Decathlon

Alle reviews

Decathlon

45% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (80)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-bike

  E-Bike besteld.
  Had ik eerst maar op review sites gekeken, dat had me een hoop ellende bespaard!
  Een e-bike besteld, levertijd volgens de website: 2 tot 3 werkdagen.
  Nou helemaal prima! Oh ..Ineens extra kosten voor thuisbezorgen, nou goed dan maar.
  Bevestigingsmail: 2 werkdagen.
  Dag van te voren contact: ja hoor, fiets wordt morgen gewoon geleverd, systeem zal bijgewerkt moeten worden want alles ziet er prima uit.
  De dag van levering vrij genomen, maar wie er ook kwam, geen Decathlon. Toch maar contact opgenomen, bestelling is nog helemaal niet verwerkt. Lekker dan. Wanneer is de levering dan? Geen idee meneer.
  Donderdag een mail, hij staat klaar voor verzending. Oke, maar wanneer komt hij dan?
  Klantenservice maar weer opgezocht: vandaag of morgen! U ontvangt nog een mail.
  Geen mail.....
  Vrijdag opnieuw klantenservice : morgen anders maandag! U ontvangt nog een mail.
  Wederom geen mail
  Maandag: klantenservice: oh ja, een ietsje vertraging. 5 dagen verzendklaar staan is geen ietsje vertraging!.
  Ik ga het voor u uitzoeken en mail u binnen de 2 uur terug, beloofd! cross my heart en die loze beloftes.
  Na 5 uur nog maar eens contact.
  Geen informatie, probeert u het morgen nog eens.

  Wellicht zou het voor een consumentenorganisatie leuk zijn om deze toko eens stevig aan de tand te voelen. Hier lees je niets anders dan verhalen van gedupeerden. DRAMA

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aprilia e step 650 euro

  Eerste bestelling en tevens mijn laatste,

  Heb een Aprilia E-step gekocht bij decathlon online voor €649,99.

  Deze werd geleverd in een kapotte doos, de step had geen oplader deze was niet bijgeleverd.
  De step was enorm beschadigd en er miste alle schroefjes om hem in elkaar te zetten.

  Vroeg om een retour label bij de klantenservice en kreeg na 3 weken zeuren een reparatielabel.
  Dit is niet waar ik om gevraagd had, kon hier dus ook helemaal niets mee.

  Na een hoop gedoe toch nog een retour label gekregen.. step terug gestuurd, we zijn nu 4 weken verder en ze beweren dat de step niet is aangekomen terwijl ik het bewijs heb.

  Ze sturen me van kastje naar de muur, word telkens in de wacht gezet bij de klantenservice en uiteindelijk verbreekt de verbinding.

  Kortom, als je iets besteld bij decathlon
  Keep your fingers crossed that its ok, want als de bestelling niet klopt heb je pech .. geen artikel en je geld zeker niet terug..!

  Ik zeg K*T bedrijf !!! 👎🏽

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voetbalsokken

  Mijn probleem met Decathlon.nl zit hem niet in de levering. Ze leveren sons wat later dan verwacht, maar ik ben meestal best tevreden over de artikelen en de levering. Het zit hem in de problemen die er ontstaan als je iets retour stuurt. Ik maak het nu al voor de derde keer mee dat mijn retour zogenaamd niet ontvangen is. De eerste keer kostte dat me geld, omdat ik toen geen bewijs had. De tweede keer kostte het me veel moeite, mailcontact etc. om mijn geld terug te krijgen en nu de derde keer ben ik gewoon pissig. Het lijkt gewoon wel companypolicy om op deze manier toch het geld van je klanten te houden, of in ieder geval zo lang mogelijk op hun geld te zitten. Mijn retour is al een maand geleden afgeleverd. Ik heb 9 dagen geleden daar bewijs van gemaild en ik heb niks meer gehoord. Het komt vast uiteindelijk wel goed. Maar dit komt zo fishy op mij over dat ik heb besloten niet meer bij Decathlon te bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  fietshelm

  Ben al dagen bezig om iets terug te sturen (geen retourlabel) Bellen gaat niet / Mail geen antwoord /Chat wel antwoord zouden het in orde maken maar na dagen wachten nog geen retour label.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sportkleding

