247 autoverkopen

Alle reviews

247 autoverkopen

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto

  Elke keer is het niet de fout van de site, maar wel die van een ander. Bovendien is het allesbehalve netjes om maar gelijk vanalles hier op een forum te beschrijven. Een normaal bedrijf reageert niet zo. Een normaal bedrijf heeft ook een groen vinkje bij de naam staan. Een normaal bedrijf zal adequaat optreden en niet wat we hier zien.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto

  Er zit echt wel een luchtje aan dit bedrijf. Ik heb een week geleden ook mijn auto te koop gezet wel alle kenmerken e.d. ingevuld maar door ziekte nog niet in staat geweest om een foto te plaatsen.

  Word gebeld door 1 van de verkopers dat ze een bod hadden van 350 euro (wauw NOT) Ik ging niet akkoord natuurlijk en gezegd dat ze beneden 900 euro niet hoefden te reageren. Hij vroeg mij of ik me verdiept had in de waarde van de auto...dat had ik mijn accessoires bouwjaar en km stand e.d. vergeleken dacht ik dat ik vrij scherp was met de vraagprijs van 1200.

  Verkoper vertelde mij dat op gaspedaal dezelfde auto's stonden voor die prijs! ik meteen kijken natuurlijk mijn kenmerken van de auto ingevuld.....en wat denk je? geen resultaten gevonden!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkoop auto via 247

  De samenwerking met Buurauto gaf me basisvertrouwen om de stap te wagen en mijn auto via 247 te verkopen. Echt voor ik het wist reed ik in een auto die schriftelijk al niet meer de mijne was. Voor liefst 400 euro meer dan mijn eigen garage wilde geven. In goed overleg kon ik mijn auto nog 2 weken gebruiken en deze werd voor de afgesproken prijs en door een vriendelijke garagehouder opgehaald. Geen centje pijn, bedankt Theo!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed geregeld , mijn auto snel verkocht

  Prettig contact. Ze geven een reëel beeld van wat je mag verwachten. Er zit tenslotte verschil in de opbrengst van de verkoop of je het nu zelf doet, of zoals ik laat doen. Snel, binnen 1 dag een redelijk bod gekregen. Ook de afhandeling met de koper verliep prettig. Kortom, als je het zelf niet ziet zitten om tijd en energie te steken in de verkoop, is dit een goed alternatief

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Super ervaring

  Voor mij was online mijn auto verkopen nieuw en een stap. Normaal ruil ik mijn auto in omdat ik dan niet te veel moeite hoeft te doen. Maar aangezien ik overging op private Lease en automatisch op 247auto.nl terecht kwam (partner van) heb ik de gok genomen. Wat bleek een super fijne service, ze nemen je eerlijk door elke stap heen en leggen je uit waarom bepaalde dingen zijn als ze zijn, want ik geef toe ik ben eigenwijs, maar eigenlijk weet ik niet veel van de automarkt af. Ik heb mijn lease auto besteld, en ondertussen hielp 247 met het vinden van een goede volgende eigenaar van mijn huidige auto. Het mooiste van alles naast de goede prijs, was dat ondanks de ietwat langere levertijd van mijn lease auto, dit geen punt was en ik Mn oude pas in hoefde te leveren als ik Mn nieuwe kreeg. Tot slot kreeg ik een betere prijs dan bij Mn dealer, zowel bij leasen als de verkoop!

  Bedankt!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Klein bedrijfje met grootheidswaan

  Een tijd terug mijn Kleine Hyundai automaatje verkocht via deze site, Bij het eerste contact kreeg ik een of andere mafklapper aan de telefoon die mij vertelde dat hij de allergrootste Hyundai dealer van Nederland is of was. Nou ondanks dit poepverhaal toch uiteindelijk akkoord gegaan met een bod kom ik bij dat bedrijf wat hem gekocht zou hebben kraken ze mijn auto af omdat de bak kapot zou zijn. Het lagere bod wou ik niet accepteren dus maar weer terug naar huis gereden en uiteindelijk de auto maar aan mijn eigen autogarage verkocht voor wat minder. Deze garage heeft mij overigs verteld dat er niets aan de hand was met mijn auto. bahbah voor mij nooit weer deze site!

  Beste Mo ,
  Jammer dat de verkoop voor jou ongelukkig heeft uitgepakt.
  Maar voor zover wij kunnen terug vinden heb je ook nooit contact met ons gehad over dat de auto geannuleerd is omdat de automaat bak niet goed zou zijn. Het was even zoeken want we praten over ruim een jaar geleden.
  Het komt natuurlijk wel eens voor dat autobedrijven het probleem verkeerd inschatten . Dit is ook lastiger bij auto’s onder de 1000 euro.

  Als u contact met ons had opgenomen hadden we het kunnen oplossen.

