DmLights

7.3

Bestellen

7.8

Service

6.2

Prijs

7.8

Levering

88.9%

Zou hier weer kopen

DmLights

Heeft u onlangs verlichting willen kopen maar u was gewoonweg te lui om naar de winkel te gaan? DmLights biedt u hier de mogelijkheid aan. Maar wat zijn uw gedachten hierover? 

Of misschien interessanter, wat denken andere consumenten over verlichting van dit bedrijf? Wij als NederlandReview zetten deze gedachtes/bevindingen van consumenten op onze website waarbij zij al contact hebben ondernomen met dit bedrijf. Wij zijn een onafhankelijk platform waar zoals gezegd de consumenten hun bevindingen/meningen over een bepaald bedrijf kunnen uiten. Dit heeft als bedoeling om andere consumenten te laten lezen zodat ze een beeld krijgen van DmLights. Wij zouden dan ook graag uw eigen ervaringen met dit bedrijf willen horen zodat we samen kunnen werken aan een heldere informatiebron voor consumenten die hier weinig over weten en hierbij laten zien of DmLights een goed bedrijf is.


Over DmLights

Wat Dmlights nou allemaal inhoud en wat het doet gaan we nu uitleggen.Dmlights is opgericht in het jaar 1979. Dit is gedaan door de heer Paul De Meutter. Zo weet u zeker dat dit bedrijf vele jaren ervaring heeft en weet wat het doet. Hij was in die tijd van oprichting gefocust op elektricien-installateur. Dit heeft enorm succes gehad en het bedrijf heeft hierdoor een enorme groei gemaakt. Zo heeft het een jaarlijkse groei weten te bereiken van 40% tot 60%. Dit heeft wederom ook gezorgd voor de publiciteit. Maar de vraag bleef maar stijgen waardoor het personeel verhoogd moest worden. Dit is dan ook gedaan en sinds een jaar of 10 geleden is de eerste webshop verschenen van dit bedrijf. De zoon van de heer Meutter zag hier potentie in en heeft het weten te bereiken. De gedachtes hiervoor waren niet erg positief en men zag het niet veel zitten. Toch heeft dit een groot succes gehad die vandaag de dag nog geldt. Zo is vandaag de dag DmLights een van de werelds grootste online shops voor verlichting. 


Diensten van DmLights

Maar wat verkoopt DmLights? Zo worden er meer dan 44.000 verschillende producten verkocht met ruim 88 verschillende kwaliteitsmerken waardoor u altijd wel iets kunt vinden. In de webshop heeft u een ruime keuzen aan artikelen en kunt u altijd zoeken als u het niet kunt vinden. Van allerlei binnenverlichtingen tot buitenverlichtingen, Ledverlichtingen of installatiemateriaal, u kunt het allemaal opnoemen. Bovendien maakt DmLights het ook mogelijk om een eigen virtuele huis te ontwerpen. Met de functie 3D-planner kunt u een 3D-design maken waarin u de kamers kunt creëren en eventueel meubels of verlichting kunt neerzetten.  


Klachten

Voor eventuele vragen of klachten kunt u altijd terecht bij dit bedrijf. De medewerkers zijn bereikbaar op weekdagen tussen 09:00-12:00 uur en 13:30–17:00 uur. Wilt u liever een mail sturen dan een telefoongesprek? Dan is dit ook mogelijk. Natuurlijk kunt u altijd even langs komen op het adres dat in de website beschreven staat.

Heeft u weleens een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? Graag zouden we hier meer over willen weten over uw eigen ervaring en mening.


Ervaringen van klanten die u voorgingen! Weet waar u bestelt en lees eerst beoordelingen bij NederlandReview - duizenden onafhankelijke ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Hanglamp

Geweldige zaak met fantastische after-sales. Toen mijn glazen lampenkap -ondanks grote voorzichtigheid- stuk ging, heeft DMlights gezorgd voor een nieuwe, zonder extra kosten. Ook de levering steeds perfect en snel. Ik ben een dankbare DMlightsklant en heb er inmiddels vaker gekocht.

