Coolblue

Alle reviews

Coolblue

39% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (440)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dyson

  Ik heb op 8-01-23 een dyson gekocht. Oplader of accu was kapot terug gestuurd na veel bellen heb ik na 2 weken een nieuwe stofzuiger ontvangen maar die was niet nieuwe was een gebruikt na nog een x gebeld zeiden ze sorry er is iets fout gegaan stuur maar terug had al meer dan 2,5 week geen stofzuiger in huis dus ik was al boos nu naar 4 werk dagen nog steeds mijn geld niet terug en na nog een x gebeld zeiden ze dat het nog meer dan een week kan gaan duren ik koop nooit meer iets bij coolblue !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sony WH-1000XM5

  Ik had een Sony WH-1000XM5 Zwart 2e kans besteld en betaald.
  Zelfs na het bestellen stonden er nog meer 2e kans van diezelfde koptelefoon beschikbaar op Coolblue.
  Volgende ochtend is het geld opeens terug gestort en na telefonische navraag krijg ik krijg ijskoud te horen dat ik pech heb, door een vertraging in hun systeem blijven de 2e kans online staan ook als ze al verkocht zijn.
  De oplossing die Coolblue bood is dat ik dan maar een nieuwe koop voor de nieuwprijs.
  En een tegemoetkoming -omdat het bij hun fout gaat- was niet bespreekbaar.

  Zeer slecht!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop, incl oplader

  Zeer slechte ervaring.
  Ik had mijn zoon vorig jaar een laptop gegeven voor zijn verjaardag, voor zijn school.
  Vorige week ging de oplader stuk.
  Oplader is zeer belangrijk, als de batterij op is kan je de laptop niet meer gebruiken.
  Coolblue een e-mail gestuurd en valt nog in de garantie echter. Alleen als je de oplader inclusief de laptop eerst retour stuurt naar niet-zo-cool-blue.
  Dit is echt een absurde eis. Mijn zoon heeft de laptop dagelijks nodig voor zijn school en de oplader is onafhankelijk van de laptop. Je kunt met de oplader alleen testen op elke andere laptop met dezelfde aansluiting en constateren of hij defect is.
  Belachelijk slechte 'service' en totaal geen begrip van de 'klantenservice' Ik zal sowieso nooit meer iets bij echt-niet-cool-blue kopen en raad het eenieder ten zeerste af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AVM FRITZ!Box 5530 Fiber AON

  Heb een AVM FRITZ!Box 5530 Fiber AON gekocht als tweede kans.
  De LAN 3 blijkt na overleg met AVM [fabrikant] defect te zijn.

  Cool Bleu weigert om een de garantie over te nemen.
  Ingaande en uitgaande inspectie van deze AVM FRITZ!Box 5530 Fiber AON is niet goed gedaan door Cool Bleu.

  Aangezien Cool Bleu zich niet aan de garantie bepalingen houd koop ik geen apparatuur meer bij Cool Bleu.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine

  Gisteren stopte mijn wasmachine er mee, meteen op internet gedoken voor een nieuwe. Ik kwam al snel bij Coolblue uit, wist wat ik wilde dus was zo besteld. Vandaag de volgende dag dus al geleverd. Netjes vanmorgen in de mail welk uur ze komen dus niet uren wachten. 2 nestje jongens voor de deur heel vriendelijk. Oude wasmachine meegenomen nieuwe geïnstalleerd en nog uitleg gekregen. Ik ben super tevreden en de volgende keer bestel ik hier weer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MSI Titan laptop

  The worst service, I ordered a laptop on the site, paid for the purchase using ideal, through Revolut Bank, the bank sent me a confirmation that the funds were received on the store account, but I did not receive the goods. I contacted the customer department of the store, and they informed me that the money had not been verified, after which I canceled the order and asked for a refund to my account. The store promised to deal with this problem in a short time, but three weeks have passed and I still have not received money to the account, I am chatting with representatives of the store via WhatsApp, and for three weeks I receive only promises, the order amount is 3999 euros, so think carefully before contacting this store

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beko wasmachine

  Een nieuwe Beco wasmachine besteld, gekregen een kapotte machine, gieren als een gek tijdens centrifugeren, en tikken tijdens wassen.
  Ze komen hem morgen halen 3 januari 2023, en binnen 5 werkdagen geld terug, nou ben benieuwd.
  Had ik eerst maar de recensies gelezen, hier bestel ik niets meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop HP VICTUS 15-fb0935nd

