NederlandReview

  Ervaringen Badkamerwinkel

  Schrik niet?! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Badkamerwinkel.nl is een webshop welke in de online shoppen woonwinkel categorie past. Je kunt er volop verschillende badkamer producten aanschaffen en kopen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. Kies ervoor om meerdere opties en mogelijkheden te vergelijken om zo bij een aankoop een goede keuze te maken. De onafhankelijke beoordelingen en reviews zijn dan natuurlijk behulpzaam en goed. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Kijk naar de verschillende manieren om te ontdekken hoe ook jij kunt genieten van deze reviews. Laat er ook een achter wanneer je een ander wilt helpen bij het vormen van een goed beeld over Badkamerwinkel.nl. We weten zeker dat ook jij een geweldige hulp zult zijn voor de verschillende mensen op deze site NederlandReview

  Geweldig! Of niet? Ontdek de geheimen van dit bedrijf. Badkamerwinkel is een online en offline winkel waar je terecht kunt voor alle producten rondom je badkamer. Kranen, douches, baden, verwarmingen, toiletten, tegels en nog veel meer. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over Badkamerwinkel. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over Badkamerwinkel. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over Badkamerwinkel.

  Over badkamerwinkel.nl

  Badkamerwinkel heeft een mooie grote online webshop vol met badkamer producten en accessoires. In Nieuwegein hebben ze ook een echte winkel. Centraal in het land met volop mogelijkheden om alles zelf vast te houden en te bekijken. De klant staat in beide situaties centraal. Ze kiezen er dan ook voor om geen goedkope producten aan te bieden van een slechte kwaliteit.

  Badkamerwinkel.nl is de online webwinkel badkamer producten. Ze hebben coole tegels, goed installatiemateriaal en nieuwe accessoires. Alles voor een scherpe prijs en met een uitstekende service. Daarnaast is er ook een echte winkel in Nieuwegein waar je naartoe kunt gaan.

  Je vindt ze :
  Badkamerwinkel.nl
  Laagraven 5A
  3439 LG Nieuwegein

  Wie betaalt, bepaalt is het motto van de Badkamerwinkel.nl. Ze vinden het belangrijk om de beste klantenbeoordelingen te krijgen. De klant laat horen en zien waar ze wel en niet tevreden over zijn. Een slechte review is daarom ook welkom bij hun. De service verbeteren, het aanbod verbeteren of de kwaliteit nog verder verbeteren is van groot belang voor ze. Ze willen eerlijk en transparant zijn en zo hun klanten helpen. Ze willen niet nog een schreeuwerige webshop zijn waar je alles voor weggooi prijzen kunt kopen zonder kwaliteit of service. Zoek je dat wel? Dan moet je niet naar Badkamerwinkel.nl gaan.

  In de badkamerwinkel. - Sluipschutters

  Diensten van badkamerwinkel.nl

  Badkamerwinkel.nl biedt producten aan op het gebied van:
  • Baden
  • Douche
  • Wastafels
  • Badmeubels
  • Toiletten
  • Kranen
  • Verwarming
  • Spiegels
  • Accessoires


  Klachten, complimenten en tips voor en over badkamerwinkel.nl

  Ben je ergens niet tevreden over? Laat Badkamerwinkel.nl het dan weten. Ze zijn hier erg blij mee. Ze willen je graag helemaal tevreden zien. Wacht niet langer en dien dus je opmerking in om ze te helpen. Daarna kun je een review op NederlandReview achterlaten.

  Ben je ontevreden over Badkamerwinkel? Dan kun je jouw klacht indienen bij hun in de winkel in Nieuwegein, per telefoon, per mail en ook per post. Ze zullen de klacht in behandeling nemen en je informeren hoe deze afgewikkeld zal gaan worden.
  Hierna kun je jouw menig over hun op onze site achterlaten.

  Jouw Mening over badkamerwinkel.nl

  Ken jij dit bedrijf? Laat ook een review achter op NederlandReview. Je helpt vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf jouw mening achter laten. Het maakt niet uit of het goed of slecht is, zo lang het maar om een eerlijke review gaat.

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen.

  Echte onafhankelijke ervaringen van consumenten die u voorgingen. Zo weet u hoe betrouwbaar badkamerwinkel is en of u hier moet kopen! Lees beoordelingen bij NederlandReview

  Badkamerwinkel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (48)

  6
  54% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  7
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Badkamerwinkel

  Uw beoordeling

  badmatten goedkoper

  badmatten besteld bij badkamerwinkel.

  ik zocht een specifiek type badmat en ik vond deze op meerdere websites staan, maar hier waren ze aanzienlijk goedkoper. Zelfs goedkoper dan op Bol enzo, daarom had ik hier besteld. Ik kwam bij deze winkel via Google

  ze zeiden dat het dinsdag zou worden geleverd, maar ze waren er pas vanochtend. dat is jammer.

