Autobench.nl

Alle reviews

Autobench.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rubberen hondenmat

  Wij hebben een rubberen hondenmat voor in de kofferbak van onze auto besteld. Mat werd volgens afspraak bezorgd maar bleek de verkeerde te zijn. De volgende werkdag werd de goede mat verstuurd terwijl ik de oude nog niet had geroutineerd.
  Toen ik vertelde ook een scheidingsrek te willen bestellen bij Autobench kreeg ik voor alle overlast een mooie korting.

  Al met al geef ik Autobench 5 sterren vanwege de prima service. Autobench ga vooral door zo!!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  erg fijn goed advies top product

  Goed geholpen op de livechat met een topadvies en onze Alvaris autobench is echt top.

Anderen bekeken ook

Online Honden Speciaalzaak
1 reviews

Ben jij als hondeneigenaar op zoek naar reviews van ervaringen met deze webshop? Of heb je hier aankopen gedaan die je graag zou willen beoordelen?...

DierenwinkelXL
4 reviews

Heeft u een huisdier en bent u opzoek naar voeding, speelgoed, medicatie en verzorging of accessoires? Zoek dan niet langer en kom langs op www.die...

Bellatio
2 reviews

Waarom zou u uw kleding online kopen? Hoe kunt u immers zien en voelen of het kledingstuk waar uw oog op is gevallen bij u past. Miljoenen mensen h...

A2koi
2 reviews

Heb je altijd al zo’n mooie vijver in de tuin willen helpen? En dan het liefst nog eentje met van die schitterende Japanse koi erin? Dan wil ...

Autobench.nl

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het moet alleen wel veilig zijn om je beste vriend te vervoeren. Jij zit in de auto ook altijd met een gordel om. Bij Autobench.nl vind je een uitgebreid aanbod met benches om je hond altijd veilig mee te kunnen nemen. Zodra je hond bij jou in de auto stapt, moet veiligheid altijd de belangrijkste prioriteit zijn. Ook als de rit maar vijf minuten duurt voor een wandeling in het bos. Op NederlandReview hebben baasjes die al een bench gekocht hebben in de online shop reviews geschreven, speciaal voor jou en je viervoeter. 

Over Autobench.nl
De webshop voor hondenbenches is al sinds 2012 online te vinden. Het team van Autobench.nl weet hoe gevaarlijk het kan zijn om een hond los in de auto te laten zitten. Bij een ongeluk kan de hond door de auto vliegen, ze kunnen vanuit de achterbak naar voren springen of bij lange tochten het interieur van de auto kapot bijten. Dit wilden ze bij Autobench.nl voorkomen door een betrouwbare en veilige autobench te leveren. Overigens is het in veel landen verplicht om je hond altijd in een bench in de auto te houden. De benches van Autobench.nl zijn voor alle Europese wetgevingen goedgekeurd. Je zult met hun benches nooit kans hebben op een boete.


Diensten Autobench.nl
Het assortiment van Autobench.nl bestaat uit meer dan alleen benches. Ze hebben alle benodigdheden om het vervoeren van je hond zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ze hebben natuurlijk hondenbenches, reisbenches en autobenches, maar ze verkopen ook benchkussens, transportboxen, hondenvoer en puppyrennen. Je kunt overigens voor ieder ras en alle merken auto’s een bench vinden bij Autobench.nl. Op de website kun je de benches helemaal op jouw hond en auto aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen de bench op maat te laten maken. Je bench wordt altijd vanaf 35,- gratis verzonden en heb je de bestelling voor 16:00 afgerond, dan wordt alles die dag nog verzonden.

Klachten Autobench.nl
Heb je een bench op maat laten maken en past de bench toch niet in de auto? Of is jouw bench kapot afgeleverd? Maak dan gebruik van de contactgegevens op de website om jouw klacht kenbaar te maken bij de webshop. Autobench.nl wil klanten met problemen en klachten graag verder helpen. Ook voor advies is de klantenservice van Autobench.nl bereikbaar. De chat op de website is speciaal voor klanten met vragen. Voor al het laatste nieuws heeft Autobench.nl een Facebook-pagina. Zo houden ze klanten altijd op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen.

Schrijf een review over Autobench.nl!
De veiligheid van de hond is het belangrijkste bij het bestellen van een bench. Heb jij een bench gekocht bij Autobench.nl? Vertel nieuwe klanten dan alles over de betrouwbaarheid. Is het materiaal van de bench stevig? Wat vind je van de kwaliteit? En wordt er altijd deskundig advies gegeven? Schrijf een review en vertel alles over jouw ervaringen! Raad jij andere klanten aan een bench te kopen bij Autobench.nl? 

Voor ieder hondenras en auto een bench op maat, dat vind je bij Autobench.nl. Zijn de benches betrouwbaar? Lees reviews over ervaringen van baasjes.

}