kunt shoppen op hun website.

  De diensten van Drogistgigant

  Drogistgigant heeft een ruim assortiment van producten. Producten welk je in een seksshop, reformwinkel, dierenwinkel of drogisterij kunt aantreffen. Denk hierbij aan hondenvoer, kattenvoer, seksspeeltjes, scheermesjes, sportvoeding, tandpasta, haarverf, massage olie, condooms of deodorant. Er zijn volop verschillende producten welke je kunt kopen op de website van Drogistgigant. Natuurlijk worden de producten zo snel mogelijk vanuit voorraad geleverd. Ook zijn de prijzen goed te noemen. Daarnaast is het tevens mogelijk om alle bekende merken te bestellen via de webshop.

  Klachten of tips over Drogistgigant

  Het is altijd mogelijk dat er iets misgaat. Misschien komt een bestelling niet op tijd aan of is er iets niet goed verzonden. Heel soms is het mogelijk dat de bestelling beschadigd is of kapot in de verpakking. Natuurlijk is dit niet de bedoeling. Het is dan belangrij om direct contact op te nemen met Drogistgigant. Via de website kan dit, per mail en ook per post. Hierna is het natuurlijk belangrijk dat het probleem snel opgelost wordt. Afhankelijk hiervan kan een klacht zelfs positief uitpakken in de beoordeling van het bedrijf.

  Wat vind jij van Drogistgigant?

  Heb jij al eens een bestelling geplaatst via de website van Drogistgigant? Dan zijn wij benieuwd naar je beoordeling. Je kunt op NederlandReview je ervaring delen met anderen en zo ervoor zorgen dat anderen snel een goed oordeel kunnenvormen over Drogistgigant.

  Wat vindt Nederland van drogistgigant? Lees ervaringen bij NederlandReview. Afvallen, natuurproducten, zwanger of een cadeau? Weet wat u koopt en lees eerst beoordelingen!

  Drogistgigant
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Drogistgigant

  Uw beoordeling

  dag te laat geleverd...

  Ze zeggen vandaag besteld morgen geleverd, maar in mijn geval werkte dat dus niet zo. Ik belde de dag erna na, omdat ik dus niets had gehoord. En ja, toen gingen ze het dus pas opsturen. Lekker dan, een dag te laat dus! Wel netjes verpakt en alles, maar de levering viel me tegen. Want ik koos juist voor drogistgigant omdat zij snel zouden leveren...

  Door: Driessen11-11-2015
  Lorette vermeulen08-12-2015

  Van deze morgen ben ik aan het proberen te bestellen, doch de betaling lukt niet, zowel met bankcontact als niet met PayPal, het artikel koste deze morgen € 12.20 De praktijken die zij hanteren zijn ondermaats, want nu ik op hun website kijk, is ineens de prijs verhoogd naar €29.90.....bedrieglijke praktijken Zij beweren te reageren binnen de 4 uur, ook leugens ze geven op geen enkele mail feedback ! ! !

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  geheim

  wat ik vooral zo handig vind aan drogistgigant is dat niemand ziet wat je koopt. vooral voor seksartikelen vind ik dat heel prettig, maar eigenlijk ook voor sommige medicijnen. niemand hoeft toch te weten dat ik aan de diarree ben!! ik koop dat dus allemaal lekker online nu en niemand die me ziet.

  Door: t. b. 28-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Drogistgigant een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Drogistgigant. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Drogistgigant actief?

  Drogistgigant is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Drogistgigant gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.