Bristol

6.9

Bestellen

5.8

Service

7.7

Prijs

6.2

Levering

65%

Zou hier weer kopen

Bristol

Lees wat anderen zeggen over Bristol. Bristol is een bekende schoenenzaak voor damesschoenen, herenschoenen, kinderschoenen en ook voor kleren. Het is goed om te zien welke beoordelingen Bristol allemaal krijgt. NederlandReview is een website welke vele ervaringen, beoordelingen en meningen verzameld van vele Nederlanders en ook Belgen. Het is goed om hier op te letten om zo een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook van andere bedrijven kunt u natuurlijk een goed beeld krijgen.

Over Bristol

Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Ze streven ernaar om haar klanten een goed en eerlijk product aan te bieden voor een eerlijke prijs. Het is echter ook belangrijk om op mens en milieu te  letten. Het betekent dat het bedrijf duurzaam onderneemt en in de hele keten let op eerlijke en goede werkomstandigheden. Ze hebben een speciale MVO (Maatschappelijk verantwoord ondernemen) team samengesteld. Ook is Bristol aangesloten bij meerdere brancheverenigingen. Hierdoor komt er een totaal van werkzaamheden en stakeholders samen. 

Waarom maatschappelijk verantwoord ondernemen?  

Het leven is meer dan winst realiseren en krijgen of het vergroten van de aandeelhouderswaarde. Een bedrijf moet ervan overtuigd zijn dat ze een impact kunnen en willen maken op de samenleving. Ze zien het als hun morele plicht om een positieve bijdrage aan de wereld te leveren. Door consequent hierop te letten is het mogelijk om een betere wereld te realiseren en geld te verdienen.   

De waarden die Euro Shoe Group van groot belang vindt, zijn:
-    Vertrouwen
-    Samenwerken voor een hoger doel dan winst
-    Verantwoordelijkheid nemen
-    Uitdagen tot ontwikkeling en groei
-    Transparantie.

Diensten van Bristol

Bristol is een bedrijf welke zich richt op het verkopen van damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen. Ook bieden ze verschillende soorten kleren aan. Het is goed om de verschillende producten van Bristol te bekijken. Misschien zit er ook iets voor u tussen. Klachten, tips en complimenten over en voor Bristol

Hebt u een klacht over Bristol? Dien dan de klacht in op de website van Bristol, neem telefonisch contact op of schrijf een brief. Bristol zal de klacht in behandeling nemen en u verder informeren over de klachtafhandeling.  

Uw mening over Bristol

Heeft u al eens een paar schoenen bij Bristol gekocht? Dan zien we graag uw review, ervaring en mening terug op NederlandReview. U helpt vele andere mensen met het delen van uw ervaring. Anderen kunnen dan sneller een beeld krijgen van Bristol op basis van de ervaringen en reviews van vele anderen.  


 


Ook gek op shoppen bij bristol? Hoe betrouwbaar zijn ze? Zijn de kleren van goede kwaliteit? Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen bij Bristol. Lees beoordelingen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Riemen en een portomonnee

08-07-22 Bestelling geplaatst,betaald met iDeal, bedrag is afgeschreven. 11-07-22 09:50 Ik heb nog geen bevestiging gehad. Mailtje verstuurd naar de klantenservice. 12-07-22 14:51 Een mailtje terug ontvangen dat er geen betaling is binnen gekomen. 12-07-22 15:05 Ik heb een mailtje teruggestuurd met de screenshot en gegevens van de betaling. 13-07-22 13:46 Nog geen reactie gehad, Op dit tempo, telkens meer dan 24 uur tussen een reactie, gaat mijn bestelling niet voor mijn vakantie geleverd worden vrees ik. ik vraag per mail of ik kan verwachten of mijn bestelling voor 20-07 geleverd kan worden. 13-07-22 14:03 ik krijg een technisch bericht (Bounce) dat mijn mail niet bezorgd kan worden bij Bristol, ik verstuur de mail opnieuw. 13-07-22 16:49 krijg ik letterlijk de reactie "Meneer Zoals we u gisteren reeds meedeelden, ontvingen wij geen betaling voor deze bestelling en dus ontvangt u niets U kan vandaag een nieuwe bestelling plaatsen op de webshop indien er nog voorraad is" Wat zijn dit voor praktijken ? dit riekt naar oplichting.... Bristol heeft voor mij afgedaan, zo gaat een fatsoenlijk bedrijf niet met klanten om !

J

Jeroen

13-07-2022

0

Geox sneakers

Ik had sneakers besteld welke ik niet overeen vond komen met de foto. Op zich geen probleem maar bij retour naar het opgegeven adres kreeg ik de schoenen van dpd weer terug. Mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, na lang wachten van de hoorn afgegooid door de robot. Contactformulier opent niet op de pagina. Contact opgenomen met vestiging, gelukkig kan ik daar de schoenen inleveren. Dpd kosten ben ik echter kwijt. Voor budget kleding e.d. is Bristol prima maar hun retourbeleid en bereikbaarheid is slecht. Nodigd niet uit om nog een online aankoop te doen om kleding uit te proberen.

T

Tom Koenen

26-01-2022

0

nog niets

als ik op het artikel klik,komt dr pagina:"Oeps deze pagina heeft geen leuke spullen,ga naar de webshop" Niks doet het. Heeeeeel irritant!!