  Op 15 juni online sportkleding gekocht en betaald, op 23 juni status verzonden en dan blijft het akelig stil. op 7 juli nog niets ontvangen en klantenservice is enorm slecht. Chat of Whatsapp reageert met robot en als je al contact hebt krijg je alleen als antwoord we gaan het uitzoeken...met geen terugkoppeling. In het verleden ging det prima, maar wat er nu bij Declathon aan de hand is weet ik niet...kennelijk hanteren ze in NL ook de Franse slag... Dus wees gewaarschuwd mensen, bij trustpilot kan je lezen dat ik niet de enige ben met dit probleem!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonder bankpas niet welkom

  Rij speciaal naar utrecht en ben ongeveer een uurtje binnen. Zon 400 euro aan spullen verwacht ik af te moeten rekenen, kun je alleen met pin betalen. Regels over wettelijk betaalmiddel lappen ze aan de laars en het discrimineren van uitsluiten van mensen die niet over een pas kunnen/mogen beschikken interesseert ze niks. Wat een ballenwinkel. 15 euro benzine + parkeerkosten verder voor een slechte ik bedoel geen service. Hou je spullen maar. Ik kom hier nooit meer terug

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MARES DUIKVINNEN VOLO RACE ZWART LICHTGRIJS

  Bij Decathlon online duikvinnen besteld voor de vakantie. Op 24-05 besteld en ze zouden op 27-05 geleverd worden in het filiaal in Best.

  Toen ik op 01-06 nog geen bevestiging had dat ze geleverd waren, navraag gedaan bij de helpdesk. Ik kreeg een mail dat de nieuwe verwachte leverdatum 02-06 zou zijn. Helaas bleek dat ook niet waar.

  Op 07-06 via de chat de helpdesk gecontacteerd en uitgelegd dat ik heel binnenkort op vakantie zou gaan. Kreeg daar als antwoord, dat als ik over 2 weken nog niks gehoord had, ik nog maar eens opnieuw contact op moest nemen.

  Ik zeg: dat gaat niet lukken ivm de spoedige vakantie. Helaas was de enige optie die geboden werd: Koop ergens anders nieuwe duikvinnen. Wacht tot de bestelde vinnen geleverd worden in Best (kan nog 14 dagen duren). Als ze dan niet binnen 14 dagen opgehaald worden, gelden ze als retour. Daarna wordt binnen 14 dagen pas het geld terug gestort op mijn rekening.

  Ik weet nu waarom ik normaal gesproken het meeste bij CoolBlue bestel; die hebben iig een hele goede policy op het gebied van klantenservice.

  Voor mij krijgt de company policy van Decathlon een dikke -1, Klantvriendelijkheid is niet echt het paradepaardje helaas :-(

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  regenlaarszen

  Bestelling gedaan. Zou afgeleverd worden bij postagentschap in mijn buurt. Langer moeten wachten voordat het pakket onderweg was. Uiteindelijk op dag van de bezorging een mail gekregen dat het ergens in Rotterdam in een pakketautomaat afgehaald kan worden. Ik zou er met de trein naar toe moeten. Dit pakket wordt na 3 dagen dan pas naar afgesproken aflever punt gestuurd. Zal met de feestdagen er tussen dus een week langer duren. Misleidend. Geen zin om zo lang te wachten. Zal ik zeker retour sturen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Tanktop

  4 dagen geleden besteld nog niet binnen het gaat om 1 tanktop,is dit niet in voorraad?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fiets

  Echt heel amateuristisch. Fiets besteld, die wordt door een externe bezorgservice geleverd bij de winkel, waarvan ik contactpersoon ben? Hoe kan dat. Die bezorgservice gaat er ook nog eens heen op moment dat de winkel niet open is, en ik krijg een bericht "sorry u was niet thuis we konden niet leveren". Winkel zelf is niet bereikbaar. Verbinding wordt gewoon verbroken als je belt. Bestelling zou dinsdag geleverd worden (na een al aanzienlijke wachttijd). Intussen is het zaterdag en de fiets is al twee keer niet bezorgd. Ik zal niet gauw meer iets bij deze winkel kopen en ik advsiseer niemand dat te doen tot ze wat serieuzer met hun werk omgaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Synthetische badhanddoeken

  Online deze handdoeken besteld,
  * Goede kwaliteit
  * Snel geleverd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Skibril met meekleurende glazen

