NederlandReview

  Ervaringen Directlampen.nl

  Bent u opzoek naar mooie verlichting voor in uw huis of in de tuin, of voor uw werkplaats? Directlampen.nl kan u daarbij helpen. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder een product hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. Dit keer gaat het om het bedrijf Directlampen.nl
  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop van Directlampen.nl

  Bij dit bedrijf kunt u verlichting kopen bijvoorbeeld: hanglampen, vloerlampen, wandlampen. Plafondlampen, spots, lichtbronnen en tafellampen. De reviews op de website van NederlandReview gaan voornamelijk over de medewerkers, producten, bezorgtijd etc.

  Wij zijn een onafhankelijk platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige klanten van dit bedrijf een beter beeld krijgen over hoe betrouwbaar ze zijn en of ze hun werk goed doen. Wij horen graag uw mening over Directlampen.nl zodat we samen de consumenten kunnen helpen die verlichting willen kopen.

  Over Directlampen.nl

  Met een enorme passie voor licht en verlichting bouwt Directlampen.nl aan webwinkel voor de jonge moderne consument. Inmiddels hebben ze meer dan twintig jaar ervaring met verlichting en licht. Ook hebben ze de markt voor consumentenverlichting zien veranderen. De jonge consument wil graag online shoppen en gebruik maken van de optimale service. Denk aan levering en betalingsgemak. Met het team van jonge enthousiaste werknemers willen ze graag inspelen op die wens. En dit wordt gedaan met veel plezier.

  Directlampen.nl TV reclame 2017 : Het licht uit?

  Diensten

  Wat doet Directlampen.nl nu eigenlijk? Directlampen.nl biedt een uitgebreide collectie verlichting, alle mogelijke stijlen zijn denkbaar. Alleen met zorg geselecteerde merken zijn gekozen.

  Met een unieke servicegraad maken zij het online shoppen zo eenvoudig mogelijk. Alle producten worden binnen 24 uur gratis verzonden. Mocht je aankoop je niet bevallen, dan kan je deze geheel kosteloos retour zenden. Wil je liever achteraf betalen? Ook dat is mogelijk! Wil je daarnaast persoonlijk advies en de collectie van Directlampen.nl bekijken? Dan kan je hun showroom bezoeken in Veenendaal. Dagelijks wordt hun collectie aangevuld met de nieuwste modellen. Teven bezoeken ze regelmatig grote beurzen over de hele wereld. Want zij doen er alles aan om jou te verassen met hun collectie! Zo wordt je een handje geholpen bij het creëren van de juiste sfeer in je interieur.

  Klachten

  Heb je advies nodig bij de aankoop van een lichtbron, of heb je een vraag over iets anders en staat uw vraag niet bij de veel gestelde vragen?

  Dan kan je gratis hun klantenservicenummer 0800 - 5008 bellen. Je kunt ze ook bereiken via het nummer van de showroom in Veenendaal 0318 – 56 11 60. Op elke werkdag van 09:00 – 17:00 uur.
  Tevens kunt u hen ook bereiken via de mail info@directlampen.nl

  Heeft u ooit een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan Directlampen.nl? Hoe was dan uw ervaring met het omgaan van de klantenservice en werd u snel geholpen? Verliep alles naar wens? Laat een reactie achter voor de consumenten die in de toekomst dan een beter beeld hebben van dit bedrijf.

  Zijn de lampen bij directlampen.nl goedkoop? Lees wat andere Nederlanders hiervan vinden. Lees beoordelingen op NederlandReview

  Directlampen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.2
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Directlampen.nl

  Uw beoordeling

  Tafellamp

  Na levering van de lamp bleek de schakelaar niet te werken. Lamp terug gestuurd en 2 dagen later werd een vervangende lamp gestuurd. Echter bleek dit precies de zelfde lamp te zijn met nog steeds een defecte schakelaar. Nu maar zelf een nieuwe schakelaar gekocht bij de bouwmarkt en gemonteerd.

  Door: Richard06-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Eetkamerlamp steinhauer

  3 oktober een lamp besteld werd keurig de andere dag geleverd.
  20 oktober een ongelukje gehad met de trapleer en een glazen kap gebroken. De zaak gebeld om een nieuwe kap te bestellen. Nooit gedacht dit is service en hoef ik niet te betalen. Jullie krijgen van mij een 10 waar vind je zo’n service nog. Bedankt

  Door: C.Klapper20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hanglampen bij de eetkamer

  Set hanglampen nodig voor nieuwe eetkamer. Wij hebben bij Directlampen een mooie industriële set gevonden met koper. Meteen besteld en nu ze zijn geleverd blijken ze eigenlijk nog mooier dan op de foto. De kleur komt veel beter uit in het echt. Ze hebben veel keuze!

  Door: G. K02-01-2017
  C.Klapper20-10-2020

  3 oktober een lamp besteld met 3 glazen kappen, alles keurig geleverd.Op 20 oktober een ongelukje gehad met de trapleer tegen een glazen bol. Ik heb de zaak gebeld om een nieuwe kap te bestellen, deze werd gratis geleverd, is dat service of niet, van mij krijgen jullie een tien. Bedankt voor deze goede service

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Uitgebreide collectie, snelle nette levering, keurige service.

  Uitgebreide collectie, snelle nette levering, keurige service.

  Door: Thomas31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Prima lampen

  Snel gekocht, prima verpakt (zodat tie heel blijft) en snel geleverd. Even een review hier schrijven want ook wel eens een lamp gekocht bij een ander via internet en dat ging niet zo vlotjes. Wat ik ook goed van ze vind is dat ze goede fotos laten zien van hoe het staat, want een lamp kan nogal eens er anders uitzien (of ander licht geven) dan je in eerste instantie op het plaatje ziet.

  Door: Don24-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Directlampen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Directlampen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Directlampen.nl actief?

  Directlampen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Directlampen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.