  Alles was wel netjes verpakt en de badmatten zagen er goed uit. Oh het plaatje op de website klopte niet helemaal, maar dat had ik bij het bestellen gelukkig al gezien. De mat is namelijk langwerpig maar op het plaatje vierkant!

  Maar ze zijn dus erg goedkoop daarom zou ik hier weer bestellen. ik heb nu voor precies hetzelfde artikel minder betaald dan elders, dat is wel de moeite waard vind ik

  Door: Richard27-09-2017
  Richard27-09-2017

  Oh en ik wilde nog even zeggen dat de levertijd ook veel sneller was, bij andere winkels moest ik twee weken wachten, hier dus maar een paar dagen,. Dus al klopte de dinsdag niet en werd het woensdag, nog altijd sneller dan elders.... jammer van de slordigheden, verder dus prima

  Marco van Zanten22-09-2020

  We zijn zeer goed geholpen in Badkamerwinkel Rotterdam , Daar werken mensen die snappen wat ik precies wil. zeer kundig advies gekregen en de prijzen zijn helemaal top. 1 min puntje 1 artikel was pas 2 dagen later gekomen. veder was alles perfect in order.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Klantvriendelijk, gastvrij en professioneel

  Afgelopen weekend heb ik het filiaal van badkamerwinkel.nl in Wateringen bezocht. Daar zijn mijn vader en ik onwijs goed en fijn geholpen door meneer Wenner Andrea. Vanaf het moment dat wij de winkel binnenliepen tot het moment dat wij het pand weer verlieten, heeft hij ons voorzien van de best mogelijke service. Hij wist precies aan welke informatie wij behoefte hadden en vulde aan waar nodig was. Als bleek dat een wens op onze lijst niet mogelijk was, deed hij er alles aan om ons een sterk, praktisch en goedkoop alternatief te bieden. Door zijn persoonlijke service, bijzondere vriendelijkheid en bewonderenswaardige professionaliteit hebben wij zojuist met een gerust hart de aankopen voor onze nieuwe badkamer gedaan!

  Door: Daphne Rozenburg25-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prettig zaken doen.

  Ik doe al een tijd zaken met badkamerwinkel als bedrijf bestel ik regelmatig en heb goede ervaringen. Ook als er iets retour moet of er is iets met een product. Wat nog maar 1 x is gebeurd. Ik word altijd correct geholpen als ik bel. Of als ik mail. Zo ook vandaag : ik vraag om een factuur( van een tijd geleden) die ik graag nog een keer wil ontvangen. En 1 dag later al in de mailbox. Ik zeg nog tegen mijn vrouw : wat een correct bedrijf is dat toch. daar kunnen sommige bedrijven een voorbeeld aannemen. Dus ik acht dat mag ook weleens vermeld worden in review. Ik schrik dan ook van de negatieve reviews omdat ik een hele andere ervaringen heb. Ik ben dus wel zeer tevreden.

  Door: Dennis Bont03-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Spulletjes voor de badkamer besteld en snel gratis verzending

  Wij hebben wat spulletjes voor onze badkamer aangeschaft bij BadKamerWinkel.

  Wel hadden we eerst nog vragen over de producten, want anders kan het tegenvallen en dan moet je retour sturen en dat is altijd zo'n gedoe.
  Er werd snel en duidelijk en compleet gereageerd en daardoor konden wij vlot de bestelling doen.

  De spulletjes werden trouwens snel en gratis verstuurd.

  Daarom is BadKamerWinkel ons goed bevallen.

  Door: Anniek08-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Geberit Acanto apothekerskast

  Kast werd vlot geleverd. Inspectie aan de buitenkant toonde geen gebreken. Vervolgens twee weken laten staan totdat de installateur het uiteindelijk ging plaatsen. Toen bleek dat een glasplaat aan de binnenzijde was gebroken. Een klacht hierover wordt afgedaan met onzin dat de fabrikant dit niet hersteld omdat het niet binnen 48 uur is gemeld. Ik heb toch echt niet bij de fabrikant besteld. Service is waardeloos. Zou me niets verbazen als ze al op de hoogte waren van de schade en bewust toch de kast hebben verstuurd in de hoop dat deze schade niet op tijd werd waargenomen. Schande!

