123autoparts

6.8

Bestellen

6

Service

6.4

Prijs

7.2

Levering

80%

Zou hier weer kopen

123autoparts

Wat vinden anderen nu eigenlijk van 123autoparts? Op NederlandReview hebben we een compleet overzicht gemaakt van meerdere bedrijven. Je kunt  ze allemaal beoordelen op basis van je eigen ervaring. Op basis hiervan kunnen anderen zien of het bedrijf wel of niet de moeite waard is. Het is slim om voordat je bij een bedrijf een dienst gaat afnemen of een product gaat kopen op NederlandReview gaat kijken. Ook voor 123autoparts is er een pagina om beoordelingen over hun te verzamelen. 123autoparts is een webshop waar je auto onderdelen kunt kopen. 

Over 123autoparts

De auto-onderdelen van Nederland is 123autoparts, zo staat op hun site. Je kunt er terecht voor meer dan driehonderd duizend producten welke altijd op voorraad zijn. Er is dus volop keuze voor eigenlijk alle automerken in Nederland. Je kunt gemakkelijk op referentienummer zoeken en ook op kenteken. Het is dus kinderspel om te ontdekken of het juiste onderdeel er wel of niet is.  
Een breed assortiment met verlichting, trekhaken, carrosserie onderdelen en ook uitlaten kun je vinden op 123autoparts. Natuurlijk is er nog veel meer op de shop van 123autoparts. Er zijn eigenlijk alle onderdelen voor alle auto’s van Nederland. 
Enkele kenmerken van 123autoparts zijn:
-    De laagste prijs
-    Een Niet goed geld terug garantie
-    Er zijn meer dan 300.000 onderdelen
-    Ook voor de technische onderdelen 

De diensten van 123autoparts

    Verlichting 
    Carrosserie
    Koelsysteem
    Motor
    Aandrijving
    Stuurdelen
    Remsysteem
    Wielophanging
    Uitlaat
    Interieur
    Trekhaak
    Elektrische systemen

123autoparts biedt auto onderdelen aan van vele verschillende soorten auto’s. Hierboven hebben we een greep uit de verschillende soorten onderdelen weergegeven. Het is goed om te weten welke andere soorten auto onderdelen er nog meer zijn. Hiervoor kun je op de website kijken. 

Klachten of tips over 123autoparts

Er kan soms wat mis gaan. Natuurlijk is dat vervelend. Als een probleem dan niet snel opgelost wordt is het slim om een klacht hierover in te dienen. Het is natuurlijk niet altijd leuk om dit te doen. Het is echter wel verstandig om hier gebruik van te maken. Kijk naar de mogelijkheid om contact op te nemen met 123autoparts. Hierna kun je hun benaderen en contact met hun opnemen om je klacht in te dienen. Natuurlijk mag je van 123autoparts verwachten dat het netjes wordt opgelost. 

Wat vind jij van 123autoparts?

Heb jij ervarig met 123autoparts? Dan zouden we graag jouw reactie op NederlandReview zien. Laat een review achter over 123autoparts en help anderen zo om een goed beeld van 123autoparts te krijgen. 


Auto-onderdelen goedkoop online bestellen. Zijn ze betrouwbaar en hebben ze de juiste onderdelen? Lees ervaringen op NederlandReview van consumenten die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Tecflow speed cleaner

Nooit bestellen, oplichters zijn het. Ze leveren niet voor de gevraagde prijs. Zeggen dat het niet voorradig is, vervolgens is het voor een hogere prijs wel voorradig.

R

Roger

03-10-2023

0

Leren hoesje auto sleutel

Levertijden lang!!! Dik 1,5 maand. Voor mijn gevoel een makkelijke afhandeling mbt verlaten bestelling. Kijk maar in "volg je bestelling". Mij afschepen door de schuld te geven aan leverancier. Eens maar niet meer.

S

Sosja

30-08-2020

0

tip voor iedereen! Maak je auto gewoon zelf

onze auto moest gerepareerd maar we hadden geen onderdelen garage is natuurlijk altijd duur gelukkig kregen we de tip zelf de onderdelen te kopen en het dan te fixen (ik ben best handig) spullen werden echt snel en correct geleverd en ik ben gewoon onder de auto gaan liggen en alles is weer in orde scheelt bakken met geld!

R

Robert Hans

10-12-2016

0

Top winkel!

Top winkel! Heb een hele nieuwe motor in elkaar kunnen schroeven met behulp van deze site! Ontzettend groot assortiment en een super prijs/kwaliteit verhouding! Top!

A

Annabelle

12-03-2016

0

Nieuwe trekhaak

Bij het parkeren had een of andere lamlul mijn trekhaak er half afgereden. Ik ben vrij handig maar ik kan geen nieuwe trekhaak maken... Dus die heb ik besteld via deze jongens van 123autoparts en het werd snel geleverd. Dus nu kan ik weer gewoon rijden.

M

Miko

06-10-2015

0