  Duurste skibril gekocht die ze in eigen merk hebben (70 euro), minder dan twee weken gedragen en de bovenste laag van de bril laat los. Online wilde ze mij niet helpen, werd naar een winkel gestuurd, daar productiefout geconstateerd en recht op nieuwe bril, helaas niet meer op voorraad. Vervolgens nam de online klantenservice het nu wel over en boden mij een tegoedbon van 20 euro, omdat garantietermijn overgeschreden is. Dat ik de bril maar 2 seizoenen gebruikt heb (en dus maar twee weken) omdat heel de wereld in 2020 niet heeft kunnen skiën, daar was niet over te praten, 2 jaar waren voorbij, punt uit... Slechtste service ooit!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gewichten en matje die nooit aan kwamen

  Meest bizarre klantenservice ooit
  Meest bizarre klantenservice ooit. Ik bestel een pakket bij Decathlon welke wordt bezorgd door PostNL. Ik krijg een melding dat het pakket is bezorgd, terwijl het pakket helemaal niet is bezorgd.

  Een probleem dat helaas vaker voor komt bij ons in het appartementencomplex. PostNLbezorgers zijn te lui om met de lift naar de 5e verdieping te gaan om het pakketje persoonlijk te overhandigen (ofwel aan mij ofwel aan de buren). In plaats daarvan, flikkeren ze het in de gang. Een gang waar mensen van en voor 115 appartementen komen. Waar een MBO-school en een koksschool in de straat zit, en waar de leerlingen daarvan bij ons in de berging blowen. Het is Amsterdam. Daar kan je geen pakketten in een gang neerleggen. Bovendien is het je job om het naar de voordeur te brengen.

  Mijn pakket is dus gestolen. Met deze klacht ga ik naar Decathlon. Ik ga ook naar PostNL, want het is immers hun bezorger. Echter blijft Decathlon opdrachtgever van PostNL en ben ik klant van Decathlon. De klacht wordt verwerkt bij PostNL. Ik krijg een melding dat de bezorger erop is aangesproken.

  Ik ga terug naar Decathlon om te vragen wanneer zij mijn geld terug overmaken. Zij zijn immers eindverantwoordelijk en moeten dit achter de schermen maar oplossen met Post NL (hun opdrachtnemer).

  In plaats daarvan geven ze aan dat de bezorger heeft gezegd dat hij het pakket wel bij de deur heeft afgeleverd. Ja natuurlijk zegt deze bezorger dat, deze is bang om zijn baan te verliezen.

  Ik stuur foto's naar Decathlon, van de situatie die ik meerdere malen voorbij komt in de facebookgroep van het complex, waarbij de gang wel een postorderbedrijf lijkt. Waar pakketten onbewaakt zijn neergepleurd. En alsnog, is dit onvoldoende voor Decathlon. Zij geloven liever een bezorger die vreest voor zijn baan, dan een klant. Hoe dom kan je zijn Decathlon, hoe asociaal kun je zijn naar mij toe.

  Mijn pakket is ten eerste nooit gekomen. Ik heb daarvoor betaald. En vervolgens kan ik het doen met dat de bezorger zei dat hij het aan de deur heeft gebracht, terwijl ik kan aantonen dat dat niet gebeurd...... Ik kan er niet bij met mijn hoofd. Ik ga het er ook niet bij laten zitten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Domyos EB 140 hoemtrainer

  Twee weken geleden een Domyos EB140 hometrainer voor 249,- besteld en betaald. Snelle levering, apparaat in elkaar gezet en steeds komt dezelfde storing E03 (stekkers controleren) terug. Schijnt een veelvuldig probleem te zijn met dit merk.

  Procedure voor een monteur opgestart..... dan moet u even geduld hebben want je wordt van verkoper naar leverancier naar externe monteur gestuurd. Deze monteur heeft het druk... vriendelijk geholpen door Decathlon maar verdere service laat echt te wensen over. Kort samengevat schandalig!!!

  Nu twee weken verder en 3 x een mail van binnen 72 uur nemen we contact op krijgt Decathlon Arnhem een bezoek van ons. Gaan we dit hopeloze merk maar inleveren.

