Bart Smit

Alle reviews

Bart Smit

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  speelgoed

  Leuk en educatief

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online besteld

  Heb op 11 juli 3 stukken speelgoed besteld voor mijn kleindochter haar verjaardag op 21 juli. De spullen zijn op 23 juli nog steeds niet geleverd. Kreeg geen mail dat de spullen later geleverd zouden worden en na mijn eigen mail kreeg ik als antwoord een slap excuus over de leverancier die nog niet geleverd had, volgens mij moet je dan in je advertentie zetten dat de levering afhangt van de leverancier en wel 2 á 3 weken kan duren ipv levertijd 2-5 dgn.
  Laatste keer dat ik iets heb besteld bij Bart Smit.
  Boze oma met een verdrietige kleindochter

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Speelgoedwinkel online

  Ik bestel regelmatig bij Bart Smit.
  Er zit geen speelgoedwinkel meer bij mij in de buurt. De enige die er was, ging failliet.
  Daarom bestel ik nu online en Bart Smit kies ik vaak, omdat als je eenmaal ergens zit, dan blijf je daar zolang dat goed gaat.
  Nooit hoeven retourneren en de levering is telkens snel genoeg. Ik weet niet of ze de goedkoopste zijn, maar voor mij is service en vertrouwdheid ook belangrijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sinterklaascadeautjes net op tijd bezorgd

  Totaal in paniek want ik had nog geen sinterklaascadeautjes gekocht en wel online besteld maar het was er nog niet!!
  Gelukkig werd het vandaag gewoon op tijd bezorgd en dat is precies op tijd want vanavond vieren wij het natuurlijk.

  Gelukkig levert Bart Smit zelfs met drukke feestdagen gewoon wanneer ze zeggen, ik ben weer gered.
  En volgend jaar probeer ik het eerder te bestellen, gewoon voor mijn eigen gemoedsrust!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Loopfiets online aanbieding

  Had in de winkel een loopfiets gezien, maar besloot deze online te bestellen, dan kon deze gratis worden verzonden en hoefde ik deze met het winkelen niet mee te dragen.

  Online bleek het een speciale aanbieding die ik in de winkel niet had gezien (hadden ze best mogen zeggen eigenlijk, ik had nog om extra informatie gevraagd, maar ze willen misschien liever in de winkel verkopen??).

  Hij is inmiddels aangekomen en mijn kleine jongen is er erg blij mee.
  De fiets is van hout en er staat Spiderman op.

  Bezorging was gratis en retourneren ook, maar dat hoeft gelukkig niet (toch altijd een gedoe)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen service

  ik ben zeer ontevreden met de service wat betreft de aankoop van een oninstalleerbaar pc game. Een dure game aangekocht en het is onmogelijk deze te installeren op de computer. Bart smit beroept zich op de voorwaarden dat ze nooit computergames terugnemen. We zullen dus ook nooit nog een winkel binnengaan en de mond aan mondreclame zal vergelijkbaar zijn. Heel spijtig!

  Ja gek he..dan moet je een beter PC kopen. Ligt niet aan het spel he!! En logisch dat ze spellen niet terugnemen. Spel illigaal downloaden en de key van het teruggebrachte spel gebruiken, zo kennen we er wel meer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Groot assortiment speelgoed

  Bart Smit heeft gewoon een groot assortiment met veel speelgoed en altijd wel iets leuks. Maar ik koop liever gewoon in de winkel dan op hun website, want dan kun je leuker rondkijken en dat soort dingen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dé Speelgoedwinkel

  Blijft toch dé speelgoedwinkel!
  Ze hebben echt lekker veel en het is altijd een feestje om naar de winkel te gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke aanbiedingen online

  Beetje schreeuwerige website maar ze hebben leuke aanbiedingen en veel keuze en daar gaat het mij om.

  Vind het ook een leuke winkel om naar toe te gaan altijd, alleen moet ik er helemaal voor naar de stad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Sinterklaas cadeaus kopen

  Helaas zit er geen Bart Smit bij mij in de buurt, maar ik bekijk de website altijd als het weer tijd is om de Sinterklaas cadeaus te kopen. Ik wacht hier altijd zo lang mogelijk mee, omdat je in de laatste week vaak 15 procent korting krijgt. Door online te bestellen kan ik toch nog bij Bart Smit kopen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online bestellen

  Het is geen mooie website, raar met dat kader aan de zijkant, maar er staat wel veel op en bestellen gaat makkelijk.

