Algemeen dagblad

Alle reviews

Algemeen dagblad

32% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (41)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bezorging

  April 2023 verhuisd naar Almere en sindsdien krijg ik me zaterdagkrant niet meer. Heb al geprobeerd om te bellen maar klantenservice is niet te bereiken. Ke staat innde wacjt en op een gegeven moment gpoien ze jer eruit. Betaal dus 17 euro 4 zeterdagkranten voor niks. Heb de krant dus maar opgezegd en helaas zit ik er nog aan vast tot September aan. Jammer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AD online

  Als je wil opzeggen dan sta je eerst een uur in de wacht omdat het alleen telefonisch kan. Eindelijk iemand aan de lijn, die het in orde gaat maken. Ze zegt, ik mail u een bevestig. Deze nooit ontvangen. Nu ben ik dus nog steeds niet van het abonnement af. Oplichters!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AD digitaal basis abonnement

  Waardeloos bedrijf het Algemeen Dagblad. Altijd gedoe bij het afsluiten van een abonnement en ze houden zich niet aan afspraken. Ik raad mensen niet aan een abonnement hier te nemen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AD Zaterdag Plus

  Op 8 maart 2023 telefonisch benaderd om een abonnement te nemen op Ad Zaterdag Plus. Ben hier positief op ingegaan.
  Op zaterdag 18 maart liggen er 2 exemplaren AD in de bus. Ik denk mogelijk een vergossing van de bezorger. Zaterdag 25 maart wederom 2 exemplaren. Blijkt na onderzoek van mijn mailbox dat er klaarblijkelijk 2 abonnementen te zijn afgesloten.
  Klantenservice is continu vrijwel onbereikbaar. Dit is ook een veelgehoorde klacht in de meestal zeer negatieve reviews over deze klantenservice op andere reviewsites.
  Dit is nooit mijn bedoeling geweest. Ik wil nu eigenlijk van deze zaak af.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klantenservice

  Slechtste klantenservice ervaring in jaren!
  Vanmiddag in 2 sessies pakweg 3 uur
  mogen luisteren naar: "een ogenblik geduld alstublieft". Daarna heb ik het opgegeven. Echt heel slecht!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AD abonnement is wurgcontract

  Contract voor 3 jaar afgesloten op het AD. Dan wordt het aan gesmeerd voor een vast bedrag voor 3 jaar.
  Niks is minder waar, ze verhogen gewoon het kwartaalbedrag met 10,40 euro per kwartaal. Opzeggen kan niet dus het AD abonnement is een wurgcontract.
  Als je contact zoekt krijg je met een snotneus te maken die je doorlopend in de rede valt. Wat een oplichtersbende.
  U bent gewaarschuwd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Algemeen Dagblad

  Na een wijziging van ons abonnement van het AD werd eerst het oude abonnementsgeld afgeschreven en 1 week later het nieuwe bedrag nadat ik contact met het AD had opgenomen werd mij verteld dat het eerste bedrag (waar ze dus geen recht op hebben omdat dat het oude abonnementsgeld is ) pas over 1,5 maand in april wordt teruggestort dus al die tijd moet ik op mijn eigen geld wachten schandalig dat ze zo met klanten omgaan die al meer dan 45 jaar klant zijn !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Afgelopen week mijn abonnement op Het AD ingegaan. Na een paar dagen de krant gehad te hebben, opeens geen kranten meer gehad waarvoor ik voor de hele maand heb betaald. Slechte krant,slecht bedrijf,slechte medewerkers, slechte service. Ik raad dan ook niemand aan om een abonnement te nemen op deze krant. Je wordt belazerd waar je bijstaat, er wordt van je gestolen: wel betalen, maar geen product leveren. Na deze maand zien ze mij nooit meer terug bij het AD!!!

  Dat hebben wij dus ook. Wat kunnen we hier tegen doen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap

  vanaf 1 dec. t/m eind eind feb. heb ik na tel overleg met AD mijn abo tijdelijk laten stopzetten ivm verhuizing. Ik moest wel maandelijks 25 euro kosten aftikken. Na 3 maanden stopt opeens mijn abo. Ik heb 75 euro betaald schijnbaar voor het ontvangen van een digitale krant waar ik niets van wist en nooit heb geopend.
  Klantenservice (roos) denkt totaal niet helpend mee.

  Als je een abo wilt of bijna laat verlopen wordt je 80x opgebeld maar wanneer je als klant geholpen moet worden word je in de kou gezet. Stelletje boeven zijn het om van hun abonnees te stelen.

