Velux dakraam vervangen

Zoals veel dingen hebben ook uw dakramen niet het eeuwige leven. In de loop der jaren zullen uw dakramen aan vervanging toe zijn. Zeker wanneer u op dit moment nog geen Velux dakraam heeft en u besluit deze te laten plaatsen zal het resultaat verbluffend zijn. Als het bijvoorbeeld gaat om isolatie zijn standaard dakramen namelijk geen partij voor onze Velux dakramen. Met een tot 75% beter resultaat kan het verschil verbluffend zijn. En, omdat de temperatuur van de binnenruit tot 5˚C hoger blijft, heb je geen last van tocht of koude voeten. Dus je zult ervaren dat het vervangen van jouw dakraam leidt tot meer wooncomfort. 

Wanneer Velux dakramen vervangen?

Na verloop van tijd zult u aan een aantal dingen kunnen merken dat het tijd is om uw Velux dakraam te vervangen. Bijvoorbeeld wanneer u ’s winters merkt dat er veel toch door uw raam komt of dat de kachel harder moet branden om de ruimte op een aangename temperatuur te krijgen. Toch is het lastig om hier een tijd een te verbinden, aangezien dit in iedere situatie en op iedere plek anders kan zijn.  

Velux dakraam vervangen prijs

Wij kunnen uw Velux dakraam al vanaf €300,- vervangen. Afhankelijk van het type raam dat teruggeplaatst wordt kunnen deze prijzen verschillen. Echter brengt het plaatsen van een Velux dakraam ook veel voordelen met zich mee, namelijk: 

•    Een modern Velux dakraam biedt tot 18% meer daglicht dankzij een groter glasoppervlak ten opzichte van een dakraam van de voorgaande generaties.
•    Een modern Velux dakraam heeft een modern en licht design met verbeterde ventilatie- en bedieningsopties.
•    Een modern Velux dakraam biedt uitstekende energie-efficiëntie met betere isolatie en meer warmtetoetreding.
•    Vervangen is eenvoudiger dan je denkt. Wij kunnen jouw dakraam binnen 1 werkdag vervangen. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u interesse in het laten vervangen van uw Velux dakraam? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en hopen dat wij snel voor u aan de slag kunnen!

Share