NederlandReview

  Ervaringen Beddenreus

  Op zoek naar ervaringen van anderen met woonwinkel Beddenreus? Hier kan je alles vinden wat je moet weten over beddenreus voordat je besteld bij deze woonwinkel gigant.

  Over BeddenREUS

  Beddenreus is een woonwinkel die zich richt op de verkoop van slaapkamer items. De online winkel Beddenreus.nl is ontstaan als toevoeging op de fysieke winkels die ze in meerdere plaatsen in Nederland hebben, maar met name in de randstad. BeddenREUS is overigens bezig om zijn naam te wijzigen naar Beddenreuz. Waarom is niet helemaal duidelijk, maar ondertussen zijn er Beddenreuz winkels in Capelle aan de Ijssel, Duiven, Enschede, Leeuwarden, en Venray.

  BeddenREUS Woonboulevard Heerlen

  Diensten

  BeddenREUS specialiseert zich in bedden. Van ledikanten tot boxsprings. Voor een gedetailleerd advies op maat kan je terecht in de winkels, maar tegenwoordig kan je ook online bestellen. Nadeel van online bestellen is natuurlijk wel dat je niet kan proefliggen. Als je echt op zoek bent naar een matras dat je goed helpt bij de nachtrust is het bezoeken van een fysieke winkel van BeddenREUS aan te raden. Naast bedden en matrassen is BeddenREUS een complete slaapwinkel en biedt het ook andere slaapkamer accessoires, zoals kledingkasten, nachtkastjes, dekbedden en kussens, en overig bedtextiel.
  BeddenREUS heeft regelmatig magazijnuitverkoop. Hier kan je voordelig je slag slaan op producten uit het afgelopen seizoen. Daarnaast heeft de woonwinkel ook een grote, afwisselende selectie producten in de aanbieding. Om de consument goed van dienst te kunnen zijn hanteert BeddenREUS de zogenaamde 5 zekerheden:
  - Aantrekkelijk en voordelig
  - Niet goed, geld terug
  - CBW erkend
  - Eerlijk en vakkundig advies
  - 5 jaar kwaliteitsgarantie

  Klachten

  BeddenREUS heeft een duidelijke procedure voor ruilen en retourneren, welke overzichtelijk is uitgelegd onder klantenservice op de website. Nadeel is wel dat zelfs voor bedden en dergelijke er geen proeftijd lijkt te zijn. Voor aankopen boven de €250 is er een niet goed, geld terug beleid van 30 dagen. Onduidelijk is of ook hiervoor de elders genoemde eis dat het niet gemonteerd mag zijn geldt.

  Meest voorkomende probleem met klanten van BeddenREUS lijkt levertijd en eventuele bezorgkosten. BeddenREUS misleidt klanten om in de winkel te kopen waarna er bijna €30 aan bezorgkosten wordt gerekend, terwijl er geen sprake is van bezorgkosten als er online besteld word. Eerlijk en vakkundig advies als één van de 5 zekerheden kan dus zeker in twijfel worden getrokken. Zoals verscheidene ervaringen aangeven zijn winkelmedewerkers in eerste instantie niet geheel eerlijk. Ook zijn er veel problemen met het op tijd leveren, alsmede het verplaatsen van de leverdatum om klanten tegemoet te komen.

  Op de website zelf heeft BeddenREUS een geïntegreerd beoordelingssysteem. De meeste beoordelingen hier zijn positief. Toch zijn er ook wat negatieve reviews die ook aangeven dat klantenservice en levertijden niet altijd goed zijn. BeddenREUS lijkt dus niet bang te zijn dit toe te geven. Overigens geeft bijna 90% op BeddenREUS.nl zelf een positieve waardering, dit doet dus de negatieve ervaringen teniet. Mocht je zelf een ervaring hebben met woonwinkel BeddenREUS, vergeet deze dan niet hier te delen.

  NederlandReview vertelt u precies hoe Nederland denkt over beddenreus. Lees ervaringen van klanten die u voorgingen. Kunt u rustig slapen na een aankoop? Lees het hier!

