NederlandReview

  Ervaringen AV trader

  Lees welke meningen andere Nederlanders over AV trader hebben op NederlandReview! Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

  Over AV trader

  AV trader is een dynamische en jonge webshop welke zich specialiseert in audio, hifi en ook video. Het is een shop welke deel uitmaakt van Stassen hifi. Ze zorgen graag voor plezier en een onbezorgde online shopping ervaring. Het bedrijf staat al sinds 1955 garant voor een uitstekende service. Ook hebben ze een jarenlange ervaring rondom online en weten ze wat hun klanten graag willen. De bezoeker kan met volop gemak een aankoop doen in combinatie met een sterke en snelle service, volop vakkennis en ook veiligheid. Onbezorgd shoppen begint bij AV trader! Er zijn tal van mogelijkheden en opties waar je van kunt genieten bij dit bedrijf.
  Ze zijn ook zeer transparant en besteden altijd volop aandacht aan hun klanten. De snelle leveringen zorgen continu voor een groeiend assortiment van topproducten. Ook de veilige betalingen bieden vele mogelijkheden om onbezorgd te shoppen. De webshop is daarnaast ook nog eens erg gebruikersvriendelijk en ze kennen er aantrekkelijke prijzen. Gekoppeld aan een professionele klantenservice, maakt het feest compleet.
  Bij AV trader is het belangrijk om de klant duidelijkheid te bieden. Duidelijkheid op het gebied in wat ze nu precies krijgen. De website is daarom erg helder en duidelijk. Geen vage taal, maar taal welke helderheid biedt! Geen onaangename verrassingen achteraf. Geen kleine lettertjes. Geen verassingen rondom het totaalbedrag.
  Om haar klanten nog meer duidelijkheid te bieden zijn ze ook lid geworden van het Thuiswinkel waarborg keurmerk.

  Chick Fil A Employees Vs Trader Joes Employees

  De producten van AV trader

  Bij AV trader hebben ze een uitgebreid assortiment van producten. Denk hierbij onder andere aan:
  • Speakers
  • Audio Componenten
  • TV's
  • Streaming Audio
  • Hoofdtelefoons
  • Kabels
  • Meubels & Stands

  Klachten, tips en complimenten over AV trader

  Ben je ergens niet tevreden over? Dan kun je natuurlijk bij de klantenservice een klacht indienen. Wanneer je er samen niet uitkomt kun je daarna ook nog aankloppen bij de geschillencommissie van de Thuiswinkel organisatie. Volop zekerheid dus om een goede oplossing te vinden.
  Naast klachten en opmerkingen ontvangen ze bij AV trader ook graag tips en complimenten. Wie wil dit nu niet?

  Heb jij ervaring met AV trader?

  NederlandReview maakt het mogelijk voor je om een review achter te laten over dit bedrijf AV trader. Vind je het een goed bedrijf? Of is het geen goed bedrijf? Ontdek de mogelijkheden om jouw mening te delen. Goed of slecht!

  Lees welke meningen andere Nederlanders over AV trader hebben op NederlandReview! Meningen, oordelen en reviews!

  AV trader
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.2
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  9.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over AV trader

  Uw beoordeling

  Goed geluid voor de televisie

  Het geluid dat standaard uit een televisie komt vind ik altijd zo waardeloos, dat ik eigenlijk altijd een home cinema set heb gebruikt. De set die ik al enkele jaren had, was behoorlijk versleten. Na aankoop van een nieuwe televisie leek het mij dan ook een goede stap om een nieuwe home cinema set te kopen. Bij diverse winkels gekeken, maar niet echt iets gevonden. Nadien het internet afgezocht, tot ik bij AV Trader terecht kwam. Hier zag ik direct een mooie set voor een goede prijs. Bestellen was zo gedaan en een paar dagen had ik de set al in huis. Werkt echt heel erg goed, dus een tevreden man.

  Door: Jort Lust23-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lekker compleet

  Heb zojuist een mooi setje binnengekregen van AV Trader. Pas was ik bij vrienden een film aan het kijken en ik merkte dat ik de film heel anders beleefde (ik had hem al een keer eerder gezien). De reden: zij hadden een mooi geluidssysteem. Toen ben ik even gaan zoeken naar het model wat zij hadden en nu heb ik er ook een. Levering en bestellen ging allemaal erg soepel!

  Door: Johanne den Uil09-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  vintage platenspeler goede deal

  Prachtige ouderwetse platenspeler gekocht maar met top modern geluid. Dealtje via avtrader. Erg blij mee, die dingen zijn altijd meer dan 700 euro, tenminste die ik tegen ben gekomen, maar deze was nog geen 300!!

  Door: Berno06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is AV trader een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over AV trader. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is AV trader actief?

  AV trader is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van AV trader gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.