NederlandReview

  Ervaringen 5cc

  Ontdek wat andere consumenten van 5cc.nl vinden. 5cc.nl is een exclusieve winkel op het internet voor woonaccessoires met een hoog design gehalte. Je kunt er woonkamer accessoires kopen voor in de badkamer, op het toilet, in het kantoor, de keuken en ook voor in de tuin. Eigenlijk zijn er volop verschillende accessoires welke je kunt aanschaffen op de webwinkel 5cc.nl. Het kan bijvoorbeeld een sfeerhaard zijn, een tafellamp, een brievenbus, huisnummers of wijnaccessoires. Het gaat om ware eye catchers waar je volop van kunt genieten. Het zijn allemaal hebbedingetjes waar iedereen volop van kan genieten. Natuurlijk wordt alles uit voorraad geleverd, zodat je het nog morgen kunt hebben. Er zijn geen verzendkosten als je meer dan 50 euro uitgeeft.

  Over 5cc.nl

  5cc.nl is een online weinkel van exclusieve woonaccessoires. Het is mogelijk om een hele woonkamer vol te kopen met alle mooie artikelen van 5cc.nl.Ook in andere ruimten van je huis en zelfs voor in je tuin is het mogelijk om gebruik te maken van 5cc.nl. De mooiste artikelen worden naar je woning gebracht, zodat je er heel lang van kunt genieten. Het is een webshop welke je eigenlijk gewoon even moet bezoeken. Bij de diensten hebben we een opsomming geplaatst van wat 5cc.nl allemaal aanbiedt.  5cc laat één van hun producten zien de ze verkopen in dit filmpje!

  De diensten van 5cc.nl

  5cc.nl bit de volgende producten aan welke je op de website kunt kopen. Het gaat om:
  • Radio
  • Radio CD spelers
  • Sounddocks
  • Wekkerradio
  • Badbruggen
  • Badkameraccessoires
  • Badkamerkrukken
  • Badkamerrekken
  • Badkamerspiegels
  • Deurhaakjes
  • Douchemandjes
  • Dressboys
  • Fohnhouders
  • Handdoeken
  • Handdoekhaakjes
  • Handdoekhouders
  • Make up spiegels
  En tal van andere producten. Het is onbegonnen werk om het hier allemaal op te sommen.

  Klachten of tips over 5cc.nl

  Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij 5cc.nl. Het is hun er dan ook alles aan gedaan om je volledig tevreden te laten zijn. Een klacht wordt serieus opgenomen en met de grootste zorg behandelt. Het is mogelijk om een klacht via de mail in te dienen of per post. Binnen 7 dagen wordt de klacht afgewikkeld. Mocht het niet naar tevredenheid zijn, dan kun je de klacht altijd nog bij de geschillencommissie thuiswinkel neerleggen.

  Wat vind jij van 5cc.nl?

  Ben jij bekend met 5cc.nl? Laat dan op NederlandReview je beoordeling achter over dit bedrijf. Je helpt er een ander erg goed mee!

  Lees ervaringen van consumenten die u voorgingen. Bestaan er kortingscodes? Zijn ze betrouwbaar en komen ze de levertijd na? Lees het allemaal bij NederlandReview!

  5cc
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  7.8
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  7.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over 5cc

  Uw beoordeling

  Blomus LED lamp

  Fijne winkel. Makkelijk bestellen, supersnelle website en levering!

  Door: Daan08-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Leuke accessoires gekocht

  In een poging onze badkamer op te leuken heb ik een aantal accessoires besteld bij 5cc. Ik heb diverse websites bekeken, maar de accessoires hier vond ik toch het meest bijzonder. Daarnaast sprak de prijs me ook heel erg aan, al is het wel afhankelijk van wat voor een spullen je bestelt. Ze hebben een ruim assortiment, waardoor je haast altijd wel wat kunt vinden. De levertijd viel me wel wat tegen. Ik moest namelijk een paar weken wachten voordat ik het in huis had. Ik heb erheen gebeld en de reden was dat er één artikel niet op voorraad was en ze alles gelijktijdig wilden verzenden.

  Door: Christel Oorschot07-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  design upgrade

  levering ging erg snel en het pakje klopte helemaal.
  we hebben ons huis weer een upgrade gegeven met design!
  prijs viel mee hier.

  Door: Otto en Sander10-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  badkamerspullen gekocht als cadeau

  Als cadeau voor ons schoonzusje hebben we allemaal leuke badkamerspullen gekocht, want ze zijn net verhuisd.
  Levering ging snel en zag er goed uit allemaal, dus we zijn wel tevreden. en de ontvanger ook!

  Door: Pamela09-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  half kwakje

  Waar komt die naam vandaan, joh, vind het een beetje dubieus. Het halve broertje van 10cc? En als je weet waar zij dan weer hun naam vandaan hebben, is het helemaal raar dat een bedrijf zich 5cc noemt. Beetje zielig :P

  Door: Joris11-10-2015
  Wout07-04-2019

  5cc heeft betrekking op 5 oprichters. We hebben nog nooit gehoord dat 5cc "dubieus" is en dat je door de naam niet weer zou kopen bij 5cc.nl. Wat is "bcc" of "Fonq"? Dat zegt ook niets over hetgeen zij verkopen, terwijl het toch betrouwbare shops zijn. 5cc.nl is gecertificeerd Thuiswinkel Waarbog lid en heeft bij Ekomi een 9,4 (van 10) uit meer dan 4.000 beoordelingen van klanten.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is 5cc een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over 5cc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is 5cc actief?

  5cc is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Elektronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van 5cc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.