  Beddenreus
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (103)

  4
  37% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Beddenreus

  Uw beoordeling

  2 complete bedden en toebehoren

  We zijn in Hoorn enorm goed geholpen (aanrader) en hebben onze bestelling hier tijdens ons bezoek direct geplaatst.
  Na enkele dagen belde het hoofdkantoor dat ons bed niet meer leverbaar was en of we de complete order of enkel het bed wilden annuleren. Wij wilden dan alleen het bed (1 artikel van de 7 artikelen) annuleren maar het hoofdkantoor had alles geannuleerd. Bij navraag bij filiaal in Hoorn was hun niets bekend van annuleren en deze wijziging van assortiment. Hierna heeft het hoofdkantoor de bestelling (exclusief bed) weer in orde gemaakt, zonder excuus of huidige betere actie toe te passen (als vriendelijk gebaar na het ongemak). Nadat we ergens anders een vervangend bed hadden besteld belde het hoofdkantoor ons op dat hun bed toch leverbaar was. Al met al een hoop gekluns en zeer slechte service bij het hoofdkantoor. Lokaal gaat beter

  Door: Robert-Jan03-08-2020
  Melanie19-10-2020

  Begin dit jaar een matras gekocht wat stevig zou moeten zijn. Eemaal een half jaar later lig ik al in een kuil. Contact opgenomen met de klantenservice om mijn klacht in te dienen en om geld terug te krijgen om een nieuw matras aan te schaffen. Vervolgens plannen zij een 'service afspraak' in en stonden ze ineens voor mijn deur met hetzelfde nieuwe matras. Wat totaal geen nut natuurlijk heeft, al ze eenmaal geluisterd hadden naar mijn klacht. Nu 5 maanden later ben ik nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen, omdat ik deze service ontzéttend slecht vind. Vervolgens weer contact opgenomen en maken ze wéér een serviceafspraak voor omruiling van het matras. (?!!?) Nu zit ik dus weer te wachten, omdat de klantenservice een herrinnering heeft gestuurd naar de desbetreffende afdeling die wij contact op moet nemen met mij. Echt waar wat een onzin, zeker geen aanrader!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  matrassen, bedden en boxsprings uitproberen!

  Wij waren in een filiaal van de Beddenreus en daar zijn wij heel goed geholpen

  We konden heel veel matrassen en bedden en boxsprings enzo uitproberen en zo kozen wij de fijnste.

  Personeel was ook erg vriendelijk enzo.

  Weet niet of we echt het allergoedkoopst uit zijn, misschien wel niet (vond het best duur eigenlijk), maar dat maakt ook niet zoveel uit als je een matras koopt toch, want je ligt er elke nacht op (dat is tenminste de bedoeling) en dan moet het goed zijn dus dan is service ook heel belangrijk

  Door: Valderie van Vleuten02-12-2015
  Mex van Sprakelaar25-05-2020

  Erg slechte service dit, nog noooiiit zo een slechte service meegemaakt!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goede adviezen en niet opdringerig

  Schreeuwerige winkel op het eerste gezicht, maar schijn bedriegt, want ze weten wel degelijk wat ze verkopen.

  In adviezen zijn ze keurig en duidelijk. En komen niet overdreven op winsbelust over. Dat hebben we wel zo ervaren bij andere beddenwinkels.

  BeddenReus is voor ons daarom een betrouwbare winkel gebleken en als we iets nodig hebben, gaan we direct daarheen.

  Door: Anneke Thoolen16-09-2016
  Mex25-05-2020

  Bij beddenreus is het geen 6 weken levertijd maar 6 MAANDEN!!!!! Teleurstellend!!!!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Bed

  Wat een goede service bij Beddenreus. Ons bed was kapot, 1 kant ging niet meer omhoog. Garantie was net een paar dagen voorbij. Ik heb een mailtje gestuurd en kreeg een mailtje terug, dat ze langs zouden komen. Meteen een afspraak gemaakt en alles is kosteloos gemaakt. Super goede service! Nogmaals bedankt Beddenreus voor de super goede service!!

