NederlandReview

  Ervaringen Barbequeshop

  Bent u ook benieuwd naar de ervaringen van mensen die al eerder iets bij Barbequeshop.nl hebben gekocht? Barbequeshop.nl is een bedrijf dat zich bezighoudt met het aanbieden van barbecues op het internet. Het bedrijf heeft echter niet alleen een website, maar heeft ook een vestiging in Naarden waar de producten van het bedrijf desgewenst ook te bezichtigen en af te halen zijn.

  Over Barbequeshop.nl


  Dit bedrijf maakt onderdeel uit van een groter geheel. De website www.barbequeshop.nl is onderdeel van Create2Fit BV. Het bedrijf is gevestigd in Naarden. Create2FitBV heeft nog andere websites die zich allemaal bezighouden met het aanbieden van 1 type product. Zo heeft een het bedrijf een website die goedkope tv’s aanbiedt, goedkope wasmachines en zo zijn er nog een aantal sites te noemen. Ieder website richt zich nadrukkelijk op het aanbieden van 1 types product.

  Naaste de websites heeft het bedrijf nog een showroom in Naarden. In deze showroom kunnen de producten die het bedrijf aanbiedt bekeken worden en desgewenst ook afgehaald worden.

  Grappig filmpje van Tom Coronel. Hij legt even uit hoe de barbecueshop werkt!

  Diensten Barbequeshop.nl


  Barbequeshop.nl houdt zich bezig met het aanbieden van een groot assortiment barbecues en alles wat daarbij komt kijken. De site richt zich maar op het verkopen van 1 productsoort. Dit heeft als voordeel dat er op de site een breed assortiment te vinden is. Wie op zoek is naar een goedkope barbecue kan op deze site terecht, maar wie op zoek is naar een hele professionele barbecue kan op deze site ook wel iets van zijn gading vinden.

  Bestellen op de site is eenvoudig. Het volgens de website is alles wat voor 21:00 besteld is, de volgende dag nog in huis. Daarnaast hoeven er geen verzendkosten betaald te worden voor producten die op Barbecueshop.nl verkocht worden.

  Wie een goedkope barbecue op deze site heeft gekocht, of juist een hele professionele barbecue krijgt 14 dagen om over zijn aankoop na te denken. Tot 14 dagen na de aankoop mag de barbecue weer terug worden gestuurd. Uiteraard moet de barbecue dan nog wel compleet, netjes en ongebruikt zijn.  Klachten over Barbequeshop.nl


  Wie een goedkope barbecue wil bestellen is bij dit bedrijf aan het juiste adres. Wie een professionele barbecue wil bestellen kan er ook wel wat van zijn gading vinden. Het assortiment is zo groot dat iedereen er terecht kan. Dat is natuurlijk positief. Als je echter niet tevreden bent over dit bedrijf dan zijn er verschillende mogelijkheden om deze klachten kenbaar te maken.

  In de eerste plaats is het mogelijk om te bellen met dit bedrijf. Waar het bedrijf zich echter bezighoudt met het aanbieden van goedkope barbeques heeft het bedrijf geen goedkope tarieven om te bellen. Bellen moet namelijk naar een 0900-nummer en kost 80 cent per minuut. Bellen is echter wel 7 dagen per week mogelijk. Verder is het natuurlijk mogelijk om een mail te sturen of langs te gaan in de vestiging van Create2fit in Naarden.

  Heeft u ooit een goedkope barbecue of een ander product via deze site gekocht? Deel dan uw ervaringen met dit bedrijf op deze site. Op deze manier kunnen andere mensen beter beoordelen of zij hier ook een goedkope barbecue moeten kopen, of dat ze beter even verder kunnen kijken.

  Weber nodig? Lees eerst ervaringen van Nederlandse consumenten die al iets gekocht hebben bij barbequeshop. Leveringstijden, garantie noem maar op! Lees ervaringen & beoordelingen bij NederlandReview!

  Barbequeshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Barbequeshop

  Uw beoordeling

  Hoes

  Waardeloos. Er wordt niet gereageerd op mijn mails. Telefonisch zeer onpersoonlijk en onklantvriendelijk behandeld, wordt zelfs tot 4x toe opgehangen.
  Ondertussen nog steeds geen hoes en weg geld.

  Door: Louise Van Veldhuizen28-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Coole accessoires voor de barcecue

  Sinds afgelopen zomer mijn eigen huisje en als cadeau een vette barbecue gekregen van mijn vrienden en familie. Heb er al geregeld gebruik van gemaakt en vind het ook echt super gaaf om te doen. Er ontbraken alleen nog wat coole accessoires en die heb ik aangeschaft bij Barbequeshop. Ik kwam toevallig op deze website terecht en vond hier precies wat ik zocht. Ze hebben hier echt super coole en handige accessoires voor de barbecue. Ik was eigenlijk op zoek naar één specifiek ding, maar heb in totaal zelfs vijf dingen gekocht. De prijs liet het toe en ik weet nu ook dat de kwaliteit behoorlijk goed is.

  Door: Jermain Tulp18-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  BBQ gekocht lekker weer

  Met al dat lekkere weer vorige week meteen een barbeque aangeschaft~
  Nu is hij er, maar is het rotweer haha, ik wacht gewoon nog even.
  Het is een mooi dingetje, keurig verpakt en veeeel goedkoper dan in de winkel bij mij in de straaat.

  Door: Dennis02-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eindelijk mijn weber!

  Eindelijk heb ik de weber. Welliswaar net na het barbecue seizoen, maarja dan moet ik maar niet in september jarig zijn. Ik heb hem nog wel even kunnen testen van de week en hij is helemaal super. Bedankt mannen!

  Door: Wim30-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Top bbq!

  Klassieke weber kogelbarbecue gekocht. Was in de uitverkoop voor 129 euro dus nog een 40 euro uitgespaard ook. Gewoon zo'n ding op houtskool want dat blijft toch altijd het echte barbecuen voor mij vind ik. Voor 7 uur besteld en volgende dag in huis is ook echt waar. Gewoon netjes geleverd de volgende dag. Hij doet het prima en zeker tevreden dus!

  Door: Elise van der Vlugt21-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is Barbequeshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Barbequeshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Barbequeshop actief?

  Barbequeshop is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Barbequeshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.