  Vind in de winkel kopen eigenlijk wel leuker, maar de winkel in de buurt, die is er niet meer. Dus dan maar online...

Anderen bekeken ook

Ko&Flo Kinderkleding
1 reviews

Nieuwe kleren voor je kinderen kopen, is vaak net zo leuk als voor jezelf. En je kinderen worden er super blij van. Ze showen maar al te graag hun ...

Kixx Online
4 reviews

Kixx-online: snel en makkelijk kinderkleding bestellen. Ben je op zoek naar leuke en hippe merkkleding voor jouw kids? Dan vind je wellicht wat je ...

Gezinnig
2 reviews

Je groeit op, ontmoet een leuke partner, en op een gegeven moment krijg je kinderen. Ieder kind is anders, en wat handige hulpmiddelen en producten...

MUCHACHOMALO
9 reviews

Er zijn verschillende ondergoedmerken te koop en ook verschillende soorten ondergoed. Webwinkels staan er vol mee. Bij webshops als MUCHACHOMALO vi...

Bart Smit

Hoe denken anderen over Bart Smit? Wij hebben hier de reviews voor U verzamelt! NederlandReview is een onafhankelijk platform waar consumenten hun mening kunnen uiten over een bedrijf. Lees hier wat andere Nederlandse consumenten vinden van Bart Smit. Wij willen ook graag uw mening en ervaring over Bart Smit horen om zo andere consumenten te helpen in het maken van hun keuze. Op deze manier kunnen wij de beste service aanbieden en samen met andere consumenten bepalen welke bedrijven het waard zijn om uw geld aan uit te geven. Geef dus vandaag nog je mening over Bart Smit!

Over Bart Smit
Bart Smit is een speelgoedwinkel dat speelgoed verkoopt voor baby’s tot kinderen. Bart Smit bestaat al sinds 1967. Sinds dien zijn ze erg aan het groeien en hebben ze zelfs vestigingen in het buitenland geopend. Bart Smit is ondertussen ook echt een straatbeeld geworden in vele steden en bijna iedereen koopt daar de cadeaus. Sinds 1999 beschikt Bart Smit ook over een webwinkel waar klanten online de artikelen uit de winkel kunnen kopen. Bart Smit beweert voor kwaliteit en service te staan. Ze denken mee met de consumenten en plannen de volgende stap ruim van te voren uit. Zo kunnen ze elke keer bijblijven in deze wisselende markt met de steeds vernieuwde technologie. Waar Bart Smit vroeger nog echt een speelgoedzaak was is het tegenwoordig meer een entertainment warenhuis geworden waar je terecht kunt voor alles dat met entertainment te maken heeft. Klopt het dat Bart Smit voor kwaliteit en service staat? Lees hier onze reviews en laat er zelf ook 1 achter!


Diensten
Bart Smit is een speelgoedwinkel met meer dan speelgoed. Zelf omschrijven zij zich meer als entertainment warenhuis. Dé plek voor alles dat te maken heeft met entertainment, al vanaf speelgoed voor baby’s en kinderen tot aan de nieuwste game consoles. Zo kan U bij Bart Smit terecht voor de leukste puzzels en spelletjes. Maar ook voor de LEGO fans staat er genoeg bij Bart Smit. Ben je meer een gamer? Geen punt! Bij Bart Smit kunt U ook terecht voor de nieuwste games en consoles. En zelfs voor de echte meiden hebben ze een speciale afdelingen met leuke producten voor deze categorie. Een uitgebreide winkel dus waar je terecht kunt voor iedereen in alle leeftijdscategorieën. Naast de winkels in de steden heeft Bart Smit ook een online webwinkel. Deze webwinkel is alle dagen op alle tijden toegankelijk voor de consument. 

Klachten
Bart Smit neemt klachten uiterst serieus, ook wanneer U besteld heeft via de webwinkel. Wanneer U een verkeerd of kapot geleverd of aangekocht heeft kunt U deze kosteloos omruilen. Klachten kunnen gestuurd worden via de email, post of fax. Ze zeggen zelf een goede klantenservice te hebben waar de klant de nummer 1 is en ze er alles aan zullen doen om de klant tevreden te stellen, zowel in de winkel op straat als in de webwinkel. Is dit ook zo? Dat kunt U lezen op de reviews van NederlandReview!

Lees hier de ervaringen van echte klanten met Bart Smit. Hoe zijn de reviews over het online speelgoed bestellen bij deze web shop? Leveren ze op tijd, zijn er goede aanbiedingen, zijn er klachten?

}