  Door: Manon17-12-2019
  JG Peter01-07-2020

  Zeer slechte service... koop hier niets... houden zich niet aan afspraken, zeggen terug te bellen doen dit niet. Al met al zou ik pas na 4 maanden het volledige bed hebben... .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Seniorenbed

  Goed geïnformeerd in de winkel
  De levering was correct vriendelijke chauffeurs alles netjes gemonteerd en nog wat advies gegeven ivm onderhoud bed en matras

  Door: Mevr Bool 24-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boxspring

  Heerlijk bed en goed advies en service zeer goed zeer klantvriendelijk

  Door: Karin Van Beurden14-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goed advies

  Ik heb telefonisch geprobeerd om te vragen welke kussen goed zijn. Ik slaap al tijden slecht en dat komt volgens mij door de kussens die ik had. Advies was om de sleeptight 1500 te proberen. Omdat ze niet duur waren heb ik ze besteld en uitgeprobeerd. Sindsdien slaap ik een stuk beter. Dus dat is hier een vermelding waard.

  Door: Goossens19-12-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  uitverkoop

  wij hebben bij de beddenreus gekozen voor een goede aanbieding voor ons nieuwe bed in een uitverkoop.
  scheelde heel veel geld. we konden daardoor wel minder kiezen maar dat geeft niet als je veel korting krijgt. vonden wij.

  levering was gelukkig heel snel want het was op voorraad

  Door: Naud Bolhuis30-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Boxspring

  Boxspring gekocht beddereus ekkersrijt super tevreden goed advies door Ingrid en Perry
  Zeer vriendelijk en deskundig
  Eerst bij Beter Bed geweest
  Zaten met 3 personeelsleden te lunchen en namen nog niet te tijd om je te helpen zeer slechte ervaring geen aanrader

  Door: Frank Hoogers02-02-2019
  Peer15-02-2019

  Beter bed is dezelfde leveransier

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Gewoon top

  Ben hartstikke goed geholpen door Ingrid en overige personeel is ook heel vriendelijk.was bij beter bed geweest maar zijn heel onvriendelijk en geen goede service.dankje beddereus raad iedereen aan daar te halen gewoon top

  Door: Jolanda27-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Boxspring

  Redelijke verkoop en behulpzaam, maar monteurs waren zéér ondeskundig, denk vakantiegangers.
  Eerste dag viel de eerste motor eronderuit, de 2de dag de andere.
  Bleek niet goed gemonteerd te zijn, onderdeeltje "vergeten".
  De klantenservice, door medewerkers van Beddenreus het paramaribo-team genaamd, zegt van alles toe maar wordt niets gedaan. Na 3 maanden; bed kraakt, is op een matras van 130kg een topper van max. 90kg gelegd. Motor zelf maar geïnstalleerd, (onderdeel zelf opgehaald in Heerlen) anders 8 weken wachten. Bed zou omgeruild worden na 8 weken, monteurs komen dan alleen kijken, géén nieuw bed bij zich, was onbekend. Weer 8 weken later komen andere monteurs, die ook van de problematiek niets afweten, wel met nieuw bed en geven gelijk aan dat het nieuwe bed weer snel dezelfde symptomen zal geven. Advies: Beter geld terug vragen en geen bed bij Beddenreus te kopen, is kwalitatief waardeloos. alleen via monteur kan dat blijkbaar!!
  Monteur regelt met hoofdkantoor voor tegoed van "volledig aankoopbedrag" om bij BeterBed een betere kwaliteit (M-Line) te gaan uitzoeken, al dan niet met bijbetaling. Dit werd doorgegeven aan filiaal....na 2 weken , dus niet! Sta je voor aap daar... had het kunnen weten.
  Dus wederom contact met hoofdkantoor en via verkoper eindelijk bericht dat bed pas over 3 weken wordt opgehaald, maar geheel geld retour...ho maar, levering en montagekosten houden ze in, volgens verkoopster BeterBed!!!
  Een slecht kwalitatief bed, verkeerd gemonteerd, kraakt, doorgezakt, verkeerde topper...etc. Klantenservice van Beddenreus is een aanfluiting... ga zo door!

