NederlandReview

  Ervaringen Denim Plus

  Lees hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

  Over Denimplus.nl

  Het bedrijf richt zich met name op de laagste prijs. Ze hebben zelfs een laagste prijs garantie. Nergens anders kun je de producten goedkoper krijgen. Mocht het toch zo zijn, dan krijg je een coupon van het verschil. Natuurlijk geldt deze garantie niet voor tijdelijke aanbiedingen en uitverkoop artikelen.

  Het bedrijf heeft een persoonlijke klantenservice welke je dagelijks van 10 uur tot 17:30 kunt benaderen via Skype en via de telefoon. Ook kun je ze een mail sturen. Een mail wordt in de regel binnen 30 minuten beantwoord.


  Wanneer je de producten voor 16 uur bestelt dan zal je ze de volgende dag in huis hebben. Vanaf 100 euro is de verzending helemaal gratis. Natuurlijk heb je het recht om de artikelen binnen 14 dagen weer terug te sturen of te ruilen.

  Denim Crazy Love 

  Diensten van Denimplus.nl

  Ze hebben een ruim aanbod van verschillende kleding. Het gaat onder andere om de categorieën:
  • Heren
  • Merken
  • Dames

  Klachten, tips en complimenten over Denimplus.nl

  Wanneer je een klacht hebt kun je contact opnemen met de klantenservice. Ze zullen je dan zo goed als mogelijk helpen om een oplossing te vinden.

  Heb jij ervaring met Denimplus.nl?

  NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Lees hier de ervaringen van klanten van Denim Plus. Hoe is de service: doen ze aan gratis verzending, wat zijn de aanbiedingen en kun je gratis retourneren?

  Denim Plus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8.6
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Denim Plus

  Uw beoordeling

  Stapeltje jeans in de aanbieding

  ik draag alleen maar jeans. en zoek dus altijd dealtjes met jeans. bij denim plus koop ik geregeld een nieuw stapeltje lievelingsbroeken, er is vaak een leuke aanbieding waar ik dan graag gebruik van maak.

  Levering altijd op orde en ik heb nooit iets hoeven ruilen.

  Door: Annemije10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Jeans kopen

  Denim Plus heeft goed aanbod.
  De website heeft wel wat bugs soms en dat kan een beetje irritant zijn, maar verder heb ik wel eens wat besteld hier en nooit problemen gehad met levering ofzo. ik weet mijn broekenmaat en het klopt altijd. Ik heb nog nooit iets hoeven ruilen of retourneren

  Door: Sanne06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Mooie merken, shawl van Maison Scotch

  Hallo allemaal,

  Ik bestel wel eens bij Denim Plus. Ze hebben mooie merken en fashionable wear. Heb zelf een erg mooie shawl gekocht van Maison Scotch, grijs met afbeeldingen, heel mooi en heel zacht.

  Ze zijn niet zo goedkoop als H&M of dat soort winkels, maar wel beter. Het zijn ook veel betere merken.

  Groetjes,
  Mandy

  Door: Mandy van Breukelen06-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Denim Plus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Denim Plus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Denim Plus actief?

  Denim Plus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Denim Plus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.