J

José van Mechelen

10-08-2023

0forum

lampen

Slechte ervaring. Retour van dure lampjes was niet mogelijk. Zeker niet bestellen.

L

Lisanne

16-02-2023

0forum

Mooie producten, retouneren is ook geen probleem

Mooie producten, snel geleverd. De volgende keer koop ik hier weer. ps. het is vaak moeilijk een lamp te beoordelen op een plaatje op internet. Kan vaak anders in je huiskamer staan dan je (vanaf het plaatje) bedacht had. Maar op internet is het wel goedkoper. Is mij ook overkomen, gelukkig doen ze niet moeilijk over retourneren, dat gaat makkelijk, vooral bij een wat duurdere aankoop heb je daar geen kosten aan.

V

Victor

23-11-2017

0forum

Geen enkel gevoel voor urgentie

15 november geleden urgente bestelling geplaatst voor inbouwlamp met inbouwdoos. Meerdere malen contact gehad met de helpdesk omdat het urgent is. Bestelling gesplitst om te voorkomen dat het vertraging op zou lopen. Leverancier zou de inbouwdozen met express zending DHL verzorgen. 20 november nog niets ontvangen. Horen we vandaag 21 november notabene dat de levering van de inbouw is tegengehouden omdat order niet compleet is. Dit bedrijf heeft geen enkel gevoel voor urgentie. Onze metselactiviteit is vertraagd vanwege het wachten op deze inbouwdozen.

M

M Timmermans

21-11-2017

0forum

Retouneren zonder zeuren

Lamp gekocht (was geen goedkope lamp!) maar eenmaal aangesloten gaf hij toch niet het gewenste lichteffect dat ik ervan verwacht had. Maar zonder morren is mijn lamp weer teruggenomen door dm-lights. Omdat dit zo makkelijk ging ben ik bij ze verder gaan kijken en daarna trouwens wel de juiste lamp gevonden. Happy! ;-)

Q

Quintijn

10-05-2017

0forum

Prachtige lampen, uitgebreide informatie

Prachtige lampen besteld bij DmLights. Wij waren op zoek naar een bijzondere vloerlamp en die vonden we bij DMLights. In het echt nog mooier dan op de foto. Levering was zeer snel, verpakking uitstekend. Wat ik ook vooral erg prettig vind aan DMLights is de uitgebreide informatie op de website. Voor ons was dat heel belangrijk en dat heeft onze keuze zeker beïnvloed!

C

C.

31-01-2017

0forum

3d planner is wel tof

Ik heb nog nooit zoiets gezien. Maar voordat je iets koopt moet je ff de 3d planner gebruiken. Dan kun je dus zien hoe het licht in je huis valt enzo. Best wel tof. Ik had mijn lamp trouwens in een paar dagen thuis en in 1 stuk ook dus dat was ok.

L

Lammers

16-11-2016

0forum

Hoge kwaliteit gaat lang mee

Oke, dit is niet de allergoedkoopste winkel ooit voor verlichting, maar als je kwaliteit wil, zeker als het om lampen gaat, dan is verlichting gewoon duurder. De kwaliteit is goed, heb een paar keer iets gekocht hier nu en niks is nog kapot. Nou, dat is wel anders met die prullen die ik bij de Ikea heb gekocht, al was dat wel goedkoper, als het zo kort meegaat, is het duurkoop. En ze hebben hier bij dmlights ook veel mooiere en stevigere lampen. Ik ben om!

P

Peter

25-08-2016

0forum

Topproducten

Ze hebben hier hele goede stabiele en weerbestendige tuinverlichting, normaal willen ze nog wel eens kapot gaan door een storm maar deze staan er al ruim anderhalf jaar! Top product!

R

Renske

06-05-2016

0forum