  De laptop online besteld met als specificatie RTX 3050Ti
  Bij levering was het dezelfde laptop met een mindere videocart, RTX 3050. Klantenservice gebeld, ik kon de juiste videocart krijgen tegen meer kosten van €440,00 Als compensatie wilden zij €20,00 retour geven. Kijk uit als je besteld bij cool bleu, je word genaaid, je koopt een product met bepaalde specificaties, bij levering krijg je een mindere laptop, vervolgens mag je nog €440,00 bij betalen voor de laptop van jou keuze. Bij mij gaat de laptop terug naar hun en hier koop ik niet meer. Wat een nare zaak is dit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wasmachine

  Wasmachine was zo besteld keurig geleverd. Vriendelijke bezorgers. Alleen niet goed aangesloten. Machine is een maand oud. En is nu al kapot. Om dan contact te krijgen met cool bleu loopt niet zo goed. Ik zou daarom ook niet zo snel bij coolbleu een bestelling doen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Citruspers

  Perser was binnen een jaar stuk merk Princess is opgelost geld terug prima daarna weer perser gekocht ander merk zou binnen dag geleverd worden want ze doen alles voor een glimlach nou hier word ik niet vrolijk van 21 december heb ik besteld 29 december leveren. Ze maken het dus niet waar. Nu wil ik mijn tegoed ook terug daar ik niet zolang wil wachten ik wil een perser voor de kerst. Ben benieuwd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vriezer

  Vieze leugenaars coolblue..Ik donderdag middag diepvriezer gekocht om 12:56 uur en 4 dagen lang maile ontvange dat ze in orde gaan maken dat ze ons bedanken dat we vandaar gekocht hebben. 4 de dag zondag avond om 22:00 uur krijgende wij mail dat maandag geleverd word. En dan inde nacht krijgen wij mail dat niet in voorraad is. En ik heb zondag van meer dan 300 euro boodschappen gedaan alles moest ik aan buren als goeidoel geven want mij vriezer komt niet. ze liegen laatste moment dat fout van systeem is dus systeem wacht op laatste moment om fout te gevenkk leugenaars.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laptop

  3 maal niet werkende laptop gekregen. Toen naar de winkel verwezen. Oplossing? Bijna 500,- bijbetalen voor een vergelijkbare laptop. Maar dan krijg ik wel 20 euro korting. Ik kan mijn 12 jarige zoon zo voor de 4e keer in 2 weken vertellen dat er geen nieuwe laptop voor hem is. Heel erg bedankt Coolblue. Alles voor een traan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  verwarming

  Wat een drama bedrijf, verwarming besteld, deze aangeleverd gekregen met defect stekker, deze ivm tijd zelf even vernieuwd, toen bleek afstandsbediening er niet bij te zitten, Coolblue blijft in gestandaardiseerde antwoorden grossieren om mij, een klant, niet naar behoren, van service te willen voorzien. Nu 3 weken en vele medewerkers verder, nog niet opgelost. blijkbaar is het nasturen van een afstandsbediening totaal onmogelijk. Coolblue, alles voor een glimlach, NOT!
  om jullie vraag voor te zijn, dit gaat om nalevering 7613136

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wasmachine

  Bezorgservice Coolblue is beneden alle peil. Tot 4 x aan toe wordt er niet bezorgd terwijl dat wel beloofd was. Een wasmachine die op 3 hoog zonder lift afgeleverd moet worden, wordt steevast meegegeven aan 1 enkele bezorger. Dan krjjg je een nieuw bezorgmoment enkele dagen later (dus niet vandaag besteld, morgen geleverd), en komt er weer een enkel mannetje. Servicemedewerkers zijn vriendelijk, maar kunnen de afdeling Planning nooit bereiken omdat die telefonisch niet gestoord mogen worden. Dus een concrete afspraak met bevestiging is niet mogelijk. De bevestigingsmail met de bezorgtijd die je krijgt, heeft dus ook geen enkele waarde. Wacht nu al ruim een week op een wasmachine, heb zelfs al een andere besteld, in de hoop dat het dan wel zou lukken, maar helaas. Tot nu toe al ruim 8 (ja, acht) uur totaal aan de telefoon gehangen om de klantenservice te bereiken en onnodig een snipperdag genomen omdat er weer niet geleverd werd. Diep droevig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sonos beam + 2x one sl + mini sub