  Advies: koop daar niet mensen! Doe je het wel, zorg dan voor een goede rechtsbijstandverzekering. De mijne gaat nu aan de slag ermee.... wordt vervolgd...

  Door: G.H.09-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Commode en nachtkastje

  Het bestellen in de winkel ging redelijk. Personeel is erg wisselend in kwaliteit. Van de vier bestelde producten is er maar 1 juist geleverd. Boorgaten zaten verkeerd. Helft van een artikel geleverd. De klantenservice is ver beneden peil. En de afwikkeling duurt mega lang. Langer dan de levertijd van het product zelf.

  Door: Diana29-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Matras

  In Breda gekocht de verkoopsters durven niks te doen zonder de bick baas Ben die voor mij aan de telefoon onbeschoft en er is geen speld tussen.tekrijgen hij praat masr door.Had een ander Matras uitgezocht maar dat was voor mij geen goeie zei mijnheer Ben uit Breda.Smeerde ons een duurder matras aan waar wij nog geen 5 uur op hebben gelegen.Nu will hij niet een ander matras verkopen.Get gaat wel.om.een matras van.bina 1000 euro.Maar volgens mij komt deze verkoper er goed uit want hij praat net zolang totdat je een duur matras heeft verkocht.wat hij wil dat jij koopt.Hij lijkt wel.een ....... zou het maar niet opschrijven.Maar de verkoopsters hadden mij een ander bed aangeraden wat voor mij en mijn man beter lag.Nu heb ik een heel zwaar matras waar.ik niet op kan liggen.Ik snap niet dat zoiets nog mogelijk is.Moet je langer op liggen zegt deze mijnheer Ben uit Breda nou dan kan ik niet meer lopen en.mijn man ook niet Ik zou zeggen Koop daar nooit

  Door: De Jong 28-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  boxspring

  Beddenreus zal nooit weer een bed moeten verkopen! 2 jaar en 3 maand geleden een boxspring gekocht bij beddenreus ter waarde van bijna €1500. De matrassen beginnen nu enorm door te hangen in het midden samen met de topper. Na telefonisch contact gehad te hebben met de klantenservice ( wat trouwens een ramp is ) werd er besloten om een monteur langs te sturen. Deze grapjas vertelde mij dat ik verkeerd sliep waardoor ik teveel in het midden lig en daardoor de matrassen slijten, op mijn vraag hoe ik anders moet gaan slapen als er in het midden een grote kuil zit en ik dus hierdoor daar na toe rol, kon de monteur mij geen zinnig antwoord geven. Tevens vertelde de monteur mij dat mijn garantie periode van 2 jaar verlopen was (waarom stuurt beddenreus dan een monteur langs?) Vermeld op hun eigen garantie voorwaarden staat letterlijk "Het geleverde product moet de eigenschappen bezitten die de afnemer op grond van de overeenkomst bij normaal gebruik mag verwachten". In mijn ogen mag ik na 2 jaar nog niet verwachten dat mijn bed versleten is. De enige tegemoetkoming die Beddenreus mij kan doen is €38.72 voor de topper en €64,54 voor de matrassen, uiteraard mag Beddenreus er vanuit gaan dat ik dit wereldbedrag niet ga uitgeven bij zo'n waardeloze zaak! Mooie praatjes bij verkoop maar staan voor hun product doen ze niet bij Beddenreus, dus mensen koop hier a.u.b nooit een bed!!

  Door: thomas muntinga17-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boxspring

  1 persoons elektrische boxspring besteld.
  Box spring gekregen zonder electrische bediening.

  Probeer dit maar eens omgeruild te krijgen.

  Na het zoveelste telefoontje was het antwoord Neen,

  Kasten besteld beschadigd en de verkeerde.

