Rains rugzak: de ideale rugzak voor dames

Het ontstaan van de Rains rugzak begon allemaal met de ontwikkeling van een regenjas. Het Deense merk Rains vond dat regenjassen wel wat modieuzer mochten zijn. In 2012 ontwikkelden zij de eerste Rains regenjas die fashionable én duurzaam was. Dit was een groot succes. Aangezien je spullen natuurlijk ook droog moeten blijven, besloot het merk haar collectie uit te breiden met verschillende soorten rugzakken, tassen en laptop sleeves.

Waterdicht én stijlvol

Als je graag buiten bent, heb je met ons wisselvallige klimaat vaak last van regen. Hoe fijn is het als je dan zeker weet dat je spullen droog blijven? Je wilt niet op kantoor of school aankomen met een natte laptop en doorweekte boeken en documenten. Een Rains rugzak is waterdicht, waardoor jouw spullen nooit meer nat hoeven te worden onderweg. Niet alleen de stof waarvan de rugzakken zijn gemaakt is waterdicht, maar ook de ritsen. Het merk heeft veel aandacht besteed aan de productie van de rugzakken, zodat er geen druppel water bij je spullen komt.

Ook als het regent wil je er natuurlijk modieus uitzien. Daar heeft het merk Rains gelukkig rekening mee gehouden. De rugzakken zien er heel stijlvol uit. Het design is minimalistisch, maar allesbehalve saai. Wil je er helemaal modieus uitzien én droog blijven? Kies dan ook voor een Rains regenjas.

Duurzaam materiaal

Natuurlijk wil je wel lang kunnen genieten van jouw Rains rugzak voor dames. Dat kan ook, want de rugzakken worden gemaakt van sterk polyester en afgewerkt met een PU-coating. Daardoor laten ze geen druppel door en gaan ze lang mee. Het polyester is ook licht in gewicht, wat de rugzak extra comfortabel maakt. Daarnaast voldoen alle producten van Rains ook aan de normen van REACH. Dat betekent dat de producten zijn gemaakt van stoffen die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.

Verschillende soorten rugzakken

Doordat Rains rugzakken een minimalistisch design hebben zijn ze geliefd bij een groot publiek. Ze zijn daardoor erg goed te combineren met verschillende soorten kleding. Er is altijd wel een Rains rugzak te vinden die bij jou past, aangezien je de keuze hebt uit veel verschillende modellen en kleuren. In vrijwel elke rugzak van Rains kun je ook jouw laptop kwijt.

Nooit meer natte spullen met jouw nieuwe Rains rugzak

Een rugzak voor dames van Rains is zo stijlvol dat je hem elke dag kunt gebruiken. Zo ben je altijd voorbereid op een onverwachte regenbui en worden jouw spullen nooit meer nat. Hoe fijn is dat? Ga op zoek naar jouw nieuwe Rains rugzak en maak een keuze uit de verschillende modellen en kleuren. Zo loop je er altijd stijlvol bij, geniet je van het ultieme draagcomfort én bescherm je jouw spullen tegen de regen.

Share