  Vorige week een sonos set gekocht. Na eerst maar 1 deel van de set te hebben ontvangen, en gebeld te hebben naar de klantenservice. Waar ik (75 minuten!!) voor aan de telefoon heb gehangen, waarvan (55 minuten!!) in de wacht. De volgende dag de 2 sonos ones ontvangen. In die set had ik ook een tweede kans mini sub gekocht. Deze is wel betaald maar blijkt verkocht aan een ander. Geen sub geld weg. Tijdens telefoongesprek toezegging gehad dat het geld binnen 5 dagen terug zou zijn. 6 dagen later nog geen geld gezien. Ook is tijdens het gesprek gezegd dat ik een cadeaubon zou krijgen van 20 euro voor het ongemak en het wachten etc. En omdat ik nu 50 euro meer moet betalen voor de sub door een fout in hun eigen systeem. Ook de cadeaubon heb ik niet ontvangen. Vandaag weer gebeld naar de klantenservice. Gevraagd naar de cadeaubon en het geld dat zou worden terug geboekt. Het geld dat terug wordt geboekt duurt langer. Oke dat kan. Maar de cadeaubon konden ze niks over vinden. Dus na weer 55 minuten aan de telefoon te hebben gezeten is het resultaat. We gaan het naar de back office sturen met waarschijnlijk het resultaat dat ik maximaal 10 euro kan krijgen als cadeaubon ipv de toegezegde 20 euro. Na in totaal 2.5 uur aan de telefoon hangen waarvan bijna 120 minuten in de wacht, geen sub te hebben ontvangen, en een cadeaubon die er nogsteeds niet is en ook nog is wordt verminderd. Ben ik niet blij met de aangegeven service met een glimlach. Dit is meer een slechte service met een wachttijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hard Drive

  The next day delivery has been unreliable on multiple occasions, and this time I had an item get lost, and went through a looong process to get it replaced and was billed for it multiple times. There is no co-ordination between the departments at Coolblue so it involved wasting so much time going through the same billing error over and over again with different teams who had no record of the previous process, this was for weeks after they lost the order. Each time I think it's solved and then get emailed by another bot threatening debt collectors

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  waterkoker

  Winkelmedewerkers van Coolblue Utrecht zeggen dat ze service willen bieden bij een derde zelfde product dat kapot gaat en dat ik het op moet sturen. Als ik dat doe, krijg ik een onbeschofte e-mail waarin zonder relevante uitleg letterlijk staat dat ze er bij Coolblue niets mee willen doen en dat ze dus niets voor me kunnen betekenen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bosch wasmachine bij Coolblue

  Garantie tot aan de voordeur!!
  Onze dochter heeft een wasmachine Bosch gekocht in maart 2018 en tot onze verbazing begin 2022 lagers versleten, gierend geluid. Na vele telefoontjes vandaag langs gegaan. Je hebt twee jaar wettelijke garantie dat klopt, Coolblue verwijst dat hoe de levensduur van een wasmachine zou moeten werken een RICHTLIJN is dus zij daar niets mee willen doen. Garantie tot aan de voordeur....hetzelfde meegemaakt bij MediaMarkt zij hanteren keurig de richtlijnen....min de gebruikte jaren geld teruggekregen deze bij de nieuwe wasmachine gelegd....
  Coolblue jullie mogen je schamen de medewerkers alleen een versje te leren opzeggen i.p.v menselijk te zijn en richtlijnen te hanteren. Hier komen wij nooit meer!!!

  Datum van ervaring: 21 november 2022

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Apple watch

  Heb een bestelling geplaatst bij cool blue omdat zij garanderen dat de bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Dit was voor mij belangrijk omdat ik maandag de hele dag aan het werk ben. Daarom heb ik ruim €20 euro meer betaald voor mijn bestelling dan bij de concullega. De bestelling zou tussen 10 & 22 uur worden geleverd. Ik krijg om 20:00 uur een berichtje dat het een beetje uitloopt maar mijn bestelling zou uiterlijk om 22:00 uur geleverd worden. Kan gebeuren.
  Om 22:00 uur krijg ik het bericht dat mijn bestelling de volgende dag wordt afgeleverd 😡
  Dit was de laatste bestelling bij deze firma. Wat ontzettend slecht!

