NederlandReview

  Ervaringen Bagazoo.com

  Heeft u bagages nodig voor in de vakantie? Via de website Bagazoo.com kunt u bagages bestellen wat bij u past. Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel. De eerdere consumenten die al een product hebben gekocht bij Bagazoo.com hebben een review geplaatst over de website. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je de beste prijzen krijgt voor de bagages en of de producten van kwaliteit zijn. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf of winkel. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij bagages voor een reis willen kopen via de webshop Bagazoo.com . We horen graag uw mening over Bagazoo.com zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

  Over Bagazoo.com

  Wat is Bagazoo.com? De webshop Bagazoo.com bis een webshop met Europese ambities waar de passie voor reizen is. De webshop is er om alle reizigers te voorzien van de bagages die ze nodig hebben om te kunnen reizen en op vakantie gaan. Bagazoo.com is een van de snelst groeiende bagage webshop van Nederland waar de hoofdkantoor gevestigd is in Ruisbroek aan de Beemdstraat 29. Het bedrijf richt zich dus voornamelijk op tassen / bagages voor de mensen die willen gaan reizen of op vakantie willen gaan.

  TIP: Bagazoo.com Kortingscode Handleiding ★★★★★

  Diensten Bagazoo.com

  Zoals ik het net over had is Bagazoo.com een webshop voor reizigers en vakantiegangers. Bagazoo.com hebben werkelijk van alles. Ze zijn op zoek naar nieuwe merken en nieuwe collecties. De lichtste koffer, de ruimste reistas : zij gaan opzoek en informeren de consumenten ervan. Bagazoo.com hanteert een gratis verzending boven de € 30,-. Is uw bagage niet terug? Dan kunt u het binnen 14 dagen retourneren en u uw geld terug krijgt.

  Bagazoo.com heeft categorieën voor Dames, Heren, Business, School & Vrije Tijd en Bagages.
  Via de categorie Dames kunt artikelen kopen zoals handtassen, schoudertassen, accessoires, tas + portefeuilles en nog veel meer. Voor de heren kunt u portefeuille, reporters, schoudertas en accessoires kopen.
  Natuurlijk heb je ook de categorie business waar je artikelen voor je laptop, mobiel, tablet en voor andere producten kunt kopen zodat uw product goed beschermd is. Bagazoo.com heeft vele merken zoals Michael Kors, Guess, Kipling, Davidt’s, Eastpak voor tassen en Brunotti.

  Als je via de website je aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijgt u een respectievelijk bedrag van € 5,- om mee te gaan shoppen. Alle tassen op Bagazoo.nl zijn in voorraad.

  Heeft u ooit iets besteld via de webshop Bagazoo? Wat was uw ervaring ermee en kreeg u het product afgeleverd na een dag van uw bestelling? Plaats een review!

  Klachten

  Heeft u een vraag over een bepaalde product of wilt u een klacht indienen omdat uw bagage beschadigd is? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met Bagazoo.com om uw vraag te stellen of een klacht in te dienen. Bagazoo.com heeft een klantenservice waar je via de klantenservice een mail kunt sturen waar ze z.s.m uw bericht gaan beantwoorden.

  Ooit een klacht ingediend of een vraag gesteld? Hoe ging de klantenservice met u om en werd u goed geholpen? Graag willen wij er meer over weten.

  Duizenden ervaringen over bestellen, retourneren en kopen bij Bagazoo.com. Alle ervaringen lees je bij NederlandReview!

  Bagazoo.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bagazoo.com

  Uw beoordeling

  Tevreden klant

  Twee keer een bestelling gedaan, beide keren snel in huis en met veel korting aangeschaft. Ik heb nooit hoeven ruilen of retourneren. Kwaliteit was erg mooi, verpakking ook erg goed en netjes verzorgd. Tevreden klant dus hier!

  Door: Jasha29-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Mooie spullen, goede kwaliteit

  Mooie spullen en snelle levering. Zelf nu een aantal keer iets besteld hier.
  Niet de goedkoopste, maar dat is logisch als je ziet wat voor merken ze hier hebben (kaliber Armani). Kwaliteit is daarmee top!

  Door: Tamara Bloemen02-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Armani tas outlet

  Fantastische nieuwe Armani tas gekocht hier bij Bagazoo.
  Was maar 179 euro volgens mij is dat echt supergoedkoop voor Armani!!
  Weet niet of het outlet is maar de prijzen lijken dat wel.

  Door: Eefje Tichelaar31-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Mooie spullen maar deals vallen tegen

  Ze hebben veel mooie spullen, van Michael Kors enzo, maar ik dacht dat ze goede dealtjes hadden en dat is dus niet zo. Of ik heb ze niet gevonden ;)

  Door: Tasjeslover14-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  FAQ

  Is Bagazoo.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Bagazoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bagazoo.com actief?

  Bagazoo.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bagazoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.