  Door: EE DeBaat16-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  ventilatie systeem

  Prima prijs kwaliteit verhouding. Klantenservice zeer slecht telefonisch bereikbaar TIJDENS openingstijden. Men verwijst naar andere openingstijdenvan de klantenservice op de site die bijgewerkt zou zijn. Ook dat blijkt helaas niet waar, er staat alleen dat klantenservice geopend is. Maar dan ben je terug bij af

  Door: braakman20-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Douchewand

  Medio juli besteld om op 14 augustus te leveren.
  Het artikel is die dag ook keurig bezorgd. Een lagere prijs voor exact hetzelfde produkt heb ik eerder niet gevonden.
  De informatie over het bezorgvenster kan en moet beter. De hele dag thuis te moeten blijven is niet meer van deze tijd.
  Al belt de chauffeur maar een tijdje van tevoren.
  Al met al zou ik graag nog eens bestellen bij Badkamerwinkel.nl.

  Door: Wim Godding15-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Toilet met accessoires, fontein, kraan

  Fijne website. Serieus veel korting, lekker om voor scherpe prijzen te kunnen winkelen want het kost al genoeg. Ik had een verkeerd sifon uitgezocht voor mijn fontein. Deze kon ik retoursturen en de klantenservice heeft me geholpen welke wel past. Dik tevreden ook over de aftersales. De negatieve berichten hier herken ik me helemaal niet in, ik ben echt goed geholpen en blij met mijn spulletjes!

  Door: Jo09-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Zeer tevreden

  Met de reviews in mijn achterhoofd (die ik niet had gecheckt voordat ik de bestelling deed) hield ik mijn hart vast. Echter, alle spullen zijn op de afgesproken datum geleverd, het kwam weliswaar in drie pakketten maar dat vind ik geen probleem. Prijstechnisch is het de beste webshop voor zover ik mijn onderzoek gedaan heb.

  Door: Emiel Filart01-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel en goed

  Veel oude reviews hier. Ik heb alles voor mn badkamer besteld bij badkamerwinkel. Paar verschillende leveringen maar alles keurig op tijd en compleet. Slechte reviews van 5 jaar geleden blijven hier staan, geeft een vertekend beeld.

  Door: Yasmine15-10-2020
  Jasper15-10-2020

  Ik had een nieuwe kraan via Badkamerwinkel.nl besteld. De volgende dag was hij al in huis. Super snelle levering, goede prijs en een sympathieke bezorger. Kortom, top!

  Dennis03-02-2021

  De bewering de volgende dag geleverd is helaas niet waar. Ik wacht al twee dagen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Flexibel nylon slang

  Heb op 30-03-2021 een zwarte Nylon slang besteld
  Hoorde maar steeds niks van Badkamerwinkel.
  Heb toen 2/3 keer moetten bellen om te vragen waar me bestelling bleef.
  Heb toen te horen gekregen dat de leverancier vertraging heeft.
  2de keer gebeld en product was gewoon op voorraad en ze zouden het naar de winkel sturen in Rotterdam.
  Heb toen 3 dagen erna de winkel gebeld om te vragen hoe het zit met mijn bestelling.
  Medewerker heeft toen los een nylon slang besteld op een ander manier en kon hem toen de dag erna ophalen.
  29-07-2021 vindt het wel heel erg lang wachten voor een Nylon slang.
  Daarom voor mij geen Badkamerwinkel meer.

  Door: Rinaldo30-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  Wc bril

  Absoluut niet mee in zee gaan!!!
  Op advies van hun passende wc-bril besteld. Tijdens montage bleek deze toch niet te passen.
  Ben nu al 2 weken bezig om een retourformulier toegestuurd te krijgen en een 6-tal mails verder
  Tevens sta je gemiddeld een half uur in de wacht voor je iemand aan de lijn krijgt die je vervolgens weer met een kluitje in het riet stuurt. Ga nu mijn advocaat maar een brief laten sturen, want ik heb hier geen energie meer voor. Ben gewend van andere leveranciers op het web binnen 5 minuten een retourbrief c.q. label te ontvangen en hier na weken nog niet. Bedrijf geeft niet thuis en verschuilt zich achter wacht muziek als je belt en achter bureaucratie en afpoeier tactieken als je mailt
  Ik wens mijn advocaat veel succes. Ik ben er helemaal klaar mee!

  Door: Johan08-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Toiletbril

  Peter heeft erg veel moeite gedaan om een hogere toiletbril te vinden voor ons plm 20 jaar oude Duravit toilet.super.bedankt.wij zijn er erg blij mee.