  Ben nu overgestapt naar een andere krant want hier wil ik geen lid blijven!
  Graag 3 maanden crediteren!
  Abonnementsnummer: 30654948

  Precies dezelfde situatie meegemaakt. Om woest van te worden.
  Je bent jaren klant maar van enige coulance is totaal geen sprake.
  Voor mij ook nooit meer AD

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ad krant

  Zeer slecht bezorging. Beloofd s morgens voor 7 uur. En zaterdag voor 8 uur. Nu wij krijgen in de week geen krant of pas om 10 uur. In weekend om half 2. Bellen mailen, klacht indienen niets helpt. Toen me geld terug laten storten. Dan wel gelijk een mail en zelfs een brief van klantenservice. Dat ik binnen 7 dagen moet betalen. Er zijn geen bezorgers word er gezegd. Dat is hun probleem niet van mij. Ik moet wel betalen voor product wat niet word geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Krant

  Ik wil olympische bijlage, is niet geleverd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement

  Ben al lang abonnee van het AD. In 2021 geen klachten gehad over de bezorging, prima bezorger ! Op 3 januari begon het geen krant ontvangen meteen doorgegeven, 4 januari hetzelfde. Extra de klantenservice gebeld wat is er aan de hand. zouden ze uitzoeken en ik zou teruggebeld worden ! Gebeurde niet ! Vijf januari weer geen krant de klantenservice gebeld, " 20 wachtenden voor u "! een medewerker zou terugbellen. Is niet gebeurd ! Zes januari geen krant !
  's Middags dacht ik ik laat mijn abonnementsgeld terugboeken misschien krijg ik dan een reactie van het AD, ook niet. Zeven en acht januari geen krant. Maandag 10 januari lag er zowaar een krant in de bus ! Elf januari weer niet. Wel een mailtje dat het abonnementsgeld teruggestort was. Vandaag weer gebeld met de klantenservice. Werd niet geluisterd naar me kwam zeer onbeschoft over op mij. Ze wilden pas weer wat doen voor me als ik het geld meteen terug zou storten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnee A.D

  Deze week 3x geen krant ontvangen.4x gemaild,terugbel nummer achtergelaten,je hoort helemaal niks .Geen enkele reactie.Hele slechte service 30 jaar abonnee,en al eens iets extra is is het altijd een krant voor iemand anders (die overigens ook nooit aankomt dus al met al een slechte service.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  AD bezorging

  Al de hele week geen krant ontvangen. Na melding krijg je een standaardantwoord. Fijn en netjes maar daar heb ik niets aan. De papieren versie willen we om een noodzakelijke reden. Maar zie maar eens iemand te spreken te krijgen. Of dat ze serieus op je klacht ingaan. Heel frustrerend en we overwegen nu na 30 jaar de AD op te zeggen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  31062207

  Onderstaand de reden waarom ik mijn proefabonnement op het AD niet verlengd heb.
  Naast NPO 1 is m.i. het AD nu ook, met de benoeming van mevrouw Rennie Rijpma, door D66 overgenomen om als instrument te gaan dienen voor de partijpolitieke propaganda.
  Zie als voorbeeld hiervoor de twee zogenaamd objectieve en neutrale artikelen over de heilige, onbevlekte Sigrid Kaag en haar tegenhanger de zondige, complotdenkende, samenzweringstheorie aanhangendeThierry Baudet. Daarbij maakt de "objectieve" schrijver/-ster van het laatste artikel meteen even van de gelegenheid gebruik om de PVV van Wilders ook een sneer te geven.
  Door deze ongewenste invloed van D66 in de media verandert Nederland m.i. langzaam maar zeker in een land waarin democratie inhoudt dat met name de D66 vrouwen het voor het zeggen zullen gaan hebben.
  Nog even en er worden kledingsvoorschriften uitgevaardigd:
  Zwart leer en/of latex, netkousen in combinatie met stiletto's en niet te vergeten leren zweepjes om de vervelende wezens van het mannelijk kunnen de mond te snoeren en eronder te houden.
  Leuk toekomstperspectief als in het vervolg het woord "democratie" met de hoofdletter D van D66 geschreven zal moeten worden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bezorging A.D.

  In 3 maanden tijd minimaal 15 kranten niet bezorgd. De bezorging is een ramp. Klantenservice is vrijwel onbereikbaar, of je krijgt standaard bandjes met nietszeggende mededelingen te horen. Klachten worden niet opgelost. De helpdesk weet niets of verwijst je alleen door naar websites. Brieven, mailtjes worden niet beantwoord, men verschuilt zich achter no- reply mailtjes. Als er niet op korte termijn verbetering komt zeg ik de krant definitief op. Ik ben al meer dan 30 jaar abonnee.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement ALGEMEEN DAGBLAD

  BEZORGING is sinds een maand een complete ramp.
  Structureel bezorging na 09.00 uur en op zaterdag na 12.00 uur of helemaal niet zoals vandaag 02//11/2021. Klantenservice geeft aan problemen te hebben echter lost het niet op. Dit geldt voor de hele buurt. Totale incompetentie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ad digitale en op zaterdag fysieke krant

  Ik heb alleen minpunten. Sinds 4 weken geabonneerd. Ik heb nog geen enkele krant ontvangen. Wel al 4x gebeld. Krijg nietszeggende antwoorden per email.
  Vandaag ook weer gebeld en nu te horen gekregen dat er geen bezorger is in mijn postcode. Wat heb ik daarmee te maken. Ik betaal dus verwacht een krant.
  Inmiddels opgezegd maar kan pas per 30 november. Ik kan maar 1ding bedenken voor het AD, het zijn oplichters, wel geld ontvangen maar geen krant bezorgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement AD

