247 autoverkopen

5.6
5.3

Bestellen

6

Service

5.1

Prijs

5.8

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

247 autoverkopen

Benieuwd wat anderen van 247 autoverkopen vinden? Op NederlandReview worden dagelijks vele bedrijven beoordeeld. Ook 247 autoverkopen hoort bij de bedrijven welke iedereen kan beoordelen. 247 autoverkopen maakt het mogelijk om je auto gratis en snel te verkopen. Iedereen kan hier dus gebruik van maken. Het werkt heel simpel. Je kunt starten door het kenteken in te vullen in het gele vak. Hierna worden de gegevens bij de Rijksdienst Wegverkeer op gevraagd. Voer uw vraagprijs in, in het scherm. Geef aan of u de auto wilt verkopen of wilt inruilen. Bij inruilen is er altijd een goede deal te verwachten geeft de site aan. Vervolgens komen er reacties op uw auto en kunt u besluiten om je auto wel of niet te verkopen. Het is goed om te weten dat je een bedenkperiode van drie dagen hebt. Ook is het belangrijk om te weten dat er alleen met goede kopers wordt samengewerkt welke minimaal aan de Bovag normen voldoen. Het is belangrijk dat een verkoop netjes wordt afgerond met een vrijwaringsbewijs en het geld op je bankrekening.  

Als je een ervaring hebt met 247 autoverkopen dan zien we deze graag op onze website terug.

Over 247 autoverkopen

247 autoverkopen is al meerdere jaren actief met het helpen van particulieren en bedrijven om hun auto en wagenpark snel en goed te verkopen. Ze zijn gespecialiseerd in jong gebruikte auto’s tot 100.000 kilometer op de klok. Ook jonge exclusieve auto’s vanaf 2011 worden graag gezien op de site. De service welke 247 autoverkopen biedt is volledig gratis en helemaal veilig. Je krijgt direct een vrijwaring en het geld op je rekening. Vaak is de deal een stuk beter dan wanneer je de auto zou inruilen. Natuurlijk werken ze volgens de regels welke zorgen voor uw privacy.  Ze geven je graag een kosteloos advies en helpen je te onderhandelen om een goede prijs te krijgen. De afwikkeling gebeurt vaak vlot en zorgeloos. Ze werken landelijk.

 

De diensten van 247 autoverkopen

247 autoverkopen is een website welke mensen helpt om hun auto te verkopen. Autobedrijven (welke minimaal aan de Bovag eisen voldoen) kunnen een bod uitbrengen op de auto. Vervolgens kun je kijken of het bod je aanstaat en er eventueel nog over onderhandelen. 247 autoverkopen maakt gebruik van een drie dagen bedenkperiode. Hierdoor voorkom je dus dat je overhaaste beslissingen maakt. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je auto voor een hoog bod te kunnen verkopen. 

Klachten of tips over 247 autoverkopen

Op de website van 247 autoverkopen treffen we een klantenservice pagina aan. Hier zie je verschillende manieren om contact op te kunnen nemen met 247 autoverkopen. Er is geen specifieke pagina om een klacht of compliment in te dienen. Het is natuurlijk mogelijk om dit via een van de contact mogelijkheden te doen. 

Wat vind jij van 247 autoverkopen?

Heb jij een ervaring met 247 autoverkopen? Dan zouden we het zeer op prijs stellen als je deze mening met ons wilt delen. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen en reviews om anderen te helpen. Ook jij kunt anderen helpen door jouw mening over 247 autoverkopen te geven. Anderen kunnen zo sneller een goed beeld krijgen van 247 autoverkopen.

 

Lees ervaringen over 247 autoverkopen. Wilt u uw auto verkopen en weten hoeveel u ervoor terug krijgt? Lees ervaringen van auto-eigenaren die u al voor gingen zodat u weet waar u aan begint! Lees beoordelingen op NederlandReview.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Anderen bekeken ook