Cosmania

Alle reviews

Cosmania

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima webshop

  Besteld en de volgende dag al in huis. Mooi verpakt, leuk cadeau!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leuk voor aanbiedingen

  leuk voor aanbiedingen, ze hebben er van alles en tot nu werd het steeds echt snel geleverd dus dat is goed!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke winkel met mascara

  Ze hadden snel gestuurd en ik was op zoek naar een bepaalde mascara.

  Leuke winkel!!

  En ik vind het ook een mooie website

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cosmetica gekocht bij Cosmania

  Ik ben helemaal idolaat van make-up en Cosmania is dan ook echt geweldig. Via een vriendin ben ik hier terechtgekomen en ik kijk er vrijwel wekelijks op. Het bestellen is eenvoudig, de prijs is goed en de levering is snel. De service kan alleen nog wat beter. Bij vragen duurt het mijns inziens behoorlijk lang voordat ik antwoord krijg en dat vind ik niet meer van deze tijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Handige website

  Handige website!!!
  Lekker groot assortiment en supermooie website!!

Anderen bekeken ook

Durexshop.nl
3 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

oogvoororen.nl
27 reviews

Wanneer u wat ouder wordt kan het gebeuren dat u niet meer alles goed kunt horen. Heel vervelend, want niemand wil graag met een hoortoestel rondlo...

Podobrace
19 reviews

Wanneer je geblesseerd bent, of een blessure juist wilt voorkomen, kun je soms wat extra hulpmiddelen gebruiken. Als je wat extra ondersteuning nod...

Fitnessdelivery.nl
5 reviews

Wilt u beginnen met het openen van een fitnessketen of voor u persoonlijk? Dan kunt u de apparaten bemachtigen via de website www.fitnessdelivery.n...

Cosmania

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.nl? Cosmania.nl is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonlijke verzorging zijn er tal van bedrijven waar u terecht kunt. Het is vaak moeilijk om de betere bedrijven te onderscheiden van de mindere bedrijven. Hier wil NederlandReview u graag bij helpen. Het is belangrijk om een goede persoonlijke verzorging te krijgen en ook om waar voor u geld te krijgen Op NederlandReview worden tal van beoordelingen en reviews verzamelt van bedrijven door consumenten (en ook andere bedrijven). Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf, zoals Cosmania.nl, te zeggen hebben. Op die manier kunt u veel sneller en gemakkelijker een goede keuze maken.  

Over Cosmania.nl
Cosmania.nl is een webshop en een fysieke winkel. De fysieke winkel staat in Amsterdam, waar u terecht kunt voor de meest mooie, meest speciale en ook alle internationale cosmeticamerken welke er in Nederland zijn. Het is mooi om te zien hoe alle beautybrands hun eigen plekje hebben op Cosmania.nl en ook in de fysieke winkel van Cosmania.nl in Amsterdam. 

De beste internationale merken zijn aanwezig  in de shop voor mannen en ook voor vrouwen. De merken met een sterk eigen verhaal worden allemaal opgenomen in het assortiment en aangeboden aan iedereen in Nederland (en België).  

Bij Cosmania.nl is het ook belangrijk dat er openheid en volop interactie is. Op die manier is het mogelijk om de juiste feedback te krijgen en om een goed assortiment samen te stellen. Uiteindelijk is het immers de klant, die bepaalt. Hiervoor staat Cosmania.nl ook regelmatig op toonaangevende beurzen. Hier worden de klanten gevraagd om mee te denken met Cosmania.nl. 

Daarnaast zijn ze natuurlijk ook zelf erg actief om nieuwe producten te krijgen in het assortiment. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal gebeurt. 
De eigenaren zijn ware cosmaniacs in hart en nieren welke een lange internationale ervaring hebben in de lifestyle en beauty wereld. Een droom is uitgekomen met hun eigen winkel en webshop.
Diensten van cosmania.nl
Er zijn tal van producten te verkrijgen op Cosmania.nl. Hieronder een opsomming van de meest verkochte producten:
•    Gezicht
•    Make-up
•    Lichaam
•    Haar
•    Geuren
•    Mannen
•    Slapen

Natuurlijk zijn alle producten op Cosmania.nl ook erg geschikt om cadeau te geven. Iets wat regelmatig gebeurt. 

Klachten, tips en complimenten over en voor cosmania.nl
Bent u ergens ontevreden over? Had u iets anders verwacht? Is er iets misgegaan? Helaas is het ook bij Cosmania.nl mogelijk. Echter gelukkig is er voor ieder probleem ook een oplossing te bedenken. Benader daarom Cosmania.nl altijd als u ergens niet tevreden over bent. Ze vinden de feedback van klanten erg belangrijk. Dit geldt voor zowel de goede zaken (de tips en complimenten) als de minder goede zaken (de klachten). Uw klacht wordt altijd serieus genomen en naar behoren afgewikkeld.

Uw mening over cosmania.nl
Bent u een klant geweest of nog steeds een klant van Cosmania.nl? Dan zien we graag uw mening over hun op NederlandReview terug. Hiermee kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf en hoe goed ze zijn. Het mogen negatieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook positieve ervaringen. Schroom niet en laat nog vandaag uw beoordeling, review en mening achter op NederlandReview over Cosmania.nl. 

 

De beautybox een goed idee? En hoe is het bestellen en leveren? Lees voordat u iets koopt eerst hoe de ervaringen van andere klanten waren. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

}