AO (Niet meer actief)

7.6
8.3

Bestellen

6.7

Service

8.6

Prijs

6.9

Levering

64.3%

Zou hier weer kopen

AO (Niet meer actief)

Lees nu! Ervaringen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees echter eerst meer informatie over dit bedrijf op deze pagina. 


Over Ao.nl

De klant is koning! Of koningin! Is het motto van dit bedrijf. Alles wat er gedaan wordt is om de shopervaring van de klanten centraal te stellen en om het optimaal te maken.  Het werpt haar vruchten af en er zijn al verschillende prijzen gewonnen welke dit onderstrepen. Het gaat onder andere om de Retail 2014 Oracle Retail award 2013 en de Best Companies 2014.  


De levering van alle producten gebeurt door eigen mensen. Zo weet je zeker, dat jouw apparaat in de juiste staat bezorgd wordt en ook snel. De producten zijn vaak de volgende dag in huis en alles wordt gratis geregeld. 
Er is een ruim assortiment van wasmachine, tot nieuwe keuken met apparaten. Alles kan helemaal op maat en naar wens geleverd worden.  Heeft jouw opa jouw droger ook gesloopt nadat je een prank met hem uithaalde? 


Op internet hebben ze 1,5 miljoen likes. Ze blijven graag dicht bij de klant staan door wedstrijden te organiseren, boeiende livestreams en volop anders op hun Facebook pagina. 


Het bedrijf is in 2000 door John Roberts bedacht. Iemand had hem uitgedaagd om succesvol online huishoudapparaten te gaan verkopen. Hier is hij dus in geslaagd. In 2016 zijn ze in Nederland gestart, nadat ze al enkele jaren in Duitsland actief waren.  


Producten van Ao.nl

Ze hebben een uitgebreid pakket van producten, waaronder koelen en vriezen, koken en bakken, wassen en drogen en ook vaatwassers.


Klachten, tips en complimenten over Ao.nl

Heb je een klacht over dit bedrijf? Dan kun je telefonisch, per mail of per post een klacht indienen. Het bedrijf zal er alles aan doen om de klachten naar wens op te lossen.


Heb jij ervaring met Ao.nl?

Ben jij bekend met dit bedrijf? Laat dan ook een review achter op NederlandReview. Op die manier help je vele anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Ook kun je zelf je mening achter laten. Het maakt niet uit of het positief is of negatief, zo lang het maar om een eerlijke review gaat. 


Lees hier de ervaringen van klanten van ao.nl, webshop voor huishoudelijke apparaten. Hebben ze laagsteprijsgarantie, gratis levering, scherpe aanbiedingen en goede service?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook