Big Green Smile

9
9.6

Bestellen

9.3

Service

7.6

Prijs

9.3

Levering

90.9%

Zou hier weer kopen

Big Green Smile

Big Green Smile NL, de webshop voor al uw natuurlijke producten? Lees beoordelingen! Ben je ook benieuwd naar de reviews over Big Green Smile NL? Lees dan op NederlandReview de beoordelingen van andere consumenten en doe je voordeel met hun ervaringen. Misschien heb je zelf al weleens iets op deze site gekocht en ook je ervaring met anderen gedeeld. Op de site zelf kun je je beoordeling geven. En de site scoort met maar liefst een 9,4 uitstekend! Maar wij zijn vooral benieuwd naar jouw ervaring? Laat het ons weten. 

Over Big Green Smile

Wanneer je voor Big Green Smile kiest, dan kies je bewust voor natuurlijke producten. Big Green Smile biedt je namelijk ruime keuze uit een breed assortiment van ecologische schoonmaakproducten en natuurlijke cosmetica. In 2006 is Big Green Smile in Engeland gestart met de verkoop van waterbesparende douchetimers. Dit werd zo een groot succes en de vraag naar meer ecologische en milieuvriendelijke producten werd steeds groter. Naar aanleiding van die vraag en de onmogelijkheid om deze producten ook online te kunnen kopen, besloten de oprichters in 2008 een online shop te openen. Ook dit bleek een succes en sinds 2012 is Big Green Smile ook in Nederland een favoriete aanbieder voor al uw natuurlijk producten.


Het aanbod

De producten die de Big Green Smile aanbiedt zijn gegarandeerd milieuvriendelijk en niet op dieren getest. Koop je bij de Big Green Smile dan winkel je met een grote groene glimlach en kies je voor natuurlijke schoonheid voor jou, je dierbaren en de wereld om je heen. Het aanbod is opgesplitst in een aantal segmenten. Tenslotte zijn ieders behoeften anders.  Je vindt er de categorie persoonlijke verzorging met tal van natuurlijke verzorgingsproducten. Bij moeder en baby vind je de producten die voor deze kwetsbare groep passend zijn. De huid van de moeder die het zwaar te verduren heeft en het tere babyhuidje verdienen extra aandacht. De mannen hebben ook een eigen lijn. Verzorgingsproducten voor mannen die natuurlijk stoer en verzorgend zijn. Heb je problemen met je huid? Zoek je daarvoor een oplossing? Grote kans dat je deze in de categorie gezondheid vindt. Ook voor de grote schoonmaak van je huis vind je hier een groot aanbod van ecologische milieuvriendelijke schoonmaakartikelen voor een natuurlijk schoon huishouden. Ben je op zoek naar een cadeau en heb je geen inspiratie, kijk dan eens bij de cadeau en travel producten. 

Diensten

Wat betreft diensten lijkt Big Green Smile zich nog niet heel erg van andere aanbieders te onderscheiden. Bestellingen vinden plaats via een slim systeem dat de actuele bestellingen en voorraden bijhoudt. Zo wordt er alleen verkocht wat er ook daadwerkelijk op voorraad is. Verder wordt er bezorgd door DPD en bestellingen voor twaalf uur ’s middags gedaan, worden de volgende werkdag bezorgd. 

Klachten

Big Green Smile zegt klachten zeer serieus te nemen. Als je de goede beoordelingen mag geloven, kun je er in ieder geval vanuit gaan dat ze tevreden klanten hebben. De site adviseert je een mail te sturen wanneer je een klacht hebt en belooft binnen twee werkdagen te beantwoorden. Je kunt er dan voor kiezen een artikel terug te sturen en je aankoopbedrag retour te ontvangen. Ofwel je ruilt je product voor iets anders. Heb je zelf ook een ervaring met Big Green Smile? Laat het dan weten en zet je beoordeling online. Zo help jij een ander weer kiezen. 

Zijn deze natuurlijke en eco producten goed? hoe is de levertijd en klachtenafhandeling? Lees ervaringen van consumenten uit Nederland!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook

close

Big Green Smile

Vergelijk reviews en bekijk Big Green Smile