NederlandReview

  Ervaringen Cosmania

  Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.nl? Cosmania.nl is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonlijke verzorging zijn er tal van bedrijven waar u terecht kunt. Het is vaak moeilijk om de betere bedrijven te onderscheiden van de mindere bedrijven. Hier wil NederlandReview u graag bij helpen. Het is belangrijk om een goede persoonlijke verzorging te krijgen en ook om waar voor u geld te krijgen Op NederlandReview worden tal van beoordelingen en reviews verzamelt van bedrijven door consumenten (en ook andere bedrijven). Het is goed om te zien wat anderen van een bedrijf, zoals Cosmania.nl, te zeggen hebben. Op die manier kunt u veel sneller en gemakkelijker een goede keuze maken.

  Over Cosmania.nl

  Cosmania.nl is een webshop en een fysieke winkel. De fysieke winkel staat in Amsterdam, waar u terecht kunt voor de meest mooie, meest speciale en ook alle internationale cosmeticamerken welke er in Nederland zijn. Het is mooi om te zien hoe alle beautybrands hun eigen plekje hebben op Cosmania.nl en ook in de fysieke winkel van Cosmania.nl in Amsterdam.

  De beste internationale merken zijn aanwezig in de shop voor mannen en ook voor vrouwen. De merken met een sterk eigen verhaal worden allemaal opgenomen in het assortiment en aangeboden aan iedereen in Nederland (en België).

  Bij Cosmania.nl is het ook belangrijk dat er openheid en volop interactie is. Op die manier is het mogelijk om de juiste feedback te krijgen en om een goed assortiment samen te stellen. Uiteindelijk is het immers de klant, die bepaalt. Hiervoor staat Cosmania.nl ook regelmatig op toonaangevende beurzen. Hier worden de klanten gevraagd om mee te denken met Cosmania.nl.

  Daarnaast zijn ze natuurlijk ook zelf erg actief om nieuwe producten te krijgen in het assortiment. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal gebeurt.
  De eigenaren zijn ware cosmaniacs in hart en nieren welke een lange internationale ervaring hebben in de lifestyle en beauty wereld. Een droom is uitgekomen met hun eigen winkel en webshop.  Wilt u weten wat er in de doos van Cosmania zit? In deze "unboxxing" video wordt de box open gemaakt!

  Diensten van cosmania.nl

  Er zijn tal van producten te verkrijgen op Cosmania.nl. Hieronder een opsomming van de meest verkochte producten:
  • Gezicht
  • Make-up
  • Lichaam
  • Haar
  • Geuren
  • Mannen
  • Slapen

  Natuurlijk zijn alle producten op Cosmania.nl ook erg geschikt om cadeau te geven. Iets wat regelmatig gebeurt.

  Klachten, tips en complimenten over en voor cosmania.nl

  Bent u ergens ontevreden over? Had u iets anders verwacht? Is er iets misgegaan? Helaas is het ook bij Cosmania.nl mogelijk. Echter gelukkig is er voor ieder probleem ook een oplossing te bedenken. Benader daarom Cosmania.nl altijd als u ergens niet tevreden over bent. Ze vinden de feedback van klanten erg belangrijk. Dit geldt voor zowel de goede zaken (de tips en complimenten) als de minder goede zaken (de klachten). Uw klacht wordt altijd serieus genomen en naar behoren afgewikkeld.

  Uw mening over cosmania.nl

  Bent u een klant geweest of nog steeds een klant van Cosmania.nl? Dan zien we graag uw mening over hun op NederlandReview terug. Hiermee kunt u anderen helpen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf en hoe goed ze zijn. Het mogen negatieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook positieve ervaringen. Schroom niet en laat nog vandaag uw beoordeling, review en mening achter op NederlandReview over Cosmania.nl.

  De beautybox een goed idee? En hoe is het bestellen en leveren? Lees voordat u iets koopt eerst hoe de ervaringen van andere klanten waren. Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  Cosmania
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.2
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  8.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Cosmania

  Uw beoordeling

  Leuke winkel met mascara

  Ze hadden snel gestuurd en ik was op zoek naar een bepaalde mascara.

  Leuke winkel!!

  En ik vind het ook een mooie website

  Door: Jienni 05-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  leuk voor aanbiedingen

  leuk voor aanbiedingen, ze hebben er van alles en tot nu werd het steeds echt snel geleverd dus dat is goed!

  Door: Bregje vd Meulen14-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Handige website

  Handige website!!!
  Lekker groot assortiment en supermooie website!!

  Door: Paulien25-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Prima webshop

  Besteld en de volgende dag al in huis. Mooi verpakt, leuk cadeau!

  Door: Holger21-08-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Cosmetica gekocht bij Cosmania

  Ik ben helemaal idolaat van make-up en Cosmania is dan ook echt geweldig. Via een vriendin ben ik hier terechtgekomen en ik kijk er vrijwel wekelijks op. Het bestellen is eenvoudig, de prijs is goed en de levering is snel. De service kan alleen nog wat beter. Bij vragen duurt het mijns inziens behoorlijk lang voordat ik antwoord krijg en dat vind ik niet meer van deze tijd.

  Door: Malou Beerings23-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  FAQ

  Is Cosmania een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Cosmania. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Cosmania actief?

  Cosmania is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cosmania gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.