Hoe kun je geld verdienen aan je stilstaande auto?

Geld verdienen aan je stilstaande auto!

Veel mensen die een auto hebben zullen die auto niet dagelijks gebruiken. Sterker nog: er zijn in Nederland 8 miljoen auto’s die ongeveer 23 uur per dag stilstaan. Als jij een auto hebt, maar deze niet dagelijks gebruikt, dan kan je daar geld mee verdienen. SnappCar is een bedrijf dat het mogelijk maakt om je auto simpel, eenvoudig en veilig te verhuren.

Geld verdienen aan je auto via SnappCar

Niet iedereen staat direct te juichen bij de gedachte om zijn of haar auto te verhuren. Je gebruikt je auto dan misschien niet dagelijks, maar je wilt ook niet dat je auto door een wildvreemde helemaal afgetrapt wordt, of dat er schade mee wordt gereden.Daarom is er SnappCar. SnappCar maakt het mogelijk om je auto op een veilige manier te verhuren. SnappProtect zorgt ervoor dat potentiële gecontroleerd en handmatig gecheckt worden. Je hoeft je auto dus niet zomaar aan de eerste de beste te verhuren.

Verdien gemiddeld €1500 per jaar door je auto te verhuren!

Het verhuren van je auto kan financieel erg aantrekkelijk zijn. Gemiddeld verdienen verhuurders van een auto via SnappCar €1500 per jaar. SnappCar maakt het mogelijk om vooraf aan te geven hoeveel dagen in de maand je een auto wilt verhuren. Vervolgens bepaal je zelf tegen welke prijs je de auto zou willen verhuren. Als je dit gedaan hebt zie je direct hoeveel je per jaar zou kunnen verdienen.

Als je je auto gaat verhuren via SnappCar, dan zorgt dit bedrijf voor een extra verzekering. Deze verzekering gaat als een extra laag over je huidige verzekering heen. Dit heeft als gevolg dat je je no claim-korting blijft houden als de huurder van je auto schade maakt die onder de dekking van de verzekering valt. De verzekering die door SnappCar wordt afgesloten is een All Risk-verzekering, dit is een uitgebreide verzekering die ook de medepassagiers verzekert.

Je auto verhuren via SnappCar? Goed voor het milieu!

Als je je auto gaat verhuren via SnappCar is dat niet alleen goed voor je portemonnee. Het is ook goed voor het milieu. Het produceren van een auto kost veel grondstoffen en energie. Als er meer mensen gebruik kunnen maken van dezelfde auto, dan hoeven er minder auto’s geproduceerd te worden. Op deze manier wordt de CO2-uitstoot beperkt. Een ander bijkomend voordeel is natuurlijk ook dat je leuke mensen in je omgeving leert kennen!

Bekijk hier alle ervaringen van Snappcar.


 


Share