Anderen bekeken ook

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Cosmania
5 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.nl? Cosmania.nl is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonl...

Podobrace
18 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

oogvoororen.nl
26 reviews

Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlo...

Coolblue

Ze doen ‘alles voor een glimlach’. Maar hoe doen ze dat? En is dat genoeg voor jou om je elektronica en andere gear aan te schaffen bij Coolblue? Lees voordat je een grote (of kleine) aankoop doet, hoe anderen Coolblue hebben beoordeeld. Gaan ze echt een glimlach op jouw gezicht toveren of wordt het eerder een van frustratie doordrongen grijns?

Over Coolblue
Coolblue is een grootaanbieder van consumer goods en werd opgericht in 1999. Voor zo ongeveer elke productsoort hebben ze een domein, in totaal zijn dat 325 gespecialiseerde webshops (and counting). Ook voor wie liever in een fysieke winkel aankopen doet, is er Coolblue. Er zijn onder andere winkels in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Groningen en Rotterdam. Hier kun je ook producten laten klaarleggen, repareren en persoonlijk advies krijgen. Maar wat voor producten bieden ze dan aan? Nou, van alles. Computer & tablets; Telefonie; Beeld & geluid; Huishouden & wonen; Foto & video; Koken & tafelen; Printers & netwerk; Tuin & klussen; Sport & reizen; Navigatie & auto; Speelgoed & games; en Verzorging. En dat zijn slechts de populairste categorieën.

Coolblue, alles voor een glimlach? Ze leggen zelf even uit hoe ze dat doen in dit filmpje!

Diensten van Coolblue
Zoals gezegd doet Coolblue ‘alles voor een glimlach’. Dat zit hem soms in leuke details. Als je iets besteld, krijg je het toegezonden in een doos. Zover is het nog erg normaal. Maar die verpakking van Coolblue is meer dan een doos, je kunt er vaak allerlei leuke dingen mee doen, zoals er dingen mee uitscheuren (een deurhanger bijvoorbeeld) of mee bouwen. Dat is op zijn minst een glimlach waard natuurlijk, alleen al het idee. Wat ook een glimlach op je gezicht kan toveren is de playlist die je krijgt als je Coolblue belt; deze is helemaal opgebouwd uit allemaal liedjes waar het woord wachten (of varianten daarop) zijn verwerkt. Leuk natuurlijk, voor de oplettende luisteraar. Uiteraard zijn niet alleen deze geestige details de enige vormen van service die Coolblue biedt. Zo is er de ‘vandaag besteld, morgen in huis’-service, die we vaker zien bij bedrijven, maar zich dan beperkt tot bijvoorbeeld 22.00 of zelfs 17.00. Coolblue is anders; hier is vandaag ook echt : Voor 23.59 besteld, is morgen in huis. Daarnaast is de thuisbezorging zeven dagen per week. Bovendien is zowel het verzenden als het retourneren geheel gratis en geldt een bedenktermijn van veertien dagen. Mede door diensten als deze is Coolblue door Thuiswinkel beoordeeld als Beste webwinkel 2015 (en ze kregen die prijs toen zeker niet voor de eerste keer). Betalen kan overigens op meerdere veilige manieren: iDeal, creditcard, vooruitbetaling of betalen bij de postbode (rembours), bezorging kan tegen bijbetaling op afspraak of zelfs ’s avonds op dezelfde dag (Coolblue VandaagNog®); gewone bezorging, zelfs op zondag, is gratis.

Klachten over Coolblue
Als je contact wilt leggen met Coolblue voor vragen, problemen, klachten of omdat je nieuwsgierig bent naar dat leuke wachtmuziekje, dan zijn er legio manieren. Direct advies (en dus die liedjes) krijg je via de telefonische klantenservice (lokaal nummer), zeven dagen per week geopend (m.u.v. feestdagen) tot 23.59. Ook kun je je vraag stellen op Facebook, Twitter, WhatsApp of nog met e-mail. Maar zelf kun je ook al veel te weten komen via je online account (bestelstatus, openstaande facturen, retouren bekijken, producten retourneren, et cetera).

Kreeg jij die glimlach op je gezicht van Coolblue? Laat hier je review achter!

Onafhankelijke ervaringen over coolblue! Betrouwbaar en snel met leveren? Goede winkels? Lees beoordelingen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

}