  Waardeloze bezorging. Veelvuldig geen krant ontvangen. Klagen helpt niet. Klacht doorgeven bijna onmogelijk. Tel. niet te bereiken. Via chat ook niet

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online abo + zaterdagkrant

  Abo afsluiten ging vlot: online abonnement en de fysieke krant zaterdag. Na 2 maanden nog steeds geen zaterdagkrant in de bus. 2x online aangegeven. Telefonisch contact gehad: opzeggen per direct kan niet (jaarcontract), compensatie voor de gemiste kranten kan maar voor 1 zaterdag. AD incasseert het abonnementsgeld wel, levert niet de afgesproken producten en houdt de klant wel aan de betalingsverplichting en verplicht het contract voort te zetten.
  Alvast maar opgezegd per wanneer wel mogelijk is. AD houdt zich niet aan de leveringsvoorwaarden maar verplicht wel te betalen voor niet geleverde diensten.

Anderen bekeken ook

Podobrace
19 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Snowrental
4 reviews

Weet wat anderen vinden van deze onderneming. Goed of niet? Snowrental.nl! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat...

Bushcraftshop.nl
3 reviews

Ontdek het! Lees wat anderen zeggen over deze organisatie. Je zal er geen spijt van krijgen. Je kunt nu namelijk ontdekken wat anderen zeggen over ...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Algemeen dagblad

Reviews en beoordelingen van abonnement.ad.nl
Het is ongekend! Ontdek wat anderen van abonnement.ad.nl vinden. Er zijn vele verschillende vormen waarop het nieuws gedeeld wordt met de wereld. Een oude manier van het delen van het nieuws is natuurlijk de krant. Later kwam hier de radio en de televisie bij. Tegenwoordig zien we ook veel mensen het nieuws lezen op het internet. Een website is bijvoorbeeld ad.nl. Het ad is natuurlijk ook bekend met deze ontwikkelingen. Hierom bieden ze hun klanten de mogelijkheid om zowel een digitaal abonnement af te sluiten in combinatie met een geprinte versie van de krant. Op abonnement.ad.nl is het mogelijk om gebruik te maken van de laatste aanbiedingen van het ad. Ontdek de opties en mogelijkheden om een aantrekkelijke prijs te betalen voor een goed abonnement. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws! 

Over abonnement.ad.nl
Het algemeen dagblad (ad.nl) is een van de oudste kranten van Nederland. Ze zijn er al vele jaren. Ze hebben hoogtij dagen meegemaakt. Tegenwoordig wordt het ad net als alle andere kranten geraakt door de teruggang in hun oplage. Het ad heeft een 19 tal regionale oplages met regionaal nieuws. Het nieuws uit het hele land en ook het nieuws van uw eigen gemeente en provincie treft u aan in de kranten. Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel bij het ad.

Ook ligt er een sterke focus op sport. Hoewel het ad niet sport is het wel een krant die volop over sport schrijft. Denk hierbij aan voetbal, schaatsen, fietsen, wielrennen of bijvoorbeeld hockey. AD sportwereld is de nummer een sportkrant van het land.   
De diensten van abonnement.ad.nl
Het AD kent een drietal verschillende abonnementen waar je uit kunt kiezen. Het gaat om een compleet digitaal abonnement, een combinatie abonnement van digitaal en geprinte zaterdag krant en een compleet geprint en digitaal abonnement. De abonnementen bestaan uit een digitale versie van de krant voor op uw computer, tablet of telefoon. Daarnaast is er ook nog de gedrukte versie. Het is mogelijk om ervoor te kiezen om deze alleen op zaterdag te ontvangen. Ook kun je de gedrukte versie iedere dag van de week ontvangen. Je hebt dan een compleet pakket van digitaal en geprint nieuw. Het is natuurlijk dubbelop genieten. 

Klachten of tips over abonnement.ad.nl
Als je een abonnement hebt bij het AD en je krijgt iedere dag een geprinte versie in de bus dan is het natuurlijk belangrijk dat dit ook zo gebeurt. Het kan soms voorkomen dat een bezorger zich vergist of wel heel lang moet uitslapen. Op de website van AD.nl kun je gelukkig een speciaal telefoonnummer voor klachten over de bezorging vinden. Er is verder geen speciale klachtenpagina. Wel kun je via de contactpagina contact opnemen met het AD. Hier kun je jouw tips en klachten kenbaar maken. 

Wat vind jij van abonnement.ad.nl?
NederlandReview is een verzamelsite van ervaringen en reviews over bedrijven en producten. Om onze websitebezoekers en anderen nog beter en meer te helpen stellen we het op prijs als we nog meer reviews en beoordelingen binnenkrijgen over bedrijven. Als je dus een ervaring hebt over abonnement.ad.nl dan zien we graag jouw beoordeling hierover terug op onze website.

Ervaringen van lezers van het algemeen dagblad. Bezorgtijden van de krant, kwaliteit en hoe op te zeggen. Komt allemaal aan bod bij de ervaringen van lezer die u voorgingen bij NederlandReview

}