  Er valt ons wel iets op , de auto is verkocht op 08-07-2016 en terwijl de auto pas op uw naam stond vanaf 10-06-2016 en dat auto pas verkocht is op 03-06-2017 naar het buitenland.


  Met vriendelijke groet,
  Team 247 autoverkopen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel auto verkocht

  Snel mijn auto kwijt via 247autoverkopen.nl

  Kreeg er niet echt voor wat ik had verwacht, maar ja, ik moest er snel vanaf. Hier kon dat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto ingewisseld

  Niet dat mijn auto zo oud is en versleten ofzo maar ik wil wel weer eens een nieuwe
  Heb hem hier kwijtgeraakt en van het geld (nog best wat!) een nieuwe, modernere maar kleinere aangeschaft.

  Gaat echt snel en efficiënt, ideaal concept!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  krijg mijn auto niet verkocht

  leuk idee op zich, maar ook hier raakte ik mn oude opeltje niet kwijt. en ik ga niet nóg lager zakken met de prijs... :S

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis auto verkopen!

  Beter dat je hier nog gewoon gratis je auto kunt verkopen en niet zoals bij marktplaats dat je dan commissie moet betalen

Anderen bekeken ook

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

ParkCare
28 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
35 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

247 autoverkopen

Benieuwd wat anderen van 247 autoverkopen vinden? Op NederlandReview worden dagelijks vele bedrijven beoordeeld. Ook 247 autoverkopen hoort bij de bedrijven welke iedereen kan beoordelen. 247 autoverkopen maakt het mogelijk om je auto gratis en snel te verkopen. Iedereen kan hier dus gebruik van maken. Het werkt heel simpel. Je kunt starten door het kenteken in te vullen in het gele vak. Hierna worden de gegevens bij de Rijksdienst Wegverkeer op gevraagd. Voer uw vraagprijs in, in het scherm. Geef aan of u de auto wilt verkopen of wilt inruilen. Bij inruilen is er altijd een goede deal te verwachten geeft de site aan. Vervolgens komen er reacties op uw auto en kunt u besluiten om je auto wel of niet te verkopen. Het is goed om te weten dat je een bedenkperiode van drie dagen hebt. Ook is het belangrijk om te weten dat er alleen met goede kopers wordt samengewerkt welke minimaal aan de Bovag normen voldoen. Het is belangrijk dat een verkoop netjes wordt afgerond met een vrijwaringsbewijs en het geld op je bankrekening.  

Als je een ervaring hebt met 247 autoverkopen dan zien we deze graag op onze website terug.

Over 247 autoverkopen
247 autoverkopen is al meerdere jaren actief met het helpen van particulieren en bedrijven om hun auto en wagenpark snel en goed te verkopen. Ze zijn gespecialiseerd in jong gebruikte auto’s tot 100.000 kilometer op de klok. Ook jonge exclusieve auto’s vanaf 2011 worden graag gezien op de site. De service welke 247 autoverkopen biedt is volledig gratis en helemaal veilig. Je krijgt direct een vrijwaring en het geld op je rekening. Vaak is de deal een stuk beter dan wanneer je de auto zou inruilen. Natuurlijk werken ze volgens de regels welke zorgen voor uw privacy.  Ze geven je graag een kosteloos advies en helpen je te onderhandelen om een goede prijs te krijgen. De afwikkeling gebeurt vaak vlot en zorgeloos. Ze werken landelijk.

 


De diensten van 247 autoverkopen
247 autoverkopen is een website welke mensen helpt om hun auto te verkopen. Autobedrijven (welke minimaal aan de Bovag eisen voldoen) kunnen een bod uitbrengen op de auto. Vervolgens kun je kijken of het bod je aanstaat en er eventueel nog over onderhandelen. 247 autoverkopen maakt gebruik van een drie dagen bedenkperiode. Hierdoor voorkom je dus dat je overhaaste beslissingen maakt. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn om je auto voor een hoog bod te kunnen verkopen. 

Klachten of tips over 247 autoverkopen
Op de website van 247 autoverkopen treffen we een klantenservice pagina aan. Hier zie je verschillende manieren om contact op te kunnen nemen met 247 autoverkopen. Er is geen specifieke pagina om een klacht of compliment in te dienen. Het is natuurlijk mogelijk om dit via een van de contact mogelijkheden te doen. 

Wat vind jij van 247 autoverkopen?
Heb jij een ervaring met 247 autoverkopen? Dan zouden we het zeer op prijs stellen als je deze mening met ons wilt delen. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen en reviews om anderen te helpen. Ook jij kunt anderen helpen door jouw mening over 247 autoverkopen te geven. Anderen kunnen zo sneller een goed beeld krijgen van 247 autoverkopen.

 

Lees ervaringen over 247 autoverkopen. Wilt u uw auto verkopen en weten hoeveel u ervoor terug krijgt? Lees ervaringen van auto-eigenaren die u al voor gingen zodat u weet waar u aan begint! Lees beoordelingen op NederlandReview.

}