  Door: Lilian 29-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Toilet

  Toilet besteld. Zou volgende dag geleverd worden, na een aantal dagen maar eens gebeld waar deze bleef.
  Mevrouw, hij is bij u afgeleverd!! Dan had ik dit moeten weten. Verder nakijken blijkt het toch niet zo te zijn en moeten ze eerst een onderzoek instellen omdat deze wel verzonden was en daar moest ik op wachten. Uiteraard dit niet geaccepteerd omdat we erop zaten te wachten. Toen werd deze alsnog opgestuurd en 2 dagen later hadden we hem.
  Mooie toilet dus nu voor beneden toch maar dezelfde besteld. Hij zou vandaag geleverd worden...... we moeten er morgen maar weer eens achteraan.
  Voor mij de laatste keer dat ik daar iets heb besteld.

  Door: Corine25-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Kranen en doucheset

  Wij hebben nieuwe kranen besteld en een doucheset bij Badkranenwinkel. Bij de levering van de doucheset ging het al mis. Was niet compleet geleverd en na na de 1e nalevering nog niet. Hierdoor ruim een week langer zonder douche gezeten. Vlak na installatie is de doucheset gaan roesten waardoor wij een lange roestspoor op onze tegels hadden. Ook de lak op de geletterde spullen liet los en begin zelfs te roesten. Bij het eerste contact probeerden ze ons al af te wimpelen. Nooit een sorry gehoord. Vervolgens via de verzekeraar en uiteindelijk zelfs rechtshulp de schade moeten verhalen. Het bedrijf is alleen via whatsapp te benaderen en als het hun niet bevalt blokkeren ze je. Bedenk goed voordat je wat besteld bij dit bedrijf. Slechte producten, slechte service, geen inlevingsvermogen en onbeschoft! Niet doen

  Door: Rene13-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Villeroy & Boch Loop & Friends opzetwastafel, Hotbath Friendo wastafelmengkraan en een GROHE Euphoria SmartControl 310 douchesysteem

  Prima site, overzichtelijk en werkt prettig. Helaas is de opgegeven levertijd niet de realiteit en de communicatie daaromtrent is nietszeggend.
  Kraan, snel geleverd, douchesysteem, veel achteraan moeten bellen en mailen (krijg wel keurig respons, maar het is geen antwoord). Hield al rekening met een langere levertijd ivm de drukte rondom kerst en Covid-19 maar zo veel langer. Antwoorden als: 'zal het magazijn vragen, wacht op antwoord magazijn en dan opeens moeten ze het bij de fabrikant vragen'. En als je weer informeert en aangeeft als ik het opnieuw bestel heb ik het volgens jullie site maandag, weten ze opeens wel meer en wordt het echt snel geleverd. Levering wastafel, nog dramatischer en er was al een kleine irritatie door levering douchesysteem. Uiteindelijk spullen geleverd gekregen, 4 weken later dan aangegeven, opeens stond de transporteur voor de deur. Heel jammer dit. Hierdoor zal ik jullie niet aanbevelen en kies ik de volgende keer ondanks een prijsverschil (ook te overzien) voor een ander.

  Door: Janine Wiersma25-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  2xGrohe toilet accessoire sets en Grohe zeepdispencer

  Op 21 december besteld en betaald. Zou op 22 december bezorgd worden maar mijn verwachting was dat dit niet zou lukken i.v.m. de drukke kerstperiode. Nu 31 dec nog niets ontvangen en bij elk contact, telefonisch en via email, wordt gewezen naar het magazijn. Ja daar heb ik geen fluit aan. Wil gewoon geleverd hebben wat ik besteld heb of mijn geld €136,12 terug!

  Door: Henk Koning31-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Hotbath kraan

  Ik had een nieuwe kraan via Badkamerwinkel.nl besteld. De volgende dag was hij al in huis. Super snelle levering, goede prijs en een sympathieke bezorger. Kortom, top!

  Door: Jasper15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Sub toiletset

  Duidelijke website waardoor ik snel de juiste spullen had gevonden. Werd ook al snel bezorgd!

  Door: jeanette15-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Doucheset

  Snel besteld en snel geregeld. Top webshop met zeer concurrerende prijzen. Ik snap de slechte (oude) reviews hier niet. Er gaat in alle shops wel eens wat mis. Ik zou zo weer bestellen!

  Door: Irene14-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Badkamerwinkel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 48 ervaringen geplaatst over Badkamerwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Badkamerwinkel actief?

  Badkamerwinkel is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.