DriversOnly (theorie.nl)

7.6

Bestellen

6.8

Service

7.6

Prijs

8

Levering

80%

Zou hier weer kopen

DriversOnly (theorie.nl)

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. DriversOnly is een organisatie waar je kunt oefenen met de theorie examens. Het is mogelijk om via het internet meer dan 10 miljoen theorie examens te vinden van de laatste jaren. Het is daarmee gemakkelijk om bij deze online opleidingen een test te doen en om zo de kansen van slagen bij het theorie examen te verhogen. Het helpt je dus om sneller te slagen en zo geld te besparen op de kosten van de examens. 


Over DriversOnly 

De online opleidingen via DriversOnly zijn er al sinds 2001. Het is de grootste site met een verzameling van meer dan 10 miljoen theorie-examens van de laatste vijftien jaar. De site is het ook waar je een theorie certificaat kunt halen voor je auto, de motor of de bromfiets of scooter. Je kunt volop theorie leren op de site en daarnaast ook nog eens ongelimiteerd de theorie examens gaan doen. De module maakt het je mogelijk om de zaken op een gemakkelijke, goedkope en overzichtelijke manier te leren. Het is allemaal afgestemd op het CBR (Centraal bureau rijvaardigheid). Je krijgt na afloop van ieder examen een volledige analyse van de eventuele fouten en wat je nog kunt verbeteren. Ook zal je direct zien of je geslaagd  bent of gezakt.  
Er zijn maandelijks 50.000 mensen die hun theorie-examen willen halen in de CBR vestigingen in het land. De helft hiervan zakt. Het is dus blijkbaar iets wat er niet goed gaat met het leren van de stof. Met het internet is er een perfecte manier om te leren voor het theorie examen. Ook lijkt het examen precies op die van de praktijk bij het CBR. Geweldig dus. 


Het werkt erg gemakkelijk. Alle mogelijke vragen welke er op het examen gesteld kunnen worden zijn verwerkt in de database van driversonly.nl. Het is mogelijk om met een proefversie te starten. Je kunt een proefexamen doen bij de betaalde versie. Het is mogelijk om te oefenen en om te zien wat je goed en fout hebt gehad. 


De site wordt continu ge-update trouwens. Je maakt dus een recent en goede online test.   


Diensten van DriversOnly 

De diensten van deze site zijn natuurlijk het helpen en voorbereiden van jou en anderen op het CBR theorie examen. Je kunt dit examen doen voor de brommer, de auto en ook voor de motor. 


 


Klachten, tips en complimenten over DriversOnly 

Het i s zo, dat deze site is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Het is gemakkelijk om hier gebruik van te maken mocht je er niet samen uitkomen bij een klacht.  


Heb jij ervaring met DriversOnly 

Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


 


Lees hier de ervaringen en reviews van klanten van DriversOnly. Haal je hier sneller je CBR theorie-examen en rijbewijs voor auto, motor of brommer?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

6 mei van luchthaven Cjania

Voordat de gedeelde taxi waren w al een uur verder. een maal ind e taxi bleek dat sommigen naar Rhetymnon moesten en niet naar Chaia, zoals ik en nog 2 anderen. We moesten overstappen in een ander taxibusje. Tot overmaat van ramp zette de chauffeur mij bij het verkeerde hotel af, met een naam die er op leek (hotel Alanis ipv het Arkadi hotel). Ik had dat niet in de gaten omdat de chauffeur wat verderop stopte en hij al was weggereden toen ik bij het hotel was. Dus moest ik nog een aanvullende taxi nemen of een kwartier lopen. Met een zere knie had ik geen andere keuze dan nog eens 7 euro aan een taxi te besteden. Dan was een privetaxi bij de luchthaven veel sneller en goedkoper geweest. Ik boek dus nooit meer via Tender (of Cheap taxi's)! Mieneke Pouwelse

W

Willemina pouwelse

26-05-2019

0

driversonly is theorie.nl

Bestaat driversonly nog? Want ik kom niet meer op die site. Wordt nu doorgelinkt naar theorie.nl!

P

Peter

01-05-2017

0

Driversonly echt nodig om te slagen voor theorie examen

ik ben gewoon echt niet goed in leren dus ik heb Driversonly echt nodig gehad om te slagen voor mijn theorie eindelijk geslaagd! nu kan het echte werk beginnen!

B

Bas van Ditmarsch

10-12-2016

0

Prima site

Heb een week lang geoefend voor iets van 10 euro en ben geslaagd. Doet wat het beloofd.

R

Rick

15-05-2016

0

Theorie gehaald dankzij DriversOnly

Al een tijdje geleden gestart met rijles, maar moest noodgedwongen stoppen, omdat ik mijn theorie nog niet had. Was al 4 keer gezakt... Bij DriversOnly eindeloos examens geoefend en nu dan eindelijk geslaagd. Bedankt!

M

Mark P.

01-04-2016

0