Lees je in voor de verkiezingen met een krantenabonnement!

Het is nogal lastig om feiten van fictie te scheiden, zeker nu het nieuws steeds meer wordt ingenomen door nepnieuws, fakenews! Toch is het belangrijk om geïnformeerd te zijn, want hoe weet je anders waar je op moet stemmen? Waar staan de verschillende politieke partijen en lijsttrekkers precies voor? Waar moet je op letten om een oprecht en waar beeld te krijgen van politici en hun standpunten? Hoe weet je of ze hun beloftes zullen houden en niet hun verkiezingsbeloftes zullen breken?


Wat vinden de politieke partijen?

Wat vindt Mark Rutte van de VVD goed voor de toekomst van Nederland en wat zijn nou eigenlijk de oplossingen die Geert Wilders van de PVV aandraagt? Gaat Jesse Klaver van GroenLinks echt zoveel stemmen winnen? Brengt Alexander Pechtold van D66 kunst en cultuur terug op het programma? Wat gaan nieuwkomers zoals Sylvana Simons van Artikel 1, Thierry Baudet van FvD en Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk van DENK doen? En hoe staat met de PvdA en het CDA? Het is goed om te weten waar je op stemt, want het gaat natuurlijk om de toekomst van jouw land. Wie kun je het best vertrouwen?


Speciaal krantenabonnement voor de verkiezingsperiode!

Wil je helemaal bij zijn deze verkiezingsperiode? Een weloverwogen keuze kunnen maken als we op 15 maart naar de stembus gaan? Dan kun je ervoor kiezen een speciaal Verkiezingsabonnement op De Telegraaf te nemen. Op 6 maart presenteert De Telegraaf bovendien een speciale verkiezingsbijlage.


Je kunt voor dit abonnement kiezen uit de volgende opties:


1. Gedurende een periode van 4 weken op zaterdag de krant incl. digitaal voor 8 euro. Dat is inclusief VROUW en VRIJ magazine, de bijlages van De Telegraaf op zaterdag.
2. Gedurende een periode van 4 weken van maandag t/m zaterdag de krant incl. digitaal voor 12 euro 
3. Gedurende een periode van 4 weken een digitaal only abonnement voor 6 euro


Na de 4 weken stopt het abonnement, welke je ook gekozen hebt, vanzelf! Daar hoef je dus niets voor te doen.


Klik hier voor de speciale aanbieding!


Share