C

cora van der meij

17-01-2022

0

Schoenen

Nette schoentjes voor een hele mooie prijs

F

Frida

24-03-2021

0

Trainingsbroeken

Lockdown, winkels gesloten, je hebt 60 dagen de tijd om je bestelde artikel terug te brengen in de winkel. 2e opties is via de post terug sturen en de verzendkosten zelf te betalen. Gevraagd aan bristol hoe dit te doen aangezien de winkels gesloten zijn. Enige antwoord wat gegeven word is dat de winkels vast wel weer een keer open gaan. Maar, dat is 60 dagen na mijn aankoop. De klantenservice laat zien dat er geen empathisch vermogen is en beleid niet correct is. Klantgerichtheid geeft dat je geen retourkosten hoeft te betalen. Dus, geen bristol.

R

Rens

13-01-2021

0

broeken

De dure broeken die ik had gekocht bij Bristol vallen uit elkaar met gaatjes erin, naden laten los, 1 grote puinhoop. Miskoop. Ook hebben ze weinig biologische kleding in de winkel, vanwege mijn allergie en het milieu zou prettig zijn dat het aanwezig is.

M

Marie

21-10-2020

0

2 paar sandalen

2 paar sandalen gekocht waarvan de zool bij beide los scheurden binnen een week. Omdat we niet in de buurt van een bristol wonen via de mail contact opgenomen met foto's waarop duidelijk te zien is hoe ze er nu uit zien plus gegevens waar en wanneer gekocht. Hierop geen reactie. Gebeld. Maar moet in de winkel afgehandeld worden vanwege procedure. Niet prettig als je er niet bij in de buurt woont.

I

Ilona

26-08-2020

0

4 coltruien

vandaag 4 coltruien gekocht bristol tilburg erg mooi zijn ze! en goed geholpen! ( zou als bedankje 5 euro korting krijgen? )

H

hannie van amelsfoort-maton

24-09-2019

0

Leren broek

In oktober had ik een zwarte leren broek gekocht. Nadat ik deze een aantal keer gedragen had, begon hij al te rafelen. Ik ben een aantal weken na de aankoop terug gegaan en heb een nieuwe broek gekregen. Top service!

L

L Kerkhoven

25-03-2019

0

Betaalbare en kwalitatieve sportkleding voor het hele gezin

Prettige webshop. Hier kun je nog voor weinig geld kleding kopen die wel erg kwalitatief is. Voor het hele gezin haal ik hier altijd de benodigde sportkleding voor zowel gym als voetbal als fitness.

V

Vanessa Joosten

19-01-2017

0

leuke winkel mooie sjaal gekocht

Ja,leuke winkel. Als ik ga winkelen en ik loop er langs dan ga ik altijd ook even naar binnen en meestal kom ik dan ook wel met wat naar buiten want ze zijn heel goedkoop! schoenen, sokken en pas een hele mooie sjaal en die was maar tien euro ofzo

M

Maria

20-01-2016

0

pauperwinkel maar wel lekker goedkoop

pauperwinkel maar wel lekker goedkoop

S

Sigrid

21-11-2015

0

Prima Winkel

Prima winkel Kwaliteit kan beter Prijzen zijn goed Handig online bestellen

V

Vinnie

11-11-2015

0

Snelle levering

Levering ging sneller dan gedacht, dus dat is goed! Maar ik had een S besteld, want dat is normaal mijn maat, maar die viel veeel te groot. Dus nu moet ik omruilen voor een XS. Hoop dat dat beter gaat.

W

W.Smit

24-10-2015

0

goedkoop

Het gaat snel stuk dan kan het wel goedkoop zijn maar dat is niet goedkoop want je hebt snel nieuwe nodig maar wel leuk om steeds iets nieuws uit te kiezen dan maar snel kapot voor en nadelen

F

Fabiën

21-10-2015

0

snauwende medewerkers

Vind het erg onprofessioneel als personeel hun woede naar elkaar niet kunnen bedwingen. Bij de Bristol stond ik er eens pal tussen, snauwende medewerkers. Erg ongemakkelijk en erg onprofessioneel!

J

Jeannine

15-10-2015

0

nooit meer dan 15 euro

Alles is hier lekker goedkoop, ik koop soms een tas vol en dat kost nooit meer dan 15 euro. En ik vind ze altijd aardig ook wel

C

Chandni R.

08-10-2015

0

Voor kwalteit moet je hier niet komen

De schoenen die ik hier, heel goedkoop dat wel, kocht, daar begon het vetergat al na twee weken van uit te scheuren. En niet veel later was dat gat dus door. Kwaliteit van likmevestje. Die schoenen waren ook maar een tientje, maar toch zonde van dat tientje.

L

Libelle

02-10-2015

0

Bristol oh ja!!

Bristol is ook wel leuk maar ik vind de Scapino eigenlijk leuker. Ze hebben allebei schoenen maar Scapino heeft er meer denk ik. Vind Scapino ook leuker klinken dan Bristol maar dat ben ik maar he!! Bristol is ook leuk hoor!!

J

Jessica

30-09-2015

0

nog steeds?

Jeee bestaat dat nog, de Bristol?? Ging er vroeger wel eens heen, want ze zijn supergoedkoop. Schoenen enzo. Maar ik zie ze de laatste tijd niet meer in de winkelstraten waar ik kom. Oh maar het kan ook online zo te zien. Natuurlijk ook eigenlijk.

L

lalalaa

29-09-2015

0