Conrad

5
6.4

Bestellen

3.5

Service

6.5

Prijs

3.6

Levering

34.4%

Zou hier weer kopen

Conrad

Conrad Electronic is een leverancier in de elektronica sector in bijna heel Europa. Vanuit Nederland wordt alleen gewerkt met een webshop en geen fysieke winkels. In deze webshop vind je alles met betrekking tot elektronica. Met meer dan 700.000 producten zit er voor iedereen wel iets tussen.

De producten

Op Conrad.nl zijn de producten onderverdeeld in verschillende categorieën:
-    Auto & eMobility
-    Computer & Kantoor
-    Huistechniek
-    Automatisering
-    Development-kits
-    Kabels
-    Batterijen & Opladers
-    Elektromechanica 
-    Meettechniek & Voedingen
-    Componenten-Actief
-    Gereedschap & Werkplaats
-    Modelbouw & Modelspoor
-    Componenten-Passief
-    Vrije tijd & Huishouden
-    Multimedia

Per categorie worden de producten verdeeld onder productgroepen. Zo kan de consument makkelijk en snel bij het juiste product komen. Op de productpagina wordt het product duidelijk vermeld met een of meerdere afbeeldingen. De pagina’s beschikken ook over een beschrijving en productspecificaties. Accessoires worden ook goed vermeld, je kunt die gemakkelijk meebestellen. Per artikel kan er een review worden geschreven. Na aanschaf krijg je een mail of je schrijft die meteen onder elke product. 

De Levering 

Conrad Electronic is dus alleen een webshop en beschikt niet over een afhaal adres. Het magazijn bevindt zich in Duitsland, hier worden de producten verwerkt en verzonden. Als er boven een bedrag van €35,- besteld wordt, worden er geen verzendkosten verrekend. Conrad geeft een garantie periode van 2 jaar na aankoop. 
 


Wanneer je de bestelling hebt gedaan en het is afgeleverd, heb je 30 dagen bedenktijd. Je krijgt dan het aankoop bedrag terug. Hier zijn geen kosten aan verbonden. 

Betalingen kunnen op verschillende manieren gebeuren: 
-    Ideal
-    Acceptgiro
-    Automatische Incasso
-    Creditcard (MasterCard, VISA, American Express, Diners Club)

Opmerkingen of klachten?

Voor vragen, opmerkingen of klachten kun je bij Conrad op vele manieren terecht. Het is mogelijk om te bellen maar ook om te appen. Op de Conrad website staan alle gegevens duidelijk vermeld. Het is natuurlijk ook mogelijk om via de mail of social media contact te zoeken.

Keurmerk

Conrad Electronic beschikt over twee keurmerken: Thuiswinkel Waarborg en het Ecommerce Europe Trustmark.

Wat vindt u van conrad? Bekijk wat anderen vinden en weet waar u koopt. Hoe is het bestelprocess en de klantenservice? Klanten die u voorgingen vertellen het op NederlandReview!

Ontdek hier wat anderen over dit bedrijf zeggen! Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding via dit bedrijf. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview.nl te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten om zo een ander te kunnen helpen. Laten we je eerst wat meer vertellen over dit bedrijf. 

Over Conrad

Elektronica en techniek, dat is Conrad! Het is een bedrijf waar iedereen terecht kan met een liefde voor deze twee onderdelen. Ze hebben een zeer ruim assortiment van 700.000 artikelen welke allemaal snel geleverd kunnen worden. Zo zijn er de nieuwste 3D printers tot de meest geavanceerde quadrocopters en drones. Er zijn ook batterijen en opladers, actieve componenten en passieve componenten, computers, development-kits, gereedschap, huis en tuin artikelen, kabels, modelbouw en multimedia. Er is eigenlijk zoveel bij dit bedrijf.  
Ook zijn er een aantal exclusief verkrijgbare merken voor Conrad Energy, C-control, Toolcraft, Voltcraft en Renkforce.    

Het assortiment is trouwens nog steeds groeiende. Het is eigenlijk ook wel logisch, aangezien er zoveel passie is voor elektronica. Het is natuurlijk wel handig voor je, wanneer je van zo’n uitgebreid assortiment gebruik kunt maken. Conrad is eigenlijk jouw one stop shop voor techniek en elektronica. 

Alle bestellingen boven de 35 euro worden trouwens gratis verzonden door Conrad


In het bedrijf is een jarenlange ervaring aanwezig en is er volop kennis om je goed te helpen. Door de goede afspraken met de leveranciers en fabrikanten is het ook mogelijk om zeer scherpe prijzen af te spreken met hun.  

Producten van Conrad

Het bedrijf heeft een zeer ruim assortiment van producten. Het gaat hier onder andere om:
•    Auto & eMobility 
•    Automatisering 
•    Batterijen & Opladers 
•    Componenten - Actief 
•    Componenten - Passief 
•    Computer & Kantoor 
•    Development-kits 
•    Elektromechanica 
•    Gereedschap & Werkplaats 
•    Vrije tijd & huishouden 
•    Huistechniek 
•    Kabels 
•    Meettechniek & Voedingen 
•    Modelbouw & Modelspoor 
•    Multimedia

Klachten, tips en complimenten over Conrad

Het is goed om te zien, dat je natuurlijk ook een klacht snel en gemakkelijke kunt indienen bij hun. Er kan altijd iets misgaan. Ze lossen je problemen, klachten en vragen graag snel en goed op. Natuurlijk moet het wel binnen de mogelijkheden van hun liggen. 

Heb jij ervaring met Conrad? 

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van Conrad vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

Lees hier de reviews van klanten van Conrad. Is dit het beste adres voor al jouw benodigheden in electronica en techniek? Vind je hier alles voor jouw auto, computer, kabels, batterijen, etc?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (32)

Anderen bekeken ook

close

Conrad

Vergelijk reviews en bekijk Conrad