After Eden

8.9
9.4

Bestellen

8.6

Service

7.7

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

After Eden

Wat? Heb je al gehoord wat anderen over dit bedrijf zeggen? Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.  Voordat je dit doet kun je nog wat meer informatie lezen op onze site. 


Over After Eden

Aftereden.nl staat voor After Eden, voordat we een leesfout krijgen. Iedere meter Sensitive welke het bedrijf verkoopt zorgt voor een vierkante meter regenwoud in Argentinië. Het is een bedrijf wat dus actief is met het milieu. Het bedrijf biedt trouwens BH’s en nachtmode aan en geen hout. De beha’s van After Eden kennen vier sluitstanden sinds kort. Het bedrijf heeft opgemerkt dat sinds 2000 de gemiddelde cupmaat een C is in plaats van een B. Een derde van de vrouwen heeft zelfs een cupmaat D of groter. Ook is het zo dat ongeveer 70 procent van de vrouwen een verkeerde beha draagt. Het is belangrijk om de juiste maat op te nemen. Wist je trouwens, dat wanneer je gewicht verandert je borsten ook groter of kleiner worden? Kies ook dan voor een andere beha. 
Een leuk weetje is dat de meeste vrouwen 9 beha’s hebben en er vooral 6 van gebruiken. Een goed passende beha laat je er trouwens ook slanker uitzien. Britse vrouwen horen trouwens bij de vrouwen met de grootste borsten van Europa. Een borst weegt trouwens rond de 250 gram.  


Een derde van de vrouwen is trouwens blij met hun borsten. De wens is vaak natuurlijk, dat ze iets groter mogen zijn. Een gelbeha van After Eden kan je hierbij helpen. 


Producen van After Eden

Er is een ruim aanbod van producten bij dit bedrijf. Het gaat onder andere om: 
•    Bh's 
•    Basics 
•    Slips 
•    Specials 
•    Beach 
•    SIGNATURE by After Eden   


Klachten, tips en complimenten over After Eden

Klachten zijn er om op te lossen vinden ze bij dit bedrijf. Je kunt daarom via de telefoon, per post en ook per mail je klacht indienen. Ze zullen dan kijken hoe het probleem het beste is op te lossen binnen alle beschikbare mogelijkheden. 


Heb jij ervaring met After Eden? 

Jouw mening telt! Deel hem op NederlandReview. Laat anderen weten wat jij van dit bedrijf vindt. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn om je hart te luchten of juist om een pluim uit te delen aan een bedrijf. 


Lees hier de ervaringen van echte klanten van After Eden, specialist in lingerie zoals bh™s, slips, beach wear, basics, slipdresses, jarretels en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Anderen bekeken ook