Denim Plus

8

Bestellen

8

Service

8.7

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Denim Plus

Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site. 


Over Denimplus.nl

Het bedrijf richt zich met name op de laagste prijs. Ze hebben zelfs een laagste prijs garantie. Nergens anders kun je de producten goedkoper krijgen. Mocht het toch zo zijn, dan krijg je een coupon van het verschil. Natuurlijk geldt deze garantie niet voor tijdelijke aanbiedingen en uitverkoop artikelen. 


Het bedrijf heeft een persoonlijke klantenservice welke je dagelijks van 10 uur tot 17:30 kunt benaderen via Skype en via de telefoon. Ook kun je ze een mail sturen. Een mail wordt in de regel binnen 30 minuten beantwoord.  
Wanneer je de producten voor 16 uur bestelt dan zal je ze de volgende dag in huis hebben. Vanaf 100 euro is de verzending helemaal gratis. Natuurlijk heb je het recht om de artikelen binnen 14 dagen weer terug te sturen of te ruilen.  


Diensten van Denimplus.nl

Ze hebben een ruim aanbod van verschillende kleding. Het gaat onder andere om de categorieën:
•    Heren
•    Merken
•    Dames


Klachten, tips en complimenten over Denimplus.nl

Wanneer je een klacht hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Ze zullen je dan zo goed als mogelijk helpen om een oplossing te vinden.


Heb jij ervaring met Denimplus.nl? 

NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht! 


Lees hier de ervaringen van klanten van Denim Plus. Hoe is de service: doen ze aan gratis verzending, wat zijn de aanbiedingen en kun je gratis retourneren?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Stapeltje jeans in de aanbieding

ik draag alleen maar jeans. en zoek dus altijd dealtjes met jeans. bij denim plus koop ik geregeld een nieuw stapeltje lievelingsbroeken, er is vaak een leuke aanbieding waar ik dan graag gebruik van maak. Levering altijd op orde en ik heb nooit iets hoeven ruilen.

A

Annemije

10-12-2016

0forum

Jeans kopen

Denim Plus heeft goed aanbod. De website heeft wel wat bugs soms en dat kan een beetje irritant zijn, maar verder heb ik wel eens wat besteld hier en nooit problemen gehad met levering ofzo. ik weet mijn broekenmaat en het klopt altijd. Ik heb nog nooit iets hoeven ruilen of retourneren

S

Sanne

06-12-2016

0forum

Mooie merken, shawl van Maison Scotch

Hallo allemaal, Ik bestel wel eens bij Denim Plus. Ze hebben mooie merken en fashionable wear. Heb zelf een erg mooie shawl gekocht van Maison Scotch, grijs met afbeeldingen, heel mooi en heel zacht. Ze zijn niet zo goedkoop als H&M of dat soort winkels, maar wel beter. Het zijn ook veel betere merken. Groetjes, Mandy

M

Mandy van Breukelen

06-10-2016

0forum