Bazoo

Alle reviews

Bazoo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veilig en discreet spullen bestellen

  Omdat ik niet wil dat mijn ouders erachter komen dat ik iets bij een seksshop bestel, vind ik het erg belangrijk dat alles discreet verzonden wordt. Op deze manier is er aan de buitenkant van de verpakking niet te zien wat er in het pakket zit. Niet iedere seksshop biedt deze mogelijkheid aan, maar bij Bazoo is dat wel het geval. Ideaal en daarom bestel ik er ook regelmatig producten. Ben zeer tevreden over de bestelwijze en ook de service van de medewerkers is goed voor elkaar. De producten zijn aan de prijzige kant, maar dat heb ik er wel voor over wanneer het discreet en veilig verzonden wordt. Binnen een paar dagen wordt de bestelling keurig thuis afgeleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sexy clubwear

  Ik houd ervan om mensen te shocken bij het uitgaan en ik koop daarvoor vaak sexy clubwear, waar je alles in kunt zien maar wel sexy en spannend.

  Bazoo heeft daarvoor een goede collectie en levert snel voor ieder feestje waar ik heen ga.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fleshlight gekocht bij Bazoo

  Nadat mijn relatie onlangs na lange tijd is uitgegaan, was ik nodig weer toe aan wat seksuele 'activiteit'. Ik ben wat op het internet gaan kijken en kwam op een gegeven moment bij Bazoo terecht. De fleshlight trok meteen mijn aandacht. Ik heb het direct maar besteld en heb er zeker geen spijt van. Het is weliswaar niet zo lekker als in het echt, maar het is beter dan niets! ;)

Anderen bekeken ook

Hotplay.nl
5 reviews

Het is gewoon goed! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Hotplay.nl is een online webshop met erotische artikelen. Het is een webshop waar veel mens...

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Condoom.nl
7 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft je het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel omdat je denkt dat u voor sch...

Willie.nl
11 reviews

Lees nu! Ervaringen over Willie.nl, een online sexshop. Er zijn natuurlijk meerdere online sexshops waar je online kunt gaan shoppen. Het is e...

Bazoo

Heb je seksspeeltjes nodig maar kun je het niet vinden in een winkel of durf je juist niet om seksspeeltjes te kopen in een winkel? Dan is de website www.bazoo.nl de ideale seksshop voor je! Het gaat erom wat u ervan vindt of wat vinden de consumenten van de webshop? Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de website www.bazoo.nl  waar je seksspeeltjes in vele soorten, kleuren en maten kunt vinden , seksspeeltjes, glijmiddelen in vele smaken en veel meer kunt vinden. De reviews gaan onder andere over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, of je de beste prijzen krijgt voor de producten die je daar wilt kopen en of de producten van topkwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via www.bazoo.nl seksspeeltjes, condooms of glijmiddelen willen kopen. Wij horen graag uw mening over www.bazoo.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over bazoo.nl
Wat is bazoo.nl nou en wat bieden zij eigenlijk aan? Bazoo.nl is een seksshop en bij Bazoo.nl vind je meer dan alleen de standaard seksspeeltjes die je overal kunt vinden. Zij hebben de aller nieuwste sekstoys die op de markt te vinden zijn als eerste in hun assortiment. Bij Bazoo.nl ben je dus aan het juiste adres als je opzoek bent naar een vibrator, dildo of condooms.
Heeft u ooit de webshop bazoo.nl bezocht en kent u er meer informatie over? Zo ja, graag willen wij er meer over weten dus plaatst een review !

Diensten bazoo.nl
Wat biedt bazoo.nl nou eigenlijk aan? Bazoo.nl is dus een seksshop waar je meer dan 3000 erotische artikelen kunt vinden waaruit je kunt kiezen. Ben je opzoek naar een vibrator, dildo of paar condooms dan is bazoo.nl de juiste webshop voor je. Je hebt verschillende categorieën als lingerie, seks toys, drogist, funny en body & beauty. 

Bij de categorie lingerie heb je verschillende producten die je kan bestellen als kousen, kostuums, jurkjes en veel meer!

Natuurlijk verzendt bazoo.nl de producten die je hebt besteld discreet, dat houdt in dat niemand kan zien waar jouw pakketje vandaan komt of wat er namelijk inzit. 
Heb je ooit een artikel of een product besteld via de seksshop Bazoo.nl? Hoe lang duurde het voordat jouw artikel aankwam en werd het, zoals het werd vermeldt, discreet verzonden? Graag willen wij en de consumenten er meer over weten! Laat een bericht achter!

Klachten
Heb je een klacht omdat de artikelen die je heeft besteld niet goed is, niet op tijd is geleverd of omdat je het alsnog niet hebt ontvangen? Of heb juist een opmerking of een vraag die u wilt stellen aan bazoo.nl? Bazoo.nl heeft een klantenservice waar je je vragen kunt stellen of een klacht kunt indienen. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:30.
Heb je ooit een vraag gesteld of een klacht ingediend? Hoe werd u daarop beantwoord en hoe verliep het? Laat een review achter!

 

Wel eens stiekem iets willen kopen bij Bazoo? Maar wilt u zeker weten dat het anoniem gaat en zijn ze betrouwbaar? Lees ervaringen van klanten die u voorgingen!

}