  Ziet er prima uit, goede bestelling en hulp in de winkel maar mensen ga maar een winkel verder. Sterkte indien u zich toch tot dit merk laat verleiden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Salomon Wandelschoenen

  Wandelschoenen gekocht in Maart 2021. Helaas na 10 maanden al kapot, ik bedoel ook flink kapot, zolen los en scheuren in de schoen. Ik dacht 2 jaar garantie, maar helaas wil Decathlon niet meewerken en wijzen ze het op slijtage. Ik mag verwachten dat een wandelschoen, die eens per week gebruikt word voor een wandeling van ca 7 km langer mee gaat. Erg slecht service van Decathlon

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Skischoenen

  Vandaag erg goed geholpen bij de zoektocht naar skischoenen. Nam de tijd en had veel expertise! Uiteindelijk geslaagd. Complimenten voor medewerker Desmond van filiaal Utrecht, The Wall.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoodie maat 42

  Decathlon levert in franse maten. Mijn bestelde maat 42 bleek dus een franse maat 42 te zijn, wat overeen komt met onze maat 40. Te klein dus. In mijn account was deze hele bestelling ineens verdwenen. De klantenservice brak meerdere malen de lijn af. Ik kreeg van hen te horen dat ik maar moest retouneren en opnieuw bestellen, een omruiling regelden ze niet ondanks dat zij franse maten versturen. Of ik moest bij anderen maar op hun pc proberen of in mijn account de bestelling wel stond. Belachelijk.
  Ik heb zelf maar de doos retour gestuurd naar hun retouradres met een brief voor een omruiling alsof het 1980 is, en een mail gestuurd met een afbeelding van het verzendbewijs.
  Echt heel vreemd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Service voor reparatie tent

  Superfijn geholpen door Victor en Jack van Declathon the Wall in Utrecht. Probleem met onze tent goed en zonder kosten opgelost met zelfs nog 'inpakles' erbij voor het opbergen ervan.

Anderen bekeken ook

Hipinderegen.nl
4 reviews

Helaas regent het in Nederland nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit, m...

Kleren.com
2 reviews

Wanneer je op zoek bent naar een leuke nieuwe outfit, en eigenlijk helemaal fan bent van een bepaald merk omdat dat nu eenmaal het lekkerst zit, ka...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

MUCHACHOMALO
3 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Decathlon

Lees hier, wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het idee van de site NederlandReview is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo anderen te helpen. Met een onafhankelijke beoordeling door echte mensen is het namelijk mogelijk om zo een goed oordeel te vellen over een bedrijf. Je kunt dan beslissen om wel of geen zaken met ze te gaan doen. Het is heerlijk om ook je mening achter te laten over dit bedrijf om anderen juist te helpen. We weten zeker, dat ook jij hier in behulpzaam zult zijn als je dat kunt. Lees snel meer over dit bedrijf op deze pagina. 

Over Decathlon
Dit bedrijf is de grootste sportwinkel van Nederland. Ze hebben een ruim assortiment met scherp geprijsde sportschoenen, voetbalschoenen, sportkleding en hardloopschoenen. Ook zijn er tal van andere sportartikelen welke geschikt zijn voor iedereen. De producten worden allemaal in house ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om de prijs laag te houden. Natuurlijk zonder een compromis te sluiten als het om kwaliteit gaat. 
In Nederland zijn er acht fysieke vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn, Rotterdam, Breda en Arnhem. De verwachting is dat er snel nog veel meer bijkomen.  

Er zijn op dit moment voor 65 verschillende sporten sportartikelen te verkrijgen. Het maakt niet uit of je naar de webshop gaat of een winkel: Alle producten zijn per sport ingedeeld. Het is ook opgesplitst naar beginners en gevorderden. 

Los daarvan kun je ook spullen kopen voor het kamperen. Er is een volwaardige outdoorwinkel bij hun.  Het is goed om te zien, dat er een compleet assortiment is binnen dit deel. 


Producten van Decathlon
Het aanbod van producten is zeer divers. Er zijn maar liefst 65 verschillende sporten vertegenwoordigt in het assortiment van sportkleding. Ook zijn er fietsen en is er een complete outdoor sectie. 

Klachten, tips en complimenten over Decathlon
Een klacht kun je bij de winkel zelf indienen, via de telefoon, per post en natuurlijk ook per mail. Het bedrijf is niet zo groot geworden door haar klanten niet optimaal te helpen. Het is dan ook niet vreemd, dat er een professionele klantenservice is bij dit bedrijf. 

Heb jij ervaring met Decathlon? 
NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over Decathlon. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

Hoe beoordelen klanten Decathlon? Hoe zijn hun sportartikelen, zoals sportschoenen, sportkleding en wintersportartikelen? En: snelle, gratis verzending en goede service?

}