Laat je inspireren door de gekste woonaccessoires!

Weet je wat het beste is van woonwinkels? Waarschijnlijk denk je nu aan de meubelen, maar eigenlijk bedoelen we de woonaccessoires. Jij denkt bij een woonwinkel misschien niet meteen aan de accessoires, maar je vindt er af en toe echt de meest gekke en geweldige artikelen. Je hebt het vast wel een keer meegemaakt. Je bent ontspannen door het assortiment aan het scrollen en uit je ooghoek zie je opeens iets. Je scrollt terug en kijkt met verbazing naar je scherm. Meestal breng je je gezicht nog iets dichterbij om zeker te weten of je het wel goed hebt gezien. Het zijn die artikelen die woonwinkels zo leuk maken. Heb jij geen idee waar we het over hebben? Lees dan verder en je zult je verbazen over de artikelen die wij in woonwinkels gevonden hebben.


Een gezellige beestenboel

In het Wilde Westen van Amerika, waar ze nog altijd als cowboys verkleed naar de saloon gaan, kun je geen huis binnenlopen zonder een dierenhoofd aan de muur te zien hangen. En wat populair is in Amerika, komt uiteindelijk ook naar Europa overwaaien. Wij Europeanen voegen alleen wel wat extra klasse toe. Wij hebben namelijk niet zomaar dierenhoofden, hier zijn ze van metaal. Bij Yels.nl hebben ze een glinsterend neushoornhoofd om aan je muur te hangen. Of koop het metale hertenhoofd als leuke decoratie voor het kerstdiner. 


Er is echter nog veel meer te vinden als je van herten houdt of als je nog op zoek bent naar een leuk thema voor deze winter. Wat dacht je van een wasmand met niet zomaar een hert, maar een majestueus hert? Dit hert van Home24 is alle kleuren van de regenboog en geeft het washok wat extra kleur. 


Waarom eigenlijk niet?

Je komt soms artikelen tegen waarvan je niet helemaal zeker bent waarom mensen het nodig hebben, maar toch wordt het verkocht. Neem bijvoorbeeld de Zack tandenstokerhouders die te koop zijn bij DesignBrands. De tandenstokers komen normaal al in een speciaal doosje, maar iedereen weet dat die doosjes niet werken. Je krijgt of acht tandenstrokers tegelijkertijd, of je blijft schudden en er komt maar niets. Dat is met een tandenstokerhouder geen probleem meer.


En heb jij een kat die steeds op je laptop gaat liggen? Waarschijnlijk wel, want wij hebben gehoord, dat dit een veelvoorkomend probleem is bij kat-eigenaren. Er is nu gelukkig een oplossing. Koop een krablaptop voor katten bij FonQ en je zult geen last meer hebben van je kat. Je kat heeft nu uren speelplezier met zijn laptop en jij kunt nu ongestoord je werk doen. 


Maar het ziet er toch leuk uit?

Er zijn echter ook producten waar wij het nut ook niet van inzien, maar moet alles altijd nut hebben? Soms zien dingen er gewoon leuk uit, zoals de gouden gunvaas van Robin Design. Het is een vaas en een pistool. Het lijkt bij deze vaas net alsof de bloemen uit het pistool geschoten worden. Je moet er maar opkomen.


Was jij als kind ook altijd gek op ballondieren? Het is indrukwekkend hoe ze een ballon kunnen veranderen in een dier of object zonder de ballon kapot te laten gaan. Voor iedereen die de ballondieren altijd te klein vond, is de Fatboy Hot Dog van Fun Design gemaakt. Het is een gigantische ballondierknuffel in de vorm van een hond. Je hoeft nooit bang te zijn dat deze ballon zal knappen en je hebt altijd iemand als je gewoon even een knuffel nodig hebt. 


Heb jij één van deze producten gekocht? Schrijf dan op onze website een review en vertel waarom jouw artikel de allerbeste is.


Foto: Jonas Löwgren 


Share