  Na weken de goeie gekregen.
  Zeer slechte service.
  En dan druk ik me nog netjes uit

  Door: J Corbeij07-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  topper

  Slechte service. Meerdere keren gebeld over mijn bestelling.
  Telkens een nette klantenservice medewerker aan de lijn die een keurige script opleest. Helaas geen concrete antwoorden gegeven en ondertussen geen idee wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen of de ordestatus kan inzien.

  Door: do02-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Boxspring met opbergruimte

  Wij kochten voor het eerst een boxspring bij de Beddenreus in Hoorn. Niet wetende dat er naast de topper ook matrassen op moesten. De verkoopster heeft ons hier ook niet op gewezen en Wij dachten dus een compleet bed gekocht te hebben. Bij de levering vroeg 1 van de bezorgers die het bed ook kwamen monteren waar de matrassen waren die hier op kwamen. Die waren er dus niet! Eenmaal terug bij de beddenreus om verhaal te halen werd er gezegd dat het matras bij de vering in zit. Wat er op neer komt dat je het matras niet kunt vervangen maar dan een geheel nieuw bed moet kopen. Wij waren het hier niet mee eens en gaven aan dat we dan het bed wilden retourneren. Wat blijkt....(lettertjes onderaan de aankoopbon waar niet op gewezen is wederom) 50 % retourkosten. Dus de helft van je geld kwijt. We mochten bij gods gratie 2 matrassen er bij kopen met 15 % korting. De filiaalmanager van Hoorn nam niet eens de moeite om van achter haar tafeltje naar ons toe te komen en zei meerdere keren in ga niet met u indiscussie want we komen er toch niet uit. De aanschaf van 2 matrassen was goedkoper dan de helft van ons geld kwijt zijn. Je wordt dus met de rug tegen de muur gezet en de service is waardeloos. Nooit maar dan ook nooit meer koop ik daar iets! Wijze les....

  Door: Julitta Schepers27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Matrassen

  3 Matrassen gekocht in Enschede. Van één matras hebben we zelf niet de juiste maat besteld. Ik bel op de dag van bezorgen hoe ik dit het best kan oplossen. Advies, desbetreffende matras weigeren. Deze wordt ongeopend weer meegenomen. Ik zou alles gewoon betalen. Bedrag zou later worden terug gestort. Ik vraag of ik meteen de juiste maat kan bestellen. Mij wordt geadviseerd online een nieuwe te bestellen. Na enkele weken gebeld wanneer de terugbetaling wordt gedaan. Beloofd dat dit komt. Later nog 2 maal gebeld. Ik zou terug gebeld worden. Niet dus. Weer gebeld. Nu verteld deze dame dat ik maar recht heb om de helft van het betaalde bedrag terug te krijgen. Heb dit online nergens terug kunnen vinden. Overleg was niet mogelijk. Ik ben zeer ontevreden over de afhandeling.

  Door: Rineke19-08-2021
  Rineke19-08-2021

  Er staat dat ik hier weer zou kopen. Dit is niet juist!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  boxspring

  Zeer slechte communicatie.
  Levering paar dagen voor de datum uitgesteld naar 3 weken later.
  Geprobeerd te verzetten echter enige datum in de komende maanden die mogelijk was.
  Vanwege mijn werk afgesproken dat ze na 2 uur zouden komen leveren.
  Staan echter op de dag van levering 2 uur te vroeg voor een (uiteraard dichte) deur.
  Zeer slechte bejegening en geen hulp vanuit de klantenservice.
  Het enige was is geregeld was een nieuwe leverdatum 2 maanden later.
  Ronduit belachelijk. BESTEL HIER NOOIT!!!!

  Door: Jantine 13-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  topdek

  Opzettelijk liegen en bedriegen en Chinese kwaliteit

  In één woord ........OPLICHTERS !!!!!

  Door: Ronald Schoonderwoerd03-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  FAQ

  Is Beddenreus een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 103 ervaringen geplaatst over Beddenreus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Beddenreus actief?

  